עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by taltola,

מישהו פה משחק ב- PES 2016 ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. גם לאחר שהסרתי את המשחק ואת הגירסה האחרונה של C++ Redistributable שהמשחק התקין איתו, אבל זה לא עוזר...

3. שלושה משחקי פעולה מושקים ב-Steam בגירסאות מודרניות ומלוטשות יותר, עם הנחה גדולה עבור כל מי שכבר רכשו את הכותרים המקוריים בעבר לא כולם אוהבים זאת, אבל גרסאות מעודכנות ומשופרות למשחקים (שמכונות לרוב Remastered, Definitive, Redux, HD או אפילו Game of the Year Edition) הן דרך לא רעה לשמור על רלוונטיות של כותרים אשר ראויים לכך, ונראה שהן כאן בכדי להישאר. כעת, שלושה כותרים חדשים-ישנים שכאלו מגיעים לעולם הדיגיטלי – ויחד עם Steam מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתהפוך אותם לקורצים הן עבור אלו שמעולם לא התנסו בהם בעבר והן עבור אלו שניסו והתרשמו לטובה. הצמד הראשון הוא Dead Island ופרק ההמשך שלו Dead Island Riptide, אשר זמינים שניהם כעת בגירסאות Definitive Edition הן עבור קונ…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by djgur,

מי ששיחק Carrier Command: Gaea Mission, איך הוא? הוא נראה קצת מזכיר את XCOM -Enemy Unknow

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה

6. כותר הפעולה החדש מרגיש כמו שילוב בין כמה מלהיטי שנות התשעים הגדולים ביותר - וזוכה להררי אהדה משלו גם מהשחקנים וגם מהמבקרים לכתבה

7. Started by Funkyzord,

צרבתי לחבר שלי את המשחק ממקורי שקניתי :smoke:. ובזמן ההתקנה אצלו הוא כתב שחסר קובץ pc.rkv אז היסתקלתי בדיסק המקורי וגם שם אין את הקובץ. לא יכול להיות שאין את הקובץ בכלל על הדיסקים של המשחק. אז יש לכם רעיון איפה הקובץ יכול להיות, יכול להיות שהוא מוסתר או שהוא לוקח את הקובץ מה ווינדוס כי הוא לא כותב איפה הוא לא מוצא את הקובץ. אגב אצלי בתיקייה של המשחק יש את הקובץ לGhost Dogg ככה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. נתקלתי במשחק דיי נחמד לאחרונה - TANKI. חשבתי לשתף אתכם. לכל הזקנים כמוני, שזוכרים שמשחקיות טובה עדיפה בהרבה על גרפיקה משוכללת... זה רץ על הבראוזר, משחק טנקים בתלת מימד. סה"כ דיי כיף לשחק בו, יש DM, TDM, CTF... הנשקים מגוונים, והמשחק מאוזן למדי ככה שלכל סגנון משחק יש שדרוגים מתאימים (אפשר להחליף טנק ונשק בהתאם לסיטואציה ולאיך שאוהבים לשחק) אתם יכולים לחפש סרטונים ביוטיוב כדי לראות, או פשוט לנסות בעצמכם 5 דקות... מי שרוצה להתרשם (לא צריך הרשמה) או להירשם (חינם) מוזמן לעשות את זה דרכי ולהוסיף כחבר... יש על זה בונוס. http://tankionline.com#friend=03a752921 מי שלא רוצה דרכי - פשוט לרשום את שם האתר... קיצר - באמת משחק נחמד. קליל ומשחקיות טובה. קלאן HWZONE מישהו ?

9. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by daniel89,

אני לא מצליח לשחק במולטיפלייר של TDU בגלל שהוא לא מעדכן לי תפאטץ'.. שאני לוחץ על עדכן כעת אז הוא מעביר אותי לאתר מוזר בשם none.com (שהוא בכלל לא קשור למשחק..) אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by H A Q,

עשיתי סט אב והכל בסדר , כאשר אני לוחץ על שחק מופיעה לי הודעה שקובץ עם סיומת dll אינו נמצא ואני לא יכול להתחיל את המשחק, מחקתי אותה ועשיתי סט אב חדש ואותה בעיה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 15:55:33 תודה פתרתי את הבעיה עשיתי סט אב לקובץ הדיריקטאקס שבא עם המשחק

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by hadadyog,

לחברה בצמיחה דרוש מתכנת יוניטי צעיר לפרוייקט מרתק. דרישות: נסיון של לפחות חצי שנה בפיתוח Unity. נסיון בכתיבה בC#. נסיון בכתיבת תקשורת שרת-לקוח. נסיון של לפחות שנה כמתכנת. - עדיפות לבעלי תשוקה לעולמות הגיימינג - זמינות מיידית. משך הפרויקט כחודש. למועמדים המתאימים תינתן האפשרות להשתלב בחברה צומחת בעלת אופק התפתחות משמעותי. קו"ח יש לשלוח ל: GamingReborn.jobs@gmail.com

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ליצור משחקי וידאו זה כבר מזמן לא עסק פשוט או זול, והנה כמה דוגמאות בולטות לכך שהפקתו של משחק מוביל עשויה לעלות לא פחות מהפקה של שובר קופות הוליוודי לאט לאט, במהלך השנים, תעשיית הגיימינג הפכה לתעשייה שמגלגלת מליארדי דולרים בשנה, לצד העובדה שמשחקים הפכו להיות מורכבים יותר לפיתוח. לכן, אך זה רק טבעי שחברות המשחקים התחילו להשקיע יותר ויותר תקציבים בכותרים שלהן, במטרה להפוך לכמה שיותר אטרקטיביים עבור קהל הגיימרים. בשנים האחרונות, הסכומים הללו החלו אפילו לעבור את תקציבי ההפקה של סרטים שוברי קופות. אז אם תהיתם מי הם עשרת המשחקים שהושקעו בהם הכי הרבה כספים, בכתבה זו תגלו. Max Payne 3 חברת רוקסטאר ידועה כחברה שמשקיעה מליוני דולרים בהפקת המשחקים שלה, כך שא…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by (G),

יש לי את F.E.A.R ובטעות הורדתי את הגרסה באיטלקית, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא פאטש שהופך מאיטלקית לאנגלית??? תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. אהלן חברים, העלתי עוד כמה סרטונים לאחרונה, צירפתי את האחרון להנאתכם. אשמח להערות בונות ותגובות ענייניות! תודה וצפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by hardgore1,

הי, מה ההגה הכי טוב היום? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אוקיי אז שאני רוצה לשחק CSS אני נכנס לסרבר ואז פתאום מופיע חלון של פרסומות איך אני מסיר אתזה ...?!?!?!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by aviel3634,

רובכם מכירים אותי בתור זה שיש לו ערוץ ביוטיוב , אני מעלה מונטאג'ים וגם סדרות מסוימות . אחת מהסדרות שלי נקראת Epic Moment . בסדרה זו אני מעלה 2-3 קטעים "אפיקים" שקשה להשיג נכון זה לוקח לי זמן להשיג אבל זה משתלם בסוף יצאו 4 פרקים בסדרה ואת הפרק ה5 אני רוצה שאתם תשתתפו בו איך בדיוק ? אני מניח שלרובכם או לחלקכם יש צילומים יפים שהוא עשה לדוגמא , צליפה מרחוק RPG למסוק ממרחק עצום ודברים דומים לזה. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדרה אתם צריכים להעלות את הקטע שלכם ליוטיוב כ"מוסתר" ולשלוח לאיימל הזה עם הפרטים הבאים: השם שלכם: שם בבאטלוג: הסבר על הסרטון: קישור לערוץ המרכזי שלי: ולשלוח לאיימל הזה: Aviel393@gmail.com חשוב לשלוח את הסרטונים באיכות גבו…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by WarMachine,

אז ככה, דבר ראשון המשחק רץ חלק לגמרי כאשר כל הפרטים על מקסימום ועם AA ו AF מופעלים והרזולוציה היא 1280X1024. הבעיה היא שלפעמים באמצע המסלול פתאום המשחק נהיה מהיר בטירוף ללא שום סיבה, ואני בטוח שזה לא אמור להיות חלק מהמשחק, זה כאילו עושים FF למשחק, משהו מוזר בטירוף, ואז כמובן אי אפשר לשלוט במכונית וככה מאבדים לפעמים נצחונות, מוזר גם שזה קורה תמיד באותם מקומות ברחבי המפה. מישהו נתקל בזה גם או שמע על משהו דומה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אינספור שמועות וחלומות מתגשמים בבת אחת עם ההכרזה עם גרסה מחודשת של משחק האקשן-תפקידים האלמותי - עבור המחשבים האישיים וקונסולות של שלשות המתחרות הגדולותלכתבה

21. אורח Si-Nom

חיפשתי ברגיסטרי אבל לא מצאתי,ובגוגל כול מה שמצאתי זה טרויינים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by ilay736,

המשחקים שהמשתמש סטים כולל הם: Rocket League Grand Theft Auto V Counter Strike - Global Offensive Gang Beasts Mr.Presidnt! Slime Rancher * יכול להיות שהGTA V לא יעבוד אבל לא בטוח תציעו מכיר המשתמש שלכם מס טלפון 0506658204 https://steamcommunity.com/profiles/76561198383099320

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. בכל משחק המקשים מופיעים לי בג'יבריש ואני לא מבין מה עושה כל מקש לדוגמה כתוב לי במשחק: TO KICK PRESS ואז אות בג'יבריש ואז אני צריך לנחש לאיזה מקש הכוונה הבנתי שזה משהו בהגדרות של השפות בויסטה אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזה אגב אני לא בטוח שזה המקום המתאים או שתמיכה טכנית זה המקום המתאים,אז פירסמתי פה מקסימום יעבירו תודה לעוזרים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by free fraek,

אני מחפש כאלה לאחי הקטן..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום, אני מנהל קבוצת מולטי גדולה מאוד בארץ ואנחנו מחפשים קבוצת קאונטר סטרייק אם אתם רציניים (וכשאני אומר רציני אני מתכוון הוכחות) ואתם רוצים להיות חלק ממולטי רציני אתם מוזמנים לפנות אליי שימו לב יש כמה דרישות : 1)קבוצה פעילה לפחות 3 חודשים. 2)קבוצה רשומה ב-ESL עם משחקים. 3)קבוצה שרוצה להתקדם ורואה את עצמה משחקת בטווח הארוך 4)שחקנים עם גישה טובה ולא בעייתיים אם אתם עומדים בקריטריונים צרו איתי קשר כאן או במירק שלנו #PwR-Gaming ב- Quakenet ניתן לפנות אליי גם בסקייפ yuvalganim. תודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.