משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש חיה כזו? אם מתכננים להמשיך את המשחק האדיר הזה? על הדרך אשאל גם לגבי diablo 3 בליזארד מתכננים במקרה לעשות המשך למשחק הזה או שהם נתקעו כל כך חזק בWOW הזה שהם שכחו ממה שבנה אותם תודה לעונים חג שמח ושנה טובה =)
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2006/09/26/Dark_Messiah_Preview/1.html מרשים.. בטח המולטי מאד טוב
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלב 13 , כל הקטע של להשתלט על 4 נקדות , כדאי להוריד את הנקודות ל axis.... איך עושים את זה אלוהים ישמור, יש איזה אסטרטגיה טובה אולי להציע ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd am2 3800 dc 512x2 667 mhz radeon x1900gt והדרייברים מעודכנים שיחקתי על גרפיקה בינונית בלי פילטרים בכלל והמשחק עובד על בערך 20 fps!!! אז ניסיתי להוריד את הגרפיקה מבינונית לנמוכה והfps נשאר אותו דבר...למה זה?זה אמור לעבוד לי טוב גם על מדיום ובלי פילטרים לא?לא נראה לי שזה משחק כ"כ כבד(הרזולוציה ששיחקתי עליה היא 1024*768).
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים וואלה נתחיל ככה התפריט של המשחק בן זונה שירים מהזה יפים הרבה אפשרויות בחירה והכל.. המשחק ממש ממש ממש לא התלהבתי פשוט ניראה כמו אנ בי איי 2000 לא יודע למה מהזה מגעיל \= .. הרבה זמן לוקח לו לטעון תמשחק... ממש הרבה.. לא מרוצה ממנו... נ.ב אני מת להוריד קצת משחקים לסוני למישהו יש המלצות למשחקים יפים מכוניות , מלחמה מודרנית,משחקים לשתי שחקנים.. תציעו אני פתוח להצעות
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מאז שעברתי oblivion התקנתי מורווינד אבל הגרפיקה כל כך דוחה יחסית לoblivion אז שמעתי שיש מוד שמשפר תה טקסוטורות ואת הגרפיקה עצמה אבל אני לא מצליח למצא אותו מישהו יכול להביא לי לינק? תודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שצריך להשמיד לחבורה של הסגולים את השדות מריחואנה... עכשיו יש כמה שיטות אבל אני לא מצליח אף אחת: יש מקום שמצאתי בו מלא פצצות כאלו עם טיימר אבל זה מדמיד לי רק חצי שדה כל פעם... יש מטוס ריסוס עם חומר כימי אבל אני עובר מעל השדה ולא קורה כלום יש משאיות עם חומרים כימיים אבל אני מפוצץ אותם בשדה וגם כלום... איך אני עובר את המשימה הזאת???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
התקנתי תכל החבילה של משחקי Command & Conquer Command & Conquer The First Decade עכשיו רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים רד אלרט יוריס 2 וג'נרלס ברשת... מה אני אמור לעשות בהגדרות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איך משחקים הירוס ברשת אני וחבר שלי רוצים לשחק אחד נגד השני????? פתחתי חדר נתתי לו את שם החדר קוד איי פי מה שצריך ואין אנחנו לא מצליחים עשינו הפוך ניסינו הכל ואנחנו לא מצליחים!!! :'( אני מדבר על: Heroes 3 Complete
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אליי הופ בהטבעות יש לי GAMEPAD של LOGITECH ה DUAL ACTION אני יודע שזה עם הג'ויסטיק הימני אבל אני לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, לאחר הטעינה הראשונית וההכנה למסך הראשי המחשב פשוט נסגר. מה אפשר לעשות? :s07:
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לוחץ על הדיסק בוחר את אשפה אחר כך מופיע לי חלון שמודיע לי לסגור כמה שיותר תוכנות אני לוחץ על אישור כמובן ואז על אינסטול מקליד את הקוד של המשחק לוחץ המשך מגיע להסכם הרישיון(אבל הוא ריק) לוחץ על YES ואז מופיע לי הבעיה שבתמונה המצורפת יש לי DX9C! ויש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעזור לכם בהתקנת הדמו של באטלפילד העתידי, הנה לפניכם הקבצים שעזרו לי להפעיל את המשחק (כמובן בזכות אנשים אחרים): בעיה של קבצי DLL: http://www.dll-files.com/search.php?s=d3dx9_29 (הורידו את התוכנה שנמצאת למטה, איפה שיש סמל של Engineer) בעיה של DirectX9xc: http://www.shdon.com/files/D3DXDLLFebruary29.zip
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-