עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KOBRA CHOPER,

hi somebody know the pass to gamer server its not pass=gamer so somebody know it??

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. בגימספוט עשו סירטון נחמד על הPSP כי הוא מכר איזה 10 מיליון בעולם (הנינטנדו DS מכר כבר יותר מ16 מיליון ויותר מישחקים נימכרים על כל קונסולה-אני פאנבויס של נינטנדו היתי חיב ) בכל מיקרה הסירטון הרבה יותר אוביקטיבי מימני והכתבים מדברים על מה הם עושים אם הPSP ומה לדעתם צריך לשפר http://www.gamespot.com/features/6152212/index.html?autoplay=6152260 תהנו

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7604 בקיצור זה כניראה יגיעה מובנה בזיכרון של הWII ויפעל תוך כמה שניות

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. אהלן הורדתי שני קבצי זיפ הראשון בשביל לעדכן את הקבוצות בFIFA06 והשני עושה שכל הדברים הנעולים נפתחים יצא ששני הזיפים הם אותו דבר שמכילים שלושה קבצים - אחד הוא DATA.BIN השני הוא סתם תמונה של פיפא והשלישי הוא קובץ PARAM.SFO איפה אני תוקע את הקבצים האלה? אין בשום מקום במשחק סוג קובץ SFO וכל הBIN נמצאים באותה תיקיה..... תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by Fighter,

מישהו פה שיחק בזה? מישהו עדיין משחק? יש דברים דומים או שונים בקשר לcity of heroes? איך הדמות של הstalker ושאלה של משהו שלא הבנתי כל כך origin באיזו צורה זה משפיע על הenhancements שאפשר לשדרג איתם את הדמות?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שלום אז ככה יש לי סיריאל מקורי לגמרי של אנריל ואני מעוניין להחליף עם סיריאל של גנרלס זירו או הרגיל לא משנה אם מישהו רוצה שישלח הודעה בפרטי

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by sahargt,

אני תקוע במשימה השניה של הקוסמים מה אני צריך לעשות בחדר המיוחד נתנתי ליצור את הספר בשביל שיתרגם לי ואו תרגם לי אבל אני לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by DarkTesticle,

התקנתי כרגע Galactic Civilizations II (כמו סיוויליזיישן רק של סטארווארז) וכל הסרטים מקרטעים (שניה רואים שניה נתקע וחוזר חלילה בסימטריות מדויקת) כך גם אפילו בטאטוריאלס, המדריכה שמסבירה נקטעת כל שניה בדיוק כמו בסרטים, וכאן זה רק אודיו. לעומת זאת שום דבר אחר לא נתקע, לא המשחק ולא המניו. המחשב שלי עולה על כל דרישות המערכת מה יכול לגרום לכך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. ב WORLD CUP החדש אני מנסה לשנות את הרזולוציה אבל משום מה היא לא משתנה ... אני חייב לשנות את זה לרזולוציה של 1280x1024 אחרת רואים מגעיל יש איזה שהיא דרך אחרת לשנות את זה ? אולי ידנית דרך קבצי המערכת של זה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by DS,

הכוונה כמה גרסאות(NTSC פאל וכאלה והאם פאל יעבוד על PS2 של NTSC

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. אחרי שאני לוחץ על login בתחילת המחשק המחשב נתקע על "connecting to the servers". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Windows XP SP2 DirectX 9c ATI Radeon 9600 pro ניסיתי את שתי הגירסאות הבאות: 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe 6-1_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29602.exe ביצעתי התקנה מינמלית שרוב המידע נקרא מתוך הדיסק, קובץ התמונה של המשחק צרוב על דיסק <זה בעצם דיסק הגיבוי שאני משתמש בו> ובשביל להפעיל אותו אני משתמש בתוכנה Deamon tools 4.03 ביצעתי כמובן עידכונים למערכת אני לא עובד על וינדוס אלה התקנתי אותו בשביל פיפה <לפחות כרגע > אז אם יש כמה בדיקות שצריך לבצע או התקנות והסרות למניהן עדיף תגידו לי הכל יחד כדי שלא אצטרך לעשות כל שניה איתחול, תודה מה שכן כשהתקנתי את הוינדוס התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, לאחר מיכן את המשחק, אחרי זה ניסיתי התקנתי directX <וינדוס ע דיי…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. יש לחבר שלי תמשחק WWE SmackDown! Vs. RAW 2006 והוא לא נמצא שם לפי מה שידוע לי יש למישו מושג על משחק שהוא כן נמצא בו, אולי בגרסה של 2004 ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by redti,

אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by the godfather,

איך אני משנה את ההגדרות ליפני שאני נכנס למשחק????

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  19. http://img396.imageshack.us/my.php?image=untitled4rt.jpg http://img324.imageshack.us/my.php?image=untitled1pp.jpg ההוא נועל ת'דלת ואין לאן ללכת לא הבנתי מה צריך לעשות עם המנוף והצוללת

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by The Man123,

יש לי בעיה בNFL STREET 2 מתי שאני משחק משחק ונגמר המשחק אז יש אחרי היציאה שלי מצב של טעינה ותמיד זה נתקע בטעינה ואני לא יודע מה לעשות למישהו יש פיתרון לבעיה הזאת אולי ? (נ.ב - זה קורה לי בכול המצבים של המשחק לא רק במשחק רגיל זה תמיד נתקע בטעינה!)

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by FatallChill,

אני לא מצליח להפעיל את הקונסול במשחק וגם לא את הצ'טים יש למישהו מושג מה צריך לעשות? זה עבד מצויין ב 1.1 (כתבתי את הדברים שצריך בקובץ ה INI)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. מצאתי אתר נוסטלגיה מצויין !!! עם כל המשחקי וידאו הישנים ,שרובנו גדלנו עליהם :yelclap: וזה בחינם הנה תהנו http://www.everyvideogame.com/

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. היי, לא מזמן נזכרתי בסדרת המשחקים הישנה של legacy of kain, ומאחר שלא שיחקתי בה אני רוצה לשחק עכשיו, אבל אני רוצה להתחיל את כל הסדרה מהתחלה בסדר הנכון. ( אני יודע שהגרפיקה מחורבנת והכול אבל המשחק גדול ) אני יודע שהמשחק הראשון הוא blood omen שיצא בשנת 1997, אבל אני לא מתכוון לשחק בו כי הוא כבר ממש ממש ישן, הוא שונה מכל שאר המשחקים בסדרה בסגנון שלו, רואים הכול ממבט על והכל פשוט שונה ומיושן. המשחק השני הוא legacy of kain- soul reaver שיצא בשנת 1999, אבל זה מוזר, כי במשחק הזה אתה משחק עם הערפד הכחול הזה, ולפי מה שהבנתי הוא נראה כזה מעוות בגלל מה שקיין עשה לו, ואני חושב שקודם כל צריך לשחק במשחק שבו אתה קיין ואתה עושה לערפד הכחול ( לא זוכר איך קוראים לו ) את מה שהוא עשה לו, …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. אני שנה מנסה למצוא באפשרויות את הmovment keys ואין כזה דבר אפשר לזוז רק עם המקלדת ובגיימפאד רק לקפוץ לירות וכאלה אבל אי אפשר לכוון כפתורים של תזוזה בגיימפאד..למישהו יש מושג איך מכוונים??

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים