עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SyndromE,

לקח להם 10 שנים של מסחרה על המותג (שהאמת התחיל לא רע בכלל), אבל Codemasters סוף סוף מקשיבים למעריצים הוותיקים וחוזרים למוטב, עם סימולטור Rally אמיתי ל-PC (?) ! במפתיע, זמין עכשיו לרכישה עם גישה מוקדמת בסטים (הנחה עד ה-4 למאי), בגרסא מלוטשת יחסית עם 14 רכבים ו-36 מסלולים ב-3 איזורים (בתור התחלה כמובן). מעולם לא רכשתי משחק ביום שבו הוכרז, אבל זו ההזדמות להעביר למפתחים את המסר, וכך עשיתי. זו גם הזדמנות לספק פידבק. המשחק מעניש במובן הטוב של המילה, עדיין, קצת קשה לי להגדיר את זה "סימולטור" לכל דבר, אולי כי אין מתחרה מודרני רציני להשוואה, אבל בינתיים אין טענות. אמנם ניסיתי את Project Cars ו-Assetto Corsa (בגרסאות ישנות) והם אכן מצטיירים כרציניים יותר, אבל מדובר בג'אנר שונה…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by zivgev,

אהלן, מישהו מכיר את החנות -http://www.fast2play.com/? אני מעוניין לרכוש GTA ומצאתי שם הכי זול בערך 180 ש"ח. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SilentBob,

המבצעים הגדולים בחנות המקוונת של פלטפורמת ה-Steam ממשיכים גם היום. בואו לראות מה הם הדילים הכי חמים ברשת כרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן! נו, אז אפשרי? אם כן אפשר הסבר איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  5. בבקשה אני לא מוצא כלום על המשחק ומצאתי צאטים שלא עובדים .. ושלא נדבר על טריינר .. , אבל לפחות צאטיים משהו ..תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by matrix66,

ממש בתחילת המשחק יש קטע עם שדה כוח עם ממשק ליד אדם מת על הרצפה ניסיתי קצת לשחק עם הממשק, או לטפס מעל השדה כוח עם חביות אבל זה לא הולך... מישהו זוכר מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  8. אני פשוט לא רוצה שהדיסק המקורי יישרט לי אז אני רוצה להשתמש בצרוב. האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by Lucifer,

היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. Started by T-Flash,

שלום נתקעתי בפרק השלישי במשימה הרביעית שצריך להגן על הליצן הזה. אני מגיע לשלב שכבר הרגתי את כולם ונכנסתי למוסך, הליצן עולה על המכונית ו... זהו, מה לעשות עכשיו? תודה

11. Started by liav12,

היי, אתם מכירים משחק סנוקר / פול או אחד שיכיל את שני המשחקים האלו משהו איכותי ונחמד שאפשר להעביר איתו שעות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום. אני לא מצליח להכנס למולטי של battlefield 2 , המשחק הוא משחק מקורי שנרכש ב STEAM , היום בבוקר אני מנסה להכנס למלוטי ללא הצלחה,רושם לי שהקוד או המייל לא נכונים וזה לאחר שאני כבר משחק במשחק למעלה מחודש, מה שמוזר זה שאני מצליח להכנס ולהתחבר לאתר של EA ולאתר של battlefield 2 וגם הצלחתי לשנות את הסיסמא באתר. מה יכולה להיות הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by ilia121,

שלום חברים, יש לי מחשב אחד (מיני רבים) והמפרט שלו הוא כזה: מעבד athlon 600 MHz כ.מסך Asus V6800 Deluxe (בעצם geforce 256) - דרייבירים גרסהD 43.45 של ASUS בכל אופן יש לי בעיה מעצבנת במספר משחקים: Jedi Academy SOF 2 הבעיה היא כזאת, אני נכנס למשחק ורואה הכל מעורבב כזה, יענו כמה שכבות של המשחק, בשביל לפתור את זה אני יוצא וחוזר למשחק ע"י Alt+Tab. אבל אז מופיע החלק השני של הבעיה - גליצ'ים כאלו, מה שאומר שהמסך קופץ ואני לא רואה תמונה מלאה אלא היא קופצת, בעלת חלקים שנעלמים וצצים שוב. אני לא יודע מה לעשות, זה לא תמיד היה ככה. מה גם ששני המשחקים פועלים על אותו מנוע, מנוע קווייק אם אני לא טועה. עזרה בבקשה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by smootskin,

מה קורה חברים, אחרי המתנה של כמה שבועות קיבלתי את החבילה מ - Lootcrate,את האמת היא נראית הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי, שטויות.העליתי סרטון של Unboxing, אני מדבר די בשקט כי כולן ישנות, אז תסלחו לי. חודש הבא כנראה אקבל את החבילה של דצמבר ואעלה עוד אחד. https://www.youtube.com/watch?v=IrJT6o6N578

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by Oranili,

יש לי 150 FPS .... הכל גבוה AA 6X AF 16 shader Detail medium shadow Medium השאר HIGH... רזולציה 1152X768 ולפעמים יורד ל78 שיש ממש הרבה אנשים.. ושיש מלא יורד ל50... האם זה טוב ? לכרטיס X1950 PRO... ומעבד Dual core 4200+ 2.2GHZ

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by YoniDahan,

הגיע הזמן שיחזרו לעבר בהווה אני לא חושב שמאז "הדור הבא" בקונסולות ואפילו בPC, יצא משחק שמבוסס על מלחמות העבר (WW2) בגרפיקה חדשנית. לא יודע מה אתכם, אבל קצת נמאס מהלוחמה המודרנית. אני חושב שחלבו את הפרה הזאת קצת יותר מידי :-) נקווה שזה יהיה משהו טוב.....

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  18. לא יודע עד כמה זה משקף, אבל בהחלט מראה על כיוון... ביוביסופט מוציאים משחק אחד אפוי, אחד לא, וכנראה שזה לא

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Kurt,

סיימתי את ה-SP לפני כמה ימים, והתחלתי עם ה-RIFTS. אני שלב 70 (wizard) אבל החל מ-RIFT מס' 14 כבר נהיה ממש קשה, אני מת שם לפחות 7-8 פעמים. אני מניח שזה עניין הציוד, יש לי קסדה אחת שהיא עם רקע ירוק (לא ראיתי כאלה במהלך ה-SP), איך אני משיג עוד כאלה + נשקים יותר טובים? במהלך ה-RIFTS עצמם לא נופלים לי יותר מדי חפצים שווי ערך. אני משער שאני עושה משהו לא נכון, כי אני רואה אנשים באינטרנט שאיכשהו מגיעים ל-RIFT 100 ויותר איך אני נתקע בשלב כזה מוקדם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Spider76,

שלום, קיבלתי מאחי את המשחק (רק ללא החוברת...) מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך ניתן לעבוד עם ה- SKIL POINTS שמקבלים בכל רמה ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by nim901,

איך אני עובר באיזורים שיש מלא קרינה? (מהד בצד אדום ורשום שאני צריך הגנה) איך אפשר לקרוא שוב את ההודעות הלבנות שמסבירות דברים? (כמו בהתחלה שרשום להתכופף וזה)

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by razoli,

אני מכניס את הדיסק ומקבל הודעת שגיאה שadvap132.dll לא נימצא באיזה שהוא קשר דינמי אם מישהוא יודע איך לפתור את זה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  23. קניתי מחשב חזק ועדיין המשחק לא עובד חלק עם גרפיקת מקסימום להלן מפרט המחשב : מעבד : Intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם : Gigabyte h77 ds3h s1155 DDR3 1600 זיכרון : g.skill ripjaws-x 2x8gb DDR3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : ASUS gtx660 ti OC 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb SATA 3 כונן SSD 128 gb ספק: Seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 אני תמיד רואה טקסטורות נבנות במהלך המשחק... איך זה יכול להיות עם מחשב כזה? והמשחק לא חלק ועוד בעיה שניתקלתי בה ... אני מקבל הודעה באמצע המשחק "your computer is run out of available memory " והוא ממשיך ואומר לשנות את הגרפיקה לפח…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. Started by Wheel,

המשחק רץ על האופציות הכי גבוהות ו-16x AF NoAA, המפרט שלי בפרופיל עשיתי למעבד אוברקלוק מ1.86 ל2.6, זה עזר אבל עדיין ירד למתחת ל20 הגבוהים במצבים שיש רק הרבה יחידות על המסך ואין קרבות המשחק עדיין חלק במצבים של קרבות עם הרבה יחידות המשחק יורד לפעמים גם מתחת ל-20 ו בין 4xaa 16xaf או ללא פילטרים בכלל יש הבדל קטן מאוד בביצועים, פריימים בודדים האם זה נורמלי כשמדובר באופציות הכי גבוהות או שמשהו לא בסדר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  25. מישהו מוכשר הפך את משחק האסטרטגיה האיקוני לכותר תלת מימדי תומך HTC Vive שנראה פשוט פנטסטי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.