עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש מודים שמשחקים ב-Quake 3 Arena וב- Unreal Tournament 2003 2004 עם הדמויות מ-Mortal Kombat מאיםה אפשר להוריד את המודים ??? הנה התמונות שתבינו על מה אני מדבר Quake 3 Arena Unreal Tournament 2003 2004 http://myweb.tiscali.co.uk/mkprojects/gallery.htm

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. טוב יש לי בעיה בFPS בקאנטר 1.6 שאני במחשק משחק אבל אין אף אחד לידי הFPS לי יכול להגיע ל100 אבל שיש לידי אנשים שהולכים איתי או נלחמים איתי הFPS שלי יורד בטירוף ל30-40 וזה מעצבן מאוד !!!! הפרט שלי : פנטיום 4 1.7 512 DDR 120 GB GFORCE FX 5200 128MB WIN XP עשיתי את כל הפקודות בקונסול שקיימות כדי להרים את הFPS ל100 כולל שינוי ההגדרות בכרטיס מסך!! אין לי שום ווירוס או תולעת במחשב ! אני משחק בלי שום תוכנה פתוחה.... כאן אני אפרט מה בדיוק עשיתי כדי שתוכלו להגיד לי מה לא בסדר ותעזרו לי .... הפקודות: FPS_MAX 100 FPS_MODEM 100 בהגדרות של הכרטיס מסך עשיתי ככה : נכנסתי מאפיינים--הגדרות--מתקדם--GEFORCE FX 5200--הגדרות ואיכות ביצועים (זה השלישי למי שיש אנגלית)--סימנתי שם מושבת זה לפ…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שיפנה אליי לאייסיקיו

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אני רוצה לשחק ב Gta 2 באינטרנט עם חברים אבל יש לי פיירוואל במודם ואני צריך לפתוח איזשהו פורט,מישהו יודע איזה פורט אני צריך לפתוח ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. זו ההודעה שמופיעה לי אחרי הרבה זמן שאני מכניס את הדיסק DVD של ProEvolutionSoccer4 לכונן DVD שהוא חדש לגמרי, 16x של אסוס. גם המשחק חדש ומקורי לגמרי. פעם המשחק עבד בלי בעיות. לא יודע מה קרה. לאחר שהמחשב קרס ולא עלה יותר, הוא נשלח לתיקון ועכשיו חזר. זו בעיה אחת ששמתי לב אליה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by nesber,

איסיקיו: 164931364 מסנג'ר: sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. עניין נוסף עם ה 6600GT החדש שלי ודרייבר 66.93. נראה שביישומי OpenGL הריצה מתבצעת בקצב רענון נמוך ומקובע של 60 הרץ. על אף כל הנסיונות לעשות אוברייד באמצעות הדרייבר נראה שהעניין לא מסתדר, חלק מהיישומים רצים ב 100 הרץ, חלק ב 60 נכון לעכשיו רק OpenGL. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by GZA3,

שלום לכם, אני צריך קונפיג טוב ל CS:S עם כרטיס מסך X850XT PE משום מה ה FPS שלי הוא רק 80 (!)

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, הורדתי את הדמו של HL2 - לא היו שום בעיות לשחק בו, הכל היה סבבה! אחרי ששיניתי מ - 1024x768 ל - 1600x1200 רק כדי לבדוק משהו, הופיעה הודעת שגיאה - תמונה מצורפת! כל פעם שאני מנסה להפעיל מחדש את המשחק, אותה בעיה צצה! הבנתי שזה נובע מהרזולוציה, אולי אתם יודעים איך ניתן, ללא כניסה למשחק, לשנות את הרזולוציה (לפני שהוא עוד נכנס לתפריט הראשי, זה קורה) ? תודה רבה! הנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. יש לי בעיה והיא כזאת... שאני מפעיל את המשחק בסרט התחלה יש קול וגם שאני לוחץ על דברים בטפריט הראשי, אבל שאני מתחיל לשחק אני סאונד במשחק עצמו וגם בסירטונים... אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by R0ck,

מוד Capture The Flag להאף לייף 2, נראה מבטיח. http://www.hl2ctf.com/index.php בקרוב משתחררת גירסת בטא חדשה, לבינתיים, הגירסה הכי עדכנית היא 1.1.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  13. גירסה 1.02?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. איזה משחק מחשב טוב אתם מכירים שאפשר לשחק במצב של 1 על 1 באינטרנט? חוץ מWORMS . ולא מרוצים\ אסטרטגיה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by evy,

פיצלתי את המשחק לדיסקים כמו שהיה מוסבר בסטים וזה פיצל את המשחק ל4 דיסקים שהראשון הוא מן קובץ הפעלה כזה של ההתקנה, עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה4 קבים האלו רגיל או שיש עוד משהו?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם בגירסת ה PC יש מספר סוגים של מכוניות ובגירסת ה XBOX יש תוספת של עוד סוגים יש מצב להוסיף לגרסת PC עוד סוגים (Need for Speed Underground 2) לדוגמה Peugeot 106

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by b-or,

אני במשימה שאני על הטנק-שרמן עם רובה מעין משין-גאן ואני צריך לעבור גשר.. וזה קשה מאוד.. רוב הפעמים אני מצליח לעבור את האמצע וזהו.. אפילו שפעם הגעתי עד לסוף הגיעה איזה ירייה וגמרה אותי.. יש לכם עצות\טיפים וכו' שיעזרו לעבור את השלב הזה? תודה. אגב... אני מחפשים גם צ'יטים למשחק... למישהו יש? לא ממש מצאתי בגוגל.. שוב תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שיש לחבר שלי קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח ללהגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

מאיפה ניתן להשיג מפות חדשות למשחק הנ"ל

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. בהגדרות של המישחק יש אפשרות לסמן את: AI AUTO BALANCE מה המשמעות של הגדרה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by omri_ro,

מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על קווסטים, משהו בסגנון של "THE LONGEST JOURNEY" שיחקתי אותו לא מזמן (למעשה סיימתי אותו רק אתמול) ומאוד התרשמתי ממנו (למרות שזה משחק משנת 2000, אבל אני חושב שעלילה עמוקה ומעניינת מתעלה אלף מונים על גרפיקה לא משהו (בניגוד למשחקים היום)) קיצר אשמח לקבל עוד המלצות לקווסטים מעניינים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by weamir,

מי יכול לתת לי משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by meidan,

מישהו יודע איך ניתן לשנות את הרזולוציה ב The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay? בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, מופיע לי חלון קטן שאומר "Resoloution not supported. Recomened resoloution 1280*1024 @ 60Hz", ואחרי כדקה המסך הופך שחור. יש לי Samsung SyncMater 710n, 6800GT, ForceWare 75.90. תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by The-Devil,

רצית לדעת מה דעתכם על המשחק Second Sight שמעתי עליו שמועות נחמדות ויש עליו ביקורות חביבות מישהו שיחק בו??

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים