משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
-
מה השמות המלאים שלהם למשחקים הכי חדשים בסדרה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
למישחקים האלה יש ממש סימולציית נהיגה הכי קרובה למציאות פורמולה 1 - (f1 challenge 99 - 02 )זה מישחק הדמייה של אוטו פורמולה 1 ויש לו המון אפשרויות נהיגה ושליטה מגוונת במכונית ממש כיף לינהוג במכוניות במהירות של 300 קמ"ש האוטו גם יודע להחליק בצורה ממש אמיתית והמחשב ידע לעשות תרגיליי עקיפה יפים זה לא ממש מישחק של ליזכות במכוניות ובמסלולים כי הוא מבוסס על הספורט F1 ומי שלא יוהב אותו רק שידע שזה סימולצייה שמבוססת על מיבחנים עם נהגיי פורמולה 1 ולא כמוNFS4 או TEST DRIVE pro race driver או toca race driver זה משחק קריירה שמבוסס על סוגיי מכוניות GT , יש לו גרפיקה ממש טובה ,שליטה לדעתי הכי קרובה למציאות וסירטיי תלת מימד רבים שמכניסים אותך ממש לתוך המישחק. אלה מישחקים הכי מדמים …
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תאריך יציאה באירופה: 13 באוקטובר (13.10.06) תאריך יציאה בצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה): 20 בנובמבר (20.11.06) (לפי GameSpot). http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12761 לא ראיתי חדשה דומה באתרים מחו"ל או בגיימר, כנראה שויגיימס ראו את ההודעה לפני.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
זה מכבר יצא Europa Universalis IV , מדובר במשחק אסטרטגיה -grand strategy , אני לא יודע כמה כאן משחקים בסדרת המשחקים הזו - http://www.paradoxplaza.com/press/2013/8/europa-universalis-iv-now-available-to-conquerors-everywhere , אני עדיין משחק בסדרה הקודמת הטובה למידי - הנה סרטון קצר שהכנתי : http://youtu.be/8_48W4MBu4Q , אני מתכנן לרכוש את המשחק החדש כשיצאו גרסאות הרחבה נוספות . האם יש פה עוד מישהוא שמשחק בסדרה הזו ? , עוד משהו ... למה אני לא יכול לרדת שורה בלחיצת ENTER פשוטה...ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
במהלך השנים, מעריצים של סדרות משחקים שונות יצרו משחקי שיכולים להוות תוספת לא רשמית לאותן הסדרות. חלקם מוצלחים במיוחד וקשה להאמין שהם לא משחקים רשמיים.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני יודע שאני קצת בדיליי אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז שוב חזרתי לשחק בו.... התקנתי אותו והפעלתי ....הכל עולה אבל הוא זז לבד.....מזה?? אני לא מצליח לשלוט בו לפעמים אני מצליח לכמה שניות ואז הוא עושה מה שבא לו... עכשיו.... מה זה יכול להיות?? דריוורים אולי?? משהו ?? אין לי מושג חייב את עזרת המומחים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואני לא רואה את סמן העכבר יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט למישהו יש מושג מה יכול להיות? זה די מעצבן כי אי אפשר לשחק בכלל ככה זה די דחוף תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
משחק חביב ומהנה. לא משהו שלא ימאס אחרי יום יומיים. אבל עד אז בהחלט מבדר. בעיקרון המשחק מכיל מודולים מהם יוצרים רכבים, רחפות, מטוסים, בסיסים. יש משאבים מהם תוכלו ליצור חלקים, אך חלקם אפשר יהיה רק לקנות או לשדוד מרכבים/בסיסים אחרים שנוצרים בעולם. אפשר גם לקנות את אותם הרכיבים, אבל רק אחרי שהשגתם אותם מאחרים או ייצרתם אותם ממשאבים במפעל שלכם. מדי פעם תצטרכו להגן על הבסיס מאוייבים, או מפלישות מיוחדות של רכב ענק ומפחיד שיופיע אחרי הזהרה עם טיימר. ומה שיפה זה שבכל מלחמה כזאת יש פוטנציאל להגדיל את כמות וסוגי המודולים שאיתם תוכלו לשדרג/להגדיל את הרכבים/בסיסים שלכם. את כל הרכיבים תוכלו להעמיס על הרכבים ולקחת איתכם(אם יש לכם תמיכה מבנית וגלגלים לתמוך במשקל). הכל דינאמי ומו…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנית את ERAE 51 ממיטב כספי אומר) העניין הוא שהשליטה על כמות האפקטים לא נראת לעין אני רגיל ממשחקים אחרים שיש ממש תפריט של הצללות ועומק וכו ופה ממש אין כלום רק רזולוציה ואיכות גבוהה האם פספסתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלחו לי שמירה של nfs:c והשמירה לא עובדת כמנסים להפעיל אותה הוא רושם Unable to load את השם של השמירה למה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
משחקים כללי נמצאים בשרת דיבור של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community הסבר מי שרוצה לשחק במשחק חינם יכול לבוא לשרת הדיבור הזה ושם אפשר לפתוח חדרים למשחקים. מי שרוצה לדבר איתי אימייל שלי : vkk33@walla.com שרת דיבור : 212.199.164.135:9910
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אתם מוזמנים להיכנס לשרת ולמצוא שחקנים לשחק איתם, יש הגבלת גיל של 18+ כמובן. לשלוח לי הודעה פרטית וגיל להזמנה,אפשר גם להגיב באשכול. מצטער אם עברתי על אחד מהחוקים,בדקתי ולא ראיתי שיש חוק על איסור שרתי דיסקורד.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחק עבד סבבה עד לחלק שהייתי במהרה עם המכשפה מחוץ לעיר ומאותו רגע שיצאתי כל המשחק נהיה כמו מרוח ומטושטש כאילו הדמות שיכורה. למרות שהמשכתי לשחק וזה לא חוזר למצב הננורמאלי. אם אני עושה LOAD אחורה הכל בסדר ככה שזה לא קשור להגדרות או לכרטיס אבל המשכתי לשחק דיי הרבה וחבל לי לעשות LOAD רחוק. למרות שזה ממש הורס את המשחק שזה מטושטש כל כך. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון וזה אומר לי שהכרטיס מסך שלי NOT SUPPORTED... יש אולי איזה PATCH שמוסיף את התמיכה בחומרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
GG WP replay: http://www.leaguereplays.com/replays/match/223872/
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-