עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MoRtZkInG,

?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by i.k,

מישהו יודע האם הגירסה הזו תומכת בגיפורס fx? כי עושה בעיות בעת הפעלה ומעניין אותי לדעת אם זה בגלל הכרטיס מסך.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by devek,

שלום לכם! יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3... התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר! מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת? תודה מראש! נ.ב: המפרט שלי: amd 2000 512 ddr ge force 4 ti 4200

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהתקנה של המשחק. טוב אז ככה אני מכניס את הדיסק,וקופץ לי הAutoRun וזה שואל אותי מה לעשות, אני בוחר בלהתקין ואז זה הוא שואל אותי אם לצאת מההתקנה,אם אני אומר כן זה יוצא, אם אני אומר לא זה ממשיך לישאול בלי סוף!!! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by R0ck,

מוריד אותו ברגעים אלה (כ 230 מגהבייט), נראה כמו FPS חריף במיוחד, עם דרישות מערכת תובעניות (מינימום - מעבד 1.5 ג'יגהרץ עם 384 מגה בראם | בגדר המלצה - מעבד 2.4 ג'יגהרץ עם חצי ג'יגה בראם). ממש מסקרן... אלה שכבר הורידו/שיחקו רשאים להביע את דיעותיהם כאן.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by albert,

שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by Cooler-Master,

אני נימצא עכשיו בשלב 3 זה שצריך להפוך אוטו חיפושית כדי שיוכל לנסוע על מים ואני לא מצליח לעבור את השלב אני עושה הכול אבל אני לא יודע איך שמים את האגזוז הארוך הזה. מישו אולי יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש לכל מי שיעזור

9. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

10. Started by demonshlomo,

כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. Started by De_Lu_xE,

יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג את הפאץ לניד פור ספיד אנדרגראונד ולבסוף הצלחתי . נכנסתי בתפריט של המשחק לאונליין ואז אני לוחץ על המשפט העליון בתפריט ואז מופיע לי לשים שם וסיסמא. מאיפה אני אמור לדעת מה השם והסיסמא? כי הוא לא נותן לי להכנס הוא אומר שהשם לא טוב!!! היות ואני לא מבין בזה כל כך אשמח אם משהו יוכל להדריך אותי איך להכנס ל-Online Game כי אני מת כבר לשחק אותו באנטרנט. תודה....!!!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by R0ck,

המשחק ישוחרר בשתי גרסאות למחשב האישי - שני דיסקים DVD-ROM או שישה דיסקים CD-ROM. איך שלא מסתכלים על זה, בהחלט מדובר בנתונים עצבניים ביותר (5.5 ג'יגהבייט). בתקווה שלא ניאלץ להחליף דיסקים כשנרצה לשחק במשחק רשת. http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7538

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yuraxp,

שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by guycnaan,

טוב למי ששיחק ולא סיים את המשחק המעולה והשולט הזה אז אזעקת ספוילרים והפנה את פנייך מפה מייד... אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות כי אחרי שסיימתי את המשחק (בלייט ודארק סייד) אני רוצה להשלים את כל הקווסטים... א')איך משיגים החלפת הילוכים אפקטיבית בSWOOP BIKE? כי אני לא מצליח לנצח את התוצאות בדנטואין ומנאן. ב')האם אפשר ואיך להיכנס לתחנת החלל ששוכנת ליד הענק גז (לא הסטאר פורג') כלומר לחלקים האחרים שלה,ומה צריך כדי לעשות זאת? ג')מה אומרים הסימנים האלה ליד המד אליימנט (המד הטוב והרע) כלומר יש סימן של גולגולת,סימן של סית' וסימן של מסדר הגד'יי האם אלה סימנים לדארק לורד וללייט לורד או משהו? ד')האם יש דרך לעבור את אקדמיית הסית' מבלי לתת למאסטר אות'ר את החרב שמצאתי בTOMB? כי היא ממש טובה …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hagai-,

למישהו יש איזה פאטץ שמאפשר לשחק ברשת? כי כרגע לאחר ההתחברות אני מיד מקבל הודעת שגיאה - CD KEY Invalid.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  18. אני מחפש ליגה ישראלית למנג'ר הישן cm0102 בבקשה לינק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

http://wow-isr.tk

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by JimmaH,

אני נכנס לסרבר ואחרי כמה שניות זה יוצא ונתקע ואומר משהו VPU יש לי ati radeon 9600 pro זה קרא לי גם ב Call of duty ואז שיצא דריבר חדש זה עבד לי ועכשיו אותו דבר עם ut2004 לעוד משהו עם radeon זה קורה?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Sub-sw32,

קודם כל המשחק ממש טוב.... ורציתי לשאול עם מקבלים נשקים חדשים בהמשך המשחק כי אני עדיין עם אותם נשקים.???? ומישהו יודע איך משתמשים במולטיפלייר ???

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  22. אולי למישהו יש מיותר או משהו

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים