משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, ומסתבר שזו לא בעיה רק אצלי. הכביש נראה מפוקסל בטירוף וזה לא תמיד היה ככה מישו יודע על פיתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
החידה שלי היא: three bright coins in five holes be at one end sits the seducer of she the wind from behind the woman doth play the formless one null,lies furthest from they The old one beside the serpent sits not. tis to the prisoner's left that he doth rot יש חמישה חורים של מטבעות ויש לי 3 (יש לי מטבעה של נחש , איש זקן , ואסיר ) עכשיו אני צריך לסדר אותם בסדר מסוים כדי לפתוח מגירה חשובה או משהו כזה אז הבעיה שלי היא באיזה סדר לסדר אותם????????? אין לי מושג !!!! ??? כל מי ששיחק במשחק תעזרו לי בבקשה !!! ???
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום אנשים ! ברשותי כל סדרת משחקי SIMS 2... כולל כל ההרחבות וכל התוספות... מהו סדר ההתקנה ? (כן זה מאוד משנה לפרמטרים במשחק שעושים בעיות בגלל זה)... ? במידה ומישהו אינו יודע את התשובה, אז מהו לפחות סדר יציאת ההרחבות לשוק ? תודה תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
רבע שעה של שיטוטים בשלב שאחרי הדמו הוכיחו מעל ספק שמדובר בעילוי. בטח בהשוואה לפיאסקו של ANGEL OF DARKNESS. ישנה אופציה נפלאה לאפשר לשחק אותו עם NEXT GEN CONTENT, ואז הוא נראה כמו הגרסה ל XBOX360. בשלבים הפתוחים הוא אפילו צולל למתחת ל 15 FPS!
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא עובד! אחרי הFIX שסמתי כלום לא עוזר..זה ניכנס לשנייה ויוצא ל windows מישהו יודע משהו על זה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
סרטון משחקיות חדש בן 18 דקות מאכלס בתוכו את כל מה שמדהים ומקסים בכותר האינדי השאפתני ביותר שנוצר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלל-עמוק-סרטון-המשחקיות-שיגרום-לכם-להת/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רשימת עדכונים: פיסת מידע מהגראפיקה של GTA4 אין לי כלום כמעט, נו סליחה : ;D אבל יש כמה רמזים ברשת התמונה לקוחה מכאן גם כאן יש אותה אם כך באמת יראה הGTA, מאוד נחמד! עוד כמה תמונות: ^^^ אני מבין שזה זיוף, אבל עדיין נחמד. עוד זיוף חמוד (קצת לא קשור): עוד תמונות מהמשחק ( ) ^^^ מאוד יפה! עוד קצת מידע. אם יש לכם משהו להוסיף, קדימה!
-
- 82 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
למה כל הזמן החיות לא שמחות אפילו שהם שבעים, בריאים וכו'??? (אני שם להם אדמה ועצים הכל לפי מה שהם רוצים)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לנסות את סקיירים על החומרה ששדרגתי לא מזמן ואמרתי הגיע הזמן להתפרע עם מודים בצורה חולנית כמו שצריך. בעבר שיחקתי את המשחק עם חבילת הטקסטורות הרשמית שמקבלים בחינם דרך STEAM וכמה מודים בסיסיים כמו SkyUI וכאלה. שלב ראשון ניסיתי את RealVision ENB כמו שמוסבר בעמוד הבא: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/? אולם כשלעצמו המדריך עובד אבל ברגע שאני מנסה להתקין מודים נוספים אני מתחיל לחוות קריסות וזמני טעינה מוזרים עם קפיאות של המשחק. לאחר מכן ניסיתי קומבינציות שונות של מודים אבל עדיין קריסות. מה שאני מחפש: 1. שיפור באיכות הגרפית של המשחק. 2. שיפור באיכות הגרפית והפיזיקה של הדמויות עצמן. 3. תיקוני באגים למיניהם. 4. שיפורי QOL למיניהם כמו מפה משודרגת, תיקון לשמות…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.direct2drive.com/ אתר בו אתם רוכשים משחק ומורידים אותו דרך שרתי האתר. אני צריך לדעת אם האתר אמין, המחירים שם בהחלט הוגנים. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוהי ביקורת דוגמא שנועדה להדגים כיצד אמורות להראות הביקורות --------------------------------------------------------------------------------------------------------- "May the Force be with you" אבירי ג'דיי- אנשים מופלאים, בעלי כוחות על, רק בלי טייטס צמודות. מי לא היה רוצה להיות אביר ג'דיי, להשתמש בחרב האור ובאנרגיית ה"כוח" המופלאה של העולם? לשמחתנו, המשחק החדש(השלישי בסדרת JEDI KNIGHT והרביעי בסדרת DARK FORCES) מבית RAVEN SOFTWARE, מאפשר לנו לעשות בדיוק את הדברים האלו. בהתחלת המשחק, השחקן נמצא בדרכו לאקדמיית הג'דיי שהקים לוק סקייווקר(בנו של דארת' ואדאר AKA אנאקין סקיווקר) לאחר הניצחון על האימפרייה הגלקטית. המשחק מאפשר לשחקן לבנות את דמותו לעצב אותה- גזע, מין, צבע הבגדים ו…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
עדיין אין פרטים על הקונסולה שאותי אישית היא הכי מסקרנת, אבל כן פורסמו 3 תמונות רשמיות שלה. אני מקווה שזה אומר שתיהיה לנינטדנו מסיבת עיתונאים שבא תוצג הקונסולה. http://media.cube.gamespy.com/articles/615/615078/imgs_1.html נראית סקסית לחלוטין, ומאוד קטנה. חבל שלא שוחררו תמונות של השלטים שלה (אם יש שלטים... אם נינטנדו אמרו מהפכה בכל עולם המשחקים... אף אחד לא יודע).
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancysendwar/news.html?sid=6171351&tag=nl.e579 נראה ממש ממש טוב!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שמעו אנחנו 6 חברים ואנחנו רוצים למצוא משחק FPS שכולנו אוהבים שנוכל לעשות 3 על 3 וכאלה.. שיחקנו עד עכשיו SWAT 4 אבל זה מתחיל להמאס ולא כולם אוהבים קאונטר סטרייק.. יש להם הצעות למשחקי FPS ל6 אנשים? חוץ מUT2004/7
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ואני בדיוק קיבלתי את ההזמנה שלי. אבל אני מוכרח לשדרג את הגרוטאה קודם בכל מקרה זה עושה רושם של משחק ממש ממש טוב, מי שלא תפס לעצמו Callsign ("ניקניים" בשפת המשחק) מוזמן עכשיו! אני לא לבד שם אני מקווה... ;D
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוא אמנם עדיין לא זמין בארץ באופן רשמי (אם כי רבים כבר נהנים ממנו תודות לשירותי VPN או דרך התקנה חיצונית לחנות האפליקציות), אבל השגעון סביב משחק המובייל החדש Pokemon GO כבר שובר שיאים ברשת. הכותר הפך במהירות לפופולרי ביותר גם ב-App Store של אפל וגם ב-Play Store של גוגל, המניה של המפיצה נינטנדו זינקה למעלה, ואנשים ברחבי העולם הספיקו להישדד, להיפצע, לעשות תאונות, למצוא גופת אדם - ובעיקר להתמכר קשות, למשחק שהופך את מפלצות הכיס לחלק מהעולם האמיתי. אתם כבר משחקים?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-