משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
היי! טוב נראה לי שנשרפה לי העינית עכשיו יש לכם מושג איפה יש חנויות מעבדות בארץ שמתקנות פליסטיישן בלי לשלוח אותו לסוני? אני לא רוצה לשלוח אותו לשם כי הם לוקחים משהו כמו 1000 אלף שקל ואולי יותר על דבר כזה וגם כנראה יורידו לי תציפ תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/need-for-speed-world-hits-1-million-users-becomes-free-183506.phtml שחקו עכשיו!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט אני תקוע בקטע שאני צריך לפרוץ מנעול ואני לא מצליח כבר ישתגעתי,אני כבר יומיים במקום הזה אם מישהוא יודעה איך עושים את זה, תעשו לי טובה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לחבר שלי יש CZ ושהוא נכנס לא רואים כלום, המסך מתנהג כאילו אין סיגנל אני מניח שהמשחק נמצא על רזולווציה שלא נתמכת ע"י המסך כיצד ניתן לשנות את הרזולוציה מבלי להכנס למשחק? פעם המשחק עבד אבל הוא אמר לי שאחרי שהוא נגע שם במשהו הוא לא עובד יותר ניסיתי להתקין ולמחוק בצורה הכי פשוטה דרך הוספה/הסרה אבל לא מחקתי בצורה מסיבית דרך הרג'יסטי וכדומה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק PRO BEACH SOCCER והוא פועל היטב עד שנכנסים לאופציית המשחק עצמו.....(FRIENDLY לדוגמא) אז המשחק מתחיל להיות איטי בצורה מחרידה! אם זזים עם הכדור או מקפיצים זה לוקח שעות! הקטנתי את הרזולוציה עד כמה שאפשר וזה עזר בטיפ טיפה אך לא פתר את הבעיה אני בטוח שלעוד כמה זה קורה. לעיתים נידמה לי שככה המשחק אבל לאחר מבט חוזר במשחק בטוח שלא תיכננו אותו ככה, חשבתי אולי צריך פאטצ' מסוים........ נ.ב. הערות נוספות: יש לי מחשב חדש ומצוין כך שזה לא קשור לביצועי המחשב התקנתי DIRECX 9 מזמן כל הדרייברים שלי מותקנים כמו שצריך. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הייתי פעם משוגע על כל ה wingcommander אפילו קניתי אותם (קצת מתבייש בזה ) איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמתמחה במשחקי מחשב (לא מבאג) באיזור חיפה? לבאג לוקח הרבה זמן עד שהם מקבלים משחקים חדשים בד"כ ולא בא לי לחכות שבוע עד שהמשחק יגיע בדואר מPCGAMES. אני רוצה לקפוץ ביום שישי לקנות את MASS EFFECT.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן ! בשנים האחרונות (ליתר דיוק בסביבות ה-10 שנים) משחקי Single כבר ממש לא מענינים ולא מספקים לי שום הנאה. האמת, המשחק היחיד שסיימתי עד סופו היה 2 Dune, לא זוכר שום משחק שסיימתי במצב סינגל. וניסיתי, זה לא שלא ניסיתי... הסינגל של BF3, COD, MOH, משחקי גוף שלישי למיניהם אף אחד לא החזיק אותי במצב הסינגל שלו לא משנה כמה הוא היה טוב. אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל. האם גם אתם במצב שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי שוב אחרי מלא זמן את הירוס 3 כי התעגעתי :] עכשיו,המשחק טוב כמו תמיד אבל במשך השנים העיניים שלי התרגלו לגראפיקה "קצת" יותר טובה חח. בקיצור,יש איזושהי דרך לשנות רזולוציה + הגדרות גראפיקה לטובות וגבוההות יותר? דרך פאצ' או הגדרות שלא דרך המשחק..כי דרך המשחק אין Options אפילו. ?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי את המשחק MapleStory, נכנסתי להתקנה לאחר ההורדה ובטעינה של הקובץ היה כתוב שהקובץ עושה אקסטרקט עד שהופיעה השגיאה הבאה: ניסיתי להוריד מחדש, ניסיתי ממקורות אחרים, דיברתי עם היצרנים של המשחק והם אמרו לי לצרוב את הקובץ ולנסות להתקין מהדיסק וזה גם לא עזר... ההתקנה היא עם install shield אז אולי זה קשור איכשהו. עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני בטוח שיש עוד אנשים שלא מוצאים את עצמם שייכים לקבוצה כלשהי בguilds wars2///מחפש שותף/שותפים לפתוח גילדה חדשה בעולם GUUNERS WORLD כינוי: crixus yosi avioz :hi:
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ידעתי איפה מתאים לפרסם את הבעיה, בפורום כרטיסי מסך או פה, לכן אם טעיתי אני מצטער ואשמח שיעבירו את הדיון הזה. הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... זה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משחק הקרבות המסקרן של יוביסופט זוכה לדרישות מערכתיות מוקדמות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בואו להכיר עוד יצירות דיגיטליות מרשימות שקשה מאוד להאמין כי אדם אחד בודד הוא זה שהפך אותן מחלום למציאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני אישית לא אהבתי את Ut2k3, בספק אם אוהב את 2k4... אבל לדעתי הסרטונים האלה שווים צפיה. http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginamovie http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginagameplaymovie http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=3416 צפיה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הגעתי למשימה בא צריך להציל את צוות הטנקים. הצלתי אותם, הובלתי אותם לטנקים שלהם והובלתי את הטנקים בביטחה דרך המינהרה (אפא שארבו להם חיילים עם נ"ט). ביציאה מהמנהרה מחכים לי 2 מסוקים שלצערי אינני מבין איך ניתן לחסלם. נראה שלנשק האישי (התת מקלע) אין השפעה עליהם והחיילים שאיתי לא ממש עוזרים לי. מה לעשות? איך ממשיכים הלאה? איך מחסלים את המסוקים הללו?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק פוקימון gale of darkness אבל הוא לא עובד. לפי מה שאני מבין המשחק מיועד ל gamecube האם יש אמולטור שמאפשר להפעיל את המשחק על הפי סי שלי? שנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה קורה שגיימרים מחליטים ליצור מחווה לכותרים האהובים עליהם? התשובות בפנים, והן עשויות להפתיע אתכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני חייב לציין-אני PC-gamer נקי ובחיים לא נגעתי בגיימפאד אם סטיקים אנלוגיים. עכשיו-מה ההגדרות הכי מומלצות לNFS:HP אם הגיימפאד? אין לי מושג איזה מקשים בדיוק לשים שיעשו מה... גז וברקס בתור המקשים האחוריים? פשוט אין לי מושג איזה מקש לשים מה... בכל מקרה ככה נראה הגיימפאד: אם יש משהו שמשחק בזה בקונסולה/משחק בזה על המחשב אם גיימפאד אשמח לשמוע חוות דעת איזה מקשים כדאי לשים! נ.ב.-יש אתר שנותן המלצות איך להגדיר את הגיימפאד לכל משחק? כי אני מתכנן לשחק הרבה עכשיו אם הגיימפאד הזה...
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תעזרו לי אני מת להסיג את ה half life מאיפה אני מוריד או קונה או מסיג תעזרו לי !!!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לשחק במשחק עם המוד של קאטאנה, אני לוחץ על המשחק הוא מעלה את האייקון שלו, ואז יוצא החוצה בלי שום סיבה. יש למישהו מושג מה הבעיה? שמעתי שזה לא נתמך על ידי אקס פי, אבל זה לא נכון כי כבר שיחקתי בו באקס פי... בתודה!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-