משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
פה יש תביקורת בגימספוט למי שרוצה http://www.gamespot.com/ps2/adventure/kingdomhearts/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs ותמונות קצת - טוב אני יודע שהביקורת מאוד מאוחרת אבל הרבה לא שיחקו במשחק הזה וחבל בכל מיקרה המשחק משלב דברים מהרבה סגנונות גם מפלטפורמות גם מRPG מערבים גם מRPG יפנים גם מיריות בקיצור הרבה דברים אבל בשורה התחתונה אחרי התחלה משעממת והרבה סרטונים המשחק מתחיל להיות יותר ויותר כיף ולקראת הסוף אפילו מאוד מאתגר הבעיות במשחק זה 2 דברים 1-העלילה בסגנון דיסני וכל המשחק מוצף בדברים של דיסני לי אישית זה לא הציק יותר מידי כמו שמשחקי מאריו לא מציקים לי בעניין התפאורה יותר מידי אבל יש אנשים שזה יכול להציק להם 2-יש לקראת הסוף יותר מי…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.basketsim.com/ על אותו סגנון אבל זה הרבה יותר אינטנסיבי תמהרו להירשם מי שרוצה, המשחק הזה חדש, רק נפתח, ולכן, אם תתחילו עכשיו ותמשיכו אתם תהיו בצמרת ולא תהיו בליגות התחתיות חח ;D יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
משום מה הוא נותן הודעת שגיאה לאחר התקנה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, יש לי battlefront ( כבר ממזמן ) ואני רוצה להתקין מודים שבהם אני אוכל לשחק תמיד כג'דיי ( זה ענק!!! ). מצאתי כמה מודים שאני חוש בשיעשו את העבודה ב-gamespot, אבל אני לא יודע איך להתקין אותם? אני חושב שפשוט צריך להעביר אותם לתוך תקיה בשם gamedata, אבל זה לא כלכך עזר, את מה צריך להעביר את כל מה שבא עם המוד? ומה צריך לעשות בשביל להפעיל אותם??? ואפשר להתקין ולשחק עם כמה מודים ביחד? ואת המודים אפשר לשים רק ב- instant action??? נ.ב אם יש למישהוא מודים טובים בשביל ג'דיים, אז זה יהיה מצוין!!! תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6163905.html?tag=latestnews;title;1 w00t!! :jump: והנה רשמים מעודכנים מהמשחק: CES 07: Hellgate: London Updated Impressions http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/news.html?sid=6163906&om_act=convert&om_clk=newlyadded ולחדשות המרעישות ביותר:
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס שירים למשחק need for speed most wanted? כי השירים שם די ישנים.. לא משנה אם איזשהי תוכנה משהו? עכשיו שמעו עוד בעיה, שחיפשתי בחיפוש של אימיול את המשחק(nfs) אז היה כתוב "[PC GAME] Need for Speed Most Wanted + crack" כמובן שחשבתי שזה באנגלית כי בשפה אחרת היה כתוב לא?ב95 אחוז מהמקרים חחח אבל שזה הוריד והתחלתי להתקין שמתי לב לשפה כמו אנגלית אבל עם מילים שונות..נראה כמו ספרדית או איטלקית טוב חשבתי זה רק התקנה אבל גם במשחק הכל בשפה אחרת(כמעט) למשל הloading שם זה caricamento yes-si אז יש אפשרות להחליף שפת משחק או משהו כי אין לי כוח להוריד שוב......ועד שעברתי רבע משחק.... תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהאנשים מדברים איתך תוך כדיי משחק יש רק טקסט, נראה לי מוזר? אני לא שומע אותם מדברים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
משחק חזק! על איזה כפתור אני מוסר את הכדור?יענו כשכבר מתחילים וכולם רצים ונתקעים אחד בשני,אז על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בשביל למסור את הכדור לחבר אחר בקבוצה?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אומרים שבחוברת האירופאית של סוניק ריידרס כתוב שזה גם יצא לPC-DVD
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי מי שמכיר את המשחק אז יש שלב בתוך בניין אופרה שבו צריך לתת לחילים פקודה לפרוץ את המחשב והפקודה הזאת משום מה לא עולה לי איך אני עובר את השלב המבעס הזה בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המשחק הוא פיטר פן כשאני פשוט לוחץ על קובץ ה go.exe או pan.exe המשחק אומנם עולה אבל פועל ממש ממש ממש לאט ובסופו של דבר נתקע ולא שומעים כלום. הורדתי את התוכנה dosbox אבל לא ממש הבנתי איך להשתמש בה למרות שקראתי את ה faq מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מאיפו אני יכול להוריד Point of Existence2 ל BF2? זה חנמי אז על תיתנו לי :silly:BAN
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי את גרסת הדמו מולטיפלייר. sof2 mp test בקיצור אני עושה get new list כדי לקבל רשימת שרתים שאני אוכל לשחק בהם. אבל הוא לא נותן לי את הרשימה. חרשתי שעות על גוגל פתחתי פורטים בראוטר ובפיירואל של ויינדווס, לא עזר. נתקתי את המחשב מהראוטר וחיברתי אותו ישר למודם, לא עזר. כל החברים שלי מקבלים את רשימת השרתים וכן מצליחים לשחק, וניסיתי להוריד מחדש או להתקין פאטצ'ים וזה לא עבד. הנה קישור למשחק למי שרוצה להבין : http://soldieroffortune2.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8MjM3M3x8fFUyOXNaR2xsY2lCdlppQkdiM0owZFc1bElFbEpPaUJFYjNWaWJHVWdTR1ZzYVhnZ1RYVnNkR2x3YkdGNVpYSWdWR1Z6ZEE9PXx8fE1QIFRlc3R8fHwzMXx8fC9PZmZpY2lhbF9SZWxlYXNlcy9EZW1vfHx8c29mMl90ZXN0LmV4ZXx8fDY5NDA1MTIzNzMxNjE…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חבר'ה..... אתם יכולים להמליץ לי ככה על איזה משחק טוב משהו בסנגון המעניש מקס פיין 2 , אמ.... משו פעולה כזה טוב עם אפקטים יפים של שנת 2006 כי מתחיל לשעמם לי ביטרוף המפרט שלי זה: X1950XT ו1 גיגה זיכרון תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עובד מעולה. לפני יומיים התקנתי ווינדוס מחדש והמשחק עבד לי בלי התקנה. כעת שיצא פאטש חדש ב BNET הוא אומר לי שללא התקנה מחדש (יאנו שהוא יהיה רשום ברגיסטרי) הוא לא יתן לי לשחק ב BNET. יש לי סי די קי מקורי אבל אבוי, אין דיסק (פשוט לא מוצא). איך אני יכול לסדר את הבעייה. המחק עובד יופי. פשוט איך אני רושם אותו ברגיסטרי ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6164718.html?tag=latestnews;title;2 מחכה ליראות RPG יפנים אם המנוע הזה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-