עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DivineS,

13-7 GG 1st half: 2nd half:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CrossFire,

אני זוכר שיש באתר סטים שמראה כמה שחקנים משחקים בקונטר סטרייק, בלילה, בבוקר (גרף) ועוד כמה דברים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה....? דחוף!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by neogod,

יש הגבלה של חפצים שאני יכול להרים ,וכאשר אני מרים יותר חפצים מהמותר אז הגיבור לא יכול לנוע יותר!!! איך אינ נפתר מהחפתים המיותרים? וכמו שהבנתם אני רק התחלתי לשחק במשחק הזה, אז טיפים יתקבלו בברכה כמו כן כל סוג של עזרה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. רציתי לדעת איך אפשר לשחק fifa 2002 או world cup 2002 באינטרנט עם משתמשים שאני לא מכיר? דרך איפה והאם זה בכלל שווה וכיף לשחק משחקים באינטרנט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by adam2008,

יש איזה משחק שמהדהד לי ככה חלש בזיכרון שאני מת לדעת איך קוראים לו עכשו אני לא זוכר אם שיחקתי בו בפליסטיישן או במחשב וזה הולך ככה: אתה משחק בדמות ילד עם כובע וכלב (לא סגור על הכלב) יש לך רובה שהוא מין שואב כזה שבעזרתו אתה שואב\מחסל מפלצות שחורות כאלה דומות לצללים או שהן צללים וזהו אתה מטייל ככה בשלבים בהרים וביערות ומציל תעולם מהצללים האלו איכשהו הזכיר לי קצת את oddworld נ.ב יש עוד משחק ששיחקתי בו בפלייסטישן נראה לי קוראים לו omania או משהו כזה אתה משחק נינגה מיסתורי כזה שקופץ על גגות וזורק תכוכבים האלה זה בערך מה שאני זוכר תודה מראש!!!!!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/shellshock/main.html הוא שווה משהו? כדי לי לקנות אותו ב-199 ש"ח בבאג? הוא נראה טוב או שזה נראה גרוע אם רקע דהוי סטייל שנות ה-60 כאילו שזה מצלומם כאילו ממצלמה של איזה כתב שם...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by matan360,

מישהוא יכול להגיד לי אם יש שרתים שאפשר לשחק בהם ב במשחק? ואם כן שיגיד איך כל זה עובד אני בטוח שעוד אנשים מעוניינים לדעת :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ~BaRaK~,

ב19 לחודש בגיימקום

• 43 תגובות
    • 11.4k צפיות
  9. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pres,

היי, מוזמנים להצטרף לדיסקורד הגדול בישראל למשחק Call Of Duty יש שחקני PC וקונסולות. יכולים לחפש חברים חדשים לשחק, יש בוט מתוכנת שמראה לכם את כל הנתונים של השחקן שלך(כולל זמן משחק, הריגות ו KD) וכמובן חדרים לפי גילאים ורמות. על מנת להצטרף יש ללחוץ על Join Server בכתום https://discord.me/codwarzoneisrael ברוכים הבאים

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by domiel,

ולל אני רואה שאף אחד לא פתח על זה דיון משום מה... מישהו נכנס לבטא של D&D ONLINE? (נפתחה בשני לפברואר) אני כבר ארגנתי לעצמי חבורה אבל אני אשמח לשחק גם עם ישראלים...(יותר נוח לשחק עם אנשים שיש להם את אותם הלאגים D: ) נארגן רשימה כדי שיהיה קל למצוא אותכם...פשוט תנו את השרת שאתם משחקים את שם הדמות והמקצוע... domiel: domiel lightbringer-humen paladin lvl1 r4 aureon

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by nore0,

המשחק מדהים איזה גרפיקה אבל הוא עובד בצורה קצת משונה (בסלוו מושין איטי כזה) ככה זה אמור להיות ? אולי צריך איז פא'צ ?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אני בעיר השנייה איפה שצריך להרוג את הנהג שנהייה שוטר (שיוצא מהקזינו) כל פעם שאני מנסה להרוג אותו או לגעת ברכב ישר מחסלים אותי כל הניידות שישנם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

