עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by uzi_sch,

לא ממזמן גיליתי שיש גרסת PC למשחק puzzle quest- challenge of the warlords. אחרי 10 שעות ששחקתי מסתבר שהוא ממכר רצח! אווווף! הכי מפתיע זה העולם וכמות האלמנטים של RPG שיש בו. הוא אומנם נראה כמו PUZZLER טיפוסי אבל הוא כל כך מעבר לזה שזה אשכרה מרשים!! שווה לנסות אפילו אם אתם לא מתים על הסגנון. הינה כמה תמונות כדי לפתוח את התאבון: http://www.infinite-interactive.com/puzzlequest/screenshots.php הינה סיקור וידאו של המשחק בגרסת הקונסולה PSP (זה מה שמצאתי): http://www.gametrailers.com/player/18441.html

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. אורח liorblior
    Started by אורח liorblior,

שרת ישראלי ממש טוב פתוח 24 שעות ביממה נפתח לא מזמן EXP מצויין וDROP אני מצפה שכולכם תצטרפו כי הרי זה הכי כיף שכל העם משחק ביחד :] אז יאללה חברימוס אני עוד מעט אפתח פורום באתר ואז תוכלו לרשום הצעות וכו. מוזמנים להכנס אל האתר להרשם ולשחק במשחק ryl.no-ip.biz ryl.no-ip.biz ryl.no-ip.biz ryl.no-ip.biz

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by IlanF,

הביאו לי גרסה רוסית של המשחק true crime streets of la ולא ראיתי בהתקנה (או בהגדרות של המשחק) שום אפשרות להחליף את השפה לאנגלית. אני משער שלהתקין את הפאטץ' העדכני לא יעזור, אז יש אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by davidreznic,

אני די מתמצא במשחק הזה. יש לי רק שתי שאלות 1)בצ'קליסט של 747 למשל כתוב: TRIM- SET FOR TAKEOFF. מה זה ואיך אני מסדר אתה זה? 2) מה זה TO/GA ב-AUTOTHROTTLE? אם מישהו רוצה לשחק איתי במולטי שיגיד את השם שלו בבקשה...(אני משחק בגרסת דלוקס)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. התקנתי את המשחק שאני בא להיכנס אליו הוא אומר לי "GuiError" מה יכולה להיות הבעיה משהו נתקל בזה? או יודע איך לפתור את זה? יכול להיות שהמשחק לא תומך בויסטה? תודה לעוזרים! ofeky1

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by 3pac,

מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by lompy,

קצת ישן אבל הבנתי שהוא עדיין שווה הבעיה היא שהוא לא נראה משהוא על PC וסובל מבעיות רזולוציה האם יש פצ'ים למשחק הזה כמו אלו שיש ל resident evil 4 שמסדרים את עיניין הרזולוציה וטקסטורות

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by R.V.,

צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/pc/rpg/warhammeronline/news.html?sid=6186104&tag=topslot;title;1 הכתבה כוללת ראיון וידאו עם הCreative director של המשחק.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by SUB-ZIRO,

יש את השלב שצריך להשתלט על ארבעה מכרות נפט ואז לשאוב מהם את הנפט ושאלתי היא אני שאבתי כבר מכל המכרות את הנפט ניקיתי את השטח מאוייבים אבל הוא ממשיך להבהב בסימון מטרה ליד המכרה הראשן ובמסך המשימות הוא מסמן שלא עברתי את המשימה הנה תראו תמונה אני חושב שהבעיה היא שצריך לבנות איזה בניין שמתקן טנקים כי כשאני לוחץ על התמונה של האישה (באמצע המסך בצד ימין) הוא מראה לי בניינם שאני מכיר ושבניתי ויש איזה אחד האחרון שאני לא מכיר ולא בניתי רק שאני לא יודע איך לבנות אותו ניסיתי עם הרכב של הבניה אבל ברשימה הוא לא מופיע (נאם אני לא טועה זה המשימה השלישית)

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. עד עכשיו ניסיתי את Mideast crisis שהיה עמוס בבאגים ובכלליות משעמם מאד ואת Shockwave mod שהוא פשוט מצויין. מהם המודים שאתם ממליצים עליהם?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by johnwoo,

במידה ואין לי הרבה שירים קצביים במחשב, יש אפשרות דרך התוכנה להשיג שירים כאלה? ראיתי שיש שם רדיו- אבל הוא נותן לי רק 4 שירים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by zayev,

אז ככה התחלתי לשחק והכל טוב ויפה עד לשלב הראשון בסנריו השני שבו אני אמור להעביר 400 מזון לכפר שכן אז איך לעזעזל אני עושה כי אני ממש לא מצליח וזה מתסכל כי המשחק נירא שווה ממש ואני ממש מאוכזב מהעובדה שזה לא עובד לי וניסיתי דרך הdiplomcy כמעט בכל צורה אם זה בכל זאת דרך זה או בדרך אחרת אהיה יותר משמח לעזרה בתודה מראש זיו

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by dddd01,

שלום, בcontrols של המשחק אין מקום להגדיר כזה כפתור ואני לא מוצא אותו, איך עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקי פעולה. בcrysis כמובן אני אשחק וגםבCOD 4, אבל מה אחר כך? שמעתי שlost planet טוב מאוד, האם זה נכון? מפרט: P4 3 GHZ 1.5 RAM 8600 GTS (זה היה אמור להיות הכרטיס שלי, אבל החליפו לי אותו במשו ממש דומה של ATI, אז אני חושב שהביצועים יהיו אותו דבר) תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. מישהו נתקל בבעיה הזו? בשביל לחסוך שאלות: המשחק מקורי והפאץ' מעודכן (1.35) תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by kisin,

תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. עידכנתי את הפאץ' האחרון V1.35 ועדיין כשאני נכנס למשחק ברשת ,יש לא מעט מפות שאני נאלץ להוריד וזה יורד ל-א-ט.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by tulicooli,

רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by IlanF,

התקנתי היום בבוקר את Dark Messiah of Might and Magic, שיחקתי קצת ואז יצאתי מהמשחק. עכשיו אני בא להכנס ופתאום הוא לא נכנס... הוא מראה מסך שחור לשניה ואז יוצא. שום דבר לא מופיע :s05: איך פותרים את זה? עריכה.. לא חשוב.. פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by IlanF,

הצלחתי להפעיל שוב את DARK MESSIAH, עכשיו אני רוצה לעשות קובץ CFG קטן שיכתוב לי כמה פקודות בקונסולה (שאני יזכור). אני יודע שאפשר להשתמש בפקודה ECHO בשביל להציג דברים, ואני מצליח להציג את מה שאני רוצה. אבל יש אפשרות לצבוע את הכתב? אני רואה שיש בקונסולה חלק כתוב בצבע אדום, אז אני יכול נגיד לעשות שיהיה רשום לי נגיד SOMETHING באדום (או צבע אחר)?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים