עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by adir121984,

בס"ד שלום, כמה שאלות בקשר לאוןליין של nfs mw מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? כאילו צריך עוד חבר או שלא?? יש חדרים? וכו'. תודה ויום נעים...2יי2י

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by Zelig,

משהו הגיע לשם? ניסיתי מספר פעמים ולמרות שאני במקסימום stamina (לדעתי) אני לא מצליח.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. אז כמו שרשום למעלה המשחק וייס סיטי (כן תקראו לי ישן אבל הדודים שלי באו ורצו לשחק בו...) מתמזער לשורת המשימות כל 3-4 דקות וזה מעצבן שכל פעם צריך להעלות את זה מחדש..מישהו יודע מה הבעיה? אליאב.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שלום, לפני שבוע בערך אולי קצת יותר פירסמתי פה הודעה על בעיה בהפעלת המשחק C&C Generals (גם הרגיל וגם חבילת ההרחבה).לאחר שהתייאשתי ואף אחד לא עזר לי ניסיתי להתקין משחק אסטרטגיה אחר שברשותי. ניסיתי להתקין את LOTRTBFME למתקשים בינינו (The Lord of The Rings The Battle For Middle Earth). אך אותה בעיה בדיוק כמו עם הג'נרלס,מסך הטעינה הראשוני שעוד אני בווינדוס מופיע אך הוא יכול להשאר שם ימים שלמים עד שתפתח את מנהל המשימות של ווינדוס ותגלה ש"המשימה אינה מגיבה". אני יודע שגם C&C Generals הרגיל גם חבילת ההרחבה שלו וגם LOTRTBFME מבוססים על אותו מנוע-חשבתי שאולי המנוע מתנגש עם אחד מרכיבי החומרה שלי ובשביל זה אני צריך *שוב* את עזרתם של המבינים פה.תודה מראש. SOMEONE ???

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by silky,

אני לא מוכן לשלם 150-300 שקל עבור המשחק מחנות. מה שכן אני מוכן לשלם סכום הוגן למישהו שרכש את המשחק ולא משתמש באינטרנט. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by dark_zero,

תראו פעם שיחקתי גאנז ועשיתי הפסקה עכשיו אני רוצה שוב לשחק אז הורדתי והתקנתי את הקובץ שמתקין גם את כל הUPDADES ויש בעיה תראו מה זה רושם: http://i6.tinypic.com/1zed1nd.jpg בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by silky,

זוכרים את הפוסט שכתבתי אתמול שאני רוצה לקנות SERIAL? אז קניתי(8 דולר). אני לא מכיר פורומי משחק או משהו כזה אבל הייתי רוצה לשחק עם מישהו ישראלי או לפתוח PES5 של HWZONE או משהו. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Yehudaa,

הורדתי את דום בגירסה המלאה והחופשית שלו אפילו ה"קוד" עובד כמו שצריך. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם וגם וכרטיס קול חצי מקצועי של m-audio audiophile 192 בסטאפ של המשחק ניסיתי את כל הגדרות של הסאונד ושום דבר לא עובד ממש , גם בלוח האם(כמובן שהגדרתי בווינדוס בהתקני השמע עם איזה כרטיס לעבוד בשני המקרים) רק שבחרתי סאונד בלסטר שומעים את הסאונד של המלחמה (וללא מוזיקה) והסאונד ממש מקרטע עד כדי שאי אפשר לשחק אם יש למשהו פתרון מושלם אשמח תודה יהודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by FIRE-KID,

אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Rage17,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במשחק וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. אני תקוע במשימה עבור הראש של הגילדת גנבים, Gray Fox .. () עכשיו הוא רוצה שאני אגנוב איזה משהו שנקרא Arrow of Extraction משהו כזה, עכשיו, ירדתי למחבוא הסודי שלו למטה והגעתי לדלת שצריך מפתח, אבל לא מצאתי את המפתח, מישהו יודע אולי איפה? או מה עושים מפה? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by gtf,

אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by LeftRight,

התקנתי את המוד סבבה אבל הוא לא עובד לי בתוך המשחק.. (שרת ביתי) ואיך אני עושה את עצמי אדמין? ועוד שאלה... אני לא מליח לדבר במיקרופון..הוא לא פועל לי..וגם שלפעמים הא פועל אז שומעים ממש חלש.. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8665 זה מיספר מאוד טוב אבל חשבתי שהם מכרו הרבה יותר ואין לי מושג אם הם כללו תLITE או לא אני יודע שביפן הם מכרו יותר מ10 מיליון כולל הLITE ועברו באירופה ת5 ככה שזה משאיר 6 לארצות הברית בכל מיקרה המכירות שלהם יתחזקו מאוד מאז הLITE ואני מקווה שהם ימכרו הרבה יותר ודרך אגב זה מכרו ולא שלחו

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by Saliman,

HERE!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by ExsoTic Cop,

אני מנסה לשמור את המשחק והוא כותב לי הודעה כאילו אין לי מקום בארד דיסק ויש לי 50 ג'יגה פנוי מה עושים? צירפתי תמונת מסך..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by devek,

יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by DrowNz,

שלומות - יש לי בעייה מאוד מעצבנת במשחק הנ"ל בסאונד, משום מה כל פעם שאני בתוך המשחק או כאשר ה"קריין" מקריא את עלילת המשימה לפני שנכנסים הסאונד מקרטע ויש כל הזמן קפיצות. בהתלחלה חשבתי שהבעיה היא בגראפיקה שגורמת למשחק לעבוד בצורה איטית ולכן הסאונד מקרטע אבל הורדתי ל Low Quality Video , רזולוציה ב 460X600 , Low Details Level עשיתי ועדיים זה מקרטע ואני רוצה להקשיב לעלילה ולדיבורים של הגיבורים\יחידות. אני ישמח מאוד למי שיוכל לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה. בתודה - DrowNz

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום ! אני משחק ב-XIII אני די בתחילת המשחק.... עכשיו אני בקטע שהגעתי לאיזה בית עץ באמצע שום מקום (שלג מסביב) עם מישהי בשם KIM שבורחת ועלי לחפות על הבריחה שלה. למשך 10 שניות בערך אני משחק....ואז הכל "נתקע" --> משמע שלוקח למחשב בערך 7 שניות להגיב לכל מה שאני עושה....והוא עושה את זה בקפיצות כאלו.... לקח לי איזה 10 דקות למזער ת'משחק ולפתוח task manager ואני רואה שהמשחק לוקח 100% ניצול מעבד.... מה עושים ? :-\ זה ממש מוזר.... אולי כדאי לי לבדוק קודים שידלגו לי על השלב הזה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by redti,

שלום, היום התקנתי את המשחק :gladiator sword of vengence ואני רוצה לציין שזה משחק עם גרפיקה מאוד יפה! אבל השליטה שם ממש על הפנים, וגם אי אפשר להגדיר אותה מחדש...... ניסיתי להגדיר את השליטה מחדש ועכשיו הוא לא יכול לזוז לא משנה איזה כפתור אני לוחץ! למישהו יש את המשחק הזה ואולי יכול לעזור לי? מה דעתכם על המשחק (אם יש לכם אותו כמובן)? מה עושים אחרי שרואים את הסרטון שהוא מדבר עם שתי ילדים אחד עם מסיכה של פרצוץ עצובו השני פרצוף שמח! אני מתחיל לרוץ במן שדה כזה ואני צריך למצוא דברים מסויימים מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך לעזאזל אני מפעיל את הקודים במישחק Kelly Slater's Pro Surfer ???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by redti,

אז ככה לא מזמן התחלתי לשחק והגעתי לשלב שאני משחק עם חבר של פרודו סם אם אני לא טועה? אני צריך להבריח אותו מהדרקון המעופף! הגעתי לקטע שאני יורד בסולם לתוך ביוב מתחיל ללכת הורג מפלצות פשוטות.....ואז אני הולך מכות עם איזו מפלצת רעה במיוחד פי 2 מהגובה של המפלצות הרגילות! יש לו ביד אחת כדור פלדה עם קוצים מחובר לשרשרת,יד שניה הוא מזיק מקל גדול במיוחד ! איך עוברים את המפלצת? צריך להרוג אותה כי מכות זו לא אופציה מולה :-\ מה עושים ? ואני מדבר על המשחק LORD OF THE RINGS:RETURN OF THE KING

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

יש לי ראוטר ואני רוצה לשחק נגד המחשב השני ורציתי לדעת אם בכלל יש אפשרות כזאת כי אני לא מצאתי. אם כן אפשר לעשות את זה מבלי להרשם לאתר של EA? תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים