משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עוד חודש http://www.charlieoscardelta.com/sