משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום רב התקנתי את F.E.A.R דרך GOG GALAXY והוא פותח מסך ברזולוציה נמוכה עם עיגול כחול חושב ונתקע שם . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
משחק קוד פתוח מבוסס TA האגדי, דומה ל SC (נראה לי) מבחינת הרמות האסטרטגיה והיתרון שהוא חינם/חופשי ומאפשר משחקי רשת (כולל תוכנת לובי למציאת משחקים): להורדת המשחק: http://spring.clan-sy.com/ להורדת טורנט עם כל מפות המשחק: http://spring.unknown-files.net/file/2254/Torrent_All_maps_UF/
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נקעתי במסך .. שאני הורס מצלמה .. ואחרי זה נכנס לחדר השני ויש לי בן אדם מת על הכיסא מה אני אמור לעשות?!..!?! ועכשיו אני שומר את הדיון במעודפים .. ככה .. שכל פעם אני יתקע תכולו לעזור לי נ.ב תודה אני בטוח שאתם מכירים את המסך אם לא אני יעלה תמונה .
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טקס ה-Game Awards 2015 מכתיר את The Witcher 3 ויוצריו בתור הדבר הטוב ביותר שקרה לעולם הגיימינג השנה. ומי נותרו מאוכזבים? ביום חמישי ה-3 בדצמבר התקיים לו אחד מטקסי הפרסים המרכזיים של עולם המשחקים, והוא קבע באופן כמעט חד צדדי שהפרק השלישי בעלילותיו של צייד המכשפות גראלט הוא הכותר הטוב ביותר לשנת 2015. פאנל שהורכב מ-30 עיתונאים ומבקרי משחקים מכל רחבי העולם קבע כי The Witcher 3 הוא משחק השנה של 2015, כמו גם משחק התפקידים הטוב ביותר של השנה – ואילו סטודיו CD Project RED הפולני שיצר אותו סטודיו הפיתוח הטוב ביותר. אם לשפוט לפי דעות השחקנים ברחבי הרשת, נראה כי רבים מהם מסכימים בהחלט עם קביעות אלו. טקס הפרסים אפילו הצליח לרשום דרמה משלו כשמהיוצר של סדרת …
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה הייחודי של סטודיו Creative Assembly יושק בעוד קצת יותר מחודש, ומספק לנו סרטון משחקיות עדכני וגם מידע אודות חבילות תוכן חינמיות שיוענקו לשחקנים לאחר ההשקה אנחנו ממשיכים לספור את הימים שנותרו עד להשקתו המיועדת של אחד ממשחקי האסטרטגיה המסקרנים ביותרבשנים האחרונות – הכותר שינסה לשלב בין העולם הבדיוני העשיר של המותג Warhammer לבין היכולת המופלאה של סטודיו Creative Assembly ליצור משחקי אסטרטגיה וטקטיקה עמוקים, מאתגרים, מהנים ומרהיבים למראה. קשה לנבא מראש האם הקונספט הייחודי הזה יצליח והאם הוא יהיה מלוטש וחכם מספיק בכדי לקרוץ הן לחובבי סדרת Total War הוותיקים והן למעריצי Warhammer למיניהם, אך עד שנוכל לבחון את העניין באופן אישי במפתחת מפרסמים סרטו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. דיברתי עם TMS והם הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? מפרסם גם בחומרה, כי שם סביר שקנו כרטיסים לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש למכירה למחשב ווינדוס שמונה נקודה אחת את המשחק BattleGrounds לפניות בתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש פה שחקני PARAGON? מי שלא מכיר את המשחק (וחבל שכך), מדובר במשחק MOBA. אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק, האמת משחק ה-MOBA היחיד שאני משחק באופן קבוע. אני אישית משחק במשחק מאז 2016 שהוא הוצע בתשלום ל-BETA מוקדמת. אני יכול לומר שהמשחק עבר המון תהפוכות מאז שיצא והשתפר מקצה לקצה באופן קבוע כמעט כל חודש! היום המשחק ב-BETA פתוחה ככה שכל אחד יכול להוריד ולשחק בו. מי ששיחק במשחק בעבר הרחוק יותר ונטש אותו כי הוא לא היה מאוזן, אני יכול לומר לו שהמשחק מאוזן באופן כמעט מושלם. כמובן שהבעיה היחידה במשחק..למען האמת בכל משחק MOBA, שחייב שיהיה שיתוף פעולה מושלם בין חברי הקבוצה! ולצערי לפעמים אתה "נופל" על כמה חבר'ה שאין להם מ…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כמו בכותרת מצאתי אתר כזה והוא די בינוני אבל יש בו פורום מיוחד וציטים אז בבקשה: http://www.conspiracy.co.il/
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם ! המשחק רץ כבר יותר משבוע.. והגיע הזמן שהישראלים יכנסו לעניינים. אני ועוד קבוצת גיימרים איכותיים החלטנו לעזור לגבש את כל הישראלים ולבנות את הקהילה הלא קיימת הזאת. אז ככה, כרגע אנחנו מאוד פעילים בקבוצת הפייסבוק הרשמית שלנו : https://www.facebook.com/groups/elderscrollsonlineisrael/ TeamSpeak כבר יש לנו.. בקרוב ייפתח אתר רשמי לקהילה.. הגילד שלנו בנוי ב Aldmeri Dominion אבל כולם מוזמנים לקהילה! גם מי שלא ב Dominion. המטרה היא לעזור אחד לשני, להנות, לשחק בייחד ולשמור על אווירה טובה והמון כיף במשחק ומחוצה לו. מבחינת תכנים במשחק אנחנו מכוונים גבוה, Trials , Dungeons , PVP מתכוונים לארגן פעילויות שבועיות בתכנים האלה והכל בעזרתכם. אז בין אם אתם שחקני MMO ותיקים שרוצים…
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה בחלק מהמשחקים שיש לי, מה שקורה זה שכשאני מפעיל פילטר AF (לע משנה איזה רמה) אני מקבל בחלק מהמשחקים עיוות של התפריטים והסרטים במשחק. מה שזה עושה זה מכפיל את הרוחב של המסך ואז אני רואה רק חצי ממנו (הגובה לא משתנה), וזה רק בקטעים של הסרטים והתפריטים לא ה3D. זה קורא בGTR, GTR DEMO, המעניש (הדמו) וב- Vampire - The Masquerade Bloodlines. זה לא מופיע ב HL2, RTW. כרטיס מסך GF4MX 440 AGP X8 דריבר מעודקן- 66.93. (ד"א ביקורת על המשחק GTR בת'רד הביקורות ) הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרשו להציג לכם אמיו חדש, את אמיו איקס! בשנה האחרונה הרבה אמיואים נפתחים אך נסגרים לאחר חודש חודשיים מקסימום! אנחנו פה כדי להחזיר את הקהילה הגדולה של פעם וגם את הקהילה של הדור "החדש" תנסו ותעזרו לנו להקים את האמיו המצליח הבא! שרת האמיו הוקם על ידי 3 אושיות הרשת הגדולות בארץ שגדלו על אמיו ובברכתו של טומי מאמיו פורס! בשרתינו תוכלו למצוא חווית משחק מהנה ללא האקרים וללא באגים. פרטי השרת: * שרת עונה 4 קלה ומשופרת לקרבות באיכות כמו שכולם רוצים!* *מתחילים ישר פול ונכנסים לקרבות!* *האנטי האק חזק מאוד שחוסם 99% מתוכנות ההאקים שקיימות!* *שרת עם סחר ללא באגים וללא לאגים* *השרת בעל צוות אחראי ובוגר! בניגוד לרוב שרתי האמיו שקיימים * *מפה מיוחדת שהמפ…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
משהו שמוסיף בראיות כשאתה די תקוע...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני כרגע משחק resident evil 6 ובחרתי את leon וראיתי שיש שמה 4 שמות של שחקנים השאלה שלי האם אני אצטרך לשחק שמה עם כל השחקנים וכל שחקן בנפרד יש לו את העלילה והקמפיין שלו? אשמח לתשובה אחלה יום.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם!, מי מאיתנו לא שיחק בסדרת המשחקים הנפלאה הזו?... איפה אפשר להשיג מודים רציניים ועדכניים?... אני יודע של-3 יש (ועליו אני מחפש המלצות למודים). אבל מה לגבי 4 ו 2?... כל טוב!, חג שמח.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO מסוג אחר שרץ כבר למעלה מ10 שנים רצוף (הגרפיקה והמשחקיות התעדכנו כמובן ) ומדובר במין ציביליזציה של שחקנים בחלל כאשר יש כמה נקודות מפתח שמבדילות את המשחק ממשחקים אחרים, 1. כל הציוד, החלליות ושאר הדברים במשחק מיוצרים על ידי השחקנים עצמם. 2. מותר לעשות הכל במשחק: לשקר, לרמות, לגנוב, להטריד והכל חוקי לגמרי. 3. אם פוצצו לכם את החללית איבדתם אותה , לכל צעד יש משמעות במשחק. בקיצור לאחר החבילת הרחבה האחרונה ('אודיסיאה') השתנתה מערכת כריית המחצבים מ'ירחים' והמערכת הנ"ל אשר הייתה לא ייחודית עד כה הפכה לסלע מחלוקת בין מספר 'בריתות' (בהמרה למינוח MMO מצוי 'ברית' היא איחוד של עשרות גילדות שונות בתוך עולם המשחק ומונה אלפי שחקנים) כאשר TEST אשר ש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחר המתנה רבה, Blackhole הוציאו את עדכון 1.2 למשחק שלהם Heroes 6. העדכון מתקן הרבה מהתקלות(מזל כאשר אין מזל, שבוע המגפה מביא מינוס להכנסת יחידות ועוד...) ומביא בין השאר איזון ליחידות ושיפור לאינטליגנציה המלאכותית. רשימת השינויים הרשמית:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-