עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NuNaTaK,

אני מחפש משהו חדש אבל אחרי שסיימתי את Zuma החדש בכמה שעות ולא מצאתי משהו ארוך יותר שנראה לי מעניין במיוחד, למישהו יש הצעות? משחקים שאהבתי: Red Alert 3 C&C 3 Half Life 2 Team Fortress 2 Company of Heroes Portal Crysis Crysis WarHead Age of Empires 3 Call of Duty 4 Call of Duty 5 World of Goo Zuma Zuma's Revenge Peggle GTA IV משחקים שלא אהבתי: Far Cry 2 (מפה ענקית ומשחק מרוח מאד) 1701 A.D (כיף בהתחלה אבל חוזר על עצמו ונמאס מהר מאד) Burnout Paradise (רק בגלל המחסור בעלילה) Battlefield Heroes (חיקוי לא מוצלח) *בכל המשחקים שציינתי שיחקתי גם בהרחבות שלהם. זמינות בארץ זה לא בעיה, אין לי בעיה לקנות בסטים, EA Store או חנויות מקוונות רגילות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. נתקלתי בוידאו של מישהו מחזיק בגרזן וחרב מיינקרפאט וראיתי אחרי זה שמוכרים אותם באתר של המשחק בדיוק היו לי קלקרים מיותרים מרמקולים שקניתי והחלטתי לעשות בעצמי בשביל אחות שלי הקטנה בתור התחלה פתחתי פוטושופ ובניתי גרזן וחרב מיינקראפט בעזרת מילוי ריבועים אחרי זה הדפסתי את הקבצים וגזרתי את השוליים הדבקתי את ההדפסה הגזורה על הקלקר וציירתי מסביב עם עט אחרי זה חתכתי את הצורה מקלקר החוצה ובסוף הדבקתי את ההדפסה משני הצדדים אמנם זה לא איכות בשמיים אבל מרחוק זה נראה שוס ואחותי כנראה תשמח :}

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מקורי אבל הבנתי שגם בגרסת המקור יש לאגים ותקיעות....יש למישו פיתרון לזה?

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. היום ראיתי סירטון מישחקיות של Blue Dragon http://stage6.divx.com/members/199018/videos/1024120 (צריך DIVX ליצפות) אם אפשר ליקרוא לזה מישחקיות מה שראיתי זה הרבה סירטונים ודיבורים וקצת מישחקיות זה ניראה כאילו לקחו RPG יפני גנרי דחפו לו גרפיקה חלקה+הרבה סירטונים ודיבוב ומפרסמים אותו כאילו זה הדבר הבא ואני אומר את זה כי מיקרוסופט דיברו הרבה על Blue Dragon אבל איך שזה ניראה כרגע לפחות לפי הסירטון זה RPG בינוני שלא מיתקרב לגרנדיה\פינל פנטזי\מאריו RPG \לונר\ וכו (אני לא מדבר רק על מישחקים של נינטנדו אלה גם מישחקים שיצאו לקונסולות אחרות ) בקיצור זה התשובה של מיקרוסופט ZELDA TP ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by neogod,

נשארו לי 2 משימות במונטרה שאינ לא מצליח לפתור מצורמת תמונה עם המשימות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by dm7,

יש לי משחק PC-Medal_of_Honor_Airborne. לאחר שפתחתי אותו ב winrar אני לא מצליח להתקין אותו . אני מצרף את תמונת רשימת הקבצים. ניסיתי עם תוכנת דיימון טולס וזה לא מצליח. מה הבעיה? והאם אלה בכלל קבצים של משחק PC ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

8. Started by Googleness,

Steam Family Share הוא שירות חדש של Valve אשר נמצא כרגע בבדיקת בטא סגורה ומאפשר לשתף את ספריית המשחקים שלנו עם אנשים אחרים. ניתן ליצור קבוצה של עד 10 משתמשים אשר משתפים את הספריות שלהם. קווים מנחים: 1. הבעלות על המשחקים שייכת למי שקנה אותם ככה שאי אפשר לקנות DLCS למשחק שמישהו אחר קנה. 2. אי אפשר לשחק במשחק אשר נמצא בספרייה אשר נמצאת כרגע בשימוש על ידי מישהו אחר. 3. ניתן להגדיר מה בדיוק משתפים (ספרייה, הישגים, חנות וכיו"ב). כל עוד אנו במצב Family רק מה שמשותף זמין לנו. 4. אם מישהו משתמש במשחקים בספרייה שלכם לפעילות לא חוקית כמו צ'יטים והאקינג במולטי אתם תקבלו באן וינקטו נגדכם צעדים בלי קשר אם פיזית אתם עשיתם זאת. Abuse: ניתן להתחבר לSteam במצב Offline בחשבון אשר קנה…

