עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com אין לי שום פאטש(לא שופטים ולא ליגה ישראלית) ולא מתכוון להתקין ;D

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by nore0,

הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום הגעתי במשחקים C&C3 לשבט השלישי(SCRIN אם אני זוכר נכון) ובמשימה השנייה איתו אני לא מבין אך לעבור אותה... אני מקבל יצור שיכול לשלוט באויב אחד בכול פעם ועוד שני רכבים שהם בקצה השני של המפה ממנו. עכשיו מה אני עושה? אני יודע שאני צריך לשמור שהוא לא ימות ולהרוס GDI את המבנה של החיילים. אפשר לקבל קצת הסבר אך לעשות את זה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. אני עדיין לא יודע איך זכיתי למזל הנהדר הזה, שאיפשר לי לקבוע עם אספן ממדינה אחרת, לראיין אותו ולצלם סיור וידאו מודרך באוסף שלו. פשוט מדהים, חוויה שלא אשכח, ולמרבה השמחה אני יכול גם לחלוק אותה אתכם

5. Started by R)X(Z,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by ariel7766,

כל מי שרוצה לשחק נגדי במולטי פליר 1 על 1 שיכנס אליי לאי סי קיו 463291370 יש לי חדר ariel the PRO והסיסמה שלו היא : 500

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by mistaarvim,

יש לי כרטיס מסך 1950XT ומסך 740N של samsung וכשאני מסמן את האפשרות V SYNC ונכנס למשחק אז אחרי איזה דקה של משחק המסך נהיה שחור, הנורה שלו מהבהבת וזהו אין תגובה מהמחשב יותר.. כשאני מבטל את האפשרות המשחק רק... למישהו יש מושג לגבי הבעיה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  8. אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. במהלך המשחק או שהוא יוצא לי לווינדוס או שהוא נתקע וצריך לעשות ריסט!!! התקנתי את העדכון של הגירסה 1.7 וכאשר אני מתקין את 1.9 הוא לא נכנס בכלל למשחק, האם יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. האם המשחק הגדול הבא מבית EA Games וחברת BioWare יחזיר אותנו אל העולם של Thedas לאחר הפסקה ארוכה? לכתבה

11. Started by zeez100,

מי יודע איך במשימה הראשונה איך מפעילים את הקוד לפתוח את השער

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איזה יש ואיפה אני יכול להוריד אותה? חוץ מה valve hammer editor תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. יש להם אתר ? תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  15. בחברה נחושים להמשיך ולטפח את האלטרנטיבה שלהם ל-Steam, אשר תקבל באופן בלעדי חלק גדול ממשחקי ה-Xbox המובילים בעתיד הקרוב חנות האפליקציות של ענקית התוכנה עבור חלונות 10, ה-Windows Store, הצליחה להכעיס חובבי גיימינג רבים בתקופה האחרונה, כשהפכה לבית הרשמי של כותרים בולטים כמו Rise of the Tomb Raider (שזמין גם ב-Steam לשמחתנו) ו-Gears of War: Ultimate Edition – והפגינה כמה וכמה חסרונות ובעיות טכניות מהותיות, שהעלו דז'ה-וו די שלילי לשירות ה-Games for Windows Live הידוע לשמצה, שהיווה פלטפורמה נוראית למשחקים מסויימים לפני כמה שנים ונסגר לבסוף בקול ענות חלושה. בשל העובדה שחנות האפליקציות עושה שימוש בארכיטקטורת ה-UWP (ר"ת Universal Windwos Platform) החדשנית של מיקרוסופט, ש…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  16. מיקרוסופט חושפת את דרישות המערכת והתאריך לתחילת הבטא הפתוחה עבור משחק המירוצים שמגיע לראשונה לעולם ה-PC אחת ההפתעות המשמעותיות ביותר במסגרת ההחלטה של מיקרוסופט לחזק את מעמדה של מערכת החלונות 10 כפלטפורמת גיימינג פורחת הייתה להביא את סדרת Forza Motorsport אל המחשבים האישיים, בפעם הראשונה אי פעם עם הכותר השישי בסדרה – ובגירסה שתהיה חינמית (לפחות בבסיסה) בנוסף לכל. כעת אנחנו זוכים לעדכון חשוב, אשר מכריז כי בטא פתוחה לכולם עבור Forza Motorsport 6: Apex תחל כבר ביום חמישי הקרוב, ה-5 במאי 2016, עם דרישות מערכת מינימליות להפעלתו ודרישות המומלצות להפעלה ברזולוציה וקצב של 1080p60 וברזולוציה וקצב של 2160p60. מבחינת המינימום הבסיסי עבור הכותר נראה כי מדוב…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by elior021,

שלום האם עוד מישהו נתקל בתקלה שאי אפשר להוריד עדכון data pack ל PRO 13 בסוני ? אני די בטוח שהתקלה נובעת מהשרתים של PES כי ניסיתי ממש הכול! החלפתי ראוטר בבית. הפנתי DMZ לסוני פלייסטיישן. החזרתי את הסוני להגדרות דיפולט כדי לשלול תקלה בסוני. הסוני גולש באינטרנט בלי בעיה אבל עדין לא מצליח להוריד את העדכון מקבל שגיאה comunication error

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Soya Gaming,

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by vitali1987,

שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חברה למתקני סימולטור של משחקים למחשב XBOX PS3 אנחנו נשמח לשמוע ממכם את התגובות ורעיונות שלכם בנושע

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by ravid,

הנה היא,באיכות מצויינת. http://fadedcode.com/hl2case.jpg אני אישית הולך להדפיס אותה עריכה: טעות שלי זו לא העטיפה המקורית...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. לא מצאתי מידע ב widescreengamingforum הרבה פעמים אני משנה ידני בקבצי ה engine או Config אבל אני לא מוצא שום קובץ כזה בתקיית המשחק

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by Spinier,

אהלן חברה, דף זה נועד בישביל לרכז את כל הישראלים שמשחקים SC2, ותוכלו לראות איפה אתם עומדים ביחס לאחרים. http://sc2ranks.com/c/169/israel-division אם אתה לא רואים את עצמכם ברשימה, חפשו את עצמכם ותביאו את הלינק לפרופיל שלכם, למשל: http://sc2ranks.com/eu/823456/Spinier בצד ימין למעלה אתם רושמים את השם שלכם בBattle.net, Code, והשרת שאתם משחקים בו.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by crowbar87,

Company of Heroes: Modern Combat Mod תאריך יציאה: 13.3.12 אתר: http://www.moddb.com/mods/company-of-heroes-modern-combat http://moderncombat.blacksandstudio.com/ תיאור (לקוח מעמוד הMDB): ביקורת: Company Of Heroes : Modern Combat Mod Review מפות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.