עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Godmoney,

אוקי, סיימתי את המשימה הראשונה ולקראת המשימה השניה קניתי את כל החיילים האפשריים... עכשיו אחרי שסיימתי אותה (וכל הקשתים מתו לי בגלל אסטרטגיה שגויה) אני לא יכול לקנות חיילים חדשים... הצלחתי לסיים את המשימה השלישית עם החיילים שנשארו לי מהמשימה השניה אבל אין מצב שאני אצליח את המשימה הרביעית עם השאריות של השניה והשלישית... מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by GameGems,

אם אתם חובבי פיינל פאנטזי ו/או חובבי משחקי קצב, זה משחק עבורכם! D:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pease Brother,

למה הפינג ב BF2 לא נכון?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by IlanF,

מעניין אותי אם יש פה מישהו שמשחק במשחק. יצא לי לשחק בו בעבר (לא יותר מידי), עכשיו התקנתי אותו שוב והפעם אני מתכוון לשחק קצת יותר ברצינות... המשחק עצמו נראה חמוד ביותר, גרפיקה ציורית קומיקסית. זה MMO שבו אתם יוצרים גיבור על משלכם ויוצאים להלחם בפשע (לא שמתי לב ממש לעלילה, אבל יש פה איזשהי ) המשחק כאמור F2P וכמובן שאיך לא, עם מערכת Mini transactions כמו רוב משחקי הF2P... http://www.champions-online.com או בסטים: http://store.steampowered.com/app/9880/

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  5. אהלן נראה לי שזאת בעיה נפוצה, MP3 עושה לי PAUSE באמצע המשחק (גם בזמן המשחק עצמו וגם בזמן הסצינות) בזמנים קבועים. איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  6. הגירסה המחודשת והמעודכת לאחת מסדרות משחקי אסטרטגיית החלל הטובים ביותר שנוצרו מוצעת כעת ב-Steam בחצי ממחירה המלא לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/המלצה-חמה-החידוש-למשחקי-homeworld-נמכר-בחצי-מח/

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. אז כמו שרשום למעלה המשחק וייס סיטי (כן תקראו לי ישן אבל הדודים שלי באו ורצו לשחק בו...) מתמזער לשורת המשימות כל 3-4 דקות וזה מעצבן שכל פעם צריך להעלות את זה מחדש..מישהו יודע מה הבעיה? אליאב.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by musari,

מזה באטלפיילד קבצים של סרבר ? יש באתר שלהם אפשרות הורדה מזה נותן???

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…

10. החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by יוליוס,

קניתי דיסק מקורי .לאחר ההתקנה כשאני רוצה לשחק מגדיר את השמירה בשם שלי ומקבל את הודעה הבאה : . unable to save - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי את הבעיה גם באנגלית ללא פיתרון : גם אם אני לוחץ להמשיך לשחק ללא שמירה , מופיע לי התמונה של המשחק ונתקע. לא ממשיך[h=1]FIFA 13 - Unable to save personal settings [FREEZE][/h] Please EA, help us. I've been searching through internet all day but i couldn't find any solution. Now i am totally frustrated. When i start game after watching that video and all, after hospitality settings and all, it says it is unable to save personal settings. 1. If i try cancel, nothing happens after that. 2. If i retry, it shows the…

12. Started by SHAY951,

שאני מנסה ליצור שחקן ולשנות לו את הפרצוף או הגוף יש מן מנעול כזה ואני לא יכול לשנות כלום.....חיפשתי איפה שפותחים כל מיני דברים עם נקודות ולא היה שם משהו שאני יכול לפתוח את האפשרויות האלו....מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שהאפשרויות לשינוי השחקן יהיו זמינות? תודה. עריכה (לאחר יום שלא עונים לי): אף אחד לא יודע? עוד מעט הנושא יעבור לדף השני ויעלם לנצח.......

