עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ben060,

יש לי תמשחק AOE 2 רציתי לדעת כמה FPS הוא מוציא? ולמה במחשב הנייד שלי אני לא יכול לשחק ברוזולוציה 1024*768? אשמח לקצת הסבר בנושא

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  2. במשחק ספיידרמן 3 בשלב הראשון שעוד מלמדים איך משחקים אז צריך "להתחמק" (auto doge) אני לא מצליח לעשות את זה... איך עושים את התרגיל הזה??

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. Started by Armageddon1,

אפשר לקנות ברשת cd key מקורי ל diablo 2 + Lod ? (הכוונה למקורי שאפשר לשחק בבאטל נט). אם כן, איפה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. אני יודע שבנתיים אין פרטים מדויקים, והמשחק עתיד לצאת רק ב 31/10/2007, אבל למישהו יש השארה של בערך מה יהיו הדרישות? ואם אני קונה עכשיו מעבד: E6420 עם ספק כוח חזק ואמין כל מה שאני אצטרך זה להחליף רק כ. מסך במקרה הכי גרוע נכון? החלטתי להשקיע פשוט בכ. מסך, אבל בגלל שכרטיסי ה DX10 עדיין בתיתולים, החלטתי ללכת על X1950PRO כי אני בכל זאת רוצה ביצועים ולא רוצה לחכות הרבה חח.. בכל אני מחכה למשחק הזה כמו לא יודע... אני מאמין שכ.מסך אני אצטרך לשדרג, מה צפוים להיות המחירים? ובערך מישהו יכול לתת השארה על הדרישות? תודה דרך אגב מי שמשחק BF2 שידבר איתי בפרטי!!!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  5. Started by SinfuL-,

מתי יוצא המשחק האדיר הזה? יש לו איזה דמו או משהו כי ראיתי הרבה מדברים עליו ולא מצאתי שום לינק למשחק המלא

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. אני בשלב 20 ב main quest וכנראה ביצעתי איזו משימה שהיתה בכניסה למערה כל שהיא ואמרו לי שאי אפשר להכנס עם נשק (וכנראה שהסכמתי בקטנה ) ומאז אין לי נשקים וכלום בעצם ונראה לי כבר עברתי שלב מישהו יודע להגיד לי איזו מערה זו היתה כדי שאוכל לחפש שם את הנשק שלי ???

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  8. Started by FatallChill,

טוב אז ככה אני סיימתי לפני כמה ימים את Freelancer משחק פשוט ענק אבל אני לא ממש אוהב להמשיך לשחק אחרי שסיימתי את העלילה, זה משעמם. אז אני מחפש עוד משחקים כמו זה עם עלילה מעניינת. כמה דברים חשובים : 1) שהגרפיקה תהיה סבירה לא כמו Freespace או משהו משנות 2) שיהיה אפשרות לקנות דברים חדשים כמו נשקים חדשים וחלליות 3)כמו שאמרתי כבר עלילה טובה. אמרו לי שStarlancer דומה לfreelancer אבל נראה לי הגרפיקה לא משו. וגם שמעתי על X3 אמרו שהעלילה ממש משעממת ,זה נכון או סתם ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. ורק אל תעיזו להגיד HEROS! כי זה לא-ממש לא!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. Started by IlanF,

קבלתי מייל שבו רשום שהם מתכוונים לפתוח מחר את כל המפות. הבטא נסגרת ביום שלישי, אז תתחילו לשחק כמה שיותר. מי מתכוון לבוא לשחק? אני לא יכול לשחק, הבאתי את הסריאל שלי למישהו כאן ומחקתי את המשחק, אבל אני בטוח שאתם תהנו...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by almog333,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143672,00.asp

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. :s05: ???

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3

14. Started by wow,

תודה.

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  15. Started by BEN903,

איך הוא כדי להשיג ????? http://www.war-front.de/en/home.html

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. מה יש בקונפיג' ?! בקונפיג' הזה אתם תמצאו את כל מה שאתם צריכים ! אם אתם חושבים שזה עוד אחד מהקונפיג'ים שעשו אותם ביום אז זה לא .. אני השקעתי שבוע שלם בשביל להביא לכם את הדבר המקצועי הזה ! אז תנו כבוד ופידבק,תנסו את זה ותעבירו פה את החוות דעת שלכם על הכל . מי שמפחד לשנות את הקונפיג' שלו ובכל זאת רוצה לנסות אז פשוט תיצרו גיבוי לקונפיג'. * ריקויל מקצועי שאין יותר טוב, חוץ מצ'יטים * חירור מדהים עם 100/99 FPS * מוד שמראה דם כמו במציאות באמצע הירי ושלולית של דם (לא מוריד FPS) * כוונת קטנה ושקופה * קניה נוחה של כל הנשקים בלחצני F1-F11 * החלפת צבעים של כוונת בלחצן אחד * צ'אט (בינדים) נוח לתקשורת מהירה עם חברים * צ'אט בצבע תכלת * הפעלה וכיבוי של פקודות בלחצן אחד * תפריט ניה…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. משחק קוד פתוח מבוסס TA האגדי, דומה ל SC (נראה לי) מבחינת הרמות האסטרטגיה והיתרון שהוא חינם/חופשי ומאפשר משחקי רשת (כולל תוכנת לובי למציאת משחקים): להורדת המשחק: http://spring.clan-sy.com/ להורדת טורנט עם כל מפות המשחק: http://spring.unknown-files.net/file/2254/Torrent_All_maps_UF/

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. שלום תשמעו אני וחבר שלי מנשים לשחק ברשת בשני המשחקים הנ"ל עם תוכנה hamachi פתחנו פורטים בפיראוולים וגם בראוטר של חבר שלי ואנחנו רואים אחד את השני אבל כשהוא מנשא להתחבר לחדר שאני פותח הוא לא מצליח יש למשהו רעיות למה זה קוראה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by IlanF,

כהמשך לשאלה הקודמת שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239439.0 ) שיחקתי במשחק בלי הטריינר, הכל עבד כמו שצריך אבל עכשיו מופיעה לי שגיאה אחרת. השגיאה מופיע ברגע שאני יורה טיל על החללית הזאת (כשמקבלים בפעם הראשונה את המשגר טילים, בשלב של הג'יפ), המשחק קורס בהודעה שגיאה של המנוע. יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין מחדש את המשחק?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב, אני לא יודע אם יש פה שחקני סורס אבל שווה לנסות, אני אישית נימאס לי לשחק "לבד" בפאבליק, אולי גם לאחרים. מי שרוצה, שיציין את הכינוי שדרכו ניתן להוסיף אותו לרשימת החברים וכבר נתראה במשחק. שלי זה shaYknp, (או כתובת דואר אלקטרוני שדרכה גם ניתן להוסיף shay87@gmail.com), ד"א אני בן 19.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by Sheik Yerbouti,

בקוראי את השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243047.msg2140731#msg2140731 נזכרתי, אל תצחקו, בהמלצה על משחק קווסט רב מימדי ישן מאוד באחד הגליונות הראשונים של קפטן אינטרנט. מישהו זוכר או מכיר משחק כזה. אני חושב שהשם הכיל מילה כמו "פרודו" או משהו דומה. או יכול גם להמליץ על משחק דומה או קשור לחשיבה רב מימדית. תודה מראש לעוזרים. מה קרה? הזכרתי את המוקצה קפטן אינ..... ? בגלל זה כולם מתרחקים מהפוסט? הנה מצאתי פאזל רב מימדי לדוגמא: http://nklein.com/products/54321/

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. השאלה בכותרת תודה..

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.