עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by A.J,

שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dark_zero,

יש לי XIAH וGUNZ ובהתחלה הם עבדו טוב אבל אחרי כמה זמן זה התחיל להיתנתק בקביעות בXIAH זה כותב שזה התנתק מהשרת ויוצא ובGUNZ זה כותב איזשהוא EROR אבל לא בחלון במשחק וזה יוצא ניסיתי לעשות SCAN עם האנטי וירוס והAD WARE והANTI SPYWARE וזה מחקתי את כל הזבל אבל זה עדיין יוצא תעזרוו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. מודעת שהגיע לרשת מוקדם מהמיועד מגלה כי מבצעי הקיץ בחנות המשחקים המקוונת עשויים להתחיל כבר ביום חמישי הקרוב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by yotamoo,

שלום מה נשמע יש לי את Championship Manager 4, וחלונות XP. כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: Error:0x000D: Unable to open full screen mode ביקרתי באתר החברה, תחת (תקראו את שאלה 9)FAQ: http://community.sigames.com/1/OpenTopic?a=tpc&s=21019056&f=66919117&m=5571901826 ואמרו שם שתריך לוודא שהרזולוציה היא לפחות 1024*768 והצבע הוא-23bit. אלו בידיוק ההגדרות שלי, ולכן אני לא יודע איך לפתור את הבעיה. בקיצר זאת הבעיה שלי, ואם מישהו יודע איך לפתור אותה אז בבקשה שיגיב... ויהיה מגניב

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. הראשון הוא NEXUS 2: GODS AWAKEN שהוא ההמשך ל - RTS בחלל הטוב מ - 2005 (המשחק בסגנון HOMEWORLD או SINS OF A SOLAR EMPIRE למי שמכיר). http://www.kickstarter.com/projects/mostwanted/nexus-2-the-gods-awaken השני מקורי הרבה יותר, BLACKSPACE הוא משחק HYBRID RTS שבו בונים בסיס על אסטרואיד, כורים שם מחצבים ומגנים עליו. http://www.kickstarter.com/projects/1035580424/blackspace-plan-dig-defend-survive?ref=live בינתיים הם לא התקדמו רחוק מדי במימון שלהם וחבל יהיה אם לא יגיעו ליעדם כדי לפתח את המשחקים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by yuval1324,

במסך פתיחה של המשחק (איפה שבוחרים אם לשחק ברקיון או בגן באונד וכדומה) אחרי שאני לוחץ על רקיון, כותב את השם משתמש וסיסמא ומנסה להיכנס זה כותב לי "rakion.bin הפסיק לפעול" מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. ב-Steam, ב-Humble Store וגם בחנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים מחכים לכם מחירי משחקים שקשה לסרב להם - ממש עכשיו לכתבה

9. אני מוכר ב-100 ש"ח, משחק מקורי.... מי שמעוניין שידבר איתי באייסיקיו 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by רן.ט,

מישהו יודע על חנות בירושלים שמוכרת את המשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by bagetrek,

שלום שלום אני מנסה להריץ את התוכנה יחד עם המשחק כל פעם אבל משום מה אני לא מצליח לראות שורת מצב של הנתונים ב OSD במשחק הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהתוכנה לא עובדת במצב של X64 ..אך ורק ב X86 .. נסיתי לשחק ..עזבו שהמשחק שותה לי את הזכרון של הכרטיס מסך 1.5 ג'יגה לפחות .. ו 5 ג'יגה ראם מהמחשב .. יש תקיעות פה ושם וגם בOC בכרטיס מסך .. יש למישהו פתרון <? תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Xplind,

שלום לכולם, הורדתי את המשחק קול אוף דיוטי שזה גרסת הבאטל אתמול, היום רכשתי את הגרסא של ה60 יורו לרשת. לפי מה שהבנתי זה מתמזג עם שחקני הסוני ואפשר לשחק איתם יחד. השאלה איך אפשר לתקשר עם שחקני סוני? הם לא יכולים (אני מניח) להוריד תוכנות דיבור כמו ventrilo או TeamSpeak .. והשאלה הכי רלוונטית היא האם אפשר להדבר איתם בParty של הסוני דרך המחשב ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום , יש לי את המשחק test drive unlimited מקורי בכל פעם שאני מפעיל אותו הוא קורס ברגע שאני מגיע למפה. המערכת פשוט נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה המופרסמת של ווינדוס. לפעמים המחשב אפילו עושה ריסט לעצמו. אין לי מושג מה הבעיה פה וניסיתי כבר הכל. עדכון הכרטיס מסך,עדכון הווינדוס,התקנת הפאט' למשחק וכו' ועדיין אותה הודעה מעצבנת. לפני כמה חודשים המשחק היה מותקן על המחשב שלי והוא רץ בלי שום בעיה ולא הקטנה ביותר. ההבדל היחיד שיש בין מה שהיה לי אז להיום היא שאז הייתה לי ויסטה על המחשב.והיום אני עובד על XP PRO אמנם המסך שיש לי עכשיו גדול יותר אבל אני דיי בטוח שגם אז המשחק רץ לי עליו בהגדרות הגבוההות. בכל מקרה,גם ששיניתי את הרזולציה ושיניתי את ההגדרות לנמוכות יותר המחשק ע…

15. Started by zzz727,

למישהו יש צ'טים למשחק הזה???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by Negative,

מקווה שתהנו!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by GNU,

לפני שאני מבצע פירמוט למחשב אני רוצה לשמור את השמירות של המשחק HL2 שלי. לפי מה שהבנתי את התיקיה הבאה צריך לגבות: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2\SAVE נכון? (השם משתמש הוחלף ב USER) ואח"כ בהתקנת המשחק בחלק של הרישום צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שנרשמתי בפעם הראשונה שהתקנתי? (ד"א המשחק מקורי).

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by erezh13,

שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by adlanm,

בחלק הזה http://www.geocities.com/adlanmenny/traodf.jpg

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by ישראל פטרוף,

אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?

21. Started by HaVoC_850,

הוא מסביר לי איפה לשחרר את הקבצים מהZIP אבל אני לא מצליח לראות את המפות החדשות ברשימה הוא אומר לי לרשום -dev בקיצור הדרך אבל אין לי מושג מה זה אומר יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by watch out,

הי ראיתי אחד מהמשתמשים פה שיש לו חשבון ב raptr עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by UltraManII,

אני תקוע בשלב הראשון,אני מוצא את עצמי בתוך מן ספינה נטושה,אני מגיע בהמשך למעבר שחום ע''י משהו אפור,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Sarm1x,

עדכון נוסף: השרתים חזרו והם פשוט בתחזוקה אמורים להיות מוכנים ביומיים שלושה הקרובים !! עדכון : השרתים בתחזוקה ויחזרו לתפעל תוך כמה ימים בצורה מלאה! אנחנו מצטערים לבשר אבל כל השרתים נפלו מסיבה לא ידועה ואנחנו מטפלים בעניין בכל המאמצים האפשריים. נעדכן אותכם כאשר הכל יחזור לעבוד . השרת TEAMSPEAK עדיין מתפקד ואתם מוזמנים להגיע תמיד! סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה! חשיפה קטנה : בנוסף אמורים להגיע עוד שני שרתים לביאף 4 ועוד שרת לביאף 3 בשבוע - שבועיים הקרובים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.