משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את enter the matrix אבל אני תמיד מקבל את השגיאה הזאת device not detected 2 what the fuck is that supposed to mean??
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
[table] [tr][td]תאריך יציאה[/td] [td]פברואר 2013[/td] [/tr] [tr] [td]ז'אנר[/td] [td]יריות, פעולה, מדע בדיוני[/td] [/tr] [tr] [td]מפתחת[/td] [td]Crytek[/td] [/tr] [tr] [td]מפיצה[/td] [td]EA Games[/td] [/tr] [tr] [td]מנוע גראפי[/td] [td]CryEngine 3[/td] [/tr] [tr] [td]מצבים[/td] [td]קמפיין לשחקן יחיד, מולטיפלייר[/td] [/tr] [tr] [td]פלטפורמות[/td] [td]PC, XBOX360, PS3[/td] [/tr] [tr] [td]אתר הרישמי[/td] [td]http://crysis.ea.com/en_US/crysis3[/td] [/tr] [/table] ניתן לבצע הזמנה מוקדמת לגירסאת ה"צייד" כבר היום במחיר של 50 אירו דרך Origin עלילה המשחק השלישי בסידרה שמתרחש 25 שנה מהמשחק לאחר סיום העלילה במשחק הקודם. הרוח רפאים פרופיט שמנהיג את …
-
- 355 תגובות
- 48.3k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]http://www.frontlineswar.com/[/glow] שם המשחק : Frontlines : Fuel Of War ז'אנר : Sci-Fi First-Person Shooter פיתוח : Kaos Studios הפצה : THQ תקציר/תאור: בעולם שנהרס על ידי משברי אנרגיה עולמיים, ריקבון סביבתי, ודיכאון כלכלי, השחקנים מקבלים על עצמם את החוק של חיילי העלית בצבא המערבי במסע צלב כנגד ברית הכוכב האדום. כוח המלחמה מערב משחק קולנועי לא קונבנציונאלי עם כוח אש של הדור הבא וחזית צבאית רבולציונית שתביא להנאה ותשלב FDS עדכני. מאפייני המשחק: מאבק בסביבת עולם פתוחה. מאתגר עד 64 שחקנים במקביל. מערכת קרב בחזית להצטרף לכוחות בחזית ולהזיז אותם קדימה. התאמה אישית. להילחם באמצעות כלי נשק מהדור הבא. מקור : http://www.eth8.net/modules.php?&am…
-
- 36 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
יש לי את ה GTA IV למחשב ואני לא מצליח לשמור. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://lg.io/2015/07/05/revised-and-much-faster-run-your-own-highend-cloud-gaming-service-on-ec2.html בעלות של מחשב יקר עם 1000$ חומרה בארה"ב אפשר לשחק 1800 שעות של משחק, ושם המחשבים משתדרגים כל הזמן עם חומרה יותר טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
WTF??? הבאטלפילד2 שלי פשוט התחרבש ומת...ככה בלי שום קשר למציאות... כשאני נכנס למשחק-הכל טוב ויפה,אבל כשאני מנסה להכנס לשרת,המשחק יטען את המפה,אבל כשאני אעשה JOIN [אחרי שהטעינה הסתיימה] המשחק יקפוץ לדסקטופ ויסגר...וזה קורה עם כל השרתים...WTF???לא עשיתי שינויים במשחק,לא התקנתי שום דבר חדש,ואפילו לפני כמה שעות עוד שיחקתי להאנתי למישהו יש שמץ?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהוא יכול להביא לי גואס פאסס לפני שאני קונה את המשחק דיאבלו 3?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במשחק וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. אני תקוע במשימה עבור הראש של הגילדת גנבים, Gray Fox .. () עכשיו הוא רוצה שאני אגנוב איזה משהו שנקרא Arrow of Extraction משהו כזה, עכשיו, ירדתי למחבוא הסודי שלו למטה והגעתי לדלת שצריך מפתח, אבל לא מצאתי את המפתח, מישהו יודע אולי איפה? או מה עושים מפה? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
למה אחרי שאני קונה אוטו ובית ובא להתחרות במרוץ הראשון המשחק פשוט לא ממשיך(המשחק לא תקוע פשוט אי אפשר ללחוץ START להתחלת המרוץ)? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הקהילה שלנו כבר מגיעה ל50 איש הכניסות רק ממשיכות להגיע רוצה להצטרף למהפכה?..... lineage II l2-il.no-ip.info
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, היום התחלתי לשחק במשחק ועברתי כמה שלבים. הגעתי לשלב של הרכבת ובו נתקעתי... לאחר שאני מנטרל את נעילת הדלתות ומכבה את האורות, אני אמור להתלות על צידה של הרכבת ולהמשיך להתלות עד הדלת... לאחר שאני מוצא את הבנאדם שאיתו אני אמור לדבר, אני מדבר איתו אבל אז צריך לצותת לו לטלפון עם המחשב והמיקרופון לייזר (Laser Mic) ובשלב הזה אני נתקע... אין לי מושג איך לעשות את זה! כל פעם הם אומרים שהוא ניתק והם לא שמעו כלום ושאני נכשלתי במשימה.. איך עוברים את הקטע הזה? איך מצותתים לו לטלפון? בתודה מראש ושבת שלום ניר
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אצלי זה על ההכי גבוה.. אבל זה עדין לא מרחק גדול =\ זה מעצבן.. יש איזה קובץ INI שאפשר לערוך או איזה מוד שאפשר להתקין כדי לשפר את הגרפיקה? כמו שיש הרבה דברים לאובליויון..
