עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן רציתי לדעת את כמות האנשים שמשחקים באינטרנט ב רייבו סיקס ווגס בכל העולם בערך ואת סגנונות המשחק שיש במולטיפלייר אני שואל את זה כי אני שחקן ותיק של המשחק RAVEN SHIELD וכיום אין לי עם מי לשחק שם כי זה כבר ישן ואני שוקל לקנות את וגאס כי יש סיכוי שזה אותו סגנון תודה

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. Started by bennnn,

מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by פיני1805,

יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  4. השאלה בכותרת^^ תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  5. יש את הבאג הזה בשידורים חוזרים שזה מקרטע כמו בפיפא 07 רק שכחתי איך משנים את זה בהגדרות של המשחק עצמו בתיקייה .. אם תוכלו לעזור לי אני יהיה ממש מבסוט

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אני וחבר שלי מחפשים כל מיני אנשים שמשחקים במשחק הזה ככה מידי פעם בשביל הכיף. רמת המשחק שלנו בינונית +\- (מנצחים בערך שני ארד, ברוטל אחד.., כל אחד מאיתנו) אייסיקיו למי שיש את המשחק ורוצה לשחק מידי פעם(בקבוצות של 2..) - אבל אפשר גם אחד על אחד.. 394947300

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by Mesatla,

אני היום התקנתי ויסטה והכל עובד טוב כל המשחקים עובדים אבל משום מה הסורס שהוא על HL2.EXE לא עובד עולה המסך פתיחה של SOURCE ואז מתכבה ונותן הודעה בויסטה "hl2.exe has stopped working" בבקשה עזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by Shoko,

?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. יש פאטץ' שמתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by GAI2003,

שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  12. נתקעתי בשלב השני על הספינה, אני לא יודע מה לעשות כבר, הגעתי לאיפה שיש סירה כזאת שלוייה, אני חושב שצריך איכשהוא לנתק אותה או משהו אבל אני לא יודע מישהו יודע איך עוברים את זה!? הנה תמונה מקווה שזה קצת נותן מושג על מה אני מדבר http://myfiles.co.il/file/9109/------------JPG.html

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. שלום ובוקר טוב.... לאחרונה התקנתי את המשחק AOE3. ובעיה דיי מציקה שנתקלתי בה היא שבכל פעם שאני שומר את המשחק לוקח בערך 3-4 דקות בשביל שהשמירה תתבצע. המחשב שלי סביר (<--) ואני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות, הכל בערך על מדיום. זה עוצר את זרימת המשחק וגורם לי לשמור פחות....יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. מוכרים בסטים את שלושת משחקי הקול אוף דיוטי במחיר מדהים (חח בטח...) של 39.90$ (Call of Duty, Call of Duty® 2, Call of Duty: United Offensive) האם החבילה הזאת שווה את המחיר? http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=222&cc=IL

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by snaidis,

למישהו יש מושג מתי בדיוק יוצא ה ORANGE BOX? או לפחות בקרוב..? תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. ממש ממש שיעמם לי אז החלטתי להתחיל לשחק מחדש.. פעם ראשונה ששיחקתי הפנס לא עבד לי לא יודע למה אבל השתמשתי בראיית לילה לפצות על זה אבל עכשיו גם הפנס וגם הראיית לילה לא עובדים לי מסיבה כלשהי... ויש מלא מקומות חשוכים כאלה שאני פשוט לא יכול לעבור דרכם כי אני לא רואה כלום עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by XxxxBOSSxxxX,

אם אני עושה משחק רשת בין 4 מחשבים ב TITAN MOD האם יש לי אפשרות להוסיף למשחק 44 BOTS?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by dj_horse,

שלום! שאלה זאת מופנית למי שיש לו ידע בנושא של הרשמה ומשחק ברשת של flight simulator x. כול מי שמשחק בזה ברשת ויודע כיצד אפשר לשחק ברשת,ויכול לתת לי הדרכה בשלבים אני אודה לו. אני ניסיתי להירשם אבל כול פעם שהקלדתי סיסמה, הוא הכניס לי שגיאה של זה. ניסיתי את זה לפני כמה זמן,כלומר בר הרבה זמן לא ניסיתי את זה בדיוק,אבל מי שיוכל לעזור לי אודה לו.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. מישהו בכלל משחק במולטי של זה? מאחר ואין שרתים רשמיים של החברה, מדובר בשרתים שמוקמים ע"י גורמים פרטיים. ב-NWN1 יש טונה של שרתים כאלה (הייתי חבר באחד למשהו כמו שנתיים) - השאלה אם כבר יש שרתים של NWN2 ואם מישהו משחק באחד טוב.. -דרור

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם על שרתים ישראלים טובים למשחקים הבאים: Counter Strike Source Day Of Defeat Source Half Life 2 Deathmatch Source תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים