עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מחפש משחק פעולה או נהיגה בעיקר בשביל MULTIPLAYER, אחרי שאבד לי החשבון סטים הקיים, אני צריך משחק חדש בשביל גיימינג ברשת, מה כדאי לקנות: יש לי כמה אפשרויות ואני לא כל כך בטוח מה לקחת, מה דעתכם על הכותרים הבאים. 1- Need For Speed: Hot Pursuit אחרי ששיחקתי בסינגל וממש אהבתי אותו, אפשר לקנות את המלא כדי לשחק במולטי, כדאי ? 2- Call of Duty: Black Ops גם בזה שחקתי בסינגל ואין לי מושג איך המולטי שלו ניראה, מה דעתכם שווה קניה ? 3- Modern Warfare 2 זה המשחק שאבד לי ביחד עם חשבון הסטים, כדאי לקנות אותו מחדש ולהתחיל לשחק מי ההתחלה ? כדאי לחכות אולי לCRYSIS 2 וליקנות את המלא כדי לשחק במולטי ? עם יש הצעה למשחקים אחרים אל תתביישו, הכי חשוב משחק בעל מולטי טוב והרבה אנשים מחוברים לשרתים ש…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by xXaXdXaXrXx,

מחפס שחקן טוב לשחק נגדו אז אים אתה חושב שאתה אתגר דבר איתי כמובן רק לאלה שיודעים להישתמש בHamachi דברו איתי באיי סי 317950875

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by zod1ac,

שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by huber,

כזה אני רוצה ליומולדת אה, רק 10000$. לא יקר בהתחשב במה שמגיע בחבילה האמת:

5. Started by Sunny Jim,

אני חייב לשתף אתכם במשחק שמצאתי בביקורות של YNET לא מזמן. זהו משחק חינמי חדש, אשר חובבי FALLOUT למיניהם יעריכו מאד(שיטת קרבות זהה) . הוא בנוי על TURN BASED COMBAT, לאומת הREALTIME הנפוץ. התחלתי לשחק בו לפני כמה שבועות, ומאז אני פשוט מכור. מדובר בשליטה של קבוצה של 3 חיילים, כאשר ניתן לפתח כל אחד מהם. יש אינספור סוגים של נשקים במשחק(כנראה בסביבות ה60-70+) והתמחויות שונות שניתן לפתח. כלומר יש כאן אלמנט של RPG מהבחינה שניתן לפתח את הדמויות. ניתן לבצע קרבות של 1X1 עד אפילו 5X5 שחקנים, כאשר יש גם כמה סוגים של משחקים(בסגנון ה capture the flag). המשחק מאד ממכר, והכי חשוב-חינם לחלוטין. מה שכן, ניתן לקנות חבילות של כסף GUNROX, שאיתו ניתן לקנות כל מיני דברים מועילים מאד, אבל זה כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

נכנסתי למשחק ומשום מה השלט לא מגיב, יחד עם זאת, כאשר השלט מחובר - המקלדת איננה מגיבה גם כן. הערה - השלט עובד בכל משחק אחר, נוסה בהצלחה במשחקים הבאים: Resident Evil 4 NHL08 FIFA08 PES2008 DIRT [ד"א אם מישהו רוצה הוא מוזמן להמליץ לי על עוד משחקים שהשלט תומך בהם ]

7. טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by fish123,

לאחרונה יצאו כמה כותרים לWWII, כמו Brothers in arms וCall of Duty 5, אבל מה באמת עדיף? יש גם את סדרת באטלפילד ועוד הרבה משחקים, אז איך אני אדע מה הכי כיף ומה כדאי לשחק? נ.ב. קיבלתי את Brothers in arms החדש limited edition אבל אני לא יודע אם כדאי לשחק בו, מה אתם מציעים לעשות? ;D

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. בהגדרות של המישחק יש אפשרות לסמן את: AI AUTO BALANCE מה המשמעות של הגדרה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by aviram20,

היי חברים המחשב הוא של HP פבילון דגם DV9000 ויש לי בעיה איתו הורדתי את פוקר סטארס מהאתר .. ושאני מפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה שרשום בה: signature expired or wrong time settings וכדאני לוחץ OK זה יוצא לי מהמשחק.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה ? נ.ב מערכת ההפעלה היא ויסטה . אבירם

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by SilentBob,

האנשים שהחזירו לחיינו את סדרת Shadowrun נהנים מהצלחה גדולה חדשה בפלטפורמת הקיקסטארטר, הפעם עם כותר טקטי שמבוסס על המותג אשר בהשראתו נוצרו הסדרות MechWarrior ו-MechCommander לכתבה: http://hwzone.co.il/הקאמבק-הגדול-של-הרובוטים-הענקיים/

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by esaly,

היי! התקנתי את המשחק ויש לי את מסך המחשב שלי ובנוסף LCD כמסך מורחב. לא ראיתי אפשרות בהגדרות של המשחק להרצה על ההמסך המורחב. במלא משחקים האופציה הזו די בסיסית. מישהו הצליח להגדיר משהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by mosesgamer,

שלום, יש לי ולחבר שלי ערוץ ביוטיוב ואנחנו עושים gameplay's מצחיקים למשחקים. אפשר לשמוע מה אתם חושבים שכדאי לשפר ואיזה משחקים כדאי להוסיף.. https://www.youtube.com/channel/UCr0xyy-QbVrZJ_w9MCtOgfQ?view_as=public

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by BenSmall Brown,

ברור שיש באגים במשחק. אבל זאת הזדמנות להעלות רמות לפני כולם. כל ההבהלה עם הבאגים זה אולי בכוונה של אומנות חשמלית. זה כל הקטע שאתה עולה רמות לפני כולם כי סטטיסטית יש פחות סיכוי שיהיו שחקנים טובים ממך. ואז אתה נשאר מקום ראשון בגלל כל הרמות ומה שהן נתנו לך. הבנתם? 20 פעמים (משחקים) אותו הדבר איך לא הבנתם את זה?

15. Started by SHAY951,

איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by אבירן,

חברים חייב עזרה דחוף יש לי 2 משחקים מקוריים משנת 2012 לpsp במצב מצוין. שמעתי שיש חנויות שאפשר להשאיל מהם משחקים בתשלום סמלי,מישהו יודע איפה יש חנות כזו באיזור חיפה? האם יש מצב לטרייד כלומר שאתן משחק ישן ואקבל חדש???? תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. זה סרטון ראשון שלי אם אהבתם תנו בלייק :) https://www.youtube.com/watch?v=3gGGX7AwH54

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by josi,

שלום יש לי את המשחק יוריס רבנג' ומה שקורה זה שלאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את המשחק והוא נכנס עושה מסך שחור ויוצא. אותו דבר קורה לי גם ברד אלרט 2. בדקתי את כל האפשרויות מדרייבר חדש לכרטיס מסך ועד התקנת דירקט איקס -הגרסה החדשה ביותר. המערכת שלי היא: intel p4 3.0 fx5200 512RAm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by neogod,

מי שרוצה שישלח הודעה לאיי סי 136801576

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום לכולם, פיתחתי משחק לאנדרואיד והחלטתי לשתף אותו אתכם כדי שתוכלו ליהנות ממנו משחק חינמי פשוט ביותר וממש ממכר, בהתחלה המשחק נראה קל, אך כשממשיכים לשחק בו הוא הולך ונהיה יותר ויותר קשה, כרגע השיא במשחק הוא 54 נקודות, אתם חושבים שתוכלו לשבור אותו? אם כן, אז בהצלחה המטרה שלכם היא לתפוס כמה שיותר טיפות באמצעות הדלי (השליטה באמצעות חיישן התנועה במכשיר), ככל שתגיעו לניקוד יותר גבוה כך תעלו בדירוג העולמי. תמונה מהמשחק: להורדת המשחק לחץ כאן! אשמח לשמוע כל חוות דעת שהיא על המשחק תודה רבה ותהנו

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by rafi2828,

שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים הרכבתי וקניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp הבעיה שלבני משחק ישן בשם rayman 2 שבשום פנים איני מצליח להתאימו כראוי. כל נסיונתיי לשנות את הגדרות התאימות אינם עוזרים ובלתי ניתן לקרוא תפריטי המשחק ומלל נוסף שהמשחק משתמש בו להדריך את השחקנים. המלל יוצא ענק, מרוח, מטוטש ולא ניתן לקריאה. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by ezx,

אני בא להתקין את הפאץ או את חבילת ההרחבה וזה פשוט אומר שהמישחק לא מותק מישהו יכול להביא לי reg של המישחק?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. האם יש אפשרות לשמוע במשחק שירים MP3 מהמחשב? "need for speed underground 2"

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by masterseeker,

קודם כל אחלה משחק כמה שהוא ישן הוא עדייין מצויין כל כך מהנה דבר שני יש אפשרות לעשות כל מני שטיות כל מני כפתורים שעושים פעולות אני רוצה לדעת על מה לחוצים כדי לקלל מישהו או לצחוק

25. Started by INFERNO,

למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.