משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה אטת farcry אז התפריט עולה כרגיל, ורק כזה מגיע למסך המשחק ממש, אז הכל הכל לבן. ואני רואה את הדמות שלי אפורה זזה. למה זה? התקנתי והסרתי את המשחק ולא עזר. יש לי geforce fx 550 מעודכן והוא עובד לי מצויין בשאר משחקים. 512 ddr winxp
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ערב טוב. הגיעו לאוזניי שמועות משני אנשים שאנדרגרוונד 2 יוצא לאוויר העולם ב-14 לחודש, האם זה נכון? האם יהיה אפשר להוריד אותו מהאימיול באותו יום?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שיחקתי במשחק והכל... ואז ראיתי ארנב ואחרי זה גם צבי והרגתי את שניהם, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו אחרי שהרגתי... ניסיתי לבדוק באפשרויות אבל לא מצאתי משהו כמו להרים גופה....? ??? ? אני בטוח שצריך איכשהו להרים את הגופה או לעשות משהו כזה.... זה לא הגיוני שפשוט הורגים וממשיכים כאילו כלום נכון?!?! תודה לעוזרים..... ;D (בבקשה לא להפוך את הנושא לדעתכם על המשחק, פשוט לענות על השאלה)
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אמ היום בהפסקה דיברתי עם חבר ואמרתי לו שאני מחכה ל HL2 הרבה זמן. אז הוא אמר לי שאני יכול לקנות CS CZ ביותר זול ואז אני גם מקבל CS 1.6 CS CZ HL1 ( לא בטוח ) HL2 (כשיצא) CS S האם הוא צודק? והאם יהיה כמו שקרה ל HL1 ששינו את הסיריאלים ואז אני אצטרך לקנות חדש? תודה רבה. אני פשוט כבר מת לשחק בזה עריכה: אני קונה מאופיס דיפו זה בסדר? כמה זה יעלה לי? (זה פחות חשוב העיקר למעלה. בבקשה תענו עוד מעט אני הולך)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, המשחק אמור היה להיות סטייל Dungeon keeper - אתם משחקים את ה-bad guys, בונים מאורה תת- קרקעית, ממלאים אותה במלכודות, מאמנים חיילים, מוציאים אותם למשימות ומחסלים את הטובים... Dungeon keeper 2 היה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם לדעתי (נראה לי ששיחקתי בו יותר מב-starcraft), אז חיכיתי ל-Evil Genius בקוצר רוח. לצערי, Evil genius לא מספק את הסחורה. החל ממשימות שלא תמיד ברור מה רוצים ממני בהן, דרך minions טפשים כמו נעליים משומשות (הם ירוצו ישר לתוך המלכודות שהם בעצמם בונים, לא ישיבו אש אם יורים עליהם כשהם בדרך לאנשהו, לא שומרים גם במקומות שאני פוקד עליהם...) וכו'. בסה"כ המשחק די טוב והוא מעסיק אותי לא מעט שעות בשבוע האחרון, אבל אני מאוד מאוכזב שהוא לא מגיע לקרסוליו של…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק, ואז כתוב לי שאנ יחייב להוריד איזה פאצ'. לא חייב אבל אם אני בוחר ב"לא כעת" אז לא קורה כלוום. הורדתי את הפאצ', התקנתי, אבל זה חוזר על עצמו. שוב ההודעה שעלי להוריד פאצ'. בקיצור ככה זה תקוע לי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למה ה STEAM אצלי ב OFLINE MODE איך מחזירים אותו ל ONLINE זה דחוף אני רוצה לשחק..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
היי, לבעלי קופון ה"ל 2 שלא יודעים, אפשר כבר עכשיו לשחק ב-CS:S. אני צריך חוות דעת של מי ששיחק בו - איך המשחק? הוא טוב (ולא לדבר רק על הגרפיקה אלא גם על המשחק כי אני לא שיחקתי בישן...)? תודה.