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום התערבתי אם חבר שלי יש לי מחשב בעל כרטיס מסך HD 4870 1GB ומפרט טוב מתאים לגיימר אם אני מחבר את המחשב שלי ואת האקס בוקס שלו לאותה טלוויזיה איפה ייראו יותר טוב? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב CHAOS הזה בידיוק אחרי שאני מסיים את השלב הראשון המחשב שלי כולו פשוט ניתקע ובCONTRACT JACK בידיוק אחרי שאני מסיים לראות את הסרטים שבהתחלה ויש את הקטלוג אז המחשב ניתקע יש למישהו פיתרון? או יש מישהו שזה גם קורה לו?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התקנתי כמה מודים במשחק, וזה פשוט משפר את החוויה בהמון. עכשיו אני רוצה לנסות וליצור מודים משלי. הבעיה, אין לי מושג איך עושים את זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, או לתת לי קישור למדריך בעניין. אני מעוניין בעיקר ליצור מכוניות וחלקים חדשים למפה. תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Unreal Tournament 2007 מפותח בנתיים לPC,PS3,XBOX360 והולך לצאת בארה"ב ברבע הראשון של 2007 ובאירופה ב30 במרץ Trailer 2 Trailer 1 Images תהנו!!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, יש משחק בשם מייפל סטורי ישראל ושאני משחק בו יש לי פסים צבעוניים על המסך אז אשמח אם אפשר לסדר את זה ואשמח לדעת גם מה הרזולוצייה של המשחק אז אם אתם יודעים איך לסדר את זה נא תנו לי הסבר טוב. תודה רבה מקרב לב
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בדרישות מערכת כתוב שהמשחק תומך מ GEFORCE 6660 אבל NVIDIA GeForce 7300 is not supported.... מישהו יודע למה ? או אם ייצא איזה פאצ' או משהו ?!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים מה קורה? מישהו מכיר דרך כלשהי לשחק משחק של איקס בוקס (NINJA GAIDEN I לדוגמא) על ה-PC?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז ככה המשחק עובד אצלי מצויין אני יכול להשים צללים ופילטרים והכל. כבר כמה חודשים שכל שרת במולטי הפינג הכי נמוך זה 312 ואני אפילו מוריד את כל הגרפיקה וההגדרות השונות למינימום, עדכנתי דרייברים, ניתקתי וחיברתי את המודם ואת הראוטר ועדיין כל שרת שאני נכנס המשחק זוכל ויש לי לאגים עצבניים! אגב מחובר דרך נט וויז'ן.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים משום מה אינני מצליח להיכנס לביקורות הווידאו של IGN. אני מצליח להעלות את מסך הפתיחה, מבקשים ממני להזין תאריך לידה לויידוי גיל הולם, אבל השדות עצמם לא מופיעים כפי שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי מהביקרות הבאה: http://www.ign.com/videos/2010/09/29/castlevania-lords-of-shadow-video-review?objectid=14275421&show=HD יש למישהו רעיון למה זה קורה? ד"א, ניסיתי גם ב FF וגם ב IE, דרייברים מעודכנים, פלאש מעודכן וכו.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-