עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alergic,

איך אני שם HS MOD על סרבר ביתי עם בוטים?...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by Liran3331,

כשאני מנסה לצאת ממנו לוינדוס הוא פשוט תוקע לי את המחשב ואני לא יכול לעשות כלום(המחשב נתקע עוד בשלב שהמשחק שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת לוינדוס) ALT F4 לא עוזר CTRL ALT DELETE לא עוזר ESC ESC ESC ESC ... לא עוזר אפילו להכניס את המחשב למצב SLEEP ואז לעשות לו WAKE לא עוזר! (הוא יושן ולא קם.. צריך לעשות ריסטרט) למה זה קורה? זה הורג אותי

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by gator_play12,

מישהו שיחק ? עריכה : http://www.gamespot.com/pc/strategy/caesar4/index.html?q=caesar%204

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. המעבר של פלטפורמת הגיימינג למטבע הישראלי המקומי היה אמור לעשות חיים קלים יותר לשחקנים - אך בפועל קיבלנו חוסר זמינות חלקי ובעיקר תגי מחיר גבוהים יותר לכתבה

5. http://www.armedassault.info/index.php?option=com_content&task=view&id=667&Itemid=2#jc_allComments כנראה במקום OFP2 שהוכרז בזמנו

6. Started by omerbr,

הוא עושה מלא בעיות אצלי אני לא יודע בדיוק אם זה אך ורק אצלי או גם אצל אחרים בעיות סאונד לפעמיים לפעמיים יש המון בעיות בגראפיקה וחוץ מזה שכל פעם שהם אומרים לי ללחוץ על איזה מקש ומראים לי איזה אז זה מוצג כריבוע אדום ולא המקש שאני צריך ללחוץ עליו אז הייתי צריך לנחש על מה ללחוץ חוץ מזה בצד ימין יש את הדבר המעצבן הזה של הנתונים של הFPS וכל החרא הזה וכל הזמן בקטעים שהגראפיקה מתגברת הוא רושם שם בצד משהו באדום:"temporary streaming memory pool out of budget" אני לא מצליח למצוא על זה מידע באינטרנט זה רק לי או שגם לעוד אנשים זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מספר דברים מצחיקים ומוזרים בהם נתקלתי בזמן ששיחקתי ב Metro: Last Light תהנו!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. המיזמים לחלוקת כותרים ללא עלות לכל הגיימרים הזריזים חוזרת דווקא תודות ל-EA Games - שמציעה לכם לחוות את האימה המרשימה של Dead Space פעם נוספת לכתבה

9. Started by Rule The Pc,

סליחה על השאלה המפגרת אבל איזה משחק היום מומלץ שהוא בסגנון של MOH. משחקיות רשת גם חשובה אבל לא הכי חשובה.

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7768 יצא גם מפה חדשה!!

11. Started by aviel3634,

חחחחחח הסרטון הזה זה סרטון הומורי הוא לא אמור להביא לי שום רווח אבל אני מקווה שתהנו . אתם מכירים את PopQwZz מהפורום אז עשיתי עליו טרול מקווה שתהנו לא שומעים אותי ואני מצטער על זה כמה צחקתי שם אני מת חחח , פשוט תראו

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. תוכנית ה-PlayStation Hits שמציעה מחירים מומלצים מוזלים לכותרים פופולריים מתרחבת לכתבה

13. Started by woodk1d,

נדב כבר פרסם לא שמתי לב.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  14. זה קצת נמאס אחרי כמה זמן, יש כמה מפות נחמדות אחרות שאפשר לגוון בהן. או שאני היחיד שמרגיש ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. צוות אינדי קטן שמורכב מיוצרי משחקי Burnout הנהדרים החליט לספק לנו יורש רוחני ראוי - אך לא כולם אוהבים את התוצאה באותה המידה לכתבה

16. Started by Dr Hardware,

היי אני מחפש משחקים בסגנון Deadly Dozen, Raven Shield למי שלא הבין... זה משחקים שאתה שולט על קבוצת חיילים בבת אחת, כל אחד והכישורים שלו, ואתה יכול להחליף ביניהם... יש צלף גאנר, וכו'... מה המשחקים הכי חדשים בסגנון הזה, ומה המשחק הכי טוב בסגנון הזה.. בקיצור המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  18. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא סימולטורי טיסה אך אין לי מספיק ניסיון בתחום על מנת להחליט על קנייה בתחום זה כי הבנתי גם כי משחקים מסוג זה שונים משמעותית ממשחקי ARCADE אליהם הייתי רגיל, ולכן יש לי צורך במשחק סימולטור טיסה בגרסאת דמו על מנת שאוכל להרגיש קצת את אופי הז'אנר המדובר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי להורדות הרלוונטיות. תודה מראש, מאג'י.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מאפיונר,

נגמר לי הדלק ואני תקוע מה עושים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by matan_18,

קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אליאור27,

תראו קניתי את המשחק RAINBOW SIX VEGAS 2 ולא בדקתי את הדרישות וגיליתי שזה לא עבד רצינו להחזיר אבל אבדה הקבלה. אחר כך קנינו מחשב חזק וטוב ,ניסינו להתקין ולא עבד!התקשרנו אל הד ארצי והם לא פתרו את הבעיה אז מה כדאי לי לעשות?האמת שריציתי להוריד אבל זה רק יפגע בחברות ובסייכוים שלא יצאו משחקים טובים ל-PC

22. Started by davidcohen,

אם יש לכם נימוק חזק למה שבחרתם תכתבו כאן

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. משחק הגמר: Flyling נגד Lemon! השידורים לקראת משחק הגמר יתחילו ביום ראשון בשעה 20:00 בשידור חי (קישור יפורסם בהמשך) עם ניתוח משחקי חצי הגמר. לאחר מכן, בסביבות השעה 21:00, יתחיל משחק הגמר! לאחר ההצלחה המסחררת של טורניר ה-StarCraft II הקודם שנערך באתרנו בשיתוף עם אתר ה-Zergling, אנו גאים לארגן טורניר StarCraft II נוסף בחסות חברת Gainward העולמית ו-CRG, יבואני Gainward בישראל. חוקי הטורניר ההרשמה פתוחה עד ה-19.8.2011 בחצות כאשר ביום ראשון, ה-21.08.2011 תפורסם רשימת המשחקים ויחל הטורניר. בהתאם למספר הנרשמים יקבעו מספר הסיבובים בטורניר, כאשר אופן הטורניר יתנהל בצורת המפסיד יוצא מהטורניר. ב-24.08 בחצות ייסגר הסיבוב הראשון, ויפתח הסיבוב השני. מציאת שחקנים ודיווח תוצאות…

• 31 תגובות
    • 10.3k צפיות
  24. Started by Lynch,

אז כנראה שלא רק בישראל אוהבים תמשחק הזה ומעדיפים אותו : http://www.esl.eu/eu/forum/139/29623/1153156/?page=1

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by nim901,

אמ היום בהפסקה דיברתי עם חבר ואמרתי לו שאני מחכה ל HL2 הרבה זמן. אז הוא אמר לי שאני יכול לקנות CS CZ ביותר זול ואז אני גם מקבל CS 1.6 CS CZ HL1 ( לא בטוח ) HL2 (כשיצא) CS S האם הוא צודק? והאם יהיה כמו שקרה ל HL1 ששינו את הסיריאלים ואז אני אצטרך לקנות חדש? תודה רבה. אני פשוט כבר מת לשחק בזה עריכה: אני קונה מאופיס דיפו זה בסדר? כמה זה יעלה לי? (זה פחות חשוב העיקר למעלה. בבקשה תענו עוד מעט אני הולך)

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.