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כידוע לכם אחרי היציאה של החודש שעבר של הראללי הריאליסטי של ליצ'ארד ברנז לא יצא משהו שווה ובכלל משמעמם בזמן האחרון. הייתי רוצה לדעת לאילו משחקי מרוצי מכיניות / אופנועים (לא משנה הסוג) אתם מחכים. זאת הרשימה שלי: Colin Mcrae Rally 05- 19/10 Mtx Mototrax - 25/10 Driver - 2005 NFSU 2- 15/11 זהו בעצם. דיי מאכזב שכמות משחקי המכוניות כולכך קטנה לתקופה הקרובה. תאמת הייתי עושה סקר אבל הרוב כמוני היו הולכים על המשחק האחרון. בכל זאת היית רוצה לדעת למה אתם מצפים מכל.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי קודם כל איני מתכוון ל- ZERO HOUR , אלא למשחק הרגיל והמקורי עכשיו לפי מה ששמתי לב יש שתי אופציות האחת : משחק רשת פנימית כשבה מגדירים יחד עם עוד משתתפים על יוצר משחק וכל אחד רושם את האיי פי של היוצר השנייה : משחק גלובלי שאין לי בו כל כך מושג ( אני מניח שזה משחק שמבוסס על שרת של המשחק מהחברה EA ) אני ישמח אם ייצרו איתי קשר ו/או ייתנו הסבר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
נתקעתי בבית חולים שכבר הפך לסיוט הזה למטה במרטף (33F) עם איזה 7 מיטות ואיש אחד לוחש שמה מה עושים??? תנו לי עזרה מי שיכול באיסיקיו כי לא עונים אחרי זה 159369803
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת, במידה והמחשב שלי קולט את הדיסק של הסוני 2 אז איך אפשר להפעיל אותו? אני צריך אמולטור... או כל דבר אחר שיפעיל אותו כי ככה סתם הוא לא פועל. כי המשחקים של הסוני סבבה אבל אני לא סובל את השלטים האלו אני אוהב את המקלדת והעכבר שלי שאיתם אני במחשב כל היום הכי נוח!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מתלבט בין X-BOX עם צ'יפ צורבים למחשב למחשב. אני יכול לקנות X-BOX עם צ'יפ צרובים ב-1900 שח וחבר שלי יצרוב לי כל משחק באיכות הכי גבוהה ב-20 שח (מאנייק אה?) עם צורב DVD יש לו בינתיים כ-40 משחקים אפשריים לצריבה וכולם ממש סוף הדרך (יש לו X-BOX)! טלוויזיה כבר יש לי, 29 אינצ' מגעילה של יונדאי אבל האיכות סאונד שלה בת זונה, גם לו יש TV 29 אינצ' מגעילה ורואים אצלו מצויין אז כך שאני לא מודאג לגבי האיכות. אווווווו שאני קונה מחשב בלי מסך, לדעתי מכונת משחקים אולטימטיבית בלי מסך וציוד היקיפי תעלה לי 6500 ואת כל המשחקים אני יוריד מהאימיול (ושם יש הרבה יותר משחקים) אבל אני דיי פוחד שהוירוסים ידפקו לי תמחשב.....לגבי המסך אל תדאגו יש לי LCD שאני ממש מרוצה ממנו..... אז מה לדעתכם עדיף…
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי היום תמשחק אז דבר ראשון קיבלתי 2 דיסקים שכתוב עליהם DISC2 ודיסק אחד DISC3 ניסיתי להכניס אותם בכל זאת עכשיו במקרה נורמלי זה יפתח לך תפריט התקנה.........עכשיו לי זה פותח תדיסק עצמו בחלון נפרד כזה ובשתי דיסקים DISC2 האלה יש קובץ ווינזיפ MANHUNT1 בדיסק השלישי יש קובץ ווינזיפ MANHUNT2 תיקיה PROGRAMFILES ותיקיה של directX ניסיתי AUTOPLAY ולא עושה כלום ניסתי לעשות EXART לקבצי ווינזיפ וזה כל מיני קבצים של המשחק כאלה מוזרים ולבנים.......ואף אחד מהם זה התקנה או המשחק עצמו... WTF?!?!?!?! מחר אני שוב בקניון אז אני אנסה להחליף אם לא תוכלו לעזור לי....... אבל שמעתי שזה משחק פצצה אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה האמצע של פרק 7, יש שני טנקים ואני צריך להתקרב אליהם כדי לדווח על המיקום שלהם או משהו כזה, לא הצלחתי לעשות את זה, כל פעם שאני מגיע קרוב אני מקבל RPG מאלה שיורים על הטנקים מהגגות. הרגתי את כל (4) המחבלים שיש באזור הזה, וזה לא עזר לי אני עדיין לא יכל להתקרב לכיכר. מישהו יודע מה עושים ??? בעיה נוספת היא שהם שכחו לשים נקודת שמירה בשלב הזה, ובגלל זה צריך לשחק 20 דקות כדי להגיע לנקודה הזאת, וזה לא שלב קל כל כך. (אני צריך להגיע לכיכר שם בתמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-