עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Parallel,

שלום התקנתי את המשחק הסרטים האלה בהתחלה רצים מעולה הכל טוב ויפה המשחק מתחיל ורואים הכל מוזר כזה עם מלא אור ,ובקושי רואים משהו ..די קשה להסביר {העיניים כואבות ושורפות אחרי 5 דקות } אני לא יודע אם ככה תכננו את המשחק או שזה פשוט בעייה אצלי את המפרט אתם יכולים לראות בצד..אני בטוח שזו לא הבעייה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (הגיע הזמן...), את ה-dx והכל... ועדיין, גם כשאני מנסה להפעיל את המשחק על הרזולוציה הכי נמוכה והגדרות התצוגה הכי נמוכות, הוידאו קופץ ואיטי פחד (הסאונד בסדר, והוא מסתיים הרבה הרבה לפני הוידאו), והמשחק עצמו איטי וקופצני... למי מכם שמתכוון להגיד לי ש-mx440 זה כרטיס גרוע ושאני חייב להחליף, אלא אם למשחק הספציפי הזה יש בעיה עם כרטיסים כאלה, אני מודה לו מראש על תשובתו.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

אינני מרבה להשתתף בפורום משחקים אך הפעם הייתי חייב: המשחק הזה manhunt - הוא משחק חולני ביותר - אם הוא היה חדש ופורץ דרך הייתי מבין אבל הוא בעצם POSTAL עם רמת אלימות גבוהה הרבה יותר. לאתר המשחק: http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html הייתי רוצה לשמוע תגובות שלכם למשחק ולהתרשמות הכללית ממנו.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by devek,

יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by composite,

אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nir.b,

מחפש סימולטור טיסה קרבי טוב, משהו בסגנון פלקון 4 , שיתאים ל-XP... יש המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by dino,

שלום, "רכשתי" ;D עותק של NFSU ויש לי בעיה של כמו קוביות במקום טקסט במשחק... אני בטוח שעוד כמה נתקלו בבעיה, הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה שאני מחפש אז מי שיודע בבקשה עזרה מתן.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by ExsoTic Cop,

אני מנסה לשמור את המשחק והוא כותב לי הודעה כאילו אין לי מקום בארד דיסק ויש לי 50 ג'יגה פנוי מה עושים? צירפתי תמונת מסך..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. ידוע שסדרת הרדאונים החדשה, XT, מופצת יחד עם עותק מלא של HALF-LIFE 2 - שעדיין לא יצא. בארה"ב אם אני לא טועה, אם קונים כרטיס XT, ישלחו לך את המשחק ברגע שיצא (באפריל בערך). זה כך גם בארץ??? או שפה לא ישלחו למישהו את המשחק אם הוא קנה את ה-XT??? תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Saliman,

HERE!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by redti,

שלום לכולם היום הורדתי את הPATCH -XMP לUNREAL2 כדי לשחק באינטרנט את המשחק....... כל פעם שאני מפעיל את ההתקנה זה אומר לי שאני צריך את ה-PLAY DISC [יש לי מקורי(אם יש משהו מיוחד שלא לעניין בפומבי, אז בפרטי)* ]וניסיתי להכניס את שני הדיסקים וזה עושה את אותו הודעה כל הזמן!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Refaelo,

הגעתי למרוץ שאני לא יכול להשתתף בו כיוון שאין לי כוכב אחד ,וכאשר אני מנסה לקנות דברים שחסר לי יש עליהם סמל של מנעול. חוץ מהמרוץ הזה אין עוד מרוצים ב"underground" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by yossi051,

לפני כשבוע הורדתי את המחשק... אצל חבר שלי שי לו פנטיום 3 700 עם גי פורס 4 זה עובד ואצלי יש אי אם די 2500 עם גי פורס 2 64 מגה זה לא עובד האם מישהוא יכל לתת לי עצות מדוע זה לא עובד ופתרונות המשחק דורש מינימום 32 ככה שאני לא מבין מה הבעיה תודה מראש יוסי

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by No buddy,

שלום לכולם. טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני צריך לינק ל Need For Speed Underground על HTTP בבקשה אם אפשר...? :-* תודה לעוזרים...(למוצאים)!!! :-* :-* :-*

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. אז קניתי תמשחק NFSU ויש שמה את השיר של PETEY PABLO - NEED FOR SPEED ואני רוצה שיהיה לי תשיר הזה גם במחשב כMP3 או משהו שאני אוכל לשמוע אותו... אז מישהו מאיפה אפשר להשיג אותו? אם אני מוריד אותו אז זה לא נקרא וורז כי יש לי אותו בעקיפין 8) וחיפשתי בקאזה ואין שמה... מנהלים אם זה נקרא בשבילכם וורז תכתבו לי מה בדיוק הוורז ואם זה לא הפורום הנכון [אתם יודעים מה לעשות] ;D תודה לכולם!

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by Hayehudim,

יש לי בעיה....אני רוצה לשחק במולטיפלייר של cod ושאני מנסה להתחבר לserver אז זה רושם לי משהו עם הcd key יש דרך אחרת להתחבר? ???

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  19. http://www.gamershell.com/download_4500.shtml

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by OC,

אני צריך תפקודה בקונסול שמפילה תמפות של המישחק........

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by e-d-a,

התקנתי את המשחק אני מנסה להכינס למשחק הוא נכנס מראנ לי את המסכים הלבנים עם כל השטויות של הספונסרים, ואז קונאמי באדום נהייה מסך שחור ואז כלום נתקע. הצעות\רעיונות?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tphss,

אני בCHAPTER 6 ואחד מהQUESTS זה להציל איזה מישהי, עכשיו מצאתי אותה אבל אני לא יכול לקחת אותה איתי כי זה אומר לי PARTY IS FULL... כאילו אין מקום לעוד מישהו לקחת איתי, איך אני מעיף אחד שיש לי?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by Saliman,

אני בשלב הראשון, אחרי הקרב שמתרחש בבאר, פתחתי את הדבר הזה מעל הבאר, ומאז לכל מקום שאני הולך, גם בפנים וגם אם הוא מחוץ למוטל הזה, זה לא נותן לי את האפשרות לנוח, לא משנה מה אני עושה!! עצות? תגובות? הארות? הערות? משהו?????? אני חייב להבין מה הולך פה או שאני אתחרפן!! חיכיתי למשחק הזה יותר מדי זמן בשביל זה...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by H.I.V,

ראיתם איזה יופי של משחק? ממש משחק השנה שלי גרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!! אני הולך לחרוש על זה עכשיו מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by tombraider2003,

הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים