משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את ה Half-life הראשון מקורי ואני מעוניין לשחק איתו ב CS העתיק... השאלה היא מה אני צריך להתקין בשביל לגרום לזה לקרות ? האם יש פאצ' או עם סטים ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי ושיחקתי כמה שלבים במשחק הזה ולאחר כמה ימים שלא שיחקתי בו אני מנסה להפעיל אותו ולא קורה כלום, כאילו לא הפעלתי אותו בכלל. ניסיתי להתקין מחדש אך לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני תקוע בחלק שצריך לכוון את השעור לאיזה שעה..(אני חושב) רק שאני לא יודע לאיזה שעה צריך ( אחרי שמתכופפים בקומה השלישית לקחת את המפתח ואז איזה ילדה יוצאת מחדר ובועטת במפתח ובורחת ) יש מן חידה כזאת אבל לא הבנתי מה צריך לעשות גם כתוב על הקיר ליד השעון "Henry mildred scott" אין לי מושג מה זה אומר אשמח לקבל עזרה.. אני תקוע בחלק הזה כבר כמה שבועות
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Shameless plug גיסי פתח חנות גיימינג חדשה בלב המפרץ חיפה - הבן אדם גיימר אמיתי לא סתם מישהו עם חנות מאוד ממליץ! מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
פה יש סרט שמראה אפשרות אחת מהשליטה בשלט http://www.gamershell.com/download_11370.shtml לי זה ניראה מאוד קרוב לשליטה בעכבר ומקלדת רק שבשלט הזה אפשר לנוח על כורסה שמשחקים אני רק מקווה שהמהפכה תהיה זולה כמו שהשמועות אומרות מה אתם חושבים על השלט?? ולמי שלא יודע הוא גם מזה תנועה וגם יש לו רכיב שמזכיר אקדח אור וגם יש לו אפשרות לתוספות
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי את F.E.A.R דרך GOG GALAXY והוא פותח מסך ברזולוציה נמוכה עם עיגול כחול חושב ונתקע שם . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
משחק קוד פתוח מבוסס TA האגדי, דומה ל SC (נראה לי) מבחינת הרמות האסטרטגיה והיתרון שהוא חינם/חופשי ומאפשר משחקי רשת (כולל תוכנת לובי למציאת משחקים): להורדת המשחק: http://spring.clan-sy.com/ להורדת טורנט עם כל מפות המשחק: http://spring.unknown-files.net/file/2254/Torrent_All_maps_UF/
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נקעתי במסך .. שאני הורס מצלמה .. ואחרי זה נכנס לחדר השני ויש לי בן אדם מת על הכיסא מה אני אמור לעשות?!..!?! ועכשיו אני שומר את הדיון במעודפים .. ככה .. שכל פעם אני יתקע תכולו לעזור לי נ.ב תודה אני בטוח שאתם מכירים את המסך אם לא אני יעלה תמונה .
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טקס ה-Game Awards 2015 מכתיר את The Witcher 3 ויוצריו בתור הדבר הטוב ביותר שקרה לעולם הגיימינג השנה. ומי נותרו מאוכזבים? ביום חמישי ה-3 בדצמבר התקיים לו אחד מטקסי הפרסים המרכזיים של עולם המשחקים, והוא קבע באופן כמעט חד צדדי שהפרק השלישי בעלילותיו של צייד המכשפות גראלט הוא הכותר הטוב ביותר לשנת 2015. פאנל שהורכב מ-30 עיתונאים ומבקרי משחקים מכל רחבי העולם קבע כי The Witcher 3 הוא משחק השנה של 2015, כמו גם משחק התפקידים הטוב ביותר של השנה – ואילו סטודיו CD Project RED הפולני שיצר אותו סטודיו הפיתוח הטוב ביותר. אם לשפוט לפי דעות השחקנים ברחבי הרשת, נראה כי רבים מהם מסכימים בהחלט עם קביעות אלו. טקס הפרסים אפילו הצליח לרשום דרמה משלו כשמהיוצר של סדרת …
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה הייחודי של סטודיו Creative Assembly יושק בעוד קצת יותר מחודש, ומספק לנו סרטון משחקיות עדכני וגם מידע אודות חבילות תוכן חינמיות שיוענקו לשחקנים לאחר ההשקה אנחנו ממשיכים לספור את הימים שנותרו עד להשקתו המיועדת של אחד ממשחקי האסטרטגיה המסקרנים ביותרבשנים האחרונות – הכותר שינסה לשלב בין העולם הבדיוני העשיר של המותג Warhammer לבין היכולת המופלאה של סטודיו Creative Assembly ליצור משחקי אסטרטגיה וטקטיקה עמוקים, מאתגרים, מהנים ומרהיבים למראה. קשה לנבא מראש האם הקונספט הייחודי הזה יצליח והאם הוא יהיה מלוטש וחכם מספיק בכדי לקרוץ הן לחובבי סדרת Total War הוותיקים והן למעריצי Warhammer למיניהם, אך עד שנוכל לבחון את העניין באופן אישי במפתחת מפרסמים סרטו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. דיברתי עם TMS והם הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? מפרסם גם בחומרה, כי שם סביר שקנו כרטיסים לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחפש למכירה למחשב ווינדוס שמונה נקודה אחת את המשחק BattleGrounds לפניות בתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש פה שחקני PARAGON? מי שלא מכיר את המשחק (וחבל שכך), מדובר במשחק MOBA. אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק, האמת משחק ה-MOBA היחיד שאני משחק באופן קבוע. אני אישית משחק במשחק מאז 2016 שהוא הוצע בתשלום ל-BETA מוקדמת. אני יכול לומר שהמשחק עבר המון תהפוכות מאז שיצא והשתפר מקצה לקצה באופן קבוע כמעט כל חודש! היום המשחק ב-BETA פתוחה ככה שכל אחד יכול להוריד ולשחק בו. מי ששיחק במשחק בעבר הרחוק יותר ונטש אותו כי הוא לא היה מאוזן, אני יכול לומר לו שהמשחק מאוזן באופן כמעט מושלם. כמובן שהבעיה היחידה במשחק..למען האמת בכל משחק MOBA, שחייב שיהיה שיתוף פעולה מושלם בין חברי הקבוצה! ולצערי לפעמים אתה "נופל" על כמה חבר'ה שאין להם מ…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כמו בכותרת מצאתי אתר כזה והוא די בינוני אבל יש בו פורום מיוחד וציטים אז בבקשה: http://www.conspiracy.co.il/
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם ! המשחק רץ כבר יותר משבוע.. והגיע הזמן שהישראלים יכנסו לעניינים. אני ועוד קבוצת גיימרים איכותיים החלטנו לעזור לגבש את כל הישראלים ולבנות את הקהילה הלא קיימת הזאת. אז ככה, כרגע אנחנו מאוד פעילים בקבוצת הפייסבוק הרשמית שלנו : https://www.facebook.com/groups/elderscrollsonlineisrael/ TeamSpeak כבר יש לנו.. בקרוב ייפתח אתר רשמי לקהילה.. הגילד שלנו בנוי ב Aldmeri Dominion אבל כולם מוזמנים לקהילה! גם מי שלא ב Dominion. המטרה היא לעזור אחד לשני, להנות, לשחק בייחד ולשמור על אווירה טובה והמון כיף במשחק ומחוצה לו. מבחינת תכנים במשחק אנחנו מכוונים גבוה, Trials , Dungeons , PVP מתכוונים לארגן פעילויות שבועיות בתכנים האלה והכל בעזרתכם. אז בין אם אתם שחקני MMO ותיקים שרוצים…
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה בחלק מהמשחקים שיש לי, מה שקורה זה שכשאני מפעיל פילטר AF (לע משנה איזה רמה) אני מקבל בחלק מהמשחקים עיוות של התפריטים והסרטים במשחק. מה שזה עושה זה מכפיל את הרוחב של המסך ואז אני רואה רק חצי ממנו (הגובה לא משתנה), וזה רק בקטעים של הסרטים והתפריטים לא ה3D. זה קורא בGTR, GTR DEMO, המעניש (הדמו) וב- Vampire - The Masquerade Bloodlines. זה לא מופיע ב HL2, RTW. כרטיס מסך GF4MX 440 AGP X8 דריבר מעודקן- 66.93. (ד"א ביקורת על המשחק GTR בת'רד הביקורות ) הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרשו להציג לכם אמיו חדש, את אמיו איקס! בשנה האחרונה הרבה אמיואים נפתחים אך נסגרים לאחר חודש חודשיים מקסימום! אנחנו פה כדי להחזיר את הקהילה הגדולה של פעם וגם את הקהילה של הדור "החדש" תנסו ותעזרו לנו להקים את האמיו המצליח הבא! שרת האמיו הוקם על ידי 3 אושיות הרשת הגדולות בארץ שגדלו על אמיו ובברכתו של טומי מאמיו פורס! בשרתינו תוכלו למצוא חווית משחק מהנה ללא האקרים וללא באגים. פרטי השרת: * שרת עונה 4 קלה ומשופרת לקרבות באיכות כמו שכולם רוצים!* *מתחילים ישר פול ונכנסים לקרבות!* *האנטי האק חזק מאוד שחוסם 99% מתוכנות ההאקים שקיימות!* *שרת עם סחר ללא באגים וללא לאגים* *השרת בעל צוות אחראי ובוגר! בניגוד לרוב שרתי האמיו שקיימים * *מפה מיוחדת שהמפ…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
משהו שמוסיף בראיות כשאתה די תקוע...
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני כרגע משחק resident evil 6 ובחרתי את leon וראיתי שיש שמה 4 שמות של שחקנים השאלה שלי האם אני אצטרך לשחק שמה עם כל השחקנים וכל שחקן בנפרד יש לו את העלילה והקמפיין שלו? אשמח לתשובה אחלה יום.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-