משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש משחק ישן שאני רק צריך את השם שלו או קישור להורדה ששיחקתי בו בערך ב-97'-98' על לטאה כזאת שהולכת בבית קברות והורגת זומבים עם מכה בזאת של הזנב קיצר חזרה אליי הנוסטלגיה ומי שיביא שם או קישור אודה לו
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: 7950 gigabyte wf3 ספק כח: seasonic 520 לוח אם: h77 3dh gigabyte 8 gigabyte ram 1600mhz מעבד: i5 3570. מאתמול, כל משחק שאני נכנס אליו בלי יוצא מן הכלל. פשוט קורס. ונותן הודעה של not responding. היטמן פעם אחת כתב ש graphic memory is not detected. ושזה בעיה בdirectx. שהרצתי את הdxdiag הןא לא עלה על שום בעיה. מישהו יודע ממה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בדריברים בגרסא 13.3. הבעיה התחילה לי מאתמול ובחיים לא נתקלתי בה לפני זה. יש לציין שעשיתי oc קטן לכרטיס ל1200v עם 1100mhz בcore ו1450 אם אני לא טועה בזיכרון. אבל עד היום הוא היה יציב מאוד ורוב הזמן היה מבוטל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני לא בקטע של משחקים מלפני 4 שנים. ההיתי משחק MU ONLINE על הרזולוציה הכי נמוכה ( ) עכשיו אני יכול לשחק כל משחק בכל רזולוציה והגדרות שאני רוצה, אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה, משהו שעושה לך אפקט של WOW מבחינת האקשן כשאתה משחק... שיחקתי כבר ב- AC, CRYSIS, DMC4, THE WITCHER. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אתמול הבאתי מחשב חדש ועכשו יש לי בעיה במחשב הישן ה CS עבד לי מצוין והכל ו"הריקול" ( הכדורים שילכו אותו דבר וכו" ) הכל טוב במחשב החדש ה CS עובד מצוין אבל ה "ריקול" נהיה מוזר אני לא פוגע בכלל משהו מוזר ביותר עכשו רציתי לדעת עם זה הגיוני שמשתנה הריקול עם הכרטיס מסך / לוח האם והמחשב עצמו כי עם זה לא קשור לדברים האלה אני לא מוצא סיבה לבעיה הזאת ועם אפשר לסדר איכשהו ד"א את אותם הגדרות אני שמתי במחשב החדש (config) אותו דבר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אכפת לכם לזרוק שמות? כל דבר ששווה איזכור בשנה-שנה וחצי האחרונות. הייתי מחוץ ל"סצנה" ורוצה להתעדכן, מבחינתי - כל הז'אנרים. thanx(:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מובנת לגמרי ! יש לי קצת זמן פנוי ובא לי איזה משחק טוב
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אולי מישהו שיש לו את המשחק אוריגינל אבל כבר לא משחק בו יותר יוכל להביא לי את הסידי קיי שאני אוכל לשחק ברשת ? אין לי פשוט כסף לקנות את המשחק הזה וממש בא לי לשחק באינטרנט. אם למישהו יש אז שישלח לי בבקשה לפרטי. תודה ענקית מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורה לצאת הרחבה למשחק הזה בקרוב או בכלל תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר השקתו המתקרבת של Odyssey הענקי, סדרת Assassin's Creed תצא לתקופת הפסקה רשמית שמיועדת להבטיח את המשך החידוש והשיפור בעתיד לכתבה
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן המפרט שלי רשום מימין, ואני מנסה למדוד את ה - FPS בזמן משחק באובליביון. השתמשתי בתוכנה שהמליצו לי עליה פה בפורום.. (לא זוכר את שמה - אני לא ליד המחשב שלי...) אבל כשאני נכנס למשחק הוא נהיה הרבה יותר איטי מאשר בלי התוכנה... מבקש עזרה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אודה מאוד למי שיוכל להסביר בצורה מפורטת ככל האפשר, כיצד מפעיעלים צ'יטים במישחק. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק (call of duty world at war) ושאני נכנס ל solo ובוחר רמה ומתחיל זה לא עושה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אם אני קונה את הPSP בארצות הברית אני אוכל לקנות משחקים בארץ והם יעבדו????
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הטורניר יהיה בבאטל נט לבעלי משחק מקורי. הפרס הוא משחק קופסא בעולם ווארקראפט בשווי 230 שח. לידיעה המלאה: http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8721 שימו לב, איני רוצה לפרסם את האתר, איני בצוות שלהם, אלה אני מפרסם רק את הטורניר של קהילתי הרשמית שם.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ראיתי את ההגה G25/7 של לוגיטק נראה ממש טוב וגם יקר בהתאם חח איזה משחקים יש למחשב שאפשר להשתמש גם בקלץ שיש בארכה? או בכלל בכללי משחקי סימולטור שמדמים עד כמה שאפשר נהיגה אמיתית תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לשחק FIFA MANAGER אז השאלות... 1. האם אני יכול לשחק בליגה הישראלית?.. 2. האם זה משחק מסובך מידי?? (בגלל האנגלית שלי....3 יח') 3. מה יותר טוב FIFA MANAGER או FOOTBALL MANAFER???? ואם אני יכול להשתלט על השחקנים בזמן משחק? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חבר'ה זהו רשמית יצא הדמו של Football Manager 08 - כמה שחיכינו לזה..... אין עדיין שחרור רשמי למשחק עצמו - מדובר על לפני כריסמס אבל בלי תאריך רשמי(הלוואי שזה יהיה מחר.....). כל הפריקים של הסדרה מוזמנים להגיב.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
פרטים חדשים וסרטון שיועד לגיוס הון הודלף לרשת והוא מעולה! Q&A http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/news.html?sid=6230829&tag=gumballs;title;2&mode=previews סרטון: http://www.joystiq.com/2009/09/18/the-witcher-2-assassins-of-kings-revealed-by-internal-video-lea/
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המשחק מאוד יפה עכשיו אני משחק בו קרוב לאיזה שעתיםם ואז קופץ לי מסך כחול בלי שרשום בו כלום ואז אני עושה ריסט ואז יש לי הודעת שגיעה בוינדוס הנה זאות הההודעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את משחקי הסדרה אך הם אינם בנמצא בשום חנות. אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיגם.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-