עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sweet_Tooth,

Serious Sam - The Second Encounter!!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by A-10,

הנה כל המי ומה בתחרות הגיימינג השנה - https://gaming.walla.co.il/item/3473267

4. Started by ns,

מה אתם חושב שהי טוב??? :AR15: אני חושב Counter strike :AR15:

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. -------------------------------------------------------- תודה לכל מי שהשתתף, ציפינו ליותר אך העיקר שקבוצת S6 חוזרת! -------------------------------------------------------- כמיטב המסורת ובנוסף למכירה הקבוצתית אנחנו שמחים לקיים מיני מפגש כמידי שנה בדיזינגוף סנטר המשחק ישוחרר בעולם ב 8/11/2011. למשתתפי ההזמנה הקבוצתית המשחק כבר זמין!! המחיר לקניה הקבוצתית עומד על 249 ש"ח ליחידה. זה המחיר הכי זול כרגע בישראל. (בתנאי שנעבור כמות של 35 יחידות) מידע למניעת שאלות מיותרות: *התשלום יהיה באמצעות כרטיס אשראי או מזומן * לא ניתן לשלם ב PAYPAL * לא ניתן לשלם במזומן לשליח * לחלופין ניתן לבצע העברה בנקאית לארקדיה: בנק הפועלים, סניף 552, מס' חשבון 172162 * תשלום עבור מש…

• 153 תגובות
    • 24.7k צפיות
  6. Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…

7. Started by LIOR42,

מישהו מכיר את המשחק הזה כי אני תקוע בו

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by hovav,

האדמין PARALLAX כבר מעליב אותי כבר הרבה זמן עוד לפני שנתנו לו גישות, כל פעם שאני בא לחדר איתו הוא צריך לרדת עלי ולהעליב אותי מול אנשים אחרים. ועכשיו זה כבר נמאס לי.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. להלן רשימת הקבוצות שנרשמו לאירוע, אלו שהשלימו את הרשמתן ואושרו: NOM-Gaming.ESET - רשומים. team3h - רשומים. qTp-Gaming - רשומים. r4pe- רשומים. RM8S- רשומים. DEVNC- רשומים. Memento Mori - רשומים. ready4action- רשומים. EFD-Team - רשומים. cyberdevils-gaming - רשומים. e-Srael.MSI - רשומים. Deadly-Impact - רשומים. wrc - רשומים. lemon slide - רשומים. mousetrap - רשומים. stfu-gaming - מאושרים.

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by SloOmPer,

המשחק Crysis תומך בטכנולוגיית Quad ?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. Started by dudu1212,

היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by Boomerang,

.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות הגה מירוצים אבל יש לי שאלה... בכל משחקי המירוצים הנורמלים אפשר להשתמש בהגה ובכל הפונקציות שלו כמו רטט וכוח נגדי אנערף? או שיש משחקים ספציפיים מיוחדים בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by yoni111,

יש דבר כזה קיים בטווח מחירים נורמלי?(5000-6000)??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אפוס הסטורי רחב מימדים על המזרח התיכון שציר זמנו מתפרש על 3000 שנה, מהתחנחלות השבטים ועד למרד בר כוכבא ויציאה לגלות האחרונה ממנה חזרנו ב1948... יהיו כמה קמפיינים, עברי, פלשתי, יווני ומצרי למשל בקמפיין עברי אפשר להדגים קצת ממלחמות ישראל בעמים הכנעניים, עמלק וכו', בקמפיין הפלשתי את הגעתם של הפלשתים מאזור יוון (לשם כך כונו גויי הים), הגעתם והתנחלותם ברצועת החוף הזו (אזור הלבנאט בשפה גאוגראפית), בקמפיין המצרי נטעם מקרוב את קרב קדש העתיק שהוא הקרב העתיק בהסטוריה. הגרפיקה של המשחק תצרטך להיות מפורטת כמו בAOE3 לדוגמא אך הרבה יותר חדה, צבעונית ועמוקה. ההסברים והסרטים הקדם-משחקיים יצטרכו להיות בעלי קריינות רצינית, נתינת הרגשה דרמטית וקשה, מעט מלחיצה ומרתקת, ממש לפני קרב. לשלב במשח…

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by wooper,

שימו לב לזה Street Cleaning Simulator http://www.gamespot.com/street-cleaning-simulator/platform/pc ראיתם איזה ביקורת קיבל באתר עכשיו תראו את הבקורות שהמשתמשים נתנו למשחק הזוי 9.1 ניגוד השנה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dor31,

למישהוא יש אתר למודים למשחק.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by artyom,

יש MOTOGP3 משחק ענקקקקקקקק!!! השליטה קשה, המשחק דיי מאתגר וכיף לשחק בו!! יש המון דברים לפתוח... המרוץ מלווה במוזיקת DRUM & BEAT מהירה וזה רק מוסיף לאווירה עם המערכת שלי העלתי את המשחק בלי בעיות. כמה תמונות http://peo76.supereva.it/immagini/foto%20peo/MotoGp3.jpg http://www.deafgamers.com/motogp3pic3.jpg תהנו

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by yotam360,

עברתי את האימונים של החובש וכשאני משחק יש לי אפשרות לרפא אנשים. אז השאלה היא האם אני יכול לרפא את עצמי???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by bz_amir,

מתי סוני 3 יוצא? :s05: :s05: ??? ??? ??? ??? ??? :s07:

21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%9b%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93/

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-interplay-%d7%91%d7%a9%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by ShaY-MoR,

אהלן אנשים.. התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה .. כשאני נכנס למשחק אני רואה שהרזולוציה שלי שהיא 720P על מסך 26 LCD לא באה בטוב למשחק. מזה אומר? שכל התפיט הראשי של המשחק כמעט ולא רואים ממנו כלום.וככה כל התפרטים במשחק. ואי אפשר לשחק ככה מסך שמתבסס על ניווט מהתפריט. מה גם שחלק מהיכולת של השחקנים מוסתרות ככה. ניסיתי לעלות רזלוציה עד 1080P וזה עשה יותר גרוע. נסיתי להוריד עד ל800-600 וכאלה וגם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

24. Started by blackorder,

אני תמיד רואה את הדמות של באטמן בצד שמאל האם יש אפשרות לשנות את זה שהוא יהיה במרכז ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by TeaTime,

חברה נוספת נסגרה, טרויקה (המפתחת של ומפייר, טמפל אוף אלמנטל איוול וארקנום) המשחקים של החברה לא הוערכו מספיק ולא הסיפקו לה כדי לפתח משחק נוסף

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.