משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני חושב לקנות דרך סטים את זה... והשאלה שלי האם למשחק יש קהל ביכלל?? כמה שרתים יש למשחק והעם הם מלאים באנשים? ואיך המשחק עצמו?מגניב?מרגש?מדהים? כמה שחקנים הכי הרבה אפשר במפה לשחק? תודה לכול העוזר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ראיתי פעמיים כבר תיבה שנקראת: crystal chest. אבל אני לא מצליח לפתוח אותה כי הוא רושם שאני צריך מפתח. משהו יודע איך פותחים את התיבות האלו?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המשחק עצמו נראה נהדר, והמשחקיות שלו נורא מעניינת ומרתקת. אבל הוא יותר מדי מסובך, איך אני יכול לנהל את הכספים שלי כמו שצריך? הכוונה להעלות את הארנונה לתושבים? כי מה שקורה שאני כל הזמן נמצא במינוס, ואני צריך לקחת הלוואות.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את המקשים כרצוני בפעם הראשונה ניתן לשחק במשחק...אך לאחר שיוצאים ממנו לא ניתן לחזור והמחשב תוקע את המשחק רק לאחר שמוחקים את הקובץ ההגדרה של המקשים מהתקייה של הnba ניתן לשוב ולשחק בו אך עם הגדרת המקשים של המשחק ולא מה שהגדרתי לו. יש למישהו פתרון???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אולי איך אני אמור לעבור את השלב שבו עלי להתחמק ממכוניות בכביש .הגעתי לסוף אבל תמיד דורסים אותי כי לא יודע לאן לגשת
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ההחלטה של סוני להסיר את המשחק המדובר מהחנות המקוונת שלה מאיצה משמעותית את התגובות החריפות הנחרצות נגד המפתחת - וכעת נראה כי כמה תביעות ייצוגיות על הטעייה מכוונת עלולות להפוך את המצב לגרוע אפילו יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להביך את אחי הקטן ולנצח אותו בטורניר Pro Evolution Soccer 5 ביתי הבעיה שמהדברים שראיתי יש רק מולטיפליר באינטרנט(חוץ מיכמה באותו מחשב) ואני רוצה לשחק ברשת ביתית בילבד יש דבר כזה ב Pro Evolution Soccer 5? במיקרה שיש תגידו לי בבקשה איך מגיעים לקרבות רשת מהתפריט בתודה STONE
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
החברה היפנית שמוכרת בעיקר תודות למותג של סוניק הקיפוד (וגם סדרת משחקי Yakuza) עומדת להפוך לבעלת הבית החדשה של Rovio הפינית - שהביאו לחיינו את Angry Birds לכתבה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
Petroglyph הוציאו פרק מספר 5 בסדרת הווידאו השבועי לגבי המשחק שלהם End of nations http://www.endofnations.com/en/news/#End of Nations Warfront 105: Happy New Year צפייה מהנה =]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי בדיוק יוצא ה ORANGE BOX? או לפחות בקרוב..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רוצים להבין על מה כל המהומה בלהיט האינדי המקוון הגדול ביותר של השנה החולפת? בימים הקרובים תהיה לכם הזדמנות לכך פסח כבר כאן, ואם יש לכם רצון למצוא שעשוע דיגיטלי שיסייע לכם להעביר את הזמן בצורה נעימה – לחנות של Steam יש כמה וכמה פתרונות בשבילכם. הפלטפורמה המקוונת מציעה סוף שבוע של משחק חינמי בשני כותרים שונים ופופולריים הפעם – עם Rocket Leagueשהפך לתופעה בינלאומית כמעט חסרת תקדים, ו-Company of Heroes 2 אשר ממשיך לשמור על קהילה מקוונת חזקה גם היום, כמעט שלוש שנים אחרי שהושק לראשונה. Rocket League צמד המשחקים יהיה זמין להורדה וגישה חינמית עד לשעות הערב ביום ראשון, ה-24 באפריל, כאשר מי שיתלהבו מהחוויה יוכלו גם לבצע רכישה שלהם במחיר מוזל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה. התקנתי את המחשק והכל עובד פיקס אבל התפריט של ההתחלה לא רושם לי כלום. במקום אפשרויות, משחק חדש וכו זה רושם לי >NULL< . מישהו נתקל? מישהו יודע....... HELP
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי :hi: :hi: יש במקרה גירסת CD למשחק הזה? ולא DVD???????? אם כן בבקשה תלנקו לי אני מת לקנות אותו.................... :jump: :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חבר הראה לי את המשחק ודי אהבתי. ממליץ לכם לנסות המשחק הוא משחק ONLINE וצריך רק להוריד ולהרשם בחינם. הנה קישור: http://knightonline.e-games.com.my/
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני במפה הראשונה (הסתדרתי על הבאג הלא נורמלי שהיה לי במשחק..) - ללמוד איך להפעיל את היצור אומרים לי להוציא אותו החוצה , להאכיל אותו, עשיתי אחרי זה אומרים לי לקשור אותו לאבן .. עשיתי ואז מה.. כלום לא קורה.. איך עוברים את המפה ואני מנסה לשחרר את האחיזה של הרצועה מהאבן ולא הולך.. שעה אני מנסה וכלום.. מה אומר לקרות אחרי זה..?? עזרה..
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי לא רשום.... איפלו בsystemrequermentslab אין...
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ravrBxy0NbYתיהנו , ותירשמו אם אהבתם
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותח משחק ב quake 3 שסוג המשחק הוא נגיד excessive או instagib, למי שלא מכיר יש את זה בשרתים באינטרנת, אלה סוגי משחק מיוחדים שלמשל כול הנשקים מהירים או יש מלחמה בקבוצות שצריך "להקפיא" את אנשי הקבוצה היריבה. איך אני מתחיל אצלי משחק נגיד excessive ב skirmish ? יש איזו פקודה בקונסול? נ.ב יש לי קובץ שהורדתי כשנכנסתי לexcessive וכך גם לשאר הסוגים תודה מראש לכול מי שמגיב וסליחה על השגיאות כתיב
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני ממליץ רק על MU ! OMEGA-MU במיוחד על עונה חדשה (6) אפיזודה 2 כמו שרת זה omega-mu.eu I recommended only MU Season 6 Ep' 2 Omega-mu.eu משחק מגניב ! דרושים GM חדשים/משקיענים! המעוניינים במעמד GM יקימו גילדות עם 10 שחקנים ומעלה וילחמו על הטירה, המנצח יוכרז כ GM בתקופת ניסיון (TGM) כל המנצחים יזכו בנשק עוצמתי חדש F.O Balanced classes Cool season 6 MU new skills no wing bug אומנם עונה שישית יצאה בשנת 2011 - אך האפיזודה הטובה יותר בשנת 2012! ביקורת: צריך להשקיע זמן כדי להתקדם במשחק צריך לדעת אנגלית גרפיקה בינונית ביחס למשחקי רשת אך יש כאלו שאוהבים את המראה הישן. חסרון עיקרי - ממכר!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-