עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dark_Soldier,

מישו יכול להביא לי את כל הפקודות לאדמין שיש או אתר או שישלח לי תודה לעוזרים

2. Started by kub,

למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by LIOR42,

יש לי מוד של במוו ואני לא יודע איך להתקין אותו :s05:

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by sonic the king,

מישהו זוכר או מכיר משחק רשת של גמדים אני חייב לדעת תשם או תאתר של זה כאילו משחק רשת שאתה משחק בתור גמד עם חץ וקשת אני חושב... בבקשה מי שיודע או זוכר תשם או תאתר בבקשה שיומר!!!!!!!!

5. Started by Guarding angel,

היי :hi: :hi: יש במקרה גירסת CD למשחק הזה? ולא DVD???????? אם כן בבקשה תלנקו לי אני מת לקנות אותו.................... :jump: :jump: :jump:

6. אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  7. בהתקנה כתוב להתקין בתקייה של ה-Steam Select your Steam halflife directory חיפשתי את ה-steam במיקום שהוא צריך להיות C:\cstrike\platform\steam ואין שם steam חבר הביא לי דיסק Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by tania131,

טוב אז ככה, ידיד שלי קנה את המשחק , והספיק לשחק בו כמה ימים, ועכשיו יש לו בעיה שכשהוא לוחץ על PLAY המחשב עושה לו RESTART ..מה יכולה להיות הבעיה ? המשחק עבד לפני כן בסדר ופתאום זה לא עובד לו...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. אלה ההוראות 1. Put all files with the .INT, .U and .UPL extensions in the \UT2004\System directory. 2. Put the .UTX file in the \UT2004\Textures directory. 3. Run UT2004. 4. Under the Player or Bot voice drop-down menu select "Biehn v2.0". If you're running a server and want to use this VP, you'll need to make the following changes: 1. Open the UT2004.INI file and place the following under the heading [Engine.GameEngine]: ServerPackages=Biehn2K4VP2 2. Run the following command to rebuild your server's valid package list: UCC MASTERMD5 -c *.U ואת מה שסימנתי לא הבנתי משהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by liav12,

אני מכניס את המילה developer- והוינדוס אומר לי שזה לא חוקי...invalid ואין לי מושג למה אני עושה בדיוק כמו מה שקראתי. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

I got the game and its German unfortunately... can someone help me ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה זמן קניתי הלף לייף 2 ושיחקתי ועברתי שלבים אבל לפני שבועיים נדפק לי המחשב ופירמתתי אותו והתקנתי אותו שוב היום אז אין לי כוח להתחיל את כולו מחדש אז אני מחפש קודים שפותח לי את כל השלבים ואיך להפעיל אותו ועוד כל מיני קודים בשביל לשחק סתם בשביל הכיף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Grim Reaper,

אחרי הפרומואים בהתחלה המשחק נתקע על מסך שחור ולא ממשיף עד שווינדוס עוצר אותו. לפי מה שראיתי הבעייה נפוצה באינטרנט רק לא מצאתי פיתרון תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום יש לי הלף לייף 2 ואני רוצה לנסות לשחק ברשת ואני לא מכיר סרברים שרתים בשביל לשחק האם יש איזשהו אתר שיש שם רשימה של סרברים הוא משהו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofir313,

פתחנו ערוץ גאטרם חדש במירק של CSS Gathers-4Ever.IL# אז בבקשה אם אתם יכולים להיכנס לערוץ שלנו להישאר ולתמוך.. אפילו אם אתם לא משחקים תודה לכל מי שנכנס ועוזר !!!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by a_halachmi,

טוב לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה שהקו טעינה נתקע באמצע ואז המחשב נתקע. התקנה מחדש לא עזרה וכלום. הבעייה הסתדרה מחקתי כל מיני זבל מהמחשב עכשיו לא שיחקתי במשחק איזה חודש עכשיו אני בא להפעיל אותו ואותה בעיה אבל הפעם הוא שם את ההודעה המוכרת של xp עם שגיאה בקובץ aclayers.dll מישהו יודע מה זה הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by Srulz,

מתי הוא יוצא? נראה משחק ממש טוב... נראה שווה לקנות אותו למרות שהדמו ממש קצרצר

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. קניתי TT ואני לא רוצה אותה..איך אני מוחק אותה מסלוט שהיא נמצאת בה (שיפרתי אותה בקטנה אבל חפיף)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by Dr__MIKO,

הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by nore0,

שיניתי לאופציה FIT TEXTURES IN VIDEO MEMORY ועלתה לי הודעה שהמשחק קרס החזרתי למה שהיה שיחקתי וחטפתי ריסט כמה פעמים ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by nadav275,

שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by sagi_10,

כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by nesber,

icq 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by rtr,

:o http://www.gamespot.com/xbox360/action/chromehounds/screenindex.html חוץ מתאריך יציאה מעורפל שניראה כמו נצח... מה קורה עם PC ? יצא ? כרגע אני רואה רק ל XBOX360 בבקשה אל תגידו לי שזה אותו סיפור כמו פה .. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=133514.0 אם תשימו לב להודעה האחרונה תיראו שאני לא ממש מצליח :'( עריכה: אם זה באמת יראה ככה אני נישבע שאני קונה XBOX360... http://www.gamespot.com/xbox360/driving/ridgeracer6/screenindex.html עוד מישחק מדהים שאין עליו שום זכר ליציאה לPC

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. פשוט נראה לי שיש לי שמות לא נכונים בדיסיקים שלי כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסק השני ואני לא מצליח להמשיך את ההתקנה... בבקשה אם תוכלו לרשום לי את השמות של הדיסקים יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים