עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yortem,

אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. דיווחים עדכניים שונים מציירים תמונה עגומה משהו לכל חובבי הגיימינג שקיוו והאמינו כי פרקים חדשים בשתי סדרות מהמצליחות ביותר בתחום יוצגו בתוך זמן קצרלכתבה

3. חברה בשם AYANEO מכריזה על דור חדש של פלטפורמת הגיימינג הניידת שלה - אך כזו שמתבססת על מעבדי דור ה-Ryzen 5000 ועולה יותר מהפתרון מבית Valveלכתבה

4. Started by guylederer0,

https://www.youtube.com/watch?v=ELg8tqeJKH8&feature=youtu.be אשמח ללייקים ותגובות! שיהיה לכם סופ"ש מהנה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by achiya1,

הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה

7. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי PS2 אני רוצה להוסיף לבד ציפ יש למישהו לינק מדריך משהו הדגם הוא : scph-30004 pal

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. הגעתי עד לשם והוא הרג אותי ומרוב טיפשותי לא שמרתי וחזרתי המון אחורה [br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 14:56:39 בבקשה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 16:57:22לא צריך

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. הי אנשים מה שלומכם?! החלטנו לעשות לכם טורניר לרמות הנמוכות לאחר הצלחת הטורניר של קבוצת NOM הקרידיט כולו מגיע להם אין ספק. כמו כן אני רוצה להודות לנועם על השיחה הארוכה שפשוט אמר לי תעשה, תמיד טוב לעזור לרמות הנמוכות אז הנה אנחנו עוזרים! אנשים כל פעם הפרסים ישתנו, אם תהיה הענות גדולה הפרסים יעלו ונכניס גם פרסים ממש רציניים. המטרה לשמור על כמויות גדולות של שחקנים בכל טורניר. ראו כרך הטורניר הכללי של IGA שבזכותכם הבאנו את SteelSeries כדי שתחלק לכם השחקנים פרסים שווים! ההרשמה לטורניר לליגות: ברונז, סילבר, גולד ופלאט בלבד. והוא יערך אי"ה ביום רביעי הקרוב! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i0b נהנה ביחד! אז ניפגש ברביעי אה?!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. הוכן על ידי, תהנו ותעשו Subscribe אה? D: תודה והמשך יום טוב! sepa.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. תיעוד חדש של הפרק השלישי בסדרת המשחקים המהוללת מציג אותו פועל במלוא הדרו - בעזרת כרטיס GTX 980 בודד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-the-witcher-3-%d7%a4%d7%95%d7%a2%d7%9c-%d7%91%d7%94%d7%92%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, הורדתי את הדמו של HL2 - לא היו שום בעיות לשחק בו, הכל היה סבבה! אחרי ששיניתי מ - 1024x768 ל - 1600x1200 רק כדי לבדוק משהו, הופיעה הודעת שגיאה - תמונה מצורפת! כל פעם שאני מנסה להפעיל מחדש את המשחק, אותה בעיה צצה! הבנתי שזה נובע מהרזולוציה, אולי אתם יודעים איך ניתן, ללא כניסה למשחק, לשנות את הרזולוציה (לפני שהוא עוד נכנס לתפריט הראשי, זה קורה) ? תודה רבה! הנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by bennnn,

היי התקנתי תמשחק מחדש ושמרתי את התקייה של השמירה יש תקייה של save game ועוד קובץ לידה של TDU_MC_1_45_A.dmp השאלה איפה אני שם אותם שהמשחק ישמור לי וימשיך מאיפה שהייתי אז?תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. ממש ממש שיעמם לי אז החלטתי להתחיל לשחק מחדש.. פעם ראשונה ששיחקתי הפנס לא עבד לי לא יודע למה אבל השתמשתי בראיית לילה לפצות על זה אבל עכשיו גם הפנס וגם הראיית לילה לא עובדים לי מסיבה כלשהי... ויש מלא מקומות חשוכים כאלה שאני פשוט לא יכול לעבור דרכם כי אני לא רואה כלום עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. משחק הלהיט הגדול של Bethesda יציג תמיכה בכלי מודינג ייעודיים שלה במקביל לבואן של חבילות הרחבת התוכן הראשונות מרגישים שכבר מיציתם את המרחבים הוירטואליים הצחיחים ב-Fallout 4? יש לנו חדשות טובות עבורכם – בקרוב נתחיל לראות מודים משמעותיים ומושקעים הרבה יותר עבור משחק התפקידים-פעולה הנודע. מוביל הפיתוח של המשחק בבת'סדה, טוד האוורד, הצהירבראיון שערך כי הכלים הייעודיים, אשר הפכו לחלק בלתי נפרד מכותרים כמו Oblivion, Fallout 3 ו-Skyrim ולמנוע העיקרי ששומר עליהם לגיטימיים שנים אחרי שהושקו, יושקו עבור המחשבים האישיים בחלון זמנים בין חבילת התוכן הראשונה עבור Fallout 4 (שתגיע במרץ ותיקרא Automatron) לבין החבילה השנייה – באיזור חודש אפריל. ישנו מספר בלתי מבוטל של מודים ש…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by @_esc_@,

טוב ככה כול פעם שאני מפעיל את המשחק RollerCoaster Tycoon גם הטויסטר טיים וגם RollerCoaster Tycoon 2 בתעינה של המשחק זה מופיע תיבה כזאת של error שרשום בה ככה : error trapper exception raised - access violation error location: windows unknown driver !!!! ואני כבר לא יודע מה לעשות !!!!!!!!!!!! עזרה בבקשה אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by mrbig,

אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. שלום לכולם! עודני מנסה לאתר FIFA 19 במחיר מוזל, אחד האתרים הראשוניים שקפצו לי זה האתר instant-gaming. האם האתר הינו אמין לקנייה? וא"כ, מה הפרוצדורה לכל העניין הזה? איך מורידים משם ומדרך origin בו זמנית? תודה רבה לכולם. הלינק: https://www.instant-gaming.com/en/2665-buy-key-origin-fifa-19/

21. Started by Danny_The_King,

שלום יש פה מישהו שמשחק תמשחק רשת Last Chaos הוא בסיגנון של ליון אייג' 2... יש לי שם דמות..שאני מפתח.. קצת פרשתי בגלל שהמחשב שלי נהרס ואני מחכה למחשב חדש ואז אני יוכל לחזור.. רק רוצה לדעת אם יש מישהו שמשחק בזה בשביל שיהיה איתי ישראלי שיצא לקרבות וזה להחליף נשקים איתו. לעזור לו..במידה והוא יותר חלש.. לקבל עזרה במידה ואני יותר חלש.. ראיתי אולי 2 ישראלים משחקים בזה אבל הם נעלמו לי.. אגב יש 2 שרתים גדולים שכל אחד מחולק ל-4 קטנים הגדולים זה ארה"ב והשני מלזיה.. אני בזה של מלזיה עם כל הסינים.. הם יותר נחמדים מהאמריקאים... אתר הבית : http://www.lastchaos.com.my/index.php משחק פצצתי.. ממכר.. וארוך רצח..יותר קשה לעלות רמות מאשר בליון אייג'.. אבל חוץ מזה הכל בול אותו ד…

22. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  23. Started by Shem Baduy,

תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MatanSar,

יש למישהו קופון הנחה ב Origin ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by taltarablus,

הילחמו נגד זומבים, תגנבו את האוצר מהפירמידות ותעזרו לעכביש ללכת - במשחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-41/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.