עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קנו לי מחשב חדש... ועכשיו אני מנסה להפעיל את פיפ"א 2002 בעברית, אני בוחר קבוצה והכול ואז מתי שאני בוחר קבוצה ואז אתם יודעים זה טוען את המשחק אז אחרי זה שומעים כאלה קולות ולא רואים כלום ואחרי שנייה זה יוצא ורושם לי ארעה שגיאה בפיפ"א 2002... איך אני מסדר את זה? מתן.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. למישהו אולי במקרה יש את זה??..והוא יכול לעשות לי את זה ISO ולשלוח לי?? או מאיפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. אני מחפש את הפונט של המשחק, תודה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  4. אני רוצה לשחק עם חברים אבל אנחנו לא מצליחים לקלוט איך ליצור משחק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

6. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com אין לי שום פאטש(לא שופטים ולא ליגה ישראלית) ולא מתכוון להתקין ;D

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  7. Started by *NightMare,

התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by nore0,

הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך לעבור את השלב הזה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by ranyr,

אני רוצה שמירה של prince of persia warrior within אחרי כל ה life upgrade בשביל הסוף החלופי... וגם אם מישהו יכול להסביר איך ממקמים את הקובץ כדי שהמשחק יזהה אותו

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by hagay21,

יש לי מחשב די חזק p4 3 giga + ג'יגה זיכרון + כרטיס מסך x800 xt pe אני משחק ברשת וכל הזמן המשחק קורס לי ונותן שגיאת זיכרון memory.dll thread 1892 is deallocating main thread memory מה זה לעזזל?!?!?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by guyhhh,

אהלן חברה ,יש לי בעיה עקרונית בתחילת shellshock ,די בהתחלה צריך להיכנס למערה ולשים בה חומר נפץ ולפוצץ אותה . בשלב הזה אני פשוט לא מצליח לבחור בחומר נפץ , אני מצליח לבחור עם הגלגלת של העכבר כל כלי נשק אחר אבל כשאני מסמן את החומר נפץ זה פשוט לא תופס אותו. בבקשה , כל מי שמכיר את השלב גם אם זה הצליח לו שירשום שהצליח לו שאני אדע שיש לי בעיה במשחק או שירשום פתרון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. אני צריך עזרה. התקנתי את המחשק והכל עובד פיקס אבל התפריט של ההתחלה לא רושם לי כלום. במקום אפשרויות, משחק חדש וכו זה רושם לי >NULL< . מישהו נתקל? מישהו יודע....... HELP

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אם אפשר לשלוח לאימייל avinoam@gmail.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. סוף סוף וואלב שיחררו תמונות חדשות מגירסאת ההרחבה של HALF LIFE2 עדיין לא ברור אם נשחק בהרחבה עם גורדון או עם אלכס...מה שלא יהיה-המשחק מתרחש זמן קצר [מאוד קצר] אחרי סיום HL2,ואלכס כן שרדה את הפיצוץ. לצפייה בתמונות החדשות לחצו על הלינק הבא: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2aftermath/screenindex.html ניתן להבחין בשיפור גראפי כלשהו...למרות שאני לא מצפה לגראפיקה כמו להמשך המשחקיות המעולה של המשחק מה שכן-אני מאמין שעד שהמוצר הסופי יצא לשוק,וואלב גם יוסיפו למשחק את אפקטי הHDR החדשים...ככה שהמשחק ייראה פי 2 יותר טוב ממה שהוא נראה בתמונות.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. יש לי תמישחק מקורי אבל איך נירשמים ניסיתי והוא שולח אותי כל פעם לאתר של EA להירשם

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות בחתימה. לחבר שלי יש מחשב 2.6 ג'יגה הרץ פנטיום 4, 512 זיכרון. כרטיס מסך 32 מגה. אנחנו משחקים קבוע באנריל 2004 דרך האינטרנט. ואני באופן קבוע מוביל עליו וברוב המקרים מנצח אותו. ניסינו שהוא יארח את המשחקים, אבל גם אז אותו סיפור. הוא טוען שאני מנצח כי המחשב שלי יותר מהיר. הסברתי לו שלפי המפרט שלו לא צריכה להיות לו בעיה במשחק. עכשיו השאלה היא האם הכרטיס מסך 32 מגה שיש לו הוא זה שגורם לבעיה? (רוב הזמן הוא אומר שהוא לא מרגיש איזו שהיא איטיות במשחק). חוץ מזה כמובן שעשיתי איתו בדיקות שהחיבור שלו לאינטרנט תקין, עמודת רשת על אפס אחוז, אין שום דבר שתופס לו פס מהרשת ואם היה לו אז המשחק שלי היה איטי כשהייתי מתחבר אליו כשהוא מארח את המשחק. והמחשב של…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. אני מתחרפן מפינגים של 400~500 וזה פוגע בהנאה מהמשחק. מעבר לעובדה ששרתים מסוימים (בעיקר אוסטרליים) מעיפים את כל מי שיש לו פינג מעל 200 ... (הם אפילו כותבים את זה בכניסה למשחק - כשהמשחק עולה) אנא עזרתכם. HF

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ממליץ בחום המישחק הזה פשוט שולט! הביקורת ב Vgames: http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=2886&platform=main [אגב התמונות ש באיכות גרוע אז לא לשים לב.]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by musari,

מזה באטלפיילד קבצים של סרבר ? יש באתר שלהם אפשרות הורדה מזה נותן???

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. אודה למי שירשום לי לינק לאתר כזה או לינק לאתר שיש בו שמירה אחרונה של המישחק GTA:S.A לשמירה קוראים: END OF THE LINE תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. היי תגידו אפשר לשחק במשחק GUILTY GEAR XX RELOAD ברשת? עם כן תביאו לי את התוכנה בבקשה.. ;D

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים