עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את כל משחקי המורטל קומבט ויכול להגיד לי אותם? אני מכיר את מורטל קומבט 1,2,3, ארמגדון, שאולין מונקס, ומורטל קומבט נגד גיבורי קומיקס אני מפספס כמה? (אני דיי בטוח שכן) ואם אפשר גם לפי הסדר בבקשה...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by דיאנה אפרת,

היי לכולם יש לי סימס 3 והרחבה על דיסקים מקוריים והם עבדו מצויין עד שהורדתי 4 חבילות הרחבה בorigin, עכשיו העכבר לא זז חלק והמשחק כל שניה נתקע. זו לא בעיית מקום בHD כי יש עוד 43 GB פנוי בכונן C ו300 GB פנוי בכונן D וכרטיס RAM של 8 GB. אחרי שהתאמתי את רזולוציית המסך במשחק העכבר לפחות התחיל לזוז אבל עדיין בצורה לא חלקה. יש לי גם סימס 4 מותקן מדיסק והוא לא נתקע.. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. למישהו אולי יש הצעה לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מיזם הגיימינג ממשיך לספק לכם הזדמנויות טובות להעשיר את ספריית המשחקים האישית שלכם חבילת Humble Bundle עדכנית זמינה לרכישה בימים אלה, ולמרות שלא כל הכותרים שנכללים בה מומלצים באותה המידה – אנחנו חושבים שבהחלט כדאי שתעיפו עליה מבט, ואולי גם תשקלו להשקיע בה מעט מהממון שלכם. כמו ברוב המקרים, גם הפעם המעוניינים יוכלו לבחור באחד מבין שלושה מסלולים שונים שיעניקו להם כותרים בזול: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה יקבלו גישה למשחק האקשן-תפקידים Sacred 3 בגירסת ה-Gold המלאה שלו, למשחק התפקידים Risen מבית חלק מיוצרי סדרת Gothic הנודעת, משחק התפקידים Risen 2: Dark Waters בגירסתו המלאה, משחק העולם הפתוח המטורלל Saints Row 2 וגם משחק הפעולה-הישרדות Dead Island, בגירסת ה-Game…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moshe88,

ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה את call off duty החדש התקין אותו עם הקוד המשחק עבד כמו שצריך, עד שעשיתי לו יוסר חדש ב steam והעלתי את המשחק דרך steam רק שביוסר החדש כשהכנסתי את הקוד של המשחק היה כתוב שהמשחק כבר רשום ביוסר אחר עכשיו הוא לא זוכר את היוסר ולא את האימייל ואין אפשרות לשחק ביוזר החדש!!! מה עושים<?

6. Started by sheff2k1,

המפרט שלי הוא כזה: amd 64 3000; 1gb ram; geforce 7600gt אני מריץ את המשחק על medium detail; רזולוציה של 1024*768 על 16 ביט; draw distance של פחות מ50 אחוז. בלי AA. למרות הקונפיגורציה הנמוכה אני מקבל דיטייל ממוצע של בערך 50FPS. לטעמי זה מאד לא מספק...האם לדעתכם זה FPS נורמלי למפרט שלי, או שאולי יש בעיה כלשהי?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rikus,

מישהו ניסה כבר? יש דעות חלוקות, לדעתי נראה מרשים אבל אני אתבעס להוציא 60 שקל על משהו מאכזב. אני ממש אוהב את הסגנון מכות הישן-FINAL FIGHT BAD DUDES וכולי של ה ARCADE , POW, ALTERED BEAST .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by e.t,

הדמו של פיפא 07 למחשב האישי שוחרר היום, בסביבות השעה חצות וחצי עפ"י שעון ישראל. כדי להוריד את קובץ הדמו אשר שוקל 657 MB תכנסו לקישור הבא ומשם תורידו: http://downloader.ea.com מי שלא רשום יכול להירשם בפשטות ובחינם דרך הקישור הבא: https://account.ea.com/commerce/acct-create.jsp?locale=en_US&site=eaco&sls=2&xcountry=US&skin=commerce&surl=https%3A%2F%2Faccount.ea.com%2Fcommerce%2Fmain.jsp%3Flocale%3Den_US%26site%3Deaco%26sls%3D2%26skin%3Dcommerce הקבוצות בדמו: מנצ'סטר יונייטד, ברצלונה, ליון, מילאן, ורדר ברמן וצ'אבס. האצטדיון בדמו הוא אצטדיון האמירויות החדש של ארסנל. תהנו.

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by Wheel,

אני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל לפי מה שראיתי הדרך היחידה לקנות אותו זה בתוך החבילה של Half-Life 2:Game of the Year שעולה 250 ש"ח האם זה נכון או יש דרך לקנות את המשחק ביותר זול??

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by tom123,

שאני יקנה אותו אני יקבל שובר לHL2???

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  11. אם אני מחבר PS2 ל HDTV הרזולוציה משתנה? ועל איזו רזולוציה עובד XBOX360 אם HDTV איכות כמו של מחשב?? (התמונה)

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך Radeon 9600PRO עם הדריברים הכי אחרונים של Catalyst. במשחק הכל טוב ויפה חוץ מהצל, היא מרובעת - איך פותרים את זה? תמונה (קצת כבדה - 834KB): http://img132.imageshack.us/img132/9928/nfsmwai8.png תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by J.allmighty,

כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by 104952,

נראה מבטיח. הקריינת ממש גרועה :

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by RnG,

מכיוון שאני שוקל לקנות את המשחק, רציתי לבקש מהמשתמשים פה אשר יש להם כבר את המשחק ומשחקים בו חוות דעת עליו: אילו פעילויות יש בו חוץ מ-H&S? איך הפינגים לארה"ב והאם זה מורגש במשחק בצורה יוצאת דופן? עד כמה הוא מעניין? תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 OC משחק על פרטים הכי גבוהים. אני מאמין שמשהו מגביל את המערכת.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by azaz,

עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. איך מרגיש פרק ההקדמה של משחק ההרפתקאות הבלתי צפוי והמצליח מבית Square Enix? התשובה בפנים לכתבה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. לפניכם קישורים על מנת להתמצא באשכול ולהגיע בצורה יעילה לחלק הרצוי : -חוקי הפורום -התחום התחרותי -שרת הטים-ספיק -תפקידי הטים-ספיק הפייסבוק הקהילתי : HWZone-FaceBook

• 4 תגובות
    • 10.8k צפיות
  20. כשהייתי ממש ממש קטן הייתי חורש על סיימון 1 ו2 ואני לא אשכח איזה כיף היה לי לשחק במשחקים האלו מישהו מכיר קווסטים,לא בהכרח חדשים ועדיף לא תלת מימדיים,שיש להם סגנון משחק ו'אווירה' כמו של סיימון? (קווסט פנטזיה,חשוב שיהיה בדיוני) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by moshel7,

איך אני מגדיר הגה מידגם- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL למישחק GRID והאים הגה זה תומך במישחק?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  22. Started by Jonnyboy,

הכתבה הזאת הביאה אותי לפתיחת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/news/134511 הייתי אמור לפתוח אותו במשחקים? לא יודע.. בכל מקרה, אני חושב שזה יותר יפה מבכתבה http://www.youtube.com/watch?v=NrgQOinNgWI או זה http://www.youtube.com/watch?v=SFuUEDdurJ8 אבל זה כבר לא שלהם

• 65 תגובות
    • 13.6k צפיות
  23. Started by Qman,

*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי ‏Athlon II x4 Quad Core 640 S…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, התחלתי לשחק Far Cry, ומדי פעם הוא קורס לי ומוציא אותי ל Critical Problem (או משהו כזה..) האם זה בגלל הגדרות הוידאו שלי? מפרט: AMD Athlon +3000 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2X Corsair CMX512 512 MB PC3200 DDR Sapphire RADEON X800XL באיזה הגדרות אני אמור להריץ את המשחק? Low, Medium,High? אגב, כשאני אומר לו לעשות Auto Detect הוא שם לי את הכל על Low...להשאיר את זה ככה? זה משחק כל-כך כבד? בתודה ניר

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by itamar1234,

הבנתי שצריך גם את Arma II וגם את Arma II operation Arrowhead בשביל להפעיל את Dayz. אני צריך לדעת עכשיו אם זה בסדר שאני אקנה את Operation Arrowhead כי אי אפשר להשתמש בדמו, אבל אני אשתמש בArma II: Free ולא ברגיל? כי אמרו שאפשר גם את האחד שבחינם...

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.