משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני חיייייייב שמישהו יעזור לי וימצא לי או שיגיד לי מאיפה להוריד או איך לכתוב קונפייייג לקאונטר סטריייק 1.6 אני חיייב אחים שלי תעשו טובה עם מישהו יודע שיגיד לי סבבה :kopfpatsch:
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. יש לי בעיה גרפית בפייבל... ----------------------------------------------------------------------- למה זה ? וזה לא דרייברים 99.9 למה הורדתי אותם מהאתר הרישמי לפני שבוע ! (הכוונה לאדום שמסביב למפלצת...) 2. האם פני צלקת יעבוד אצלי טוב ? שאני אומר טוב אני מתכוון ל 800*600 טקסטורות בינויות בלי AA ו- AF*4 . המפרט שלי שם <<<<<<
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה להאצת ביצועי מחשב לפני משחק - מבצעת HOLD לכל ה PROCESS במערכת ! חינמית ממליץ בחום http://www.iobit.com/gamebooster.html
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות את הרזולוציה מעל 640X480, ולפעמים המשחק לא רץ חלק, יש מידי פעם קיטועים. הדכנתי את המשחק לגירסה 1.1, ויש לי את הדריברים הכי עדכניים. הכרטיס מסך שלי הוא Albatron GF4 Ti 4280. שאר המפרט נמצא בלינק שבחתימה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אפשר גם מישחקים קטנים וגם עדיף זה יכול להיות מרוצים יריות וכל אקשן אחר
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כבר המון המון זמן יש לי בעיות עם התוכנה המפגרת הזאתי, לצערי אני חייב אותה כדי לשחק בCSS ובDOD:S, כל פעם שאני פותח אותה,תמיד זה מעדכן,העדכונים נשארים על 0% שעות,מדי פעם עולים כמה אחוזים ונתקעים. בפעם האחרונה שיצא לי לפתוח אותה גיליתי שהמשחקים בפנים לא עובדים ואני צריך "לקנות" אותם. אז מחקתי את הClientregisrty.blob ואת הקובץ blob השני העליתי ושוב עדכונים,הפעם זה פשוט לא זז. אין לי פיירוול פועל,ואצל אח שלי שיש לו מחשב דיי גרוטאה יחסית לשלי אין בעיות עם התוכנה,מישהו יודע למה? אני ממש מיואש מזה כבר.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקי,זה פשוט מטורף. כמעט כל הכותרים החזקים שפורסמו בשנים האחרונות,הולכים לצאת לחנויות בחודש הקרוב. נתחיל בקרובים ביותר: BLACK&WHITE 2 בשעה טובה יצא לחנויות היום [ה-4 לאוקטובר] בארה"ב,במהלך השבוע-שבועיים הקרובים הוא צפוי גם להגיע במשלוח רשמי לארץ,ולפני כן להגיע בייבוא אישי [לחנויות כמו פריק] QUAKE 4 היום הזדהב וקיבל תאריך הפצה רשמי בארה"ב, ה-18 לאוקטובור Age of empires 3 יוצא גם כן ב-18 לאוקטובר,למי שרוצה לנסות-יש כבר דמו למשחק F.E.A.R משחק הפעולה המבטיח,יוצא גם הוא ב-18 לאוקטובר CALL OF DUTY 2 משחק ההמשך המדהים יוצא לחנויות ארה"ב ב25 לאוקטובר [כרגע הוא לא הזדהב],למי שלא יכול לחכות-יצא דמו למשחק ולמי שכבר בקטע של מלחה"ע השנייה,כדאי לבדוק את DAY OF DEFEAT:SOURCE…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט : E6600 ASUS P5K DELUXE ASUS 8800GTX 3G RAM VISTA 64BIT כשאני מפעיל את המשחק אני רואה בקטן את האייקון של המשחק ואז נהיה מסף שחור ולא קורה כלום ושאני מסתכל ב-TASK MANAGER אני רואה שרשום ליד השם של המשחק NOT RESPONDING.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב אני פותח תדיון כי המילחמה בשלבים הראשונים שהPS3 יצא ביפן והWII אומד לצאת בימים הקרובים ככה שכל אחד יוכל להביעה את דעתו על הקונסולות החדשות XBOX360- אני חושב שסך הכל הוא ממשיך טוב לXBOX הרגיל אם היתרונות והחסרונות המחיר שלו קצת יקר לטעמי אבל למי שרוצה מכשיר בעיקר למישחקי מולטיפליר מקוונים כרגע אין ספק שזה המכשיר המתאים יש לו גם תידית הכי טובה בשוק למישחקים סטנדרטים וזה גם היתרון חשוב אבל מבחינת שחקנים אחרים ולא גימרים אין לא הרבה מה להציע חסר לי מספיק:RPG יפנים\מישחקי פלטפורמה\אסטרטגיה בתורות\ועוד כמה סוגים של מישחקים וגם אם יש עוד מישחקים בLIVE שאפשר ליקנות בזול בישביל זה לא קונים 360 כי המכשירים האלה לא מנצלים מספיק תחומרה PS3- סוני עשתה הרבה טעויות איתו וכרגע המכשי…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחשפש משחק שאני לא זוכר כלום מהשם שלן אני רק זוכר שצריך לסנות גשרים סין אי לאי וליתפןס את הפריסט של האוייב אני מקווה שהתאור מספיק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תמונה. למה רואים ככה ? כרטיס חלש ? אם הוא חלש למה זה לא נותן הודעה לפני ההתקנה או אפילו אחריה ? {MX420} [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! בתאריך ה 19/11 IW הוציאו עדכון של Call Of Duty: Ghosts. העדכון שקל 452.6 MB ועשה הרבה למשחק. בכתבה זאת אני יצמצם לכם את הדברים הכי חשובים שהעדכון עדכן מכיוון שיש כל כך הרבה שינויים קטנים שאי אפשר לציין את כולם. העדכון הכי הכי הכי משמעותי שהרבה אנשים חיכו לו, זה השינוי מהדרישה של מינימום 6 RAM בשביל לשחק למינימום של 4 RAM. לפי דעתי העדכון הזה בא מאוחר מידי אבל בטור אחד שהחליף את ה RAM שלו בשביל המשחק, אני שמח מהשינוי נעשה לי במחשב ואני לא חושב שIW היו צריכים להנמיך את הדרישות בשביל אלה שלא שדרגו. עדכון נוסף חשוב בגזרת ה eSports, מפעל הגיימינג הגדול ביותר באמריקה (MLG) פרסם אופציה בטוויטר שאפשר לשאול שם שאלות לגבי החוקים של התחרותי שם, ובליחצת עקוב אפשר גם לקבל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה מי לא מצפה למשחק ההמשך למשחק הקודם Mafia מי לא נושא תקווה בלב שיודיעו סוף סוף רישמית על Mafia 2 אם לא אתם אז אני כן לדעתי זה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו מעולם אז ככה קצת קצת מידע על Mafia תמצאו כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/Mafia:_The_City_of_Lost_Heaven תמונות כאן: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=3590 אז ככה לשמועות שרצות כבר 5 שנים ברשת על Mafia 2 שמועה #1: בדצמבר ה16 2003 הודיעה חברת Illusion Softworks על המשחק Mafia 2 ושפיתוח המשחק יערך מספר חודשים קישור לשמועה : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=99480&skip=yes (באנגלית) שמועה #2: בעקבות התווכחויות בין מנהלי חברת Illusion Softworks פוטר דניאל וורה המתכנת הראש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותר הפעולה-הישרדות החדש מבית הידאו קוג'ימה מקבל את תאריך ההשקה הרשמי שלו לשוק ה-PC - ב-2 ביוני, היישר אל חנות פלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק חדש בסדרה הטקטית הוותיקה והאהודה נוחת בעוד כמה ימים - וזמין לרכישה מוקדמת כעת בעבור 40 שקלים או קצת פחות, שהם רק חצי מהעלות המיועדת המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן אהלן.. אני מוצא את עצמי במעט הזמן הפנוי שיש לי בבית, משתעמם למוות (וכן אל תדאגו לי, אני יוצא, מסיבות ים ובריכות ועובד 5 פעמים בשבוע), אבל מגיע הרגע שלפעמים אתה משתעמם בבית יותר מדי ורוצה לשחק, אני מוצא את עצמי מתקין את GEARS OF WAR בפעם המי יודע כמה, מסיים אותו ביומיים, מתקין שוב את BIOSHOCK 2 ומסיים גם אותו, סיימתי את CRYSIS 2, COD ואני מחפש משהו שיחזיק אותי קצת מול המשחק.. לעזאזל אפילו בא לי להתקין את OBLIVION שוב. אז מה אפשר להציע לי, שיעביר מעט את זמני עד שיצאו משחקים נורמלים בחודשיים הקרובים? סגנון MASS EFFECT וכדומה, ניסיתי את AC לא התלהבתי יותר מדי, BATMAN סיימתי ויש טעם של עוד. אני זורם על המלצות, אבל בלי אסטרטגיה או משחקים כגון DRAGON AGE שהרס לי את …
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-