עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הרשת מלאה בהזדמנויות לחוות גיימינג איכותי מבלי לפתוח את הארנק, ואנחנו כאן בכדי להכיר לכם שמונה בולטות מתוך המבחר לכתבה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by AngelFire,

יש פה מישהו שגר ליד נשר בסביבה, ויש לו את המשחק???

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. ידוע לי שזה לא המשחק הכי חדש בשטח אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות והתאפשר לי לנסות אותו עכשיו. ההתקנה עברה בשלום אבל כשאני מנסה להריץ אותו מתקבלת הודעה שצריך לפחות DIRECTX 7 למרות שהגירסה שלי היא 8.1. מישהו יודע למה זה קורה ואיך לפתור הבעיה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה עם UT3 כל פעם שאני מקטין את המשחק וחוזר אליו יש מסך שחור או שרואים את הדסקטופ - לא רואים כלום מהמשחק רק שומעים אותו. כרטיס מסך Asus 8800GTS הורדתי אתמול את הדרייברים האחרונים ונמשכה הבעיה זה קורה רק במשחק הזה תודה מראש למי שיעזור =]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש סירטוני FLASH מצחיקים על המשחק CS, משהו בסיגנון הזה: http://www.superjer.com/index.php http://www.pwned.nl/ חיפשתי עוד ולא מצאתי, בתור מישהו ששיחק במשחק הזה יותר מידי ושכבר נימאס לו, הסירטונים האלו מחזירים את החיוך לפנים בכל הנוגע ל-CS אם מישהו מכיר אתרים עם סירטונים כאלו בבקשה לשתף אותי *אם נושא זה אינו קשור לכאן, אנא סילחו לי.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. האם עומד לצאת בזמן הקרוב סימולטור של מטוסים?? ואיזה גויסטיק כדאי לקנות??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אהלן כולם, אם בא לכם משחק מ-GOG במתנה (אפשר לבחור מתוך מאות, הנה דוגמה לרשימה: http://i.imgur.com/HgeyxtL.jpg) אז קפצו לעמוד של התנועה ותראו מה עושים, זה היום האחרון שניתן להשתתף. https://www.facebook.com/ShimurIsrael למה נועד הקמפיין הזה? בשביל להגיע לכמה שיותר גיימרים שיכירו את התנועה. זה הכל קפצו לבקר.

8. השאלה בכותרת^^ תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, פעם רשמו את זה בפורום ושכחתי, זה מיועד לכאלה שהכרטיס מסך שלהם לא מסוגל לסחוב את ההגדרות של האנטי הלייסינג במשחק.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by KolA12,

משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by amityar,

שלום אשמח לקבל המלצות למשחקי fps טובים שאוכל להריץ על המחשב שלי מידע מערכת: inter core i3-4005cpu 1.70 ghz ram 4.00gb x64

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by יניב צבן,

שלום לכולם, הייתי שמח להתייעץ אילו טלוויזיות הם הטובות ביותר בשוק היום, על מנת לשחק משחקי מחשב באיכות והרזולוציה הגבוהה ביותר. אשמח למספר רב של אופציות תודה.

13. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני מנסה ליצור מפה למשחק, אך איני מוצא את התוספות של המשאבים. אם מישהו מכיר את התוכנה, אני אודה לו מאוד על העזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by Mortar,

http://redorchestramod.gameservers.net/ אחד המודים הבולטים לUT2K4... היום אמורה לצאת הגירסא החדשה 3.1 בגרסה האחרונה (3) הם שילבו טנקים ועוד כמה נשקים ועכשיו התמיכה בטנקים וכלי רכב הרבה יותר מתקדמת ומושקעת... בכל אופן המשחק הזה הוא אחד היותר ריאליסטים מבין משחקי הFPS ומלחמת העולם השנייה בפרט, אני אישית ממליץ לכל מי שיש לו UT2k4 לנסות אותו. אתם מוזמנים להתרשם מהTRAILER באתר.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by MasterGal,

BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. http://agar.io/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by R0ck,

מוד Capture The Flag להאף לייף 2, נראה מבטיח. http://www.hl2ctf.com/index.php בקרוב משתחררת גירסת בטא חדשה, לבינתיים, הגירסה הכי עדכנית היא 1.1.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by Ark,

שלום לכולם, האם מי שהזמין עותק דיגיטלי מקבל guest pass לחלק? אם כן איפה מוצאים את זה(בתוך הבטלנט כמובן)? תודה מראש לעונים נ.ב. מחפש Guest pass בנרות אז אם יש למישהו ורוצה לתת אני ישמח לקבל...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Dr. David,

מבקש עזרה עבור בני בנוגע לאתר/שרת באנגלית ל MU בגרסאות חדשות (מעל 2.0) תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..

21. שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, אבל נראה שהשנה הולכת להיות מוצלחת לא פחות, ואולי אפילו יותר. בואו לגלות מהם 20 המשחקים שהם המעניינים והמבטיחים ביותר אשר אמורים להגיע אל החנויות השנה שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, ולא היה בה כמעט חודש שלא יצא בו לפחות משחק מקורי ומעניין אחד. לשמחתנו, נראה שהשנה הזאת הולכת להיות מוצלחת לא פחות. כמה מוצלחת אתם שואלים? ניסיתי להרכיב רשימה של עשרה משחקים, ופשוט לא הצלחתי כי היו יותר מדי! אז במקום זה, קבלו רשימה משודרגת של 20המשחקים שלדעתי הם המעניינים ביותר שהולכים לצאת השנה, וגם זה אחרי שנאלצתי לוותר על לפחות עוד עשרה משחקים אחרים שנשארו בחוץ. Doom נפתח את הרשימה עם קצת נוסטלגיה שמקבלת אתחול – דום. ואני לא אשקר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SilentBob,

משחק האסטרטגיה הטוב ביותר של שנת 2012 זכה להמשך ישיר שמנסה לשמור על הנוסחה הממכרת אבל גם להימנע מלהפוך לכפיל של קודמו. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים 20 שנים עברו מאז מאורעות המשחק הראשון, אבל למרות המאבק העיקש שלנו, החייזרים הצליחו להשתלט על כדור הארץ. במהלך הזמן הזה הם שכנעו את האנושות שהם פועלים לטובתה, ובכך השיגו אחיזה בממשלות העולם וגרמו לפירוק של XCOM, הארגון הבינלאומי ללוחמה בחייזרים. רק מעטים נותרו שמוכנים להלחם למען סילוקם והחזרת השליטה לבני האדם, רק שכל הקבוצות הללו מפולגות ומפוזרות על פני העולם. וכאן אתם נכנסים לתמונה, בתור ה-Commander, המפקד העליון, תצטרכו לנהל את מה שנותר מXCOM שבינתיים הפך לצבא גרילה קטן שכולל רק כמה אנשי צוות ומספר מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hagay21,

קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. האם ידעתם שבתל אביב יש חנות רטרו עם המון משחקים ישנים? וגם יש להם כמה דברים מאוד מיוחדים שלא רואים בכל מקום! יצאתי לסייר קצת בעיר, ומצאתי עוד מקומות שווים שאולי תרצו לבקר בהם, כמו מתחם הגיימינג של סמסונג בככר רבין! מקווה שתהנו

25. התקנתי את המשחק הענק הזה והוא פועל והכל סבבה אבל יש לו קצת קירטועים אז רציתי לדעת איך אפשר לשנות את הרזולוציה ובכלל את כל האפשרויות הגראפיות? יש קובץ כזה בתקייה של המשחק שנועד לזה אבל משום מה זה לא נשמר! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.