עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by A.Iniesta,

שלום שלשום קניתי את המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 1 בהתקנה הכול הולך טוב אך כשאני מנסה להפעיל עולה לי הודעת שגיאה בסגנון הזה: speed.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. ואז למטה רשום סגור. איך פותרים בעיה זו??...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לפני כמה שנים, כשיהיה לי 486 אבא שלי קנה לי איזה משחק מחשב שמאוד אהבתי. זה היה מין סגנון ארקייד תלת מימדי (עד כמה שזכור לי) עם איזה חללית ובסוף כל שלב נלחמים באיזה בוס. הבעיה היחידה שאני גם לא זוכר איך קוראים למשחק ומי הוציא אותו, עד כמה שאני מצליח לזכור היה לו NOVA בשם. עזרו לי.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי NFSU 2 ויש לי נתב ואני לא יכול לשחק באינטרנט כי יש לי חסימה איך אני יכול לפתוח את הפורט ומה הפורט

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by m3tr0x,

שלום פורום משחקים, התקנתי את המשחק TMNT2 ואני מחפש את האפשרות של שני השחקנים אך לא מוצא ראיתי בתמונות שבמשחק משחקים שני שחקנים אבל אני לא יודע איך לעשות את זה אולי צריך לפתוח משהו מנעילה כדי שזה יהיה? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  6. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by DOGMA,

קרייטק הדגימה את הגרסאה החדשה של מנוע CryEngine שעליו יתבסס ההמשך לFarCry, פרוייקט שביינתיים נקרא רק בשם "The Project". הדמו הראה את הפונקציות החדשות שCRYTEK הכניסה למנוע שלה, ובעיקר תוכן להראות את יכולתה לשלב 3Dc וS3TC ושיידרי F-Buffer במשחקים. והדבר המפתיע הוא שבשונה מדמויים, הדגמות, והצצות שונות לפרוייטק הקודם שלהם עד כה, שעל כולם התנוסס דגלה של nVidia(אהם ubisoft אהם ) על הדמו החדש והמדהים יש לציין, עמד דגלה של מי לא, אם יריבתה הנצחית ATi. טוב זה לא מפתיע שעל הדמו הספציפי הזה מתנוסס דגלה של ATi, הדמו הזה מכיל תכונות שכרגע יש רק לכרטיסים שלה, מה שמפתיע זה שCRYTEK חברה עם ATi כנראה שנמאס לה מUbi Soft. בכל מקרה... הדמו הנ"ל אמור להשתחרר כנראה ב1 לדצמבר באתר של ATi בתור…

• 85 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. מי שחפץ במשחק פיפא איתי בDIRECT IP - תגידו ונחליף מסנג'ר. גם NBA בכיייף.

9. מי שלא הבין (משחקי תאונות כאילו כל אחד נכנס בכל אחד) בבקשה אם מישהו מכיר שיש משחק כזה למחשב בבקשה שיתן לי כמה שמות תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by POD,

שלום, מישהו נתקל פעם במין מריחה כזו של הצבעים במצב של ראיה טרמית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by blackthought,

מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yogev058,

יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ... עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו.. וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל.. בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!! תודה לכל העוזרים..!!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי בעיה עם כמה משחקים שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד.... בכל פעם שאני מפעיל משחקים מסויימים המחשב פשוט מתחיל מחדש מעצמו. עשיתי חיפוש לוירוסים, תוכנות ריגול ויש לי פיירוול טוב, אבל גם אחרי כל זה זה נמשך. בנתיים זה קרה לי במשחקים הבאים: Need For Speed Underground2, Beyond Good&Evil, Flatout Demo. המשחק flatout demo לפני כמה ימים אבל פתאום זה התחיל להפעיל מחדש את המחשב... שאר המשחקים עובדים. לעתים רחוקות המחשב מתחיל מחדש מעצמו גם באמצע משחק כלשהוא. מה לעשות? בתודה מראש, לידור

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by cruel angel,

כאילו אם כן... איך זה יהיה ואיך אני יכול לגלות על זה..?!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Thug Love,

הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by fitch,

ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by ccc,

עברתי על כולו כל פעם שמישהו שאל שאלה, השאלה שלו נבלעה בתוך ים של אהבלים שמראים תמונות ממכוניות במשחק, אני שואל: למה? להתלהב..? שחקו באינטרנט.. מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונה אף אחד לא עונה שם לשאלות בכל מקרה, פעם ב- מישהו עושה טובה בין כל התגובות המפגרות שהוא עונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kobi_af,

טוב זה היה ברור שההגנה של האלף לייף 2 גרועה אבל כל כך מהר להביא אותו בושה ל value קראקרים למשימה הבאה הנסיך הפרסי 2 או גוסט רכון 2 :lol: :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nim901,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by SixKiller,

מישהו יודע משהו בטוח?... כי לפי מה שאני קראתי בכל מיני מקומות...... שמנג'ר יצא ב16 לנובמבר לפני שבוע בערך.. ב16... אז איך זה שהוא לא ניתן להורדה בשום מקום ברשת.. ואותו דבר עם - PES4... לפי מה שרשום הוא יצא ב19... 4 ימים... מישהו יודע משהו שיעזור?...

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  22. אתם מכירים תרגילים אשר רלוונטים למשחק עצמו ולא לתחרות ההטבעות? כגון: שחקני היריב עושים פעמים רבות קרוס אובר מהיר במקום. איך עושים את זה? כשאתה עם הכדור ליד הסל מדי פעם המשחק עושה כל מיני תנועות עם הגוף להטעיה, האם זה סתם קורה לפעמים או שיש שיטה גם לזה? אני ישמח לדעת איך עושים את אלה ועוד הצעות...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Mortar,

http://redorchestramod.gameservers.net/ אחד המודים הבולטים לUT2K4... היום אמורה לצאת הגירסא החדשה 3.1 בגרסה האחרונה (3) הם שילבו טנקים ועוד כמה נשקים ועכשיו התמיכה בטנקים וכלי רכב הרבה יותר מתקדמת ומושקעת... בכל אופן המשחק הזה הוא אחד היותר ריאליסטים מבין משחקי הFPS ומלחמת העולם השנייה בפרט, אני אישית ממליץ לכל מי שיש לו UT2k4 לנסות אותו. אתם מוזמנים להתרשם מהTRAILER באתר.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by tamir2,

אהלן.... טוב ככה..שיחקתי קצת במשחק..כילאו הרבה...ועכשיו אני צריך לפרמט את המחשב שלי..מכל מיני סיבות..אז מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאות השמירות..באיזה תיקיה כי אני לא מוצא...

• 5 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים