משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכרטיס רשת ושיתוף קבצים של ווינדוס XP אני רוצה להתקין בשניהם NBA 2005 ולשחק אחד נגד השני, איך אני מגדיר את ההגדרות הנדרשות כדי לשחק.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
המשחק הראשון יצר לפני הרבה זמן ועוד אז אמרו שיוציאו המשך, אבל מעז אני לא שומע כלום על ההמשך. מישהו אולי יודע לגבי ההמשך? אני ממש מחכה לו
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
-
מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמרתי בפיפא (2005) כמה ריפליים שלי אחרי שאני שם גול. עכשיו - אחרי שהריפליי עולה הכפתורים (להריץ קדימה ואחורה ושל הזום...) לא מגיבים כשאני לוחץ עליהם. חשבתי בהתחלה שהמשחק נתקע אבל אני יכול ללחוץ עם העכבר ולהזיז יענו ב Free cam את הזווית. יש למישהו מושג מה קורה שם?.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את המשחק... ועכשיו שיחקתי בו מלא והוא רץ חלק וכל זה... הגעתי כמעט ל60% ופתאום הופיעה לי איזה בעיה איתו... שלפעמים הוא כזה מקרטע, כמו "פריזים" כאלה... וזה כ"כ מעצבן... אי אפשר לשחק ככה.. ואני לא חושב שזו בעיה עם המפרט (בחתימה) אני עובד עם הדריברים החדשים של nVidia... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק דרגון בול זי + אימולטור הכל עובד אבל אני מחפש עוד מי שיודע מאיפה אפשר עוד יבורך בבקשה לינקים מקורות תודה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות פלייסטיישן ואני לא כל כך מכירה ויודעת מה לקנות הבקש את עזרתם בקניית מכשיר טוב נ.ב תרשמו לי מה מכיל הפלייסטיישן ואת המחיר שירן (ואני בת תתפלאו......... )
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן. לכל מי שכבר התקין את המשחק PES4 והשמות והקבוצות לא מעודכנים, קבלו קישור לפטצ'ים... בנוסף, אני מחפש יריבים לשחק ברשת. עוד לא בדקתי איך המשחק רץ ברשת. מבחינתי, אפשר גם להקים ליגה אם יהיו מספיק מעוניינים. בכל מקרה, מי שבא לו יכול להשאיר לי פה הודעה או לשלוח לי הודעה לICQ או למייל. תכנסו ל http://search.filefront.com ותקישו בשורת החיפוש PES4 והנה כתובת של תוכנה קטנה ונחמדה שכל מי שרוצה לשחק אונליין מתחבר אליה ויכול להזמין כל אחד אחר שמחובר לשחק איתו. הצעה שלי - אל תהיו הCLIENT אלא ה-HOST... יש DELAY בתגובות אם אתה לא HOST... http://pes4online.acsv.net
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני יוכל להוריד מהסטים את ה SOURCE בחינם ?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון בסטים וניתקלתי בבעיה, מאז שיצא הפאטצ' להאלף לייף 2 אני לא מצליח לעדכן אותו, עכשיוו יש גם בעיה עם הפאטצ' החדש של הדאצ' מאטצ', אני לא מצליח להוריד אותו, הדלקתי וכיביתי את סטים עשרות פעמים, לא עזר, אין איזה כפתור של "CHECK FOR UPDATES"??? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בת דודה שלי הקטנה פה... והיא בוכה לי שעה שהיא רוצה לשחק בסופר מריו... משום מה לא מצאתי ת'משחק להורדה בגוגל.. אז תנו קישור להורדה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אוקיי זאת הבעיה לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3 1000 מגהרץ כרטיס מסך כמו שלי GeForce FX 2500 128bit זיכרון 512 SDRam והמשחק Counter-Strike עובד לו ממש ממש ממש איטי עם fps של בין 15 ל 20 פירמטנו את המחשב כבר כמה פעמים וכלום לא עזר עידכנו את הכרטיס מסך כמובן סמנו על מושבט תמיד בהגדרות של הכרטיס מה לא ?! יש איזה משהו שפיספסנו ??? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברמה שצריך להפעיל את המגדלים בעבר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב ניסיתי לשנות רזולוציה וחבר יצא לי באמצע...... ועכשיו אני נכנס ויש לי מסך שחור יש איזושהי דרך לשנות את הרזזולוציה מבחוץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-