עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחרי כמה דיונים מעצבנים מי אנשים שלא מאמינים לי החלטתי לעלות כמה תמונות על איך המשחק עובד אצלי. המערכת שלי בצד כמו שאתה רואים, ביכלל ללא OC אז ככה אני יראה תמונות של המשחק על ההגדרות הכי גבוהות במערכת שלי ללא OC ובדרך יבואו תמונות אחרי OC תהנו כל ההגדרות עומדות על High ורזולוציה 1280X1024 פילטרים X16 ו VSYNC עכשיו הכל על ההגדרות הכי גבוהות V-High -1280X1024-X16-VSENC זהו בינתיים זה הכל בהמשך היום יבואו עוד תמונות אחרי שאני יבצא OC למעבד ולכרטיס מסך תגובות ?

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by EnerGy,

כשאני משחק בCall of duty 2 אני רואה את כל הצלליות מרובעות כמו בתמונה המצורפת יש לי כרטיס מסך GeForce 6600GT עם דרייברים 81.95 אין לי את הבעיה הזאת במשחקים אחרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Dror Zicherman,

אהלן חברים קניתי לפני חודשיים באיביי את פאר קריי 5, בגירסא עם 5 dvd התקנתי את המשחק אבל כשאני מנסה להפעיל אותו עולה רק מסך הפתיחה אבל המשחק לא מתחיל לעבוד יש לי כרטיס מסך חזק geforce 1060, מעודכן עם כל הדרייברים החדשים אשמח לעזרה אם מישהו יכול

4. לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by BlackTalon,

אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. חברת Valve אישרה את השמועות אודות משחק חדש בסדרה המיתולוגית שלה שיתמקד בדמותה של אליקס ואנס - וייחשף בתוך מספר ימים לכתבה

7. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי בעיה במשחק הזא, התקנתי אותו וכאשר שאני נכנס למשחק הוא עושה לי ישר הודעת - "אל תשלח", בלי להיכנס עוד למשחק. ניסיתי להתקין פאצים ודברים כאלה ושום דבר לא עוזר , אפילו הסרתו והתקנתו שוב פעם לא עוזר. הדיסק הוא מקורי שגם פעל במחשב אחר מעולה מאותו הדיסק. לפי מה שקראתי בדרישות המערכת של המשחק המעבד שלי לא תומך בדרישות, אבל כל שאר הרכיבים כן תומכים, כולל כרטיס המסך שהוא על המינימום בדרישות. אבל שמעתי שהוציאו גירסא להורדה שמתקנת את בעיית הבדיקת חומרה. אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את העידכון הזא, מישהו שמע ויכול לתת לי את העידכון הזא? המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. לדעתי התעלה בהרבה מהעונה הראשונה. עומד בסטנדרטים של Wolf among us. הפרק הראשון העביר בי רגשות שאף סרט לא העביר לי בחיים, ולדעתי המשחק בהרבה יותר טוב מהסדרה עצמה. סיימתי את הפרק הראשון אתמול ואני עדיין במחשבות עליו ודי בהלם מכמה קטעים שהיו. מה שנדיר בעולם המשחקים ובסרטים ככלל. מי שעוד לא שיחק - מומלץ!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by gangsta,

שלום רציתי לבקש למי ששחק בכל סידרת prince of persia (הכוונה לסידרה החדשה ש ubisoft פיתחה) אם הוא יכול להסביר לי תעלילה כי אני שחקי ואני לא טוב באנגלית אז אם משהו הבין ויכול להסביר לי בבקשה תעלילה ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Dr-XP,

יש לי גיטיאיי 3, והורדתי תדרברים החדשים של אי טי איי.. 8) עכשיו אני מפעיל את המשחק ובמקום לראות את הרחוב רגיל אני רואה לבן, ואחרי כמה דקות זה מסתדר ואחר כך חוזר שוב. יש לי Hercules FDX 8500LE ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Or ei,

איפה אני יכול ל"השיג"(לקנות ;D) אותו וכמה הוא עולה ? והאם הוא יעלה על ודוו בנשי בכלל ?? או על GF 2 TI בצורה חלקה?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  12. Started by rasta22,

היי אנשים נראה לי המשחק לא חף מבאגים הגעתי לשלב של התאטרון שבו צריך לפרוץ למחשב פרצתי ואחר כך צריך לעלות בסולם עליתי חטפתי כדור ונהרגתי ופתאום אני צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה עד שסוף סוף שוב הגעתי למחשב אז אין על המחשב את הפקודה שצריך לתת להם לפרוץ למחשב שוב ואז אני עומד שם על הבמה ואין לי מה לעשות מה עושים ? אם אני יתקין את המשחק מחדש זה יעזור ? ואיפה שמורים כל ה SAVE שלי מה אני יתחיל אותו מההתחלה ? בעסה בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  13. יש משימה שבהתחלה אני רודף אחריי מורלו עד שאני מגיע לנמל שלו ואני מגיע והרגתי את כולם אבל אני לא מוצא את מורלו

14. Started by Tomerico,

,

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by kalanitv2,

משהו יכול לתת לי בבקשה את הpassword של המשחק הזה תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by asili,

כלומר נעשה משחק של עד 4 שחקנים אם כן נערוך היום את המשחק ב 8 בערב תשאירו הודעה אם משהו מוכן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by carock,

אם נגיד אני מוריד קרייסיס.. אני יוכל לשחק ברשת..? האם יש איזה פריצה לשחק ברשת..? או שאני חייב לקנות..?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. קודם כל שיהיה ברור - מקורי. עכשיו יש לי 9600TX עם הדרייברים האחרונים של ATI ודיירקט 9 C ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. כשאני בא להעלות את המשחק יש לי את המסך הראשון של ההגדרות ואחרי שאני בוחר רזולוציה (גם שזה בדיפולט) אני מקבל הודעת שגיאה וזה קורס. זו ההודעה לפני שזה קורס וגם אם אני לא בוחר בדיפולט זה קורס.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

ממש לרגעים אלה , נשארו עוד כ15 וחצי שעות להכרזה ... אני מתרגש !!!!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by dino,

אני כרגע בשלב שני, איך אני עובר לשלב השלישי שאפשר להטיס את הדודו? (עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי תשובה). חבר שלי אמר לי משהו בקשר לרכבת תחתית אבל לא הבנתי. תודה מראש. 8)

22. השאלה כותרת תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Fenomeno,

דבר ראשון- משחק הכדורגל הכי טוב בהסטוריה! פיפ"א לא מתקרב בכלל למשחק הזה.. לבעיה, השדרנים לא אומרים אצלי שמות של שחקנים בכללת הם אומרים את המשפטיםה רגילים (מסירהת איזה עבירה קשה וכו') אבל אל אומרים שמות של שחקנים..באפשריות כן מסומן שיגידו, מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by Debugger,

הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בבקשה :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.