משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-dmc-%d7%95-heavenly-sword-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחר...הסאונד בסרטון בא בדיליי של איזה 5 שניות אחרי התמונה...וזה קרא לי בזמן האחרון במשחק אחר....זה מוזר כי המשחק עצמו פועל טוב... מה זה יכול להיות? זה קשור אוליי לחבילת מקודדים שהורדתי?,כי הרי זה סרטון ששיך למשחק...המקודדים לא קשורים לסרטונים ששיכים למשחקים נכון?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא סדרת משחקי The Elder Scrolls. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים ל…
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי בעית גרפיקה במשחק SCAREFACE THE WORLS IS YOURS אני רואה את הכל מוזר כזה מצורפת תמונה של איך שאני רואה ותמונה של ההגדרות של המשחק כרטיס מסך 8800GTS מה צריך לשנות כדי שהמשחק יפעל חלק?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.
-
ובכן, יש לי את המשחק המקורי (באנדל קריאטיב) מעודכן לגרסא 436. הורדתי והתקנתי מהאתר הרשמי 4 חבילות בונוס ו.... אני לא רואה את השינוי ? לא טקסטורות, לא שלבים, לא נשקים .... אולי לא בדקתי מספיק ? איפה אני רואה את עדכוני החבילות (לא מדובר במודים למשחק). תודה. **נ.ב** ציטוט מת'רד מאוד מומלץ של ידידי רוקפורד, לאוהבי המשחק המקורי
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להתקין את המשחק המקורי אצלי,וכל הזמן מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ.... אני כבר אובד עיצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש חיה כזו? אם מתכננים להמשיך את המשחק האדיר הזה? על הדרך אשאל גם לגבי diablo 3 בליזארד מתכננים במקרה לעשות המשך למשחק הזה או שהם נתקעו כל כך חזק בWOW הזה שהם שכחו ממה שבנה אותם תודה לעונים חג שמח ושנה טובה =)
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=VaahmTPrc4Q&feature=c4-overview&list=UUIEVv_XFzEUvCLCjRHeDqwg
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם , קוראים לי ישראל ואני משחק סאמפ כבר שנים. , אני וחברים שלי פתחנו שרת סאמפ ישראלי חדש בשנת 2019 ואני וחבריי הכרנו במקום אחר. אנו נרצה להזמין אותכם להיות חלק מצוותנו , לנצח בפעילויות , וכמובן , לשמור על הערכים של השרת , וגם להינות בשרת! להלן האייפי של השרת : g6.pingless.co.il:3333 המוד הוא מוד שווה ומיוחד לכולנו! צוותנו פנויים לעזרתכם ובמיוחד צוות התמיכה. , בהזדמנות זו , ארצה גם להגיד תודה לצוות שגאה בי שאני מפרסם כאן את הפרסום. וכן , אנחנו עושים גם לילה לבן באותו יום מהשעה 00:00 , אל תפסידו! , נשמח לראותכם בין צוותנו! ישראל והצוות
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי את המשחק Pro Evolution Soccer 2009 ואני עושה קרירה של שחקן אחד ועברתי עונה שלמה ואני רוצה להכנס לשמירה שלי וזה עושה לי דוח שגיאות (אל תשלח ) מי שיכול לעזור לי בבקשה דחוףףף :{
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למי שפספס פעם שעברה, או סתם רוצה לראות מה השתנה, והשתנה הרבה, יש עוד פעם אפשרות להוריד את המשחק לתקופה של 7 ימים. אזהרה: דרוש מעבד חזק ולפחות חצי גיגה זיכרון. מומךץ בחום גיגה או שבקרבות גדולים יהיה קשה לשחק. בקצרה, זה משחק פעולה המוני שבו "קרב קטן" הוא של 20-40 אנשים, וקרבות גדולים יכולים להגיע לכמה מאות. בנוסף למה שלמדנו לצפות מכל משחק פעולה, כגון רוס"ר, רובה צלפים, טילי כתף, רימוני רסס, טנקים ומטוסים, כאן יש גם טילי נ"מ מונחי מחשב או מצלמה, רימוני פלזמה, מטוסי תובלה, הנדסה קרבית, תותחנים, נגמ"שים, שריונות רובוטיים ועוד הרבה. יש גם דרגות, דרגות פיקודיות, מדליות, וכו. מומלץ בחום להצטרף ליחידה. יחידה יכולה להגיע עד 10 אנשים, ועד 3 יחידות יכולות ליצור מחלקה. דרגות רגילות מ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני תקוע באיזה מקום במשימה Gasoline Alley, הגעתי למחסן\מוסך שמתקיפים אותי מלא אנשים אני הורג את כולם ואז במפה מסומן לי להגיע לאיזה מקום, אני הולך לשם אבל אני לא יודע מה לעשות, צרפתי תמונה של המקום, אז מי שיכול לעזור לי.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משחק הזומבים הטוב ביותר לשנת 2014 הופך לטוב עוד יותר עם מפה גדולה חדשה ומלאה בכלי רכב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לדרוס-זומבי-ולנוח-dying-light-מקבל-חבילת-הרחבה-ח/
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המלך הבלתי מעורער של משחקי האסטרטגיה בתורות חוזר לסיבוב חדש בחודש אוקטובר הקרוב, וינסה לקרוץ לקהל יעד חדש ומגוון יותר הכרזה מעניינת נוספת מגיעה בימים אלו עבור חובבי הגיימינג במחשבים האישיים – Firaxis Games, אשר השיקה רק לפני כמה חודשים את XCOM 2 אשר זכה לפופולריות בלתי מבוטלת, למרות כמה וכמה בעיות ומגבלות טכניות בלתי צפויות שליוו אותו, הכריזה על הכותר הבא בסדרת Civilization הנודעת, אשר יגיע לקראת סוף השנה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A-civilization-6-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91/
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מצליח לשחק את המשחק חלק עד שמגיע הקטע שאני רוצה לשמור. אני מנסה והוא אומר שאין דיי מקום בכונן בשביל לשמור. כמובן שיש מספיק ויותר, אני חושב שזה קשור לבעייה מסיבה שאין לי מושג-שאין לי גישה ל"מסמכים שלי". מה אוכל לעשות? איך אוכל לאתר את התקייה של השמירה ולשים אותה במקום אחר שיש לי גישה אליו כדי שאוכל לשמור?! תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מתי הוא יוצא? נראה משחק ממש טוב... נראה שווה לקנות אותו למרות שהדמו ממש קצרצר
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בשלב בזה אחרי שאני הורג כמה שומרים אני מגיע למין כנסיה קטנה כזוא... שמישהוא קבור בא, כשאני ניכנס לתוכה יש אבל חרוטה על הכיר, שאליה אני אמור ללחוץ כדי שתיפתח דלת תת קרקעית. עכשיו הבעיה היא כשאני לוחץ על האבן הזאת אז המעבר התת קרקעי ניפתח מעט וישר ניסגר... למישה שיודע מה אני צריך לעשות... ?????????????????? ??? ??? ??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2 יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. למי שטרח להשקיע ולבדוק מה יש בדיסק השלישי של אנריל 2003 ודאיי שם לב לחבילת צ'ופרים מעניינית הכוללת תוכנות עריכה ותמונות לסקינים של דמויות באנריל 2003, אני אישית לא ממש הבנתי כיצד לעשות כן ויש המון המון סקינים ממש יפים בדיסק השלישי. אם מישהו יוכל להדריך אודה לעזרתו מכייון שיש אפשרות להרחיב את מגוון הדמויות בהרבה! אגב מכסחים לי את הצורה בכל השרתים אבל זה עוד ישתנה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
??? כשנכנסים לתפריט כל מה שאני רואה זה פסים במקום איפה שאמור להיות רשום התפריט. איכשהו התחלתי משחק ואז איפה שרשום מה שהדמויות אומרת אחת לשניה בתחתית המסך אז גם יש פס... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור ??? תודה...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-