משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
משהו שמוסיף בראיות כשאתה די תקוע...
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
איך שאני מפעיל את המוד יחד עם המשחק זה עושה Loading וברגע שזה מסיים את הטעינה הוא פשוט יוצא החוצה מהמשחק ולא אומר מדוע... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?...שמעתי שזה מוד ממש יפה ואני מת לנסות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם הPES,ברגע שאני מפעיל אותו,אחרי האדידס הקונמי וכל אלה,יש לי מסך שחור. המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק: יש לי מעבד 1.5 P4 256 RAM וג'יפה 5200 (זבל....) למה המשחק לא עובד? (המשחק מקורי,קניתי מחבר יד שניה ב60 שקל,שווה?) אם יש לכם תשובה,תודה רבה. שבת שלום,עדן
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
ספויילר [move] בקטע שצריך לדבר עם האביר הוא רוצה לקחת אותי ל-Solace Glade, אני מסכים,[/move] סוף ספויילר והמשחק מתחיל לטעון ובסוף הטעינה המשחק עף. חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי פתרון, וגם ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. למישהו קרה? או יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
סיימתי את השלב שבו היגעתי לעולם החדש ועכשיו עני בפרק שאני נחנס אם כמה חיילים לגונגלים מה לעשות בפרק ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מקור וקישורים לכאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1846875#post1846875 עכשיו אני יודע למה פתאום יש לי רק 400 שרתים במקום 3000+
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יצא PATCH 1.5 http://battlefield2.filefront.com/file/Battlefield_2142_Patch;72738 BATTLEFIELD 2142
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ושאני מנסה להפעיל שום דבר לא קורה...נאדה... יש לי p4 -2ghz 1024 ram 400mhz וכרטיס מסך ראדאון 9600 פרו המערכת שלי יכולה בכלל להריץ דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
משהו בסגנון Lego Starwars שהיה ממש נחמד לשחק שניים. תודה רבה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בערך מאז 99 לא שיחקתי הרבה במשחק אחד (כל הג'נרלס והניד פור ספיד שעברו אצלי הצליחו להחזיק שבוע-שבועיים של משחק וגמרנו), אין משהו איכותי??? אה כן, דווקא בהלף לייף 2 שיחקתי מעל שבועיים, אבל לא היה לי כוח להתמיד ולגמור אותו עד הסוף... :
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המשחק אני לא יכול לשחק עם אנשים ברשת אולי בגלל ראוטר או שאני לא יודע אבל אמרו לי שיש תוכנה שקוראים לה HAMACHI שדרכה איך שהוא אפשר לדחק עם אנשים אז בבקשה תעזרו לי עם זה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, שאני בוחר את האופציה של Interactive League בתפריט הראשי, מערכת מכניסה אותי באופן אוטומטי לאינטרנט לביצוע רישום ראשוני. לאחר הרישום, מערכת מבקשת ממני להקיש את ה- Serial Number שאיתו התקנתי את המשחק. שאני מכניס את אותו Serial Number של ההתקנה (..או אפילו אחר..) מערכת מבצעת בדיקה מול השרת ומודיעה שלי שכנראה הקוד Is Not Valid. חוץ מזה, אין לי בעייה לשחק במשחק עצמו... מישהו יודע מה הבעייה ועל איזה SN מדובר?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הייתי רוצה להמליץ לכם על מוד מעולה שנקרא Oscuros Oblivion Overhaul (או OOO בקיצור) המוד הזה משנה לגמרי את המשחקיות והופך את סירודל למקום הרבה יותר מאתגר ומסוכן... מה יש בו? אולי עדיף שתשאלו מה אין בו זה יהיה קצר יותר..... יש בו מפלצות חדשות, קסמים חדשים, שיקוים חדשים, נשקים חדשים וכמו שאמרתי יש מפלצות שאתם לא תוכלו להביס עד שתיהיו ברמה מסוימת כי הם פשוט יקרעו אותכם לגזרים מה שטוב הוא שברגע שתביסו את המפלצות האלו הגמול יהיה אדיר! לרוב האוצרות שהם שומרים עליהם שווים את המאמץ. זאת אומרת אם תצליחו לפתוח את התיבה. תנו לי להסביר במקום שתשחקו במשחקון פתיחת המנעולים בכל פעם את יכולים לעשות את זה כל עוד המנעול הוא לא hard או very hard בשביל זה תצטרכו רמת security מסויימת אבל כמו…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
משחק דפדפן ... אם זה בכלל משחק דפדפן טוב כנסו אם בא לכם... http://dragonfable.com/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-