שלום שלשום קניתי את המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 1 בהתקנה הכול הולך טוב אך כשאני מנסה להפעיל עולה לי הודעת שגיאה בסגנון הזה: speed.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. ואז למטה רשום סגור. איך פותרים בעיה זו??...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. אוקיי זאת הבעיה לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3 1000 מגהרץ כרטיס מסך כמו שלי GeForce FX 2500 128bit זיכרון 512 SDRam והמשחק Counter-Strike עובד לו ממש ממש ממש איטי עם fps של בין 15 ל 20 פירמטנו את המחשב כבר כמה פעמים וכלום לא עזר עידכנו את הכרטיס מסך כמובן סמנו על מושבט תמיד בהגדרות של הכרטיס מה לא ?! יש איזה משהו שפיספסנו ??? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by kisin,

המשחק אמור לצאת בסוף השנה (אני לא אתפלא אם התאריך הזה יידחה) והוא מיועד לPS3 & XBOX360 ניתן לראות את התמונות בגודל הטבעי שלהם כאן: http://www.gfdata.de/archiv02-2007-gamefront/2783.html

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by shaibend,

הורדתי באימיול את המשחק brain.bin ניסיתי להפעיל אותו באמצעות cue maker ו daemon tool אך ללא הצלחה- המשחק מותקן על המחשב אבל כשאני מנסה להעלות אותו מופיעה הודעת שגיאה שהדיסק לא תקין.... יש למישהו קראק למשחק או רעיון אחר להפעיל אותו? יש לי קצת ניסיון עם הפעלת קבצי iso אז לא נראה לי שטעיתי בהפעלה.... תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

בקצרה על המשחק באטלפיילד באד קומפני 2 הוא משחק יריות מגוף ראשון שפותח על ידי חברת EA. המשחק מיועד לבעלי XBOX, PS3, PC. יש במשחק 2 אפשרויות של משחק: משחק יחיד - שבו תצטרכו לשחק מול המחשב, עם 11 שלבים. משחק רשת - שבו תשחקו עם אנשים מכל העולם במפות שהמשחק מציע, תעלו דרגות, תשפרו את החייל שלכם עם נשקים ותוספות. המשחק מתחלק ל2 צדדים האמריקאים נגד הרוסים. בידי הרוסים נשק קטלני ועל האמריקאים להשמיד אותו. במשחק תוכלו לשחק כל אחד מהצדדים. במשחק יש את הצד התוקף ואת הצד המגן, המטרות של הצד התוקף הם להרוס את יחידות הM-COM המטרות של הצד המגן הם להגן על יחידות הM-COM בנוסף להוריד לצד התוקף את כל ה"כרטיסים" שלהם. *"כרטיסים" הם בעצם כמות הפעמים של החיילים מהצד התוקף לחזור למ…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by rapider,

הרשמת קבוצת LEMON SLIDE לHWZONE לאן . חן DARUX מסליתי steam_0:1:22587897 ארטיום ANGELSOLE קרסנוב steam_0:0:2586402 דין RAPIDER גפני steam_0:0:38416732 תומר INVADER אלגריסי steam_0:0:2586402 גל ZESTY דדון steam_0:1:41860941 תמונה של ה STEAM ID http://imageshack.us/photo/my-images/689/2011122300002j.jpg/ אני RAPIDER מאשר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כותרת

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by שמעון 17,

למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sargent bilko,

אם אתם מקבלים הודעת הצטרפות לקבוצה של טראומנתס אל תכנסו לקישור שמופיע בהודעה כי מי ששולח את ההודעה הוא המנהל של האתר בסטים קוראים לו bloodknife גם בfxp פרצו לbloodknife בכלל לא רק לסטים!!! גם למשתמש שלו בfxp הוא גרמני הוא מבין עברית וגם כתב באיזה פורום i dont have hebrew on my keyboard בתור bloodknife!!!!! ומה שדפוק שהוא שולח את כל ההזמנות הצטרפות לישראלים כבר יותר מ1,500 נפלו בפח!!! הוא יפרוץ לכם לסטים אם תכנסו לאתר!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם מי שלא מאמין יראה שבסוף יפרצו לו לסטים והכל נגמר עם הסטים זהו קאפוט נאדה נייט:exc l:!!!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. טוב אז יש משחק ממש ישן בשם NETSTORM שאני רוצה לשחק בו. כמובן שהוא לא רץ סתם ככה אז ניסיתי בCOMPATIBILITY MODE לסוגים השונים וכו' וזה עדיין לא עוזר. אז ניסיתי RUN AS ADMINISTRATOR ואז זה עובד. הבעיה היא שהוא "מכריח" אותו לרוץ בחלון ממש ממש קטן. משהו כמו שמינית מהגודל של המסך שלי (יש לי 22). למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. http://gamesfirst.com/?id=1286

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.