עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JohnnyBravo,

שני מודים חדשים בפיתוח ונמצאים לקראת סיום.נראים מצויין.אני בהחלט מחכה להם 1-Misery mod http://www.moddb.com/mods/stalker-misery 2-Smarter 0.45 http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by SharkGever,

עריכה: עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך. כשאני מתחבר דרך הbattlelog יש לי את ההודעה הזאת- http://up353.*צונזר*/up3/0wdkb3ioount.png זה תקוע לי על joining server הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי. מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק. מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה. עשיתי repair install וזה מה שרושם לי- There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by Art Tatum,

people of trrropicoooooooo i come before you to address the upcoming election we will complete the 5 years plan, in just 4 years this is prrogressss the game is good, and our victory, Secuuuuuuuuuuuured This is: Tropico 4 [Part 1/4]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dan9,

האם יש אפשרות לשחק בעזרת בקר אלחוטי של XBOX? בכל הCOD היה אפשר מדוע הפעם לא? אין איזה פאץ??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by ido147,

קודם כל,קבוצת iRRational התפרקה אני מבקש למחוק אותה מהתחרות. עכשיו שהקבוצה התפרקה אני מחפש קבוצה רצינית שגם מתכוונת ללכת ללאן.אני שחקן טוב ורציני.משחק כבר מעל 3-4 שנים,לומד מהר וכבר יודע דיי הכל... פרטים: פלאפון:052-6789688 סקייפ:idodo736 סטים:ido157

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by KingYes,

שלום לכם.. באיזה רמה התרגילים יותר קל לעשות אותם? כאילו ככל שהרמה יותר קשה, ככה התרגילים יותר קלים לביצוע? ואיך זה בדיוק כל הנושא הזה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אני פשוט לא סובל גרפיקה ללא aa ,אולי בכל זאת יש אפשרות ל aa ואני לא מוצא?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by liram21,

קיים דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. בואו נעשה משחק מידי פעם (: אני מנהל שרתים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  12. היי התחלתי לשחק COD 5 WAW במחשב ביתי. ושמתקדמים במשחק מקבלים XP [ נקודות ניסיון ] איפה המשחק שומר אותן? אם למשל אפרמט את כונן C הלכו כל הנקודות הללו? אם לא, איך והיכן נשמרות. תודה .

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by IPIP,

אני לא מצליח להתקין את המשחק ההודעה הזאת עולה לי גם אחרי שהתקנתי את Black Plague http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5zaXouY28uaWwvbXkvbmN3ZGp6b3dtamx5LnBuZw-56A-56A מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by aGGy,

האתר SC2CL שמארגן את ליגת קבוצות ה StarCraft II הגדולה בעולם מחפשת אדמינים! את הפוסט המקורי באתר אפשר למצוא כאן. מי שיכול ורוצה לעזור, תנו יד! מדובר באחד מהאתרים החשובים לקהילה העולמית, קהילה שצריכה עזרה!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  16. אפשר למחוק מצאתי

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. מה אני עושה עם המודים אחרי שהורדתי אותם? תודה רבה!!! הסתדרתי - הורדתי את המנהל של נקסוס וזהו

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. ושמי שמחפש מידע על המישחק לא צריך להתחיל לדפדף בכל הדפים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by avivshaia,

אני מחפש שם של דיסק של משחקים ישנים שהיה נמכר בחנויות או בספריות מיוחדות של קלטות ודיסקים. זה היה אוסף של משחקים שבכל דיסק היו בין 10 ל 15 משחקים והשם שלו היה ברוסית. אם מישהו זוכר או משהו... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by tzvi770,

היו לי בעיות הרצה במשחק(המסך נהיה שחור לשניה ) ובכל מקרה רציתי להתקין כמה מודים אז הורדתי את מנהל ההתקנות של נקסוס והתקנתי את ה4gb ועוד כמה מודים ואחרי כמה דקות או מיד המשחק פתאום מתנתק מה לעשות? תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה , למרות שה4GB מותקן על המנהל של נקסוס הייתי צריך להיכנס דרכו ולא דרך המנהל

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  24. חבר שלי רוצה לשחק במשחק(BF3) ואני לא רוצה שהוא ישחק לי ב-MP שהוא לא יודע לשחק(חשובה לי הסטטיסטיקה). כמו שכבר שאלתי בכותרת האם חייבים להתחיל מהתחלה(אין לי כוח לסיים את ה-SP הזה עוד פעם) או שאפשר להיכנס למשימות מסוימות בלי שזה ימחק את הנקודה שהגעתי אליה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by ido147,

אנחנו 4 שחקנים בנתיים ואנחנו מחפשים חמישי,בנתיים פתחתנו אשכול(iRRational) אבל אחד לא יכל לבוא,יש סיכוי שמחר בערב נוכל להכניס שחקן חמישי?כי מחר המועד הרשמה האחרון הוא ב12 בבוקר.אם אפשר לאפשר לנו להכניס שחקן חמישי עד לערב??

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.