עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום משום מה שני המחשקים הנ"ל כשאני מעלה אותם ברזולוציה גבוהת מ- 1024 על 768 אני מקבל פתאום מסך שחור שקודם לא היה לי אותו! אני לא יודע אם זה קשור אבל הדבר התחיל מאז ששיחקתי בNFSU2 ויצאתי מספר פעמים מהמשחק לWIN(בלי לסגור אותו) ואז חזרתי אליו. במשחקים אחרים בדקתי את זה ואין את הבעיה הזאת והם פועלים גם ברזולוציה גבוהה(לא שיחקתי כי להריץ את המשחק המחשב שלי לא יסחב) משהו יודע אך אני יכול לסדר את זה(נשאתי למחוק ולהתקין שוב את המשחקים לא עבד) המפרט שלי אם צריך AMD 3000 1G זיכרון 6600GT כרטיס מסך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. שלום, אני כרגע התחלתי לשחק בסטאלקר ואני ממש בהתחלה... אני לא יודע מאיפה לצאת מהחדר הקטן הזה שנמצא המוכר משהו יודע?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  3. Started by haimon_v,

שלוםיש לי שתי בעיות שאחת אישהו הסתדרה 1. המשחק לא ביצע שמירות כשהייתי מגיע לנקודת שמירה הוא היה כותב save failed -זה איכשהו הסתדר 2. אני לא יכול לשנות שום דבר בתפריט options כשאני נכנס אליו הוא נותן לי מסך ריק ואין שום דרך לצאת מהמסך חוץ מלהעלות את ה task manager ולצאת מהמשחק. מה עושים?????????????

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. האם המשחק יפה?אני יודע שזה fps אבל האם הסגנון הוא משימות ומתקדמים בו? או שזה כמו ut? עם מפות וכו? אשמח לשמוע תגובות תודה!

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by bogdant,

שלום יש לי את ה משחק 1.60 והוא עובד הכול טוב חוץ במשחק אצמו הוא נתקעה כאילו המחשב חלש מדי או שאין מספיק זכרון (לא יודעה את הסיבה) System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)(256) 768 of RAM ATI RADEON 9600 SEries ATI RADEO 9600 Series Secondary

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by IlanF,

במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

אני ואח שלי רוצים לשחק אחד מול השני יש לנו רשת אבל אנחנו לא יודעים איך אפשר לשחק דרך המשחק אחד נגד השני בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. בשלב הזה הסוס המעופף שלי נתקע תחת היד של האיש אבן הזה ואני צריך לחלץ אותו.. אני מדבר על השלב הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen046.jpg עשיתי את כל הדרך מה שאני צריך קיבלתי כבר את הקשת מהעין שלו, שרפתי את הבחור שזאוס קילל אותו וקיבלתי כבר את הכוח RAGE מהאלה... עכשיו אני מנסה לחזור חזרה למקום שבו הסוס נמצא אבל הדרך חסומה לי ואני לא יכול לטפס לשם חזרה, איך אני מגיע לסוס חזרה ? אני נמצא באיזור הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen050.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen051.jpg תודה לעוזרים שברתי את הראש ועדיין לא הצלחתי לעלות על דרך

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. שאלתי את השאלה הזאת כבר אבל פשוט חסמו לי אותו ואז פתחו לי אותו שוב ועבר חודש מאז... ואף אחד לא מגיב... אני אשמח לקבל את הכתובות של השרתים שלהם...(פשוט יש לי מלא לאגים...) ואם מישהו גם יגיד לי מזה לפתוח פוטים בפייר וול ואיך עושים את זה, זה גם ניראה לי יהיה טוב אם יהיה לי פחות לאגים... תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by Quickly,

אני לא מצליח לשנות את ההרצים במשחק לא משנה איזה רזולציה אני משחק זה 60 הרץ (crt) איך אני משנה את זה דרך איפה?? משהו תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by מגדל,

שאני מזיז את העכבר שמאלה הוא זז ימינה איך אני משנה את זה......? ואיך יוצאים מהאוטו.....? תודה...

