משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
הזמן האחרון פתאום שמתי לב שאני לא רואה חתימות ב Counter-Strike. מישהו יודע למה, ואיך לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק כרגע ב Ghost Recon Island Thunder הורדתי אתמול מודים שונים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם חיפשתי עזרה באתרים שמהם הורדתי את המודים אבל לא רשום כלום יש רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למה כל הזמן החיות לא שמחות אפילו שהם שבעים, בריאים וכו'??? (אני שם להם אדמה ועצים הכל לפי מה שהם רוצים)
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעייה היא במשחק מדל אוף הונור.....זה בעיקר קורה כשאני לא לבד אלא באמצע קרב עם מישהו....ויותר רציני שאני קרוב אליו ממש שמתי לב שזה קורה בעיקר שה-mtex יורד מתחת ל-3 וכשזה מעל 4 אין בעייה בכלל ....ה-mtex אני מתכוון שעושים fps1 בקונסול המערכת שלי היא p4 1800 1gb ram and ati radeon 8500 all in wonder דרך אגב עידכנתי דרייברים ועשיתי איחוי להרד דיסק וזה לא עזר ...{עזר לכמה ימים וחזר עוד פעם} תודה רבה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
I'm stuck in the last level,In Subject 3. I should move the 3 bridges,leading to the rocket(or maybe I missunderstood the thing I should do.What 2 do with the bridges?) ,and I just don't know how 2 do it. When I get 2 the electronic panels near each bridge,no "action sign" appears(like when getting cloze 2 a door or some gate, or computer),so I can't activate anything. What Should I do? or what did I wrong?.Thanks ahead P.S -I already turned one fuel valve on the ground
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אתן לתמונות לדבר... להורדה (44.3 מגה)... [ftp=ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe]ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe[/ftp]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!!!! ניסיתי ליצור בערכת כלים של Neverwinter Nights מן חפץ (אבן) שבלחיצה אחת בquickslot הדמות תלבש שיריון, קסדה, ונשק/ים. אך אני ממש לא יודע איך להתעסק עם הסקריפטים, ולא הצלחתי ליצור סקריפט ולהצמיד אותו לאבן שבציוד שלי. האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה? ניסיתי בגיימר, אבל חצי ענו בספאם, ואלה הנחמדים שניסו לעזור לא טרחו לפרט ואני נשארתי ללא מענה. ICQ: 198284925 תודה לעוזרים :-[ :'(
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.
-
שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
I have a problem with Street Legal Racing: Redline it's not the low FPS nor the constant crashing nor the tottaly lack of grip above 200km/h in RWD cars. the problem is that I can't get my car's prestige over about 450 points and there for can't enter the Race Of Champions. it doesn't matter if I win, my car's prestige won't go up over 450 points. btw, just in case it got anything to do with the car you drive, I drive a 900HP Emer Nonus.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
זוהי ביקורת דוגמא שנועדה להדגים כיצד אמורות להראות הביקורות --------------------------------------------------------------------------------------------------------- "May the Force be with you" אבירי ג'דיי- אנשים מופלאים, בעלי כוחות על, רק בלי טייטס צמודות. מי לא היה רוצה להיות אביר ג'דיי, להשתמש בחרב האור ובאנרגיית ה"כוח" המופלאה של העולם? לשמחתנו, המשחק החדש(השלישי בסדרת JEDI KNIGHT והרביעי בסדרת DARK FORCES) מבית RAVEN SOFTWARE, מאפשר לנו לעשות בדיוק את הדברים האלו. בהתחלת המשחק, השחקן נמצא בדרכו לאקדמיית הג'דיי שהקים לוק סקייווקר(בנו של דארת' ואדאר AKA אנאקין סקיווקר) לאחר הניצחון על האימפרייה הגלקטית. המשחק מאפשר לשחקן לבנות את דמותו לעצב אותה- גזע, מין, צבע הבגדים ו…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לומר, משחק ענק. שינויים ענקיים וגראפיקה מצויינת. שנית, מי ששיחק בוודאי הבין שבקריירה משחקים מאמן ושולטים על הרבה דברים שונים ומשונים. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקבל נקודות שמאפשרות לשדרג את הציוד, החדר כושר, השיטת אימונים, הצוות של הקבוצה בקיצור, הכל כמעט. בעיה אחת, קשה מאוד לקבל אותם. שיחקתי כבר כ-5 משחקים וניצחתי בכולם, החתמתי שתי שחקנים וגרמתי לכל אחד מהם לוותר על כ-2 מיליון ירוקים מהמשכורת שהם דרשו, אבל עדיין לא קיבלתי אפילו נקודה אחת לשידרוג. מישהו מצא טריקים מעניינים או עוד דברים חיוניים לעשות בשביל הנקודות האלה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את Conflict Desert Storm II והוא נראה משחק ממש אחלה לפי מה שהספקתי לשחק בוא עד עכשיו , הגרפיקה נראת טוב ויש השקעה ביכולות של החיילים...אבל השליטה עליהם כצת בעיתית במעבר בין החיילים והתזוזה של הכוונת במבט מעל מישהו יודע איך לסדר את התזוזה הזאת במבט מעל כשהכוונת לא זזה שווה (למעלה-למטה) ? איך אני משנה לחייל ספציפי במהירות , ולנשק ספציפי של איזה חייל ? כרגע אני משנה ע"י page up/down וע"י shift תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי עידכנתי... כל מי שרוצה גם שילך לתיקיה של המשחק יש קובץ שנקרא haloupdate תלחצו עליו... זה יעדכן את המישחק... זה קצת שיפר את הגרפיקה ומשחק רץ טיפה יותר טוב... לא איזה משהו מהפכני אבל בהחלט שיפור....
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מצאתי את האיש שהוא צלף בהתחלה והמפקד אמר לי לחזור לבסיס ואני חוזר ואני לא יודע מה לעשות כלום לא קורה אוליי צריך לעשות משהו אחר בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שהכרטיס מסך הוא נמצא בדיסייבלד!! משהו יודע איך מסדרים את זה? תודה עריכה: אוקיי סידרתי את הבעיה דיפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שמישהו כתב שצריך להפעיל את המשחק כמו ווינדוס 98\ME תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע בשלב של המשחק (אגב משחק פצצה) בו אני אמור להציל את השבוי במחנה של הויאטנמים. כל פעם שאני מתקרב ,זוחל, יורה באקדח עם המשתיק - מחסלים אותו ואני מתחיל מהתחלה.... איך אני אמור לשחרר את השבוי ? עזרה, עזרה, עזרה - ובמהירות תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בSILENT HILL 3 דמו שהורדתי - הבעייה היא שכאשר אני מנסה להפעיל את המשחק הוא פותח לוגו של קונאמי , עוד פעם לוגו אחר של קונאמי ואז הוא מראה את הדבר הזה שהמשחק עשוי להיות מגעיל ולא לילדים או משהו כזה ואז זהו נתקע ממש לא זז בכלל בדקתי גם בTASK הזיכרון וכמות המעבד לא זזים פשוט נתקע יש לי PENTIUM 3 733 GEFORCE 3 TI 200 384 זיכרון SDRAM 133 למישהו יש פתרון? רעיון למה זה קורה ? :'( תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-