עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yamitk08,

ניסיתי להתקין את ההרחבה לוורקראפט ROC. לפי ההוראות, או לפי איך שהבנתי, התקנתי אותה בתקייה של המשחק הבסיסי. ניסתי להתקין לו את הטלאי החדש 1.21 והיה כתוב לי שהקובץ לא נמצא. ניסיתי להפעיל את המשחק אך הוא הופעל כמו קודם כ-ROC אך בגרסא 1.07. מה הבעיה? דרך אגב, אני בת.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by alex125,

אני במשימה 3 עם הלפים אני נתקתי שם אני כבשתי את כל ממלכות (רק 2 היו) וכל כמה זמן באים אלי המתים לכבוש את ממלכה הראשונה שלי . בקצר מי שגמר את כל משימות שידבר איתי אני צריך עזר תודה@@

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by gil_k,

דווקא דיי נחמד ה NFS החדש, גראפיקה לא כמו שהיה בטריילר הראשון, אבל סביר בהחלט (XBOX 360),אני מקווה שזה יצא למחשב קודם. http://www.gamershell.com/download_20030.shtml UT3 אני מוריד נראה איך זה נראה פחות או יותר.. http://www.gamershell.com/download_20068.shtml אוקיי אתם מוזמנים להגיב עריכה: שכחתי להוסיף גם Halo 3, גם הוא בהורדה, נראה עוד כמה דק' http://www.gamershell.com/download_20051.shtml

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. 09:20 p.m. Viva Pinata is coming to Windows. Gears of War coming to PC. No surprise. The game is coming this holiday, with new content and an editor. CliffyB is on stage. 09:21 p.m. Gears of War on Windows Vista. The game features five new levels, a new multiplayer mode and maps. They are showing the level where you have to fight the Brumak. This alone justify to get the PC version of the game. The level is called "Desperation." http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18811. לפי מה שכתוב המשחק יגיע כבר בחצי שנה הקרובה "THIS HOLIDAY"!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שלום.. כנראה בגלל שלא שיחקתי במשחק הראשון אני לא מבין כמה דברים והמשחק נראה לי מסובך מאוד.. הנה דוגמ' לכמה דברים שלא הבנתי 1. אני לא מבין למה יש את המפה הזאת.. ברור לי שהיא יכולה להיות שימושית מאוד אבל אני לא יודע איך משתמשים בה..דווקא במפה שאני אומר להם MOVE הם לא זזים.. מישהו מוכן לתת לי הסבר על הדברים השימושים שאפשר לעשות עם המפה? 2.יש מצב להבריא במשחק? אולי איזה חייל עם עזרה ראשונה או מציאת רפואה? 3.אני במשימה השניה אני מקבל תגבורת של איזה 5 חיילים ונוספה לי האופציה שלהם בצד שמאל ליד הסימון של החיילים שלי ואני לא מצליח לומר להם מה לעשות.. מה התפקיד שלהם פה? במשימה הזאת עם הסניפר יש איזה עיר ענקית ופוול מתחבאים שם אם אני מנסה ללרדת מכסחים אותי.. צריך להוריד הרבה עם ה…

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  6. Started by davidcohen,

מנשמע אנשים לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב והוספתי ראוטר ועכשיו המחשב לא מוצא לי סרברים ב soldier of fortune 2 ... פתחתי את הפורט 1080 וזה עדיין לא מסתדר ... מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by davidcohen,

אפשר בבקשה בוטים למשחק והסבר איך לשים אותם ? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by Spider76,

הי, לפני שבוע חזר אלי המחשב מתיקון לאחר שההרדיסק הראשי הפסיק להגיב. לצערי לא גיביתי רק ממשחק זה את השמירות שלו. אני פשוט לא מסוגל לחזור שוב על ACT1 .. מישהו יכול בבקשה לספק לי שמירות של המשחק מסיום ACT1 או תחילת ACT2 ??? תודה מראש ** לא משנה עם איזו דמות שיחקתם

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  9. עוד בשלב הראשון, בדקות הראשונות הוא קורס על ההודעת שגיאה הזאת: מפרט בצד... עריכה: נראה לי מצאתי את הבעיה, למי שזה גם קורס שינסה לשחק בלי החיילים שלו, שישאיר אותם בצד ותגידו לי אם קורס לכם

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, יש לי את המשחק CS 1.6 המקורי, ותמיד שאני מדבר במיקרופון שומעים אותו מקוטע,אבל בתוכנות מסרים או ב-XP אני שומע את עצמי ברור. ד''א במשחק יש אפשרות של בדיקת המיקרופון - וגם שם אני שומע את עצמי ברור. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? (יש לומר - החלפת מיקרופון או הסרת המשחק לא עזרה)

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

ייצא פאטץ' חדש, כמה תיקונים קלים, במיוחד לאלה שיש להם בעיית זיכרון במשחק, נוסף לכם מד שימוש ב-COH במאפיינים>גרפיקה. אין לי קישור להורדת הפאטץ' כי כנראה לא מודעים על פאטץ' קטן שכזה או שיודיעו בהמשך, אם מישהו מצא קישור אחלן. אם לא אפשר להוריד דרך הכניסה למולטיפלייר בקלי קלות.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. קניתי את השלט עם המתאם USB למחשב. התקנתי את הדרייבר אבל במשחק GRAW2 גם שאני נכנס לאפשרויות של ה-CONTROLER אני לא רואה שאפשר לשנות שם לעומת HALO 2 ששם כן אפשר והשלט עובד. האם השלט הזה עובד רק במשחקים של MICROSOFT ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by Drazick,

אני לא כזה מת על משחקים כבדים עתירי גרפיקה. אני אוהב משחקים קלילים, בעיקר אלו שכיום מתפתחים כמשקחי און ליין מבוססי פלאש ג'אווה. אז אולי נשרשר פה את כל אלה שיש להם המלצות על משחקי און ליין? לי יש 3 המלצות: 1. Football Challenge - זה לא פיפ"א אבל חמוד לאללה והכי כיף, אתה משחק נגד אנשים http://www.poerchallenge.com 2. Desktop Tower Defense - כולם מכירים. ממכר. משחק אסטרטגיה פשוט. תציב בניינים ונראה אם אתה יכול לחסום את הממזרים. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp 3. WeeWar - משחק אסטרטגיה מבוסס תורות ופשוט. מאוד ממכר! http://www.weewar.com ממתין להמלצות שלכם.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by esaly,

היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שלום לכולם אני משחק ב-fear combat ואחרי שפירמטתי את המחשב אני יכול להיכנס למשחק אבל אני לא יכול לזוז למי שיש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by kobi122,

המשחק פיפיא, הנסיך הפרסי, המעניש וטומב רידייר הם עולים ויוצאים רק כשאני עושה ריסרט הם עובדים טוב למה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by Spider76,

שלום, החלטתי שאני ממש רוצה להתחיל לשחק בפיינל פנטזי 11. ראיתי באתר הרישמי שמוכרים עכשיו ערכה של 2007 עם כל התוספות שיצאו. אני פשוט לא מצליח למצוא חנות בארץ שמחזיקה בעותק או חנות באנגליה והסביבה כדי להזמין מחו"ל. (לדעתי צריך את הגרסא הארופאית.. לא ? ) מישהו יכול לכוון אותי לחנות כלשהי בארץ או בחו"ל ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. התקנתי בדיוק את הפאץ למשחק 1.003 ומסתבר שהשמירות לא יעבדו לי יותר איזה באסה כבר סיימתי יותר מחצי משחק,יש איזה פיתרון או משהו קצת קשה להסביר איפה אני נמצא,זה קצת אחרי X16 ובדיוק יצאתי מאיזה מבנה בתוך האדמה ואיך שאני יוצא אני בתוך מערה שיש בקצה שלה קרון של רכבת הרוס ומסביב שטח גדול עם מלא אוייבים. ובלוסט פלאנט אני הגעתי לאיזה תולעת ענקית שיוצאת מהאדמה ממש קשה להרוג אותה,הבנתי שצריך לפוצץ לה את הכתומים בצד אבל עדיין אין לי מספיק טילים בשביל זה וזה קשה, יש לכם איזה טיפים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום שיחקתי במשחק הזה לא יודע למה אבל האבתי אותו כי זה מעביר לי את הזמן בטירוף והייתי רמה 43 ואיזה מישהו פרץ לי :'(ולקח לי הכול הוריד אותי הרבה רמות הרס לי את השחקן לגמרי והשתמש לי בדברים שאי אפשר להשיג במשחק הבקשה שלי זה אם יש מישהו ששיחק והפסיק ולא צריך את השחקן שלו אז אני מבקש שיביא לי בבקשה כי אין לי כוח שוב להתחיל מאפס תודה רבה לכול העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by puuma,

שלום אני תקוע במשחק הארי פוטר ועוף החול בקטע שבו הפרופסור מסתכל לי במחשבות ואני לא יודע מה צריך לעשות שם.. אם מישהו יודע תודה?

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  22. Started by Galit17,

במסימה מספר 3 : איך מטפסים על קירות , ומה זה context move button? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by חננב,

נפתח אתר ישראלי חדש לסימולטור המכוניות האגדי Live For Speed !! (שונה בתכלית מ Need For Speed). אנא בקרו בכתובת www.lfsisrael.com

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. רוב הגיימרים של apple IIE\C מכירים את התוכנה TAKE 1 שאיתה היו עושים סרטים. ובטח שיזכרו את סרט קראטקה שבסוף במקום לנשק את הנסיכה הוא מכניס לה כמה אגרופים ושולח אליה מהחדר השני כידון שמשפד אותה על הקיר. יש סרט שאני מאוד מחפש שעשו אותו עם התוכנה TAKE 1, קוראים לו THE AFTERMATH בכיכובו של JAKE THE SNAKE מסופר ממה שאני זוכר שמדען ניסה טילים ביולוגים באזור מסויים בעולם, ג'ק באותו רגע הלך וראה צמח משונה, הוא נגע בו ואז הצמח הוציא שיניים ואכל לו את הרגל והיד. השתילו לו במקום רגל ויד ביונים, כמו הסיפור של סטיב אוסטין. ואז הוא הולך לנקום... יש לי את האמולטור של APPLE עם מלא משחקים קלאסים אבל הסרט הזה לא נמצא. למישהו זה אומר משהו ויודע איפה אפשר למצוא את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by eli33,

יש לי משחק מקורי של farcry ואין לי מושג איך אני משחק ברשת.... נכנסתי ל-multiplayer ויש שתי אפשרויות ל-lan ול- internet לחצתי על lan והוא לא מראה לי רשימה של שרתים... לחצתי על internet והוא מראה לי שצריך להתחבר...התחברתי לאתר ובכל זאת הוא לא מראה לי כלום... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים