משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הפאטצ' לפיפא 2005 שמוסיף את הליגה הישראלית והנבחרת במקום הליגה הדנית (מי צריך אותה..) , אבל דבר מוזר קרה, והמדים של הקבוצות לא השתנו. ז"א ,למרות שאני רואה בתפריט בבחירת התלבושת את התלבושת שאמורה להיות, במשחק עצמו מופיעות תלבושות של הקבוצות מדנמרק במקום...והשוער נראה כמו ליצן עם התלבושת שלו שם.... מה הבעיה של זה? אם אני יתקין מחדש זה יעזור? (מחקתי לפני זה את התקיה של FIFA 2005 מהמסמכים שלי, כי שמעתי שזה דופק הכל אם לא עושים את זה). עריכה: עכשיו זה עובד טוב.....התקנתי מחדש (הייתי צריך למחוק את השמירות לפני, וגם לתת לחלון שחור שנפתח אחרי ההתקנה להמשיך להתקין ולא לסגור אותו.....)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות משחקי PS2 (לא חובה חדשים..) במחירים זולים. תודה מראש ד"א - אני לא מחפש שיתנו לי הצעות כאן, אני צריך שיתנו לי לוח מכירות עם משחקים יד שניה או משהו כזה..
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
באחד השלבים האחרונים יש קטע שבו מליון אורקים מטפסים על החומה וגנדלף אמור להרחיק אותם. זה בלתי אפשרי או שלא מצאתי עוד את הטריק להתמודד איתם. אני אודה למי שסיים את המשחק ויוכל לייעץ לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה בחלק מהמשחקים שיש לי, מה שקורה זה שכשאני מפעיל פילטר AF (לע משנה איזה רמה) אני מקבל בחלק מהמשחקים עיוות של התפריטים והסרטים במשחק. מה שזה עושה זה מכפיל את הרוחב של המסך ואז אני רואה רק חצי ממנו (הגובה לא משתנה), וזה רק בקטעים של הסרטים והתפריטים לא ה3D. זה קורא בGTR, GTR DEMO, המעניש (הדמו) וב- Vampire - The Masquerade Bloodlines. זה לא מופיע ב HL2, RTW. כרטיס מסך GF4MX 440 AGP X8 דריבר מעודקן- 66.93. (ד"א ביקורת על המשחק GTR בת'רד הביקורות ) הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
למרות שאני שונא משחקים כיום בילדותי חרשתי על כל משחק והיה לי כל קונסולה כמעט. אז הנה למשוגעים לדבר אמולטורים(תוכנות אשר מחקות חומרה) של כל הקונסולות שהיו אי פעם. תהנו... http://www.arcadeathome.com/console.phtm וזה לPS2 http://www.arcadeathome.com/ps2.phtml וזה לPS1 http://www.arcadeathome.com/psx.phtml וזה לנינטנדו 64 http://www.arcadeathome.com/n64.phtmll
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player. בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון. הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then. המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה ). התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק). אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים,…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למי שפספס פעם שעברה, או סתם רוצה לראות מה השתנה, והשתנה הרבה, יש עוד פעם אפשרות להוריד את המשחק לתקופה של 7 ימים. אזהרה: דרוש מעבד חזק ולפחות חצי גיגה זיכרון. מומךץ בחום גיגה או שבקרבות גדולים יהיה קשה לשחק. בקצרה, זה משחק פעולה המוני שבו "קרב קטן" הוא של 20-40 אנשים, וקרבות גדולים יכולים להגיע לכמה מאות. בנוסף למה שלמדנו לצפות מכל משחק פעולה, כגון רוס"ר, רובה צלפים, טילי כתף, רימוני רסס, טנקים ומטוסים, כאן יש גם טילי נ"מ מונחי מחשב או מצלמה, רימוני פלזמה, מטוסי תובלה, הנדסה קרבית, תותחנים, נגמ"שים, שריונות רובוטיים ועוד הרבה. יש גם דרגות, דרגות פיקודיות, מדליות, וכו. מומלץ בחום להצטרף ליחידה. יחידה יכולה להגיע עד 10 אנשים, ועד 3 יחידות