עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IME3,

לא נראה לי יפתח שרשור למשחק הזה התחלתי לשחק בו אז נרשום עליו קצת ונעלה תמונות כי עושה רושם שהוא די נחמד קודם כול המשחק סימולטור טהור שמנסה לשקף מציאות כמה שיותר לדוגמא במרחקים והזמן שאתה עובר במשחק יש לך מפה גדולה של כל אירופה או העולם לא זוכר צריך להתסכל שוב ואתה יכול לסמן נקודות ולתכנן לך מסלול והנסיעה עצמה נעשת בזמן אמת ויכולה לקחת שעות אבל יש כפתור האצת זמן שהולך מ X1 עד X6000 ומעלה ככה שאפשר להאיץ עניינים ולראות בזמן אמת את ההתקדמות בין במפה או ממבט של הצוללת בכל זמן נתון אפשר לשחק דרך המסך של המפה ולתת WAYPOINTS בזמן אמת שהצוללת בתנועה או שאפשר להחליף למבט דרך העיניים של הקפטן על הצוללות ולהסתכל ולשחק משם אפשרי ללכת עם הקפטן בכל רחבי הצוללות איך שמת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by wooper,

היי יש לי כמה shouts שאני רוצה לבחור. הבעיה שאני לוחץ על חלקם רשום שדרוש dragon soul עכשיו חיסלתי כמה דרקונים אבל עדיין ה shouts לא זמינים לבחירה עריכה: לא משנה מצאתי שצריך לעשות unlock

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by The-Fox,

לא מזמן הורדתי את המשחק המצוין הזה: SHade: Wrath of Angels. עכשיו למי שמכיר אז אני נתקעתי במגדל (TOWER) קצת אחרי שמקבלים את הרובה חיצים. אחרי שהורגים את העכביש הגדול. איפה שצריך להרקיב את החלקים של הלב ולהעיר את החור שאמור להתעצבן מזה. עכשיו קניתי כבר 2 קסמים אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בהם, אחד זה כדורי אש כאלה ואחד זה Cloud of Imortality. א. אם מישהו יכול לתת טיפ על קסמים אני ישמח או בכלל טיפים ל DEMON. ב. טיפים על החרב כמו שמחזיקים בהגנה ואז התקפה והחרב נטענת והמקות נהיות חזקות. בגדול אני תקוע שם כי יש שם מלא אויבים חזקים והם פשוט קורעים אותי. תודה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by User_Name,

שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

פשוט שיהיה דומה לFABLE בכמה שיותר דברים אבל עדיין לא ממש איכפת לי שיהיה אפילו יריות בבקשה בלי תגובות של...FABLE2 צריך לצאת ב 2008...תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Imperium הטורניר השביעי נפתח משחק דפדפן אסטרטגיה רב משתתפים בשפה העברית והאנגלית - בהמשך בשפות נוספות. מטרת המשחק : כמנהיג צבא, מטרתך היא להפוך לשליט של האימפריות האחרות. ע"י שימוש בכל אמצעי מקשרי חוץ ועד למלחמה, אתה חייב לפעול בשביל לבנות צבא חזק יותר מכל השאר. דרך כל זה אתה תתחרה נגד שחקנים אחרים, כולם משחקים כדי להשיג מטרה אחת. לנצח ולזכות במקום הראשון!! מדריך לשחקן המתחיל - http://imperiumonline.net/tutorial.php הסבר על האפשרויות במשחק - http://www.imperiumonline.net/es.php?action=help קישור לאתר - http://www.imperiumonline.net אחלה משחק חבר'ה, באמת כדאי לנסות!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by kobi122,

המשחק פיפיא, הנסיך הפרסי, המעניש וטומב רידייר הם עולים ויוצאים רק כשאני עושה ריסרט הם עובדים טוב למה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. אני משחק במולטיפלייר וכל פעם בדקה אחרת הוא עושה לי הודעה משהו שהחיבור התנתק יש לי נתב ואני ופתחתי בו את הפורטים :TCP- 443 9570 ו-3658 של UDP וגם בקספרסקי פתחתי אותם וכל זמן כלשהו מתנתק המשחק באמצע מה יכולה להיות הסיבה והאם מתנתק גם לכם?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by dante123,

אהלן, מעוניין ליצור קבוצת חברים ישראלית לQC, למטרת חסכון בלאג הגבוה לשרתים בחו''ל ואימון כללי. אם מישהו משחק תרשמו למטה ואוסיף אתכם (המשחק חינמי אגב).

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Rise<3,

אז אחרי שלוש-ארבע שעות של עריכה.. סיימתי את המונטאג' האחרון שלי! מקווה שתהנו ותתנו בליק

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by benor,

זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by GanJaval,

למי יש מידע על הפאץ' שאמור לצאת מתי הוא יוצא מה הוא יתקן יוסיף יש למישהו מידע עליו תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by gman_il,

האם זה בכלל שאף אחד לא משחק או שפשוט אף אחד לא מגיב / אין לו / לה להגיד על המשחק? אני אישית הייתי שמח אם היינו משתפים קצת Class-ים , טיפים וכו'.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. היי כולם להלן המשחקים של PwEman מול Arew במשחק הראווה שעשינו במסגרת פתיחת הטורניר החדש של IGA! משחק ראשון: משחק שני: משחק שלישי: תודה רבה ל- iSneak & PwYumi על הקריינות!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by IlanF,

http://sto.perfectworld.com/ המשחק הוא MMORPG חינמי התחלתי לשחק אתמול והמשחק חביב מאוד. אחד הדברים שאני מאוד אוהב במשחקי RPG למיניהם הוא האפשרות לעצב את הדמות שלך לעומק, וכאן באמת יש את זה. בשבילי זה אחד הדברים המוכרים במשחקים האלו. לצערי בהרבה MMOים שניסיתי אין ממש את זה אלא רק 3-4 תבניות קבועות. גם ממש אהבתי את השילוב של קרבות בחלל עם חללית שאתה בונה וקרבות on foot על כוכבים שונים. לצערי זה הכניסה הראשונה שלי לעולם של Star Trek (תהרגו אותי, בסדר ) אם מישהו משחק או מעוניין להצטרף למשחק, תוסיפו אותי כאן Valora@IlanF מהספינה U.S.S Adhara signing off

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  16. לכבוד חופשת הקיץ אנו מקיימים תחרות ה VR לקבוצות הראשונה בישראל! בואו לבחון את הכישורים שלכם! לא צריך ניסיון מקדים במשחק אבל יכולות AIMING טובות יעזרו בהחלט! בין התאריכים 1.7.17 - 1.9.17 תתקיים בתל אביב תחרות לקבוצות במציאות מדומה הקבוצה שתשיג את התוצאה הטובה ביותר תזכה ב 5000 ש"ח במזומן הקבוצה שתגיע למקום השני תזכה ב 3000 ש"ח במזומן והקבוצה שתגיע למקום השלישי תזכה ב 1000 ש"ח במזומן מה צריך לעשות כדי להרשם? להתארגן 4 חברים ולהזמין אצלנו מקום. כשתגיעו נחבר כל אחד מכם למשקפי מציאות מדומה ואת כולכם נחבר לאותו המשחק המשחק הוא Arizon Sunshine במצב ה Horde mode יש לכם שעה לצבור את הניקוד הקבוצתי הגבוה בי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tialk,

בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה core של האנטרפרייז לפני שהיא מתחממת ואז כל הספינה מתפוצצת אני לא מצליח למצוא איך עושים את זה ??? תודה רבה לכל מי שיקדיש חצי דקה לכתוב לי איך.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by AdiR^SiNaI,

מרוצים כמו מכוניות,אופנועים,סירות פעולה - כמו קאונטר אסטרטגיה כמו WARCRAFT תביאו לי שמות ואם אפשר לינקים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…

21. Started by Oren Katzman,

שלום שמי אורן התחלתי להעלותסרטונים של טיולים וצחוקים וגם לייבים ואשמח לשמוע את דעתכם איך הלייבים מה לשפר: https://www.youtube.com/channel/UCMZgdZoFjjzTI9JR9xfe6BA

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ROTEMan,

אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by liordavid,

:hi: תודה על העזרה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. הנחות עסיסיות עבור כותריה של חברת 2K Games, כולל Borderlands 3 העדכני והמצליח, מחכים לכם בחנות בימים הקרובים לכתבה

25. Started by coorva,

לאחר התקנת HALO 2 על WIN7 64 BIT - כשמנסה לטעון את המישחק מקבל הודעה.... live gaming on windows failed to initialize..... אם מישהו מכיר את הבעיה והצליח להתגבר עליה אשמח לקבל את עזרתו. בחיפוש ב- google ישנם הצעות שונות לפתרון אך שום דבר לא הועיל.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.