עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Thug Love,

שלום רצית לדעת איך אני יכול במשחק Evil Genius לעלות לעובדים שלי את הנאמנות זה שורה הכחולה למה כול שניה רשום לי עובד לא נאמן ואז הוא עורק ולפעמים זה שומר ואני צריך לאמן חדש וגם עם נגמר לי המקום בהר אז מה אני עושה וזהו אני חושב עם יש למישהו טיפים טובים שיגיד לי גם למה יש דברים קטנים שאני לא מבין כמו למה לפעמים שהעובדים שלי דורכים על סימן של מלכודת היא עובדת ופוגעת בהם תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by yosizach,

העם אני יכל לשחק בוא עם הcd key קיבלתי שקניתי את המשחק קונטר סטריק זירו ? כי אני יכל לשחק קונטר סטריק 1.6 עם הcd key של זירו .

3. Started by tamir2,

שלום לכולם.. היום קיבלתי את הקואנטר סטריק החדש... ולחצן הרווח לא עובד לי.... למה?? אולי מישהו יודע איזה פקודה צריך לשים לו שם..כדי שזה יפעל.??

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by YinnoN,

מוזר אמרו שב12 ולפי מה שהבנתי הוא לא יצא \: מתי יוצא ? מה איתו ? תודה

5. Started by dbx22,

התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by miky,

חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?

7. מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה. תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה.. זה משחק ישן מאוד! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו ! HellBoY

8. Started by the kon,

לפי מה שכתוב באתר נענע הגרסה הצרפתית והכנראה המושלמת פרצה לידיעה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=152609&sid=10

9. Started by shimmi1982,

הייי- קודם כל אני חושב שכולם יסכימו אותי על כך שפאקינג משחק מטורף לגמרי שמצליח להפתיע כל פעם מחדש עם ההשקעה פשוט בכל תחום אפשרי. סיימתי אותו עם צ'יטים (כן יש לי שריטה כזאת - לסיים משחקים מהר עם צ'יטים) - ואז סתם מתוך שיעמום התחלתי לשחק רגיל- והתמכרתי- אז אני מתקדם לאט לאט לאט - ועולם אחר כי פתאום אני נחשף לAI המטורף , לצורות התגברות על מכשולים (אתם יודעים עם צ'יטים לא משקיעים מחשבה- פשוט רצים ויורים בהכל אז סתם מתלהבים מהגראפיקה) ANYWAY- נחזור לענייננו- ראיתי בתפריט של המשחק שיש אפשרות של מודים- אז אמרתי נחפש מודים באינטרנט- חיפשתי וחוץ מכאלה פשוטים (ששמים גראפיקה שונה על הנשקים או שטויות כאלה) לא ראיתי מודים רציניים, ז"א ראיתי מלא אבל הם כולם בפיתוח מישהו מכיר מוד רציני…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by kikkler,

התחלתי לפני כמה ימים לשחק קוסמת, כרגע אני פחות או יותר באמצע ה- mage guild ואני רוצה להיצטרף לבית כלשהו. העיניין הוא ש ה-בית לקוסמים הוא ללא ספק Telvanni, אבל הבנתי שהשילוב הזה (mage guild/Telvanni) יגרום לי לבעיות בהמשך. האם זה ככה? ואם כן, מה יהיה עדיף, Hlaalu/Redoran?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

אני משחק ב טוני הוק החדש ואני בעיר השלישית (אחרי ספרד) וחסר לי רק עוד 25 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש יש שאומר לעשות מן תרגיל כזה סיבוב בעע לא הבנתי כלום האיש הזה עם שיער בלונדיני,מישהו יודע איך עושים את התרגיל הזה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by yosizach,

חבר שלי הביא לי את המשחק קונטר סטריק רשם לי הכל את השם משתמש שהוא נכנס איתו לסטיימ הכל הכל הכל איימל סיסמא ובcd key ואפילו את המשחק עצמו הצלחתי להיכנס אב להוא קרא לעצמו בסטיימ שם משתמש ממש מגעיל שלא מתאים אי אפשר לשנות את השם משתמש ? ניסינו ביחד לא הצלחנו ועם אנחנו מנסים ליצור חדש ולשום שוב את ה cdkey הוא רושם שהוא בשימוש של שם משתמש אחר ... אי אפשר להחליף את השם ? שהוא רושם שם משתמש אחר הוא מתכוון עלינו אי אפשר למחוק או לשנות את השם משתמש ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. דיי בהתחלה אחרי שאני אמור להביא לאי שלושה ראשי פשע מכמה מקומות בעולם ... צצה לי משימה חדשה שאומרת שמסתובב לי איזה אחד באי (אחד עם אפרו) ושאני צריך "to battering him" ניסתי את כל האפשרויות שאפשר ושום דבר לא מעביר אותי את המשימה הזאת ... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by PCguy,