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג עם יצא פס קול ל NBA 2005?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by nore0,

איך אני עושה משחק נגד המחשב בלי להתחבר לסרברים וכו' יענו שהמחשב ישחק נגדי

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by dan9,

האם יש אפשרות לשחק בעזרת בקר אלחוטי של XBOX? בכל הCOD היה אפשר מדוע הפעם לא? אין איזה פאץ??

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר הביא לי מחו"ל את האורנג בוקס הבעיה שלי היא שכאשר אני משחק המשחק רץ נפלא על המערכת אך לאחר כמה פסילות הוא נתקע בשלב ה LOADING ב EPISODE 1 אני מריץ את המשחק עם ויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. משחק רב-משתתפים חדש על בסיס הסרט והספר המפורסם מביא את העולם של Arakkis למחשב האישי - בדקנו את ביצועי המשחק Dune Awakening בשילוב טכנולוגיות DLSS של NVIDIAלכתבה

18. Started by tania131,

בבקשה תעזרו לי..יו אני משתגע...איך מכבים את המוסיקה ואת הצלילים של כל המשחק בכלל ב GOTCHA? איפשר לכבות?!? ב AUDIO יש איך לכבות מוסיקה , כיביתי אבל אני רוצה לכבות לגמרי גם את הצלילים של המקשים של היריות והציפורים והכול! מישהו יודע איך??? ???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by snaidis,

יש פה מישהו שמשחק? איך המשחק בכלל והאם הוא שווה את ההורדה של ה 1.77 GB(המשחק חינמי למי שלא יודע)?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. שלום לכולם!!!!!!!! ניסיתי ליצור בערכת כלים של Neverwinter Nights מן חפץ (אבן) שבלחיצה אחת בquickslot הדמות תלבש שיריון, קסדה, ונשק/ים. אך אני ממש לא יודע איך להתעסק עם הסקריפטים, ולא הצלחתי ליצור סקריפט ולהצמיד אותו לאבן שבציוד שלי. האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה? ניסיתי בגיימר, אבל חצי ענו בספאם, ואלה הנחמדים שניסו לעזור לא טרחו לפרט ואני נשארתי ללא מענה. ICQ: 198284925 תודה לעוזרים :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. http://www.escapistmagazine.com/news/view/91844-Valve-Replies-To-Fake-Order-Form-For-TF2-Items בקצרה, לקוח שלח ל VALVE קופון לרכישת נשק למשחק TF2 שפורסם בתור פרסומת/בדיחה. הוא היה בטוח שהוא הצליח לעבד על VALVE אך שם החליטו לא להישאר פרייארים ושלחו לו תגובה משעשעת יותר. כנסו וקיראו. ד"א - כנראה בגלל זה הם עדיין לא שיחררו עדיין את Half-Life 2: Episode 3 - הם עסוקים מידיי בבדיחות

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  22. האם יש כזה ויכול להיות שפיספסתי? ראיתי שיש act of agression ועוד משחק Reconquest שיצא בהמשך אבל הוא לא נראה מבטיח תודה

23. Started by m83b4,

היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  24. אז שלום לכולם אני חדש בפורום המליצו לי עליו ויש לי ערוץ חדש ביוטוב שם אני ישחק בכל מיני משחקים מכל מיני ז'אנרים אז הנה סרטון ראשון על Dead rising 2 http://www.youtube.com/watch?v=OxE1iJAzEsw&feature=youtu.be אז מקווה שתהנו ותביאו ביקורות בונות מה לשפר מה טוב מה פחות טוב לילה טוב לכולם

25. איזה תרגילים אני יכול לעשות בפיפ"א החדשה יש לי אותה ואני לא יודע איך עושים תרגילים תאמרו לי איך אני גם עושה אותם עם איזה כפתור? וגם איך אני עושה עונה עם איזה קבוצה ? אני מתכוון עונה רגילה,ליגת אלופות,גביע מדינה וכו' תסבירו איך אפשר לעשות כל אחד מהם אם אפשר תודה..

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.