משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בלעשות מחדש את המקשים בGTA san andreas. עשיתי צילום מסך של המקשים ואני רוצה שתגידו לי מה לשנות כדי שיהיה לי נוח לשחק והכי פשוט. ועוד שאלה... איך אפשר לשנות את המהירות רק במשחק ולא דרך לוח בקרה... (אם אפשר) שהעכבר יזוז יותר לאט? הינה צילום מסך: http://www.2send.us/uploads/51b0f23378.bmp תודה לעוזרים וסליחה על השאלה המטומטמת פשוט כל מה שאני משנה זה מבטל לי משהו אחר וזה משגע אותי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מוד עבור משחק התפקידים המשובח של בתסדה בסך הכל רצה לספק אפשרות להריץ אותו גם על מערכות בסיסיות מאוד, אך יצר במקביל גם מראה חדש ומדליק מאוד עבורו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המוד-שמשפר-את-הביצועים-של-skyrim-וגורם-ל/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המשחק "קופא" באמצע ויוצא החוצה לווינדוס. למישהו יש מושג למה...? (יש לי את המשחק די הרבה זמן - וכן, הוא חוקי...)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
משחק ראשון Push-Push Penguin משחק קטן שמבוסס על המשחק הישן pengo של sega חידשו אותו והוסיפו לו הרבה אלמנטים חדשים, ניתן גם לשחק בשניים. נראה דבילי? תזהרו זה ממכר לאללה! קישור להורדה ופרטים נוספים: http://retrospec.sgn.net/games/penguins/ משחק שני plasma pong משחק קטן שמחדש את הקלאסיקה של משחקי המחשב,פונג. אך הפעם עם גראפיקת "פלאזמה" פסיכודאלית מהממת! אפשר גם למגנט את הכדור או להתיז פלאזמה. לחצו על מקשי המספרים כדי לשנות מרקם וניתן גם לשחק בשניים. קישור להורדה ופרטים נוספים: http://www.plasmapong.com/
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אם יש משהו חדש עם גפיקה טובה אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מי שהיה משחק דרך ה ip הרי בטוח יודע שהיה אפשר לדבר באמצע בעזרת צאט בדרך כלל זה היה f10 חיפשתי באתר של ea למה הפסיקו את זה זה הורס את חוית המולטיפלייר ? למה הפסיקו את זה מישהו יודע .
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות כל מני מדריכים של קהילות בחו"ל אבל זה לא ממש עובד... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
שלום אחים שלי, קניתי את המשחק Half Life 2 ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין עם ה CD Key שלו Counter Strike 1.6 או Condition Zero דרך התוכנה Steam??? תיכתבו לי אם אפשר לעשות דבר כזה...תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום.. התחלתי לשחק היום במשחק.. שמתי לב שבמשחק יש כמה אופציות (מהירות\ריפוי\קפיצה).. 1.האם לכל אופציה יש דבר אחד שהיא עושה? מהירות או קפיצה או להיות בלתי נראה או שיש פונ' שהיא יותר מפעולה אחת? 2.מה שמעצבן זה שאני מוצא את עצמי לא מעט משתמש במהירות (כמעט ולא נוגע בשאר האופציות) והולך להרביץ לאחרים על המהירות ולקחת להם את הנשק כי נגמר מהר הנשק..ככה אמור להתנהל המשחק? כי זה לא ממש מהנה.. אני אוהב לתפוס מיקום ולירות ולהתקדם כך.. 3.האופציה של ה"בלתי נראה" כמעט ולא ניתנת לשימוש היא אורכת פחות מ10 שניות ואינה כלכך יעילה..ואד שאני יעביר למהירות וינסה לברוח אני יהרג ככל הנראה.. יש לכם אולי כמה טיפים בשבילי? אני בשלב השני דרך אגה אחרי שרואים את היצור הזה הורג את חבר הצוות שלי..
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני לא מוצא את ההגדרות במשחק
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני התקנתי אותו ועכשיו שאני נגיד נכנס לאוטו אני לא יודע איך לצאת ממנו וגם העכבר שם הוא זז הפוך...\ מה אניי יכול לעשות ואיך משנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המחשק ET, ולאחר שסיימתי להתקין אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עדזרתכם אלנירוש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
אני בתהליך קניית מחשב(כבר כתבתי פה) שאלה לי אליכם!!!! ניראה לי שהדבר היותר קריטי במשחק הוא הכרטיס מסך. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים ??? האם חייבים לקנות את ההכי טוב ויקר בשביל המשחק WOW??? ושוב תודה רבה על עזרתכם. אני מחפש משהו עד 1000K אבל רציתי לדעת מה הכי נפוץ אצל שחקני המשחק ולא כדי לבנות עכשיו מפרטרק כדי לקבל רושם מה עדיף לי אח"כ אני אעשה חשבון מה כדאי לי ומה ממולץ מול פורום מפרטים. אז שתפו בבקשה באיזה כרטיס אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום. זו ההודעה שקופצת: מדובר ב- Windows XP Pro SP2 מעודכן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מתי יוצא המשחק האדיר הזה? יש לו איזה דמו או משהו כי ראיתי הרבה מדברים עליו ולא מצאתי שום לינק למשחק המלא
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית עוד מחשב , רציתי לדעת איזה משחקים אפשר לשחק ככה ברשת. רצוי משחקי אסטרטגיה "לא של בנים" , כלומר משהו בסגנון סימס וכו' סימולציות למינהן, רק שאפשר לשחק ברשת. אשמח להמלצות לכל סוג משחק שהוא.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VqP_uENsyk0
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-