משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מכירים את הרגעים הנוסטלגיים האלה שבא לכם לשחק משחקים ישנים כמו Volfied או SkyRoads דברים כאלה... אז אני צריך עזרה לזהות שם של משחק... זה משחק שאתה מקבל מין כלים כאלה... ואתה יכול להתעלל במסך של הווינדוס.. עכשיו ניסיתי לחפש קצת... באתר של Masagames.f2s.com שזה אתר בעברית של משחקים נוסטלגיים ... אבל לא מצאתי... אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה שם המשחק... לא משנה גרסה אם גרסה אחרת, רק אותו עיקרון... תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום הסגתי את המשחק כמו שכתוב בכותרת אבל דמו עכשיו כתוב לי דמו ל60 דקות ומתיי שנגמרו לי ה60 דקות זה יוצא סבבה אבל שאני מתקין את המשחק שוב הוא עדיין אומר לי שנגמרו לי ה60 דקות מה אני עושה כדי שיהיה לי שוב 60 דקות??תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה: D3D Message בכותרת ומתחתיו invalide video mode אני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש את המשחק פולאאוט אם מישהו יוכל איכשהו להביא לי אותו וגם את 2 בהזדמנות אני מאד אודה לו..... צרו איתי קשר בבקשה... ggdb_il@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
-
-
it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרשתי מתחום משחקי המחשב ב- 2,3 שנים האחרונות... אני מעוניין בהמלצה על המשחקים החדשים/ישנים בתחומים: אסטרגיה, ספורט (כדורגל), מירוצים, אקשן, פעולה, ילדים (לאחים שלי..) רק לא Quests תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה למעלה פשוט ראיתי שמצויין האחד האתרים שהוא ל XBOX ו PS2 ולא היה מצוין על PC
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקים בסגנון Deadly Dozen, Raven Shield למי שלא הבין... זה משחקים שאתה שולט על קבוצת חיילים בבת אחת, כל אחד והכישורים שלו, ואתה יכול להחליף ביניהם... יש צלף גאנר, וכו'... מה המשחקים הכי חדשים בסגנון הזה, ומה המשחק הכי טוב בסגנון הזה.. בקיצור המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק המצופה CMR החדש (2005) והוא לא פועל. כל פעם שאני מפעיל אותו זה נותן לי הודעת שגיאה של הווינדוס. מישהו הצליח לשחק בדמו? ד"א הוקדתי מהשרתים של GAMESPOT (לקח לי איזה 3.5 שעות בשביל 250 מגה!)
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייי לכולם האם במקרה יש למישהו את המשחק soldier of fortune 2 אני מחפש את המשחק בנרות וקצת קשה להוריד אותו . אז שמישהו יהיה נחמד ו................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה dj
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
-
אני צריך סיראיל ל HALF LIFE אני רוצה לשחק ב ESF ואני חייב סידי קי טוב בשביל לשחק תודה לעוזרים! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל בעלי הv2 של CS:S(מי שיש לו יודע למה אני מתכוון ) , שאינם מסוגלים לשחק בסרברים הרגילים , כנסו לכאן , רשמו את שמכם , ונארגן משחק...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-