עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gman_il,

אחרי שיצא הטלאי המעולה של היורוליג , אפשר לשחק ביורוליג. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר טלאי או כל דרך אחרת שבעזרתה אפשר לשחק עם קבוצות ה- NBA אל מול קבוצות היורוליג?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכלום. לחבר שלי יש בעייה במשחק Psychonauts אחרי שהוא יוצר פרופיל חדש המשחק מתרסק ונותן את הארור הבא: (null), line -1 Crash: 0xc000005d if you have VS.NET installed, you can try to attach the debbuger Otherwise, click ok למישהו יש מושג איך לפתור את זה? ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. ב-BattleStrike נכון יש את המד שעושים את העכבר מהר או איטי אז כשאני משנה וניכנס למשחק זה לא נשמר העכבר עדין איטי אני רוצה לכוון את המד שהוא יהיה קצת יותר מהר וב-NOLF ב-CONTROLS שאני מחליף הם לא נשמרים מה עושים ??? זה קשור לזיכרון של המחשב ??? (וה-NOLF מקורי)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. אני תקוע במאפיה בשלב שבו אני צריך לגנוב סיגרים, אני אמור לעקוב אחרי המשאית למקום שאף אחד לא יראה ואז לחטוף אותה ולקחת את המסמכים מהנהג... אני עושה את זה, לוקח את המסמכים וחוזר עם המשאית אל המקום... אבל השומר לא נותן להיכנס! הוא מבקש רשיונות! איך אני מביא לו אותם? האם אני צריך לעשות בכלל משהו אחר? אודה לכם אם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

. תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. אם כן: icq 164931364 messenger: sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by giliboy,

מצאתי... אחלה משחק!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

אני רוצה לשחק במשחק תפקידים טוב,משו כמו דיאבלו בסגנון. שמעתי על המשחק FALLOUT.. זה משחק טוב? ויש עוד משחקים טובים [תפקידים]?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by 888,

התחלתי לחזור לשחק בGTA VC כל הזמן המחשב קופא למשך כמה דקות...ואז חוזר ולפעמים הוא גם לא חוזר למצב הנורמלי אחרי כמה דקות... המשחק עבד ששחקתי בו בזמנו מה יכולה להיות הבעיה..?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. היי , תגובה ראשונה שלי פה כמעריץ גדול של סדרת בטלפילד אני תמיד מנסה להגדיל את הקהילה הישראלית. רציתי לדעת אם מישהו כאן מתכוון לקנות את בטלפילד 2, אני מקווה שרוב התשובות יהיו חיוביות ומי שלא מכיר את סדרת בטלפילד חייב לנסות כי אין ספק שזה משחק המולטיפלייר הטוב ביותר שיצא עד היום! אשמח לשמוע את דעתכם על המשחק

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by yuraxp,

שלום נתקעתי השלב השני שבו אני במשטרה עצמה (אחרי הזירה ה1 הגיבורה נוסעת לתחנת המשטרה) מה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by nore0,

Cheat List: Ultimate DOOM and DOOM 2: These are the Ultimate DOOM and DOOM 2 cheats which are only included with the Limited Edition Doom 3 game. * All Keys, All Weapons, and Full Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press A,B,A,B * Berserk Mode: hold LEFT TRIGGER and press X,X,X,Y. * End Level: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,B,B. * Chainsaw: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,A,A. * Weapons and Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,B,B. * GOD Mode: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,A,A. * Invisibility: hold down LEFT TRIGGER and press X,X,Y,Y. * Light Amplification Goggles: hold down LEFT TRIGGER and press Y,Y,Y,X. * Radiation Suit: hold down LEFT TRIGGER and…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by asihiz,

כל מה שהיה חסר למשחק הראשון כדי להפוך למשחק הטוב בעולם זה הגרפיקה... תקראו ב-GAMESPOT.COM תקראו את הכתבה ותראו את התמונות,משחקיות אפילו יותר משופרת וגרפיקה מדהימה... לאכול ציפורניים עד שיצא...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אני רוצה לקנות PS2 ואני רואה גרסה V5 גרסה SCPH - 500004 גרסה V11 מה זה כל זה ? מה ההבדלים ביניהם ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by triple_maxim188,

מישו יכול להימליץ לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by nore0,

ראיתי תמונות של המשחק והוא נראה קטלני מתי הוא הולך לצאת האתר www.darkwatch.com

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by vinipyx,

ניתקתי במקום שאני צריך לאפות עוגיות אני ממש לא יודעה איך עוברים את זה יש שם מתקון שאני לא מצליך לפצעך

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. איסיקיו 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com ישר אני מזהיר שאין לי שום patches(טלאים) ולא מתכוון להתקין אותם, לכן פנה רק אם המשחק שלך נקי

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by LIOR42,

צריך קוד ל-Will Of Steel

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. שלום לאחרונה יש לי הרבה תקיעות ב EE2 , בהתחלה זה היה קורה אחרי משחק של 15 ד' המסך היה קופא למשך שניה כל 5 שניות , אז הייתי יוצא מהמשחק וחוזר אח"כ והכל היה בסדר (עד הפעם הבאה). היום זה כבר נהיה ממש מעצבן :bash: , אני לא מצליח לשחק אפילו שניה אחת וכבר מתחילים התקיעות במסך (כל שניה המסך קופא לשני שניות) כמובן שיניתי את ההגדרות למינימום וביטלתי את ה- OC במעבד+ כ. מסך. ראוי לציין שאין לי בעיות כאלו בשום משחק אחר (Pariah ,Riddik,Boiling Point). מפרט חלקי:מעבד P4 3.0C ,R9800P , זיכרון 1G. אני מאוד אודה אם תוכלו לתת עצות או פתרון לדבר המעצבן הזה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

בדמו, אני נוסע כל הזמן רק עם הטויוטה ו פ'גו ולנציה, ראיתי שאנשים פה שיחקו בדמו וזכו בעוד מכוניות איך? תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090853,00.html אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה סרטון מGran Turismo 4 בכל מקרה זה מדהים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. ל-XBOX יש למטה את הקוד שמשחקים עם Rocky איך עושים את זה ??? http://www.cheatcc.com/xb/djffny.html

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים