משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי איך הורגים אותו, כאילו הבנתי שעם הרובה החשמל הזה נותנים בוא יריה ואז הוא "מחושמל" כזה ואז מזיזים אותו לאחד הכדורים ואז דוחים אותו לשם ואז זה מוריד לי את כל הHP ונשאר לו ממש קצת. אבל אני לא מצליח להרוג אותו, איך בדיוק מנצחים ועוברים את השלב הזה ? כל מי שסיים את זה שיענה לי בבקשה תודה רבה לעוזרים והמשך גלישה נעימה, טימור .
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
CSS לא עולה. זה מעלה לי את מסך הטעינה: אחרי זה המסך נהיה שחור, ואז חוזר לאיך שזה היה בהתחלה. בלי מסך טעינה, רק ה-steam דלוק. ניסיתי כבר למחוק את css ולהתקין שוב אבל זה עדיין זה לא עובד... בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
צריך קובץ שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH בקטע שאחרי הבית סוהר הקובץ נמצא ב- My Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave אודה למי שישלח לי ל- vilo1@walla.com
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי מולטיפלייר לסאן אנראס מפה [http://light.mtavc.com/] אבל אני לא יודע איך משתמשים בו אם מישהו יודע אז שיגיד או יתן מדריך תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בASE מופיעים לי שני שרתים במקום אחד - יש שרת חדש שאנחנו אמורים לדעת עליו ? *עריכה: הצלחתי להתחבר במשחק IP: 212.199.36.46 תהנו, אני הולך לישון.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת שאני כבר עומד לסיים את המשחק ..אבל בכל זאת: יש לי בעיות בהצללה במשחק הנ"ל.. ישנם מצבים שמסתכלים על צל מסויים שנובע מאיזה שולחן או קיר ורואים שהמחשב "לא יודע להחליט" מה לעשות.. הצל מרצד מזויות מסויימות ומתחלף בין לבן לשחור.. או שצל של חפץ מסויים חופף עם צל של חפץ אחר נוצר לפעמים מין צל שהוא חצי לבן וחצי שחור בקיצור כל מיני דברים מוזרים שקשורים בהצללות.. או שתאורה בחדר מסויים מרצדת בזויות מסויימות ... קראתי ב README FILE שיש למשחק כמה בעיות ידועות בכרטיסים של NVIDIA.. יש אולי לעוד מישהו את הבעיות הנ"ל ?? ואני לא נכנס בכלל לבעיות מעצבנות עם הצליל שמזכירות לי בול את אותן הבעיות עם FEAR (אותו מנוע הרי..) המחשב שלי מופיע במפרט. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים לכ…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום, בהתחלה המשחק עבד מצויין, לא היה לי שום בעיות הכל עבד טוב מאוד למשל ה3 שלבים הראשונים, בפעם האחרונה אחרי ששמרתי את המשחק ואז יצאתי קיבלתי שגיאה (למעטה). וזה עבד טוב בלי שום בעיה עד עכשיו. יש לי Windows XP X64 והמפרט בצד. עריכה, ניסתץי לשחק custom game וזה עובד טוב, אבל בcamping יש בעיה, האם למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להוריד טריילר למשחק הנ"ל כדי להתרשם מאיכות הגרפיקה האמיתית של ה PS3 מוזמן להוריד את הטריילר:http://www.gamershell.com/download_13787.shtml
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פותח תרד על זה. כל מי שרוצה לשחק נגדי און ליין שישלח לי הודעה בפרטי
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לשחק במשחקי הרשת ב-MSN (שח-מט, שש-בש וכל אלה)? יש לי מחשב נייד T42 עם ווינדוס XP, אינטרנט אלחוטי, אם זה רלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני נמצא פה: כל פעם שאני מתקם לדלת יש LOADING ואז הוא נתקע. מישהו יכל להביא שמירה של אחרי הטעינה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המשחק עולה הכל טוב ויפה בחרתי מפה והכל ובסוף הטעינה של המפה זה יוצא מהמשחק המשחק לא עובד עם MX440?(כי יש לי את הכרטיס המסריח הזה לצערי) יש דרך להפעיל?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
BF2:armored fury and patch 1.3 came out http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2armoredfury/news.html?sid=6151774&mode=previe cool hah?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי את המשחק Hitman Contracts המקורי בשני דיסקים התקנתי הכול טוב ויפה ושאני לוחץ פעמיים זה מראה מסך שחור ואחריי כמה שניות הוא מראה לי הודעת שגיאה מישהו יודע למה? יש לי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו האם זה קשור לדרייבר או למשהו אחר העלתי תמונה למטה שמראה את הודעת השגיאה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
במהלך ההורדה כמעט בסוף מופיעה הודעה שגיאה: FEATURE TRANSFER ERROR הבעיה היא עם הקובץ DATA.CAB חייב עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
מי שמשחק שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או במסנג'ר yotam.niss@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני על רזולוציה של 1024x768 ואני רואה מעפן...ההגדרות עם על ULTRA HIGH וניסיתי גם בHIGH....רואים פשוט מעפן... רואים פיקסלים...אין AA ואין AF...מה לעשות? ואני משחק על איזור ה30 פריימים...
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק ואין בו אנגלית, יש אפשרות להוסיף איזה קובץ שיהיה אפשר לשחק בוא באנגלית? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-