משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Battle field 1 Pre-order Failed זה מה שהוא מראה לי באוריג'ין חיפוש בגוגל הראה שזו בעיה ממש נפוצה : http://answers.ea.com/t5/Origin/Battlefield-1-Pre-order-Failed-What-Should-I-Do/td-p/5632643 לא הבנתי כל כך אם יש פתרון לזה מישהו בבקשה יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
NBA 2001 המשחק שנחשב להכי חדיש מבחינת כדורסל למחשב בNBA 2000 היה פאטץ שהופך את הליגה לליגה הישראלית !!! האם גם ל NBA 2001 יש פאטץ כזה ומאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן אנשים...מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא הכל.... יש לי את המשחק הזה ב2 מחשבים בבית ששניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים ומעבירים נתונים ב600K בערך...תודות לאותו מודם בכבלים שהם מחוברים אליו עכשיו במשחקים אחרים של רשת שאני עושה משחק של מחשב אחד נגד המחשב השני אז אין לי פינג (כל עוד שזה מה שאני מתכוון) זאת אומרת שאם אני זז במחשב אחד עם הדמות המחשב השני רואה אותי זז חלק ובלי לחכות שניה ואותו דבר אם המחשב השני זז אני רואה אותו זז באותה שניה אבל במשחק Soldier of Fortune במחשב אחד אני רואה את התנועה של השחקן השני חלקה ובמחשב השני אני רואה את התנועה של השחקן השני בקפיצות כאלו ויש לי גם פינג שזה נראה לי מה שגורם לזה ואין לי מושג למה יש לי פינג עם 600K בשניה והרי אני משחק במשחק רשת…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המותחן הפסיכולוגי מבית יוצרי Control ו-Max Payne יושק במהדורה מעודכנת למחשבים אישיים וקונסולות בקרוב - ומצית מחדש את השמועות אודות המשך ישיר שנמצא בתכנוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לכולם. אני מעוניין לרכוש משחק טיסה לPS2 עכשיו יש לי בחירה או ace combat 5 או ace zero (אל תמליצו לי על משחקים אחרים בבקשה אין טעם לפרט למה). עכשיו ראיתי מבחינת גרפיקה שה ace combat 5 נראה קצת יותר טוב או שאני טועה אני לא יודע ראיתי רק 2-3 תמונות בגוגל. מישהו יכול להמליץ בכללי מה עדיף ולמה?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, בcontrols של המשחק אין מקום להגדיר כזה כפתור ואני לא מוצא אותו, איך עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין waypoint ל linkpoint יש אפשרות להגדיר איזור/ או path מסויים לפטרול(שמירה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום ההארדיסק של חבר שלי שבק חיים ואיתו הלכו כל השמירות שלו ב DOOM3 למישהו יש שמירה בשלב שנקרא Central Server Banks ? זה בערך איפה שמקבלים את ה - soul cube תודה...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם כן: icq 164931364 messenger: sheff2k1@yahoo.com
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
דיווחים חדשים חושפים את רשימת המשחקים שתחשוף המפתחת הפופולרית בתערוכת E3 2016, בעוד כמה ימים אחרי שערכה מסיבות עיתונאים גדולה בפעם הראשונה במסגרת תערוכת E3 בשנה שעברה, וגנבה לדעתם של רבים (ולדעתנו האישית) את ההצגה עם חשיפתם המלאה של משחקים כמו Doom החדש, Dishonored 2 ו-Fallout 4 – לא קשה להבין מדוע Bethesda תחזור להציג גם בתערוכת E3 לשנת 2016, אשר תחל בעוד מספר ימים, ומדוע המאורע הזה יוצר עניין גדול מצד גיימרים ברחבי הרשת. לפי מספר דיווחים שצצו להם במקביל, השנה קו המוצרים שיוצר על ידי Bethesda יהיה נרחב אפילו יותר – כשאת המתקפה יובילו Wolfenstein 2, שימשיך את הקו הנהדר של Wolfenstein: The New Order ו-Wolfenstein: The Old Blood, משחק הפעולה Prey 2 אשר לכאורה עבר …
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אפשר כמה טיפים במחשק PES4 ... אני לא ממש מצליח לעשות דברים יפים... איזה מהלכים יפים או הכנסות כדור בהגבה איכשו לרחבה... משהו יכול אולי גם ללמד אותי איך לבטוע כדור חופשי???(אני לא רוצה למסור אותו) ולמה המד של הבעיטה רץ כל כך מהר??!!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך את השמירה השניה של ה MINI COOPER (עשויה),פשוט המישחק קורס לי כול 7 דקות אז בדיוק כסיימתי את ה MINI המישחק קרס ואין לי כוח לעשות שוב~! אא ושאוכל לעשות תמירוץ שבשלג! ואיך אני שומר תמישחק?
-
כולל העיר של האלמנטים מההרחבות זאת אומרת יש לכל עיר יתרונות ומפלצות שיעילות לאסטרטגיה שלכם אני בינתיים מתנדנד בין הצינוק לסטרונגהולד ולטירה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה סרטון מונטאג' שהכנתי בBF3 SNIPERS אז תראו קצת אהבה ותעשו LIKE & SUB בתודה NoVaPrO6
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך שם של מישהו באזור ב"ש שמטפל ב PS2, מישהו מכיר? המכשיר הפסיק לקרוא (גם דיסקים אורגינליים), כן קורא מוסיקה, ללא קשר למדיה עצמה. תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, בזמן שאני משחק על שרת, לא משנה איזה, לפעמים המשחק מעיף אותי בטענה שאיבדתי את החיבור ל-EA Online. זה קורה תוך כדי המשחק עצמו ולא במעברים בין מפות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-Epic Games מצהירים כי משחקים הופכים למכניסים יותר לאחר שהם מוצעים חינם לגמרי לפרק זמן קצוב - ומקווים להוכיח את העניין בשיתוף פעולה מבטיח עם היוצרים והמפיצים של Total War Saga: Troy לכתבה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בעידן בו המודעות לחשיבות של שימור דיגיטלי עבור משחקים היא גבוהה יותר מאי-פעם - נראה כי משיקי המירוצים הם אלו שסובלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? אני חושב שיש לי את הרגיל פשוט בהתחלת ההתקנה מופיע FLIGHT SIMULATOR 2002 ולא מצויין שזה PRO EDITION!!! האם ככה ניתן לדעת?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דרך הסטים וניסיתי סופסוף להעלות את המשחק, אבל כשזה היה נראה שהינה הוא עולה אני מקבל שגיאה שחסר קובץ של תמונה מסוימת, איך זה קרה? עשיתי BACKUP לקבצים בשביל לא להוריד מחדש את המשחק אבל אני גם לא יודע איך להשתמש איתם, אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני יודע שהמערכת שלי מאוד חלשה יחסית לBF3 אבל עד לא מזמן הצלחתי להריץ אותו בובה על המחשב שלי, בהגדרות נמוכות. רץ יופי, שיחקתי בפאנן אבל עכשיו יש בעיה. בעת הטעינה של המפות, שאני נכנס לתפריט במשחק הכל רץ לאט, מגיב מאוד איטי. שאני כבר נכנס למשחק אז אין לי בכלל נשק, אבל יש לי את הכוונת והוא גם יורה כדורים. פרמטתי את המחשב, התקנתי מחדש, רץ מעולה. לאחר כמה ימים שוב, אותה תקלה. ניסיתי לעשות באורגין "Repair Install" ועדין אותה תקלה. עכשיו אני חושב שזה אולי קשור ל Windows Activation, כי זה קפץ לי בזמן יחסית צמוד אחד לשני, אז אני לא בטוח. או שזה אולי קשור לOC שעשיתי, ניסיתי להחזיר את הOC הישן שהיה לי, 4.40MHZ אבל זה קרס אז שחזרתי הכל להגדרות סטוק. ניסיתי לעדכן דריבר…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אנשים, סרטון חדש CS GO , הבאתי את המשחק לא מזמן ואין לי מושג מכלום חח , סרטון קודם עשינו קורס נשקים עכשיו גיימפלי נגד בוטים להתאמן ואוטוטו אונליין גייימפלי http://youtu.be/pFTa36VSIs8 חוץ מזה יש לי עוד המון משחקים שאני מפרסם כנסו לערוץ IF YOU LIKE SLAP THAT SUB BUTTON
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נרגעתם מהמבצעים של Steam? גל חדש כבר הגיע אלינו, הפעם מכיוון חנות המשחקים של מיזם ה-Humble Bundle אם גם אצלכם רכישות המשחקים החדשים מתקיימות בעיקר או אך ורק במסגרת מבצעי ההוזלות הגדולים של Steam ודומותיה אשר מגיעים אלינו מדי כמה חודשים, ודאי תשמו לשמוע על מיזם הנחות מסקרן נוסף שקורה ממש כעת, ובמשך השבועיים הקרובים, בחנות ה-Humble Store – המשווקת משחקים עבור פלטפורמת ה-Steam, פלטפורמת ה-uPlay וגם כאלו ללא הגנות קבצים בכלל, בסגנון GOG. אוהבים רובוטריקים ומשחקי קרבות? כדאי שתמשיכו לקרוא לא כל המחירים במסגרת מבצעי החורף של ה-Humble Store קורצים באותה המידה, אז כדי להקל עליכם אספנו רשימה של עשרה דילים שמומלצים מאוד לטעמנו: משחק הפעולה הטרי Transformers D…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-