משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם EA החליטו לפנק ולתת את סימס 2 וכל ההרחבות בחינם כל מה שאתם צריכים לעשות זה זה: (תמונות של התהליך מצורפות) 1. להכנס לאוריגין 2.להפעיל קוד מוצר 3.להכניס את הקוד הבא (אני ישים אותו בצורה שתוכלו פשוט להעתיק): I-LOVE-THE-SIMS 4.להוריד ולהנות 5.להעביר לחברים מצטער שכל התמונות נלקחו ממק ולא ממחשב שמריץ וינדוס בגלל שבזמן הכנת ה׳׳מדריך׳׳ הזה המחשב שהיה ברשותי הוא מק אך התהליך תקף גם על מחשבי וינדוס ואפשר לשחק במשחק רק במחשבי וינדוס [ATTACH=CONFIG]6401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6402[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6403[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6404[/ATTACH] תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא לעשות משימה כלשהי אחרי כמה זמן אני מקבל הודעה שהמשימה נכשלה מה אני אמור לעשות בשביל להצליח במשימה ? ועוד שאלה, איך אינ מתמצא במפה הזאת, אני לא מבין בה כלום אני בוחר משימה וזה מקפיץ אותי כל הזמן למקום אחר ולפעמים הוא לא מעביר אותי לשום מקום ואין לי מושג מה רוצים ממני
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראשי שלום לכולם, לכבוד סוכות אני ועוד כמה חברה החלטנו לארגן תחרות שהיא למעשה "ליגה" לישראלים. רובכם מכירים את מה שהולך כיום בחו"ל, את כל המשחקים שמתקיימים למרבה ההימורים עליהם והפרס הגדול למנצחי הגמר. אז החלטנו לנסות לפנק אתכם וליצור תחרות קטנה המיועדת לקלאנים וארגונים ישראלים המעוניינים להשתתף ולנסות לזכות בתואר כמקום ראשון ובפרס מכובד. מטרת התחרות היא בעיקרון לכיף וגיבוש הקלאנים בישראל, יש הרבה קלאנים טובים בישראל שכמעט ואף אחד לא מכיר בהם, ובתחרות זו יש הזדמנות לקבל פרסום! המשחק התקיים לפי תאריכים מדויקים כולל שעות וכ'ו.. את כל הפרטים המלאים תקבלו לאחר שתרשמו לתחרות. חובה להיות 5 אנשים לא יותר ולא פחות! פרס בטח קראתם ואתם חושבים לעצמכם בראש - "נו, אבל מה הפרס?". לאחר ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12764 או שהם מסבסבים לנו תמחיר או שנינטנדו רוצה להרוויח עלינו כסף גדול (50$ למשחק ל ווי)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
איך לעזאזל ממגרים את המגיפה שפורצת באיזור תור 130? מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובוקר טוב, מה נסגר עם הפינגים לאירופה מהארץ בכמה שנים האחרונות. היה לי גם 40MB וגם עכשיו יש לי 10MB, שניהם של בזק... בשניהם הייתי חוטף פינגים של 100+ בBNET ו90-100 בLOL. עכשיו אני עובר דירה ואני לא בטוח איזה אינטרנט אני רוצה לשים שם... אין תשתית סיבים (זה בשדרות הדירה), אני חשבתי סלקום טריפל או אורנג' (בגלל ההתקנה הפשוטה וכיו"ב) כי יש טלוויזיה ואני אוהב את התוכן של סלקום למען האמת ואורנג' לא דורש התקנה. אולי משהו מכיר את הפינגים שמקבלים אצלם. או יכול להמליץ חברה שתתן לי פינגים ראויים של של פחות מ-60 לאירופה. לחוץ על התשובה, כי בדירה אין אינטרנט עדיין ואני מתחיל לפתח חרדה שאני אהיה תקוע בלי אינטרנט :((( ואני לא רוצה לזרוק כסף על מת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר שבוע עPATCH 1.06 UK לFEAR ואני לא מוצר מישהו יודע איך ניתן להשיג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק צוללות אבל שאפשר לשחק בו ברשת... מצאתי את זה http://classics.gamerival.com/gameplayview/navy-battles.html?fromint=1&randint=354 הוא נחמד מאוד אבל אין לו אפשרות למשחק באינטרנט... מישהו מכיר אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לאיזה משחק פעולה יריות משהו טוב אין לי במה לשחק עכשיו אני צריך המלצה אם יש לכם תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
סקירה מקדימה של GT למשחק האימה הקלאסי כשהכותר הבא בסידרה נראה חזק מתמיד למרות שהז'אנר מעט איבד מערכו וקשה למצוא משחקי אימה ממש המשחק הזה ישוחרר ב 22 לספטמבר ואולי יצליח להחזיר עטרה ליושנה http://www.gametrailers.com/player/39967.html
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש אולי שרתים חדשים או משהו בסגנון?ע
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אחרי התקנה והכול בכניסה למשחק מסך שחור המסך עובר לvega ברגיל אצלי הוא על WXVGA
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה החדש של Firaxis הצליח להרשים עד מאוד את המבקרים, וזוכה גם לתמיכה גדולה ממודרים נודעים סיד מאייר וחבורתו עשו זאת שוב: אחרי Enemy Unknown ו-Enemy Within המהוללים שהושקו ב-2012 וב-2013 בהתאמה והחזירו את המותג XCOM ליוקרה שממנה נהנה בתחילת שנות התשעים, בסטודיו Firaxis השלימו את הפיתוח של XCOM 2 אשר יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים – וזוכה בינתיים לפידבק טוב מאוד מהמבקרים. במפתחת ובמפיצה 2K Games היו ככל הנראה בטוחים מאוד בתוצר שלהם, ועל כן איפשרו למבקרים להפיץ את מה שהם חושבים בנוגע למשחק כחמישה ימים לפני שהוא מגיע אל החנויות – והתוצאות אכן נשמעות מרשימות מאוד, עם ממוצע של 90 מתוך 100 בהתבסס על 36 ביקורות באתר metacritic. מדובר בציון ממוצע שדומה מאוד לזה…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי עכשיו hl2 עכשיו יש לי הרד דיסק שמחולק ל2 c מערכת d משחקים קיצר יש לי כבר סטיים עם אקונט של הלף לייף 1 עליו ואני רוצה להתקין את הhl2 בd סטיים מסודר ומאורגן כדאי שאני יכול לשחק css דרך הסטיים קיצר בהקתנה של hl2 התיקת ידע היא d:steam\ ואי אפשר לשנות את זה ואז בסוף ההתקנה אני רואה שיש לי ככה d:steam\steam ושם הhl2 ושאני עושה register עם הסידקי הוא אומר לי להתקין לפני זה את hl2 דרך הדיסקים ואז לעשות registrt קיצר מה עושים אני משתגע כבר ודרך אגב ניסתי לשנות את התיקית יעד אבל אין כפתור כזה יש next back rest ועוד כפתור אחד שמראה לי כמה שטח יש לי בכול כונן אבל אני לא יכול לבחור שם כלום תודה לעזורים !
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אחד המותגים המפורסמים והאהודים ביותר בעולם כולו חוגג יום הולדת ארבעים, עם מבצעים כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ב FIFA STREET אחרי שעושים מלא תריגלים מקבלים כזה דבר שקוראים לו "shoot" וזה נותן םפצצה של בעיטה זוהרת כזאת עכשיו איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-