עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shoko,

?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. החבילה החדשה של מיזם ה-Humble Bundle מאפשרת לכם לקבל את המיטב של סדרות המשחקים Company of Heroes, Total War ו-Dawn of War במחיר של 12 דולרים או פחות שבוע חדש בפתח – ואיתו עוד חבילת משחקים נהדרת ומשתלמת מאוד מבית מיזם ה-Humble Bundle הפופולרי, שממשיך להפתיע אותנו. כעת, החבילה מתרכזת במיטב משחקי האסטרטגיה אשר נמצאים בבעלותה של חברת סגה (Sega) היפנית, אשר הפכה לכוח עולה ומשמעותי מאוד בסצינה הזאת כשרכשה את המפתחת האמריקאית Relic. מי שיבחרו לשלם דולר אחד בודד או יותר, יזכו לקבל חבילה נהדרת עם המשחק Company of Heroes ושתי חבילות ההרחבה שלו, המשחק Warhammer 40,000: Dawn of War ושלושת חבילות ההרחבה שלו, המשחק Medievil 2: Total War וחבילת ההרחבה שלו, המשחק Rome: Total Wa…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by overload,

התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

יש פה אנשים נחמדים מהקריות עם MCO ..??? או שה56K שלי יתחיל להוריד 400M מהאינטרט... :'(

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי במחשב NBA 2K13,NBA 2K14,PES 13 ויש לי אותם דיי הרבה זמן והם עובדים מעולהה! פתאום מיום רביעי בערך...כשניקיתי קצת את המחשב שלי (מחקתי כל מיני קבצים וסידרתי קצת..) שלושת המשחקים האלה עובדים מאוד לאטטטטטט! כשאתם לוחצים על האייקון המשחק נפתח רגיל ועולה רגיל וברגע שלוחצים על משחק מסוים זה מתחיל לעבוד לאט. לדוגמה: אתם נכנסים לnba 2k14 אז שאתם נכנסים זה עולה רגיל והכול בסדר, אתם בוחרים קבוצות כדי לשחק עם חבר או נגד המחשב וכשהמשחק מתחיל הוא נהיה ממש ממש איטי והכול תקוע כזה... אז יכול להיות שמחקתי משהו ובגלל זה זה תקוע? כי יש לי גם בטלפילד 3 והוא עובד מצויין! תודה לכל העוזרים. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד- קניתי אותו לפני איזה שנה בשביל גימינג.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The_magament,

שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום היום כששיחקתי BF2 אז באמצע פתאום המשחק יצא ונכבה ככה בלי שום תקיעה או הודעה אני חייב לציין שזאת לא הפעם הראשונה אבל כבר יותר מחודש זה לא קרה מה הבעיה ומה אני צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. הי חבר'ה, הוידיאוים בxplay מסרבים לעבוד לי... דוגמא: http://www.g4tv.com/xplay/reviews/1905/Rise-of-the-Argonauts-Review.html אני רק רואה מסך שחור ותו לא... לא הצלחתי למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים.

10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-total-war-warhammer-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by HunterVee,

ראיתי ששרת הטים ספיק כבר לא איתנו זמן מה לצערי. למרות שבגלל העבודה שלי אשר מציבה אותי בחו"ל רוב הזמן אני נחשב שחקן אונליין לייט אקסטרה, תמיד נהניתי לבוא לטים ספיק שהיה לי זמן ולשחק עם חברים משכבר ולהכיר חברים ושחקנים חדשים. אבל לא נורא, ארגנתי שרת טים ספיק שכולם יוכלו ליהנות ממנו השרת ממוקם בפרנקפורט שבגרמניה ומציע פינג נחמד של 60 לישראל, אז לא נורא כל כך. כתובת השרת: vee.teamspeak.social יש כמה ערוצים של משחקים, פתוח להצעות אם מישהו רוצה ערוץ למשחק שאין כרגע בשרת. כולם מוזמנים גם לשחק וגם בשביל סתם לדבר עם החברים. אם איזה קלאן או צוות או גילדה רוצים ערוץ משלהם אז גם אין בעיה, בקשו בפרטי או תפסו אותי בשרת אם אני לא עובד, ושיהיה בכיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DrecK,

שלום התקנתי במחשב נייד age of emire 3 והמשחק פועל סבבה חוץ מזה שהוא נמצא רק במרכז המסך ומשני הצדדים יש שחור. הרזולוציה של המסך היא 1366x768 ושל המשחק היא 1024x768. במשחק אני לא מצליח לשנות את הרזולוציה. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה קורה כשמנסים להמיר כותר PC לקונסולות הסלוניות במינימום השקעה ומאמץ? התשובה לפניכם כולנו כבר יודעים כי מלאכת ההמרה של משחקים מעולם הקונסולות אל עולם ה-PC היא מאתגרת ולא פשוטה כלל, כאשר ביצוע לא מספיק איכותי ומקיף שלה יוביל ברוב המקרים למוצר שנראה רע או פועל רע (ולפעמים גם שניהם במקביל) – זאת על אף שהחומרה עליה יפעל תהיה בדרך כלל עוצמתית פי כמה וכמה מזו שזמינה במכונה אליה הוא פותח במקור. ובכן, כעת מסתבר שגם ההמרה ההפוכה, מעולם ה-PC אל עולם ה-PlayStation 4 וה-Xbox One, יכולה להיות אתגר משמעותי מוד – כפי שמדגים עתה כותר האינדי משנת 2014 Lichdom: Battlemage. Lichdom הושק במקום לפלטפורמת ה-Steam כמשחק בגישה מרעננת שמהווה מעין שילוב בין מנגנון הטלת הקסמי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי את המשחק, התקנתי רק את ג'נרלס וטיביראין סאן. הורדתי את הפא'ץ המאתר החברה, אך יש בכל מיני אתרים כל מיני פא'צים לג'נרלס zero hour למשל, אני יכול להתקין אותם? זה לא יהרוס או משהו?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by Ido.G,

שלום, לחבר שלי יש את המשחק PES5 (משחקים הרבה ביחד באינטרנט). התחילה לו בעיה מוזרה: לוקח למשחק המון זמן (כמה דקות) לעלות. כאשר נכנסים ל settings.exe או לאפשרויות בקרת מקשים במשחק המשחק נתקע ל 20 שניות. מפרט: P-D 920 1 GB RAM Gigabyte 945P-RH GB 7600GT 2x Logitech Dual Action ניסיתי לנתק את הגיים פאדים- לא עזר. דרייברים של כרטיס מסך- לא עזר. יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים …

17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. ברצוננו(מספר חברים..) לפתוח סרבר גדול(מינימום 18 שחקנים-24 שחקנים) ולכן אנחנו צריכים עוד שותפים שיעזרו לקנות,אנו 5. מי שמשחק בקאונטר סטרייק שיצור קשר בבקשה, אייסי:58825562 מסן:admin@firstgtaworld.biz אימייל:moshikoalis@gmail.com תודה רבה לכולם,ויום טוב.

18. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

19. Started by ZomberGaming,

משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by Axel Foley,

כאשר אני מנסה להכנס להגדרות שליטה בתוך המשחק (ג'ויסטיק/מקלדת) אני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נסגר. הבעיה לא נפתרה גם אחרי התקנה מחדש של המשחק. תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. אהלן אני משחק במשחק וקצת הסתבכתי עם הכפתורים והשליטה, נגיד: איך אני שודד מישהו ? איך אני עושה חסימה בקרב חרבות? האם יש כמה דרכים לתת מכה עם החרב ? תודה ...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by The_Byter,

איך אני מפעיל v-sync במשחק infernal ? הפעלתי בדריוור וגם בATI Tray tools, לא עוזר... תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%9c%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-sniper-ghost-warrior-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by blabla,

הכותרת אומרת כבר את הכל!!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.