עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. :jump:

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  2. יש לי משחק מקורי\חוקי (far cray) איך מוספים אליו תוספות והרחבות להורדה? איפה יש קישורים, ואיך מתקינים אותם במשחק?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Fasil,

13-5 GG

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. חבר שלי הגיע עכשיו וסיפר שקנו לו פלייסטיישן 2 בארצות הברית - האם הוא לא יוכל לשחק שום משחק שאפשר לקנות בארץ? (כנראה הוא יקבל NTSC) ואם לא מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה (אם הוא לא יספיק לבטל) - האם צ'יפ יכול לפתור את זה? אני מצטער אם שאלו את זה 10000 פעם אבל עשיתי חיפוש (מהיר) ולא ראיתי את זה והוא קצת לחוץ אם צריך לבטל.... תודה.

5. Started by Vidati,

תראו משהו יודע למה אני לא יכול להכנס לשלב שהכנתי.. אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה לראות איך הכול נבנה והאם אני צריך לתקן משהו.. הוא כותב לי: Faild Loading map Texture id 0 למרות שכן הטענתי (אני חושב). הינה תמונה: http://www.upit.ws/uploads/99905d7b094c3.jpg תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. http://img117.imageshack.us/img117/3773/penumbrarequiem1va0.png מכאן אני לוקח את העץ לתא שריפה ? http://img117.imageshack.us/img117/3442/penumbrarequiem2lo7.png אם כן איך אני מוציא אותו משם ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by sharon3581,

NFS החדש וCOD החדש, ברשותי פחות משנה כרטיס מסך שך CLUB3D ATI 4870HD, קניתי אותו אפילו בעקבות ביקורות ממש טובות שהיו כאן באתר, כרגע אני מתעצבן משתי המשחקים האלה מאותן בעיות תצוגה, עידכנתי דרייבר, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים וכמובן שהחזרתי לDEFAULT בסוף. בכל אופן, אחרי זמן משחק שהכל עובד טוב ויפה פתאום מופיעים לי ריבועים ומשולשים מרצדים כזה על המסך, וזה לא משנה מה אני עושה יש בעיות תצוגה בכל המשחק, (הכתב עם נקודות מרצדות ולפעמים קצת מקוטע) הדבר היחיד שעוזר זה לעשות ריסט למחשב. אחרי כן שוב יש לי זמן מוקצב מסוים עד שהבעיות האלה מופיעות שוב, יש לי מסך 22 אינצ' של אסוס MW221U וכן מארז של ANTEC P182את זה. אם למישהו זה מוכר בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק בשום משחק. אין לי מושג אם זו בעי…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by inbarigami,

היי לכולם אתמול [שישי] ב12:00 התחלנו מרתון גיימינג שכולו לטובת גיוס תרומות לעמותת חיים, הוא משודר בלייב דרך twitch.tv. חילקנו עד כה עשרות פרסים לתורמים ואספנו כ1500 ש"ח. המרתון מסתיים בשבת ב18:00 ועדיין נותרו הרבה פרסים לחלק ומכירות פומביות של דברים מגניבים ביותר. בין הפרסים שעומדים למכירה פומבית - תיבה של neverwinter, מפגש מציאות מדומה, פוסטרים ועוד! לרשימת הפרסים ופרטים נוספים אנא היכנסו לאתר שלנו - http://www.edfmarathon.com תודה ושבת נעימה, ענבר

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  10. אהלן חבר'ה אני כתומך נלהב של desperados שוטתי בvgames ומצאתי חדשה לגבי פיתוח המשך רוחני של desperados הלא הוא robin hood: the legend of sherwood לפי התמונות המשחק הולך להיות שווה לאללה הנה קישור http://www.strategyfirst.com/games/GameInfo.asp?sLanguageCode=EN&iGameID=59&sSection=Overview

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  11. Started by marking,

אם יש עוד משחקים תגידו אני הערוך! (אבל רק משחקים טובים) אני בנתיים אוהב הכי הרבה את MOHAA, יש הרבה ישראים שמשחקים בזה, גרפיקה טובה, סאונד איכותי, משחק פשוט בין המצבי במשחק הרגילים... החיסרון היחיד הוא שאין שרתים...