היי צרבתי לפני שבוע משחקים לPS1 שהורדתי מאימיול והם לא עולים בקונסולה למרות שהיא קוראת צרובים מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by I.Robot,

שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני מנסה ליצור מפה למשחק, אך איני מוצא את התוספות של המשאבים. אם מישהו מכיר את התוכנה, אני אודה לו מאוד על העזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by STRENGTH,

ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by slim_shady,

מתי הוא יוצא? אם מתכננים להוציא אותו בכלל? ומה יהיו הדרישות שלו?

• 117 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

משום מה המשחק זז לאט... אל קצב פריימים נמוך וזה משחק ישן.. אני משחק בכולם וגם באחר המודים DC וזה איטי בהכל :-\

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by iakovl,

כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by overload,

פשוט אי אפשר לשחק רצוף במשחק הזה הפעם הבעיה היא עם השמירות. פימטתי את המחשב אתמול, שמרתי את השמירות מהמשחק על CD לפני הפירמוט, התקנתי שוב את המשחק על המחשב אחרי פירמוט, הכנסתי את התיקייה "SAVES" של השמירות מהCD למשחק. וכלום לא קרה, הוא אפילו לא הכניס את הפרופיל למשחק, הוא מבקש ממני ליצור פרופיל חדש כשאני נכנס כי אין אף פרופיל במשחק. בבקשה תגידו לי שיש לזה פיתרון, אולי קוד שמעביר שלבים? אולי פאצ' לא רישמי? אולי עשיתי משהו לא נכון? ד"א אני בפרק 12.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. יש לי (שוב, זה בגלל אחותי !) את הSIMS 2 המקורי במחשב. וכרטיס מסך GF4MX 440. המשחק לא מצליח לפעול על מהירויות שעון רגילות (400, 275 1.5V) יש תקיעות של 15 שניות כל 20 שניות במשחק. ניסיתי לשחק עם המתחים של הAGP הרבה, זה לא עזר. בסוף הצלחתי להפעיל אותו עם 270 ליבה ו 375 זיכרון - 1.5V . אני יודע שזה לא ממש משנה עם כרטיס כזה אבל בכל זאת זה ממש מעצבן אותי שהכרטיס בדאון קלוק. מישהו יודע למה? (בכל המשחקים האחרים אין בעיות) ואני משתמש בNO CD CRACK , כי אין לי קוח להכניס את הדיסק כל דקה בשביל אחותי, זה יכל להשפיע על המשחק?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by A_MuMu,

מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.

24. שלום, קטע מוזר, כשאני עולה לשחק CS-S מול שרתים ישראלים הפינג שלי גבוה לרמות בעייתיות - אני מדבר על 300 במינימום ויותר בין 400 ל 500. אם אני יוצא ל command prompt ועושה פינג לשרת אני מקבל זמנים מעולים אפילו ממוצע של 20ms במקרה אחד. ככה שאני מניח שמדובר בהגדרות במשחק עצמו ולאו דווקא הגדרות של windows. החברה שמשחקים מולי מקבלים פינגים טובים אבל הם עסוקים יותר מדי בהרג בשביל לעזור לי (ואני מבין אותם) ככה שאני פונה כאן לעזרתם (בין משחק למשחק) ולעזרתכם. אני עובד על windows XP, מחובר ב ADSL 1.5, בלי נתב, המשחק עצמו סוחב לא רע על המחשב ולא היו לי קטעים של נפילה חדה ב- FPS. אני מודה לכולם. (אגב, שקלתי לאיזה פורום זה שייך בגלל הנושא אבל בגלל שמתוך windows הפינג תקין, הנחתי שזה ית…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי ברשותי המשחק SIMS2 אחלה מישחק ,באמת! חבר שלי אמר שקיים פטצ'\קוד לגורם שלא תיהיה צנזורה במישחק. אם מישהו מכיר את זה שיתן בבקשה לינק, תודה מראש Install

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים