עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Tut_Banana3,

שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. לא הייתי בטוח אם לפרסם בפורום משחקים או לא, כי אם אני לא טועה שאני מפרסם בפורום Windows לגבי בעיות במשחקים מעבירים את זה לכאן (אני פשוט לא בטוח שזה ככה אם אני טועה אני מבקש סליחה חשבתי שזה מתאים לפה אם לא לפורום Windows). הבעיה היא כזאת, התקנתי את המשחק The Suffering, ניסתי להריץ אותו הכול עולה כמו שצריך חוץ מבעיה אחת, גם בתפריט של המשחק וגם במשחק עצמו העכבר זז עם "תקיעות" מהכוונה של הוא זז אבל לא בתנועה חלקה אלא עם תקיעות, מהכוונה של בתפריט פשוט העכבר זז עם תקיעות קטנות, ובמשחק עצמו שאני מנסה להזיז את הדמות הראשית היא פשוט זזה בתקיעות בגלל הסיבה של העכבר (אם אני מזיז אם המקלדת היא זזה כמו שצריך) העכבר לא עושה שום בעיות בWindows, הוא זז חלק כמו שצריך, וכמו כן בכול משחק אח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by פיני1805,

שלום חברה מישהו יודע או נתקל בבעיה שהמשחק נמרח מדי פעם על המסך..או מהבהב כזה...משהו מציק.. ממש מעצבן...הודה לכם אם תגיבו

4. Started by Shoshinga,

שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/valve-%d7%9e%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shainov,

שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק..גרסא 1.45 אם אני לא טועה..זה מה שהיה בדיסק..וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by nitro_6,

המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by HuGeMouTh,

כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by tulicooli,

רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Xwized,

לא ראיתי את זה בשום מקום.. http://www.gamespot.com/pc/rpg/wizard101/index.html?tag=gallery_summary;game_summary

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by Lion,

אהלן, אני פשוט לא מוצא שירות שמציע דבר כזה, חוץ מESERV ...וגם זה לא כ'כ עובד משהו פשוט 32/64 סלוטים, תלוי במחיר. מכירים משהו?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by extra,

ההתקנה מגיעה ל-11% ונתקעת בקובץ ! TRACKS\STREAML5RA.BUN. הוא לא מצליח להעביר אותו מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

תסתכלו באתר של Blizzard ותראו שהPatch הראשון כבר יצא יום לפני המשחק. המתכנתים שם עד כדי כך סניליים?

14. אני בשלב השני נראה לי...the fortress of doors והגעתי למן מקום כזה עם מן ידיות כאלה שצריך למשוך...ואני לא מצליח למשוך אותן יש ידית אחת בחלק העליון ו2 בחלק התחתון יש גם מכונה שם מוזרה כזאת...ובצד השני יש דלת שלא נפתחת והדרך נראת כמו שחמט כזה שמופיע מתחת לרגליים... מישהו יכול לעזר? ???

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by IlanF,

הביאו לי גרסה רוסית של המשחק true crime streets of la ולא ראיתי בהתקנה (או בהגדרות של המשחק) שום אפשרות להחליף את השפה לאנגלית. אני משער שלהתקין את הפאטץ' העדכני לא יעזור, אז יש אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לפני בערך שבוע נפתח לאן שופ במדרחוב בירושלים. זה נמצא ליד הדראג סטור ופיצה האט אם אתה מכירים.... 15 ש"ח לשעה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  17. הורדתי את התוכנה PPJOY , שנותנת להגדיר גויסטיק וירטואלי כך שמופיעים 2 שחקנים בהגדרות השליטה , אבל עדיין אני לא מצליח להגדיר את השחקן השני , למישהו יש מושג מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galrab,

היי אני חדש בפורום.. אני מחפש קהילה של MW3 שמשחקת בשרתים פרטיים. אני יכול לשחק רק בסופי שבוע ולא בכל סוף שבוע אבל אני כבר לא נהנה מסתם לשחק בשרתים ציבוריים.. אז יש פה עדיין חבר'ה שמשחקים ב-MW3? דרך אגב, אם יש MW2 אז יותר טוב! שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  19. בשלב הזה הסוס המעופף שלי נתקע תחת היד של האיש אבן הזה ואני צריך לחלץ אותו.. אני מדבר על השלב הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen046.jpg עשיתי את כל הדרך מה שאני צריך קיבלתי כבר את הקשת מהעין שלו, שרפתי את הבחור שזאוס קילל אותו וקיבלתי כבר את הכוח RAGE מהאלה... עכשיו אני מנסה לחזור חזרה למקום שבו הסוס נמצא אבל הדרך חסומה לי ואני לא יכול לטפס לשם חזרה, איך אני מגיע לסוס חזרה ? אני נמצא באיזור הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen050.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen051.jpg תודה לעוזרים שברתי את הראש ועדיין לא הצלחתי לעלות על דרך

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by bjnhv,

יש לי מחשב ישן והמון זמן לא שיחקתי. לאחרונה התפנה לי זמן ושיחקתי כמה משחקים שפתחו לי את התאבון לעוד. שיחקתי וויצר 1+2, fallout3 כולל ניו ווגאס. elderscrolls - oblivion+skyrim. - מחפש משהו בסגנון. מה אתם ממליצים שיכול לרוץ על הכרטיס שלי (מעבד Q6700)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לשחק עם חברים אבל אנחנו לא מצליחים לקלוט איך ליצור משחק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by SilentBob,

סרטון משחקיות קצר עבור לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים-פעולה משדרג משמעותית את הציפייה שלנו לבואו גם המפיצה הגדולה EA Games חשפה קו מותגים מרשים במסגרת תערוכת E3 לשנת 2016, אם כי יש סיכוי לא קטן שהמוצר המעניין ביותר שלה הוא לא Titanfall 2 ואפילו לאBattlefield 1 שמגיעים השנה – אלא דווקא Mass Effect: Andromeda, שהוצג בסרטון קצר יחסית אך מבטיח מאוד, לקראת ההשקה המיועדת במהלך המחצית הראשונה של השנה הבאה. Andromeda יציע גישה ועלילה שונות לחלוטין מאלו שקיבלנו מכותרי Mass Effect הקודמים – עם צוות גיבורים חדש שנמצא רק בתחילת דרכו ויובל על ידי דמות ראשית שתענה לכינוי Ryder, במשימה לחיפוש כוכב בית חדש עבור בני האנוש בגלקסיית אנדרומדה שאותה טרם הזדמן לנו לחזוק בעולם המשח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מאז שקניתי מסך LCD המשחק מרצד לי על המסך וזה מעצבןןןן.... זה קורה רק לי או שזה ככה באג במשחק? ניתי להוריד רזולוציות ותדר רענון אבל עדיין זה מרצד טיפה ולא רואים חלק....

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.