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by maor1470,

היי, הורדתי מודים למשחק והם לא עובדים אשמח להסבר מה לעשות אחרי חילוץ הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני זוכר התחלתי לשחק במשחב בגיל 7 בערך והמשחקים הראשונים שלי היו SONIC,DOOM,MEGAMAN.. מDOOM 2 בכלל התלבתי כמו משוגע נריא שגם הצלחתי לעבור אותו

• 119 תגובות
    • 12.5k צפיות
  14. Started by tomamit,

מי שקונה את הסרט ריו מקבל קוד שיכול להפעיל עוד עשרה מסכים נוספים מי יודע כיצד ניתן להפעיל את הקוד

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Salwaby,

מפתחת: robot entertainment מפיצה: robot entertainment תאריך שחרור: 12/10/2011 ז'אנר: Tower defense בשילוב עם Third Person Shooter מנוע גראפי: Havok/Trinigy Vision Game Engine אתר המשחק: Orcs Must Die! מחיר: 15$ ב STEAM ובחנויות דיגיטליות נוספות. דמו: זמין להורדה בדף המשחק ב STEAM, כולל 3 שלבים. ממוצע ביקורות: (גירסת ה XBLA, יעודכן בהמשך עם יצאו מספיק ביקורות למחשב) 85 מצבי משחק: שחקן יחיד דרישות מערכת Minimum OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 Processor: 2GHz Dual Core Memory: 2GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1950 or better with 256MB VRAM DirectX®: dx90c Hard Drive: 5GB HD space על המפתחת: ב- 2009, בצעד תמוה ביותר, בחר…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Systema,

project 8 כבר יצא אם אני לא טועה לקונסולות, אבל הוא מתוכנן לצאת למחשב?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by mulderfox,

לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  18. Started by mMmSaK,

מישהו אולי יכול אולי טיפטיפה לשער מה יהיו הדרישות ל PC? או שעדיין אין שמץ של מושג לאף אחד בגלל שרוקסטאר לא גילו כלום

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מערכת הפעלה אחת אחת זה XP ואחת ME תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by yotam360,

כמה אנשים פה מהפורום משחקים במשחק הזה באון ליין??

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by zzz727,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  22. Started by Anas-Nanas,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן 2 משחקים שהאהבתי בזמנו.. הראשון הוא משחק שמבוסס על הדמויות של ביווס ובאטהד שבו הם נמצאים בביה"ס והם עושים כל מיני משימות כמו לירוק על מורים וכאלה... ולשני קוראים Road Rush משחק חמוד עם אופנועים שאהבתי ואני לא מצליח למצוא גירסא להורדה! חיפשתי כבר בהרבה מקומות גם בגוגל וגם בכל מיני אתרים של משחקי נוסטלגיה... אני אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את 2 המשחקים הנ"ל בתודה מראש ניר

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  23. https://www.gog.com/ מהרו !נשארו עוד פחות מיומים... באיזה עשור אנחנו נמצאים??

24. Started by DOGMA,

כרגע בא השליח וקיבלתי את WOW, עלה 46.50 כולל המשלוח(USPS עד הבית). יש לי חצי שנה משולמת מראש(קרובים בארה"ב ) וווופי אני כבר מת לשחק D:

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by averaraz,

משחק דיי כיפי לדעתי בסגנון '"ירה כפי יכולתך" תוך כדי המשחק משחקים ב3 דמויות שלכל אחד מהם סוגי נשקים שונים, יש אפשרויות לשידרוג. כמו כן משחקים באחד החלקים האחרונים של המשחק ברובוט. בהחלט מומלץ בתור משחק קליל שמעביר את הזמן בכיף.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.