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by The Dom,

נכנסתי למשחק דרך המסך הראשי של סטים למשחק שחבר שלי שיחק. כשניסיתי לחפש עוד שרתים פתאום ראיתי שהאפשרות של הLOCATION איפה שכתוב MIDDLE EAST נעלם. זאת אומרת שראיתי רק שרת אחד ברשימת השרתים מופיע לי וזה השרת ששיחקתי בו. בCHANGE FILTERS האפשרויות היו על כול ה LATNECY , ללא שם של מפה מסוימת , ללא שום אפשרות מסוימת מסומנת ובלי האפשרות של ה LOCATION מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. צהרים טובים אני מחפש משחק קרבות טנקים יש לכם להציע לי משחקים? תודה לעוזרים!

11. Started by IlanF,

משום מה הבאס במשחק גבוהה מדי. לא רק ברדיו (השירים שלי), אלא בכלל במשחק. חיפשתי בהגדרות משהו בקשר לזה, אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה? זה פשוט משגע אותי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by simonsix,

* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by The Dom,

שלום. הורדתי את המשחק 9DREGONS לאחר שהמליצו לי עליו. התקנתי את המשחק והכול עבר חלק ללא בעיות/תקלות. כשניסיתי להפעיל סוף סוף את המשחק -זה כתב שיש בעיה במשחק וזה נותן לי אפשרות של : close או debug. וזה מעודכן לגרסה 1 מה אני צריך לעשות? תודה מראש http://img168.imageshack.us/img168/6600/untitledhp1.png

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. תשימו פה קישורים לאתרים עם תמונות של UNREAL 2007.... ידוע באיזה DX הוא יתמוך?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by DXT,

ואחרי זה יש הוראות איך להוריד וססמא וכו' וכו' זה הורדה של 1GB !!!! כמובן אתם תהיו הראשונים לקבל תמונות אקסקלוסיביות מהמשחק ;D (זה חוקי בכלל לעשות את זה? ???) נ.ב: כמובן שאני לא מתכוון לתת לינק לזה לאף אחד אז לא לבקש, גם לא בפרטי. קבלו את האתר הרשמי של המשחק מאת WESTWOOD.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by naveh3,

מה שנבחר בואו נארגן כאן קבוצה וזה עם האינטרנט הכי מהיר או מי שירצה יצור את השרת ונשחק :asthanos: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mic,

תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  19. התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  20. מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by Spootnik,

טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. סליחה אם כבר נפתח דיון כזה בעבר... אבל לא ממש בא לי להתחיל לחרוש את כל היסטוריית הפורום. אז מה לדעתכם הוא משחק האסטרטגיה הטוב בכל הזמנים? לי יש כמה: World In Conflict Command and Conquer על כל כותריו Company of Heroes אה וכמובן איך אפשר לשכוח את Age of Empires הראשון. לא שיחקתי בדי הרבה משחקי אסטרטגיה שאמורים להיות מעולים כמו CIVILIZATION וכאלה אז אל תתפלאו שהם לא מופיעים ברשימתי הצנועה... נ.ב: אם מישהו חשב בכלל להגיד SIMS הוא יכול לדחוף את התגובה שלו ל***. (וזה בכלל לא אסטרטגיה... אולי SIMCITY אבל לא ממש)

• 64 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by lesForce,

שלום לכולם לא ברור לי עדיין העניין של התקשורת במשחק הזה. חלק מרכזי במשחק, אם לא עיקרו, מדבר על שיתוף פעולה, ואופציית התקשורת ע"י דיבור פשוט מתבקשת. אוקיי , את האופציה של הפארטי הבנתי. אם יש לי חברים בבאטלוג אני יכול ליצור איתם פארטי ולדבר במיקרופון. אך מה עם אנשים זרים? איתם לא ניתן לתקשר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Sarm1x,

כאן תוכלו לדון בכל הקשור לעדכונים של המשחק האחרון בסדרת CS. דברים חדשים , סקינים וכל מיני אתרי עדכונים ראשיים: http://blog.counter-strike.net/ http://steamcommunity.com/app/730

25. Started by STRENGTH,

התקנתי את המשחק נרשמתי ומתי שאני נכנס לסרבר זה ישר יוצא לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.