יכולות ליצור מחלקה. דרגות רגילות מ…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי , אני עובד בסופר אלונית למי שמכיר , יש שם מחשב מעפן (המחשב של הקופה) זה מחשב קטן כזה , כאילו יש את המסך , והבסיס של המסך שמחזיק אותו זה גם המחשב. בכל מקרה , יש שם ווינודס 98 , 1000 מגה הרץ , או 1200 לא בטוח. כרטיס מסך הכי מעפן שיש , ואין לי מושג לכמות זכרון. בנוסף , אני צריך משחקים שצריכים בעיקר עכבר , וכמה שפחות מקלדת. בינתיים התקנתי שם את המשחקים Heroes2 , והיום אני שם את Heroes 3 . אז למי שמכיר משחקים , לא כבדים , רצוי גם לא אסטרטגיה כי זה מסך touch כזה (נגיעה) אין עכבר. משהו בסגנון של מונופול אולי , פשוט נמאס לי מהירוס וסוליטר כל הזמן :\ אני צריך משחקים שמעבירים את הזמן.. אם יש לכם גם לינק להוריד זה יהיה טוף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הפאצ' 1.3 של Far Cry תיראו מה הוא כותב לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תקשיבו השגתי חשבון סטים עם סי די'י נכנסתי לחשבון התקנתי את הקאונטר הכל טוב אני יכול לפתוח שרת ביתי המשחק עובד אבל הוספתי את המשחק ל all seeing eye ובכל פעם שאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי error in command line Plz Help me תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני משחק ניד פור ספיד לתומי.. מנצח (כמובן במירוץ עושה continue, ועכשיו הגיע הזמן לבחור ספונסר! אני לוחץ על 'select sponser' וכלום.. ENTER כלום.. אני יכול לעשות back... אני לא יכול להמשיך במשחק בלי לבחור ספונסר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כבר די נמאס לי מהפינגים המעצבנים האלה בקאונטר סטרייק סורס... יש לי ADSL 1.5 של בזק אין לי שום תוכנה עובדת ברקע של המחשב או משהו כזה ועדיין יש לי פינג 60-70... זה לא כל כך גבוה אבל זה מזיק לי כי בכל זאת יש delay למשהו במקרה יש את הפקודות בקונסול שמתאימות לחיבור שלי? או אפילו config.cfg טוב לשלוח לי?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי את המשחק המצוין הזה: SHade: Wrath of Angels. עכשיו למי שמכיר אז אני נתקעתי במגדל (TOWER) קצת אחרי שמקבלים את הרובה חיצים. אחרי שהורגים את העכביש הגדול. איפה שצריך להרקיב את החלקים של הלב ולהעיר את החור שאמור להתעצבן מזה. עכשיו קניתי כבר 2 קסמים אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בהם, אחד זה כדורי אש כאלה ואחד זה Cloud of Imortality. א. אם מישהו יכול לתת טיפ על קסמים אני ישמח או בכלל טיפים ל DEMON. ב. טיפים על החרב כמו שמחזיקים בהגנה ואז התקפה והחרב נטענת והמקות נהיות חזקות. בגדול אני תקוע שם כי יש שם מלא אויבים חזקים והם פשוט קורעים אותי. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מעניין ל"ארח" משחק אונליין אצלי במחשב. הבעיה היא שיש לי רשת ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח... אם מישהו יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לארח משחק רשת זה יוכל מאוד לעזור לי! בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין icq 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עד היום היו לי פינגים של 30-20 בשרתים ישראלים היום הפינגים שלי מטורפים על 190-110-200... למה? אני ב 012 יש להם בעיות היום ? אין לי שום תוכנה שרצה ברקע.. :-\
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו שיחק את המשחק the threat? איך המשחק? אני יודע שהוא קצת ישן אבל הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-