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by עמוס ז,

אני כרגיל מעדכן אותכם על דברים מענינים ... בבקשה http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=87 הטורניר ל - BF2.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by The Dom,

לפני הכול: שני המשחקים חוקיים יש לי דרייברים מעודכנים 2 המשחקים עבדו לי כבר פעם. כשאני מנסה רק לראות את רשימת השרתים בCSS - זה כול הזמן מחפש ולא מוצא ואפילו לא אומר שאי אפשר להתחבר לשרת המרכזי. למה זה? (האינטרנט דולק כמובן ואף משחק אחר לא רץ ברקע) 2)כשהתקנתי את DARK MESSIAH - ההתקנה עברה חלק. עידכנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו אני שמעתי רק את הצלילים (ומסך שחור) כשבאתי ללחוץ CTRL+ALT+ DELETE כבר בכפתור של הCTRL הופיעה לי ההודעה הבאה. (המשחק מקורי+דרייברים מעודכנים וגם ניסיתי להתקין מחדש) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by bennnn,

היי התקנתי תמשחק מחדש ושמרתי את התקייה של השמירה יש תקייה של save game ועוד קובץ לידה של TDU_MC_1_45_A.dmp השאלה איפה אני שם אותם שהמשחק ישמור לי וימשיך מאיפה שהייתי אז?תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

ברגע שאני נכנס למשחק (אחרי התפריט הראשי) אני מתחיל לשחק ואני רואה רק עניים אדומות שאני יכול לירות בהם איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by 104952,

שלום לכולם , התחלתי לשחק לפני שבוע RE4 למחשב , אני נהנה מאוד בנתיים אבל יש לי כמה שאלות למבינים בנושא - 1) האם כדאי לי להשתמש רק בשוטגאן וב HANDGUN ולשפר אותם....או לקנות כל הזמן נשקים חדשים? 2) בשביל מה אני צריך לאסוף את כל האוצרות שבמפה? הם יתנו לי משהו? או שסתם הם פשוט שווים הרבה כסף? 3) מצאתי BEERSTIN ומצאתי שתי אבנים בשם CATSEYE. חיברתי אותם לBEERSTIN , ולא קרה כלום, האם אני צריך למצוא אחד נוסף? ומה יצא לי בסוף ( לא איכפת לי אם זה יהיה ספוליר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by Omerole,

יש למישהו שמירה למקום שממנו אפשר להתפצל למסדרון ולמגשים המשאלות ככה שאפשר יהיה לצפות בכל הסופים? פשוט לא היה לי את הקווסט של המסמכים הסודיים בעיר הזאתי אז אני יכול רק את הסוף של הכסף תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. היי אנשים לאחרונה נתקלתי בבעיה במשחק הנ"ל. תוך כדי משחק, המשחק(כלומר המצלמה) מתחיל להסתובב על הציר של הדמות ופשוט לא מפסיק להסתובב עד שאני לא יוצא מהמשחק לגמרי ונכנס מחדש מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הארורה הזאת? כל תשובה תתקבל בברכה... עריכה: אפשר לנעול... מסתבר שזה נגרם ע"י הג'וייסטיק שהיה מחובר למחשב...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by The Dom,

דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by idoking,

אני מנסה להתקין וזה מה שהוא רושם לי: http://www.2send.us/uploads/807fffb646.jpg אולי זה קשור לויסטה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  22. Started by Itzik 007,

כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by ex_,

היי, מה ההבדל בין waypoint ל linkpoint יש אפשרות להגדיר איזור/ או path מסויים לפטרול(שמירה)? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by ofeky1,

פתחתי את כל השחקנים והשאלה שלי היא: מה צריך לקרות אחרי שאני מנצח את המלך עם הסגן שלו? ניצחתי אותו ולא קרה כלום! המלך לא אמור להיפתח לי? נ.ב כל השחקנים כבר פתוחים מה זה ה DEVIL משהו זה?! שמשחקים כמו במשחק גוף שלישי מה קורה שאני מסיים אותו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by rikus,

סרטון ב STREAMING מתוך המשחק http://www.gamershell.com/tv/7943.html לא יודע מה לחשוב עליו, מין שילוב של POP עם GOLDEN AXE ו משהו כמו ה PLAYSTATION שכחתי איך קוראים למשחק הזה...בסה"כ משחק אקשן לחלוטין, שאני לא יודע כמה כל התנועות האלה עם החרב באמת עושות את ההבדל מ-CLICK CLICK..

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים