עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבילת המשחקים השבועית העדכנית במיזם הוותיק תוכל לספק לכם עד 15 כותרים שאת רובם ככל הנראה טרם היכרתם, במחיר מצחיק שמתחיל מדולר אחד בלבד אם אתם אוהבים להתנסות במשחקים קצת פחות ידועים ומוכרים, ולנסות למצוא 'פנינים נסתרות' שאפשר להתמכר אליהן כנגד הסיכויים – החבילה הנוכחית באתר ה-Humble Bundle היא ככל הנראה בשבילכם. החבילה השבועית הנוכחית מתרכזת במשחקיה של המפיצה האירופאית הצנועה Focus Home Interactive, ותשלום של דולר אחד או יותר יעניק לכם גישה לחמישה כותרים: Mars: War Logs, Pix the Cat, Yesterday, Space Run ו-Final Exam. תשלום של סכום שגבוה מהערך הממוצע (כרגע 6.74 דולר, או כ-26 ש"ח) יעניק לכם שישה משחקים נוספים לחבילה: משחק האטסטרטגיה בזמן אמת Wargame: Eu…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב מעבדE8400 4G זיכרון DDR2 667 כרטיס מסך X1950 PRO 512MB 256BIT בכל המשחקים אין לי בעיות עם זה קרייסיס ועוד מלא משחקים כבדים, שמתחיל המשימה הראשונה רואים את הסרט ואת הסרט רואים מצויין איך שמתחיל המשימה בספינה רואים הכול ירוק מגעיל כזה ומטושטש מישהו יודע ממה זה? דרייבר מעודכן להכי חדש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DrizziTx,

חבל"ז של משחק (ניראה ככה)! לכל מי שלא ראה, יש 3 סרטונים בני 20 דקות בערך, סה"כ 350MB מחולקים ל-3, כאן : http://www.fearhq.com/ => downloads => video קדימה להוריד!!! כשראיתי את ה-preview של E3 חשבתי שזה סתם משחק או שלפחות הם לא מראים כלום, אבל עכשיו, אני מאד מחכה.... עם משחק כמו NOLF2 מאחוריהם אני בטוח ש-Monolith ישחקו אותה, קיצר עוד משחק לרשימת קניה 8) מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by eladbu,

איך אני מגיע להגדרות וידאו המתקדמות במשחק? כל מה שיש זה רזולוציה ובהירות! איך אני נכנס להגדרות יותר רחבות על וידאו במשחק?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. אירוע הגיימינג של המפיצה הצעירה Devolver סיפק לנו תוספת של כמה כותרים אל רשימת הציפיות והמשאלות שלנו לכתבה

6. שלום לכם.. במפרט הנוכחי המשחק לפעמים מאוד מקרטע.. לא ראיתי דברים כל כך חזקים שצריך כח עיבוד כבד, אז למה הוא איטי?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Monte,

שחקנים יקרים! ברוכים הבאים לקהילת CS:GO HWZone בקהילתנו אנו שואפים לקדם את הספורט האלקטרוני בישראל, וליצור חברה של שחקנים תחרותיים רציניים ולהגיע כמה שיותר רחוק בתחום האי-ספורט. לשם כך, כמה חוקים שנכבד כולנו, כדי לשמור על הסדר. חוקי פורום 1. הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת - אסורות. 2. Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקי הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת. 3. הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג ש…

• 0 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. אחרי זוג הצלחות בולטות בחודש ינואר, גם חודש פברואר נפתח באופן חיובי בהחלט עבור חובבי המשחקיםלכתבה

9. Started by SharkGever,

עריכה: עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך. כשאני מתחבר דרך הbattlelog יש לי את ההודעה הזאת- http://up353.*צונזר*/up3/0wdkb3ioount.png זה תקוע לי על joining server הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי. מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק. מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה. עשיתי repair install וזה מה שרושם לי- There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%a3-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94-humble-store/

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה-תפקידים העתידנית המהוללת יגיע אלינו בחודש פברואר 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/המלחמה-של-מחר-deus-ex-mankind-divided-מקבל-תאריך-השקה/

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by dark_zero,

תראו פעם שיחקתי גאנז ועשיתי הפסקה עכשיו אני רוצה שוב לשחק אז הורדתי והתקנתי את הקובץ שמתקין גם את כל הUPDADES ויש בעיה תראו מה זה רושם: http://i6.tinypic.com/1zed1nd.jpg בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. החנות של Steam מפנקת אותנו גם בימי המנוחה האלו עם כותרי פעולה וכותרי נהיגה - כולל Ghost Recon: Wildlands הטרי לכתבה

14. Started by natan805,

בשלב 4 כל מה שהיה צריך לעשות זה לפוצץ את השער.אחרי זה בשלב 5 יענה אני יוצא מהבסיס של הרעים.אלה שהפצצתי להם את השער. שלב 5 מתחיל שרואים איזה 5 ירוקים שאיתי נילחמים עם האדומים ואז אני בא לעזור להם .יש לירוקים גם בסיס קטן משלהם.לי אין בסיס בכלל אני מתחיל רק עם פרשים וחיילים.טיילתי קצת בשלב ומצאתי 2 מנורות מזהב .אולי יש עוד. יש לאדומים בסיס מדי חזק שהחיילים לא מספיקים להרוג את כולם . לכן אני לא יודע מה עושים ומהם המנורות האלה שלקחתי.. בקיצור אני צריך הסבר מה המסימה בשלב הזה?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by Yonix,

שלום חברים אני מקווה שיהיה לי זמן לעזור לאנשים ולהיות פעיל בפורום עכשיו שאנחנו קרובים לחופשה! אני רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מישהו שמוכר שרתי משחק למואהה??? אבל לא אכפת לי עם זה מוכר או לא אני רק רוצה שהמחירים יהיו זולים 14 שחקנים = 100 שקל ויש כזה מחיר כי אני ראיתי השבוע פשוט הבנאדם הזה לא עונה לי משום ה :-X :-\ אשמח עם מישהו יוכל לעזור למצוא אדם כזה? או פורום שבוא יש את כל הדברים הקשורים למחירי שרתים תודה מראש לכל העוזר1

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by stoneskin,

שלום לכולם! מי שמכיר את הסדרה ידע שיש למה לחכות אבל הסרט הזה באמת מוכיח את זה. 20 דקות מהמשחק שפשוט נראה מדהים!מה שכן-הפריים רייט משום מה נמוך בטרוף אבל הסרט שווה כל רגע! אם הכרטיס הקשיש שלי (9500 פרו) יואיל בטובו להריץ את המשחק בקצב מספק(לא נראה לי..)-הלך עליי ויותר מזה על הלימודים שלי...טוב עדיף שלא יריץ... תהנו-קצת כבד אבל שווה http://games.softpedia.com/get/Trailer/The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion-Gameplay-Movie.shtml

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by za-david,

מחפש פרטנרים למשחק league of legends בשרת של אר"הב אם יש כאלה שמכירים את המשחק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אולי זו גרסת ה-Pro המשודרגת ואולי מצעד הכותרים הבלעדיים היוקרתי - מה שבטוח הוא שהקונסולה הסלונית הנוכחית של היצרנית היפנית כבר נכנסת לספרי ההיסטוריה בתור אחת מהמצליחות ביותר לכתבה

19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 16 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, חבר’ה? אצלנו הכל דבש, טוב נו, לא ממש: אמנם אנחנו אוכלים סרטים ומתכננים להשתלט על העולם אבל מעבר לזה באמת שאנחנו בסדר. יש לנו פרק שווה לאללה בשבילכם ובו: סקירה על סינגולאריטי, 2 משחקי אייפון (4 בשורה וטטריס תלת מימדי). חדשות גיימניג לוהטות (ה-PSN חזר, STARHAWK הוכרז, פרטים נוספים על MW3, מייקרוספט קינקט ועוד..). יש לנו כמה שאלות מאזינים ולקינוח, תחרות לייקים שווה נושאת פרסים (טוב נו, פרס אחד, אבל שווה לאללה – באדיבות אתר ALLGAME). לפרטים נוספים האזינו לפרק ו/או גשו לדף הפייסבוק שלנו. מישהו ראה…

20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4478097,00.html

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. משחק הפעולה שהושק לצד הבטחה לכך שלא יהיו בו תוספים שמשפרים את הביצועים והיכולות בתמורה לכסף אמיתי - מוסיף אפשרות לקנות תוספים שמשפרים את הביצועים בתמורה לכסף אמיתילכתבה

23. אז ככה נתקעתי כי כשבסוף אחרי שאני נכנס לעיר הזאת אומרים לי ללכת לטירה. אני הורג את כולם ואני לא יודע מה אני צריך לעשות

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.