עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eran256,

שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.

2. שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4

3. http://www.dailytech.com/Bethesda+Employee+Leaks+Plans+for+New+Elder+Scrolls+Game/article13323.htm נתקלתי בזה לפני כמה דק', נראה מאוד מעניין.

4. Started by ac1240,

יש לי ויסה 64 E8400 4GB ATI 4850 ואחרי שיחה עם המנהל(ממש בהתחלה) זה עושה לי LOADING אין סופי ובXP לא זכור לי שזה קרה יש למישהו מושג איך לפתור את זה ?

5. Started by rank,

אני התקנתי את המשחק ועכשיו הוא לא פועל לי הוא כותב שיש שגיעה ... ההתקנה הייתה 2 קבצים אני השתמשתי באחד מהם בDEAMON TOOLS ואז שאני רוצה לשחק , זה יוצא מהמשחק וכותב לי מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות רכיב ה-CPU של NTVDM נתקל בחריגה שאינה מטופלת לחץ סגור כדי לסיים את פעולת היישום זה בגלל שהמחשב חדש מידי ? או שמישהו יודע מה הסיבה

6. Started by redti,

מישהו רוצה לשחק RA3 דרך ההמאצ'י?

7. הכוונה האם אפשר לשחק בגרסת המחשב אחד במקלדת ואחד בגיימפד באותו זמן?

8. Started by thebenjamin,

המשחק רץ על מחשב חדש וחזק... E8400 550W HD4850 על מסך 22" ולפעמים יש פסים כאלו שעוברים את המסך ומפריעים.. ניסיתי לשחק עם הHETZ של הקצב רענון של המסך וזה השפיע אבל לא פתר לגמרי את הבעיה... הHERTZ הכי גבוה שאפשר לשים זה 75 כל הדרייברים מותקנים ואני לא רואה סיבה לבעיה. תודה לעוזרים

9. Started by yossi21,

מידי פעם אני מקבל הודעות כאלה שאני צריך לקרוא אותם ע"י הפעולה USE, עכשיו הבעיה היא שלא משנה איזה כפתור אני מגדיר ב- Options זה לא מגיב לי כאילו לא לחצתי על כלום. ואני לא יכול לקרוא את ההודעות, יש למישהו מושג מה עושים? כי אני תקוע עכשיו באיזה שלב והתאספו לי 33 הודעות מתחילת המשחק ואני חייב לקרוא אותם כי אני בטוח שזה יעזור לי לעבור את המקום שאני תקוע בו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by tomer_m19,

שלום חבר שלי הביא לי את המשחק התקנתי... עכשיו יש לי בעיה -כשאני מסיים רבע במשחק,אז יש כזה קטע שמראים את המאמן מדבר עם השחקנים והמעודדות רוקדות ויש מוזיקה ואז כאילו שאני רוצה להמשיך את המשחק אי אפשר זה פשוט נשאר ככה-המאמן מדבר עם השחקנים המעודדות רוקדות והשיר ברקע חוזר על עצמו... ואז אני עושה QUIT ואז שאני לוחץ על זה המשחק נתקע לגמרי ואז אני נכנס למנהל המשימות ויוצא מהמשחק... אני לא מבין מה צריך לעשות!!! אם יש פאטצים בבקשה תביאו לינקים כל דבר יכול לעזור לי... תודה אה ועוד משהו יש לי ויסטה 64 ביט חשבתי שכדאי לציין כי תמיד זה מסתכם ב-"בגלל שיש לך ויסטה" למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל לו המשחק כמו שצריך?? [br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 20:19:31 הקפצה בבקשה אני חיב שתענו א…

11. Started by yechiel_t,

לא הבנתי.. מה זה GRASS.. מה זה 3D ... אם אפשר קצת יותר פירוט.. ואגב "הורדתי" בתשלום!!! הייתי מיליונר אם הייתי "מוריד" את כל המשחקים שיש לי..

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by Hotmetal,

שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by redti,

מישהו יכול להעלות לי קובץ שמירה שלו אחרי שהוא עבר את השלב black friday או מצידי את כל השלבים..? אני לא מסוגל לשחק בשלב הספציפי הזה יש לי בעיות גרפיות כל המסך שחור והבנתי שזה ככה רק בשלב הזה..אני רוצה לדלג עליו להתקדם אז אני רוצה משחק שמור של מישהו שעבר אותו

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. Started by shmelo,

http://www.gamespot.com/pc/action/theswarm/index.html דמו פה http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2841&id=17083

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. Started by guynemni,

שלום. כשאני נכנס למשחק יש לי מסך שחור למשך איזה 5 דקות רק עד שאני נכנס לתפרית הראשי. ולאחר מכן יש לי בערך עוד 5 דקות לחכות הטעינה של המפה ובין כל שלב לסרטון. וב-COD 4 הכל עבד לי מצויין. למישהוא יש הצעות? (כבר התקנתי מחדש 4 פעמים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ac1240,

קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?

18. Started by redti,

אני בשלב שאני קופץ מהיאכטה ומטפס על קיר לתוך ג'ונגל כזה(פעם ראשונה שמופיעים עכבישים*) אני מגיע למצב שאני צריך לבצע chimney jump כדי להתקדם בשלב לא הבנתי מה זאת הקפיצה הזאת ועל מה צריך לקפוץ אני מנסה שעות לקפוץ על קירות ועמודים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by super-MC,

או קי שמעתי מיחבר שיש מישחק כמו סים סיטי רק שבונים מעדון מישהוא שמע על זה ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. Started by מגדל,

סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by davidcohen,

טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by יורםבהרי,

נראה משחק טוב..... ביקורת: http://belphegor.uzidesign.com/?p=49[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 00:30:44 מה אף אחד לא משחק? ???

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by Godmoney,

http://www.techamok.com/?pid=2502

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. כבר בתחילת ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שגיאה על קובץ msi יש לי את הגירסה: Halo.2.Repack-Razor1911 וגם ויסטה. האם יש פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.