משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מהיכן אוכל להוריד מפות ל-Single ??
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם עומד לצאת בזמן הקרוב סימולטור של מטוסים?? ואיזה גויסטיק כדאי לקנות??
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, מאז היום בבוקר יש לי בעיה במשחק: כאשר אני מנסה להפעילו, הוא מראה את הסרט של ההתחלה ואז במסך הטעינה, הוא נתקע באותה נקודה אחרי שהגיע לבערך שליש מהבר. אתמול לא היה לי את זה... עשיתי איחוי דיסק, סרקתי וירוס - הכל נקי, ניקיתי ספייוור + אדוור וכל הזבל הזה - המחשב נקי! מותקן הפאטץ' החדש ביותר - 1,04 ומה שהכי מוזר, אתמול הכל פעל! אנא, אם יש לכם רעיון בבקשה עזרו לי! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולל אני רואה שאף אחד לא פתח על זה דיון משום מה... מישהו נכנס לבטא של D&D ONLINE? (נפתחה בשני לפברואר) אני כבר ארגנתי לעצמי חבורה אבל אני אשמח לשחק גם עם ישראלים...(יותר נוח לשחק עם אנשים שיש להם את אותם הלאגים D: ) נארגן רשימה כדי שיהיה קל למצוא אותכם...פשוט תנו את השרת שאתם משחקים את שם הדמות והמקצוע... domiel: domiel lightbringer-humen paladin lvl1 r4 aureon
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אנשים. אני בעוד כשעה שעתיים , נוסע למישהו להתקין לו מחשב חדש שהוא קנה ממני. (מערכת הפעלה דרייברים) הבחור ביקש ממני גם משחקים לילדים שלו. יש לו ילדים בני 9 ו 10. המחשב שהוא קנה זה amd 3100 \ 256mb \ 64mb sis כרטיס מסך נורא חלש , וקצת זכרון... אני אמור להביא לו משחקים פשוטים מאוד... כמו worms , דמואים של need for speed 3\4 ילדים קטנים ... לא צריכים יותר מזה. משהו שגם יהיה פשוט להפעלה. אני צריך אתר של דמואים \ המלצות על דמואים שיחסבו על המחשב הזה. (אני הולך להוריד את הגרפיקה הכי למטה כדי שהמשחק ירוץ) אני נוסע אליו בקרוב , אז אני רציך גם להספיק להוריד\לצרוב. זאת הסיבה שזה דיי דחוף. תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אמרו לי שבSWAT 4 יש 14 משימות אבל ראיתי רק 13. החמצתי משהו? למישהו יש את המשחק GABRIEL KNIGHT 2 - THE BEAST WITHIN? והאם המשחק הראשון בסדרת גבריאל נייט גם היה במתכונת ווידאו כמו השני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב swamp??? אני לא מבין מה אני צריך לעשות, שום דבר לא משפיע על המפלצת הזאת הדבר היחיד שהצלחתי לעשות לה זה להקפיא לכמה שניות את היד שלו (כשהוא שולח אותה מתוך המים)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה נתקעתי כי כשבסוף אחרי שאני נכנס לעיר הזאת אומרים לי ללכת לטירה. אני הורג את כולם ואני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני עושה משחק נגד המחשב בלי להתחבר לסרברים וכו' יענו שהמחשב ישחק נגדי
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב יש לי את זה- This mod will completely change every single campaign level into a Halo 2 look-alike. This of course meaning the missions now have h2 weapons (no duel wields yet tho...) and that the missions are spilt between the Arbiter and MC. For a more detailed list of what the conversion mod does, see the "Full Details" section _________________ Installation ------------------------ You're going to need HMS and HMT for this so go download them if you dont have them. The conversion is intended to be installed onto non-modded campaign maps, however they sometimes will work with modded ones. (See FAQ to see if your maps will let the conversion install cor…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם מישהו רוצה לשחק ברשת: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1.איך עושים את המשימה של הגלידה כי כל פעם שאני מחלק (ואני יודע שצריך להגיע ל50 )המשטרה מוציאה אותי מהרכב ואני מגיע הכי הרבה ל30 גלידות 2.אני במשימה של הסטודיו לצילום ואני לא מצליח להמריא במטוס אם אני עושה קדימה הוא רק זז ולא ממריא איך ממריאים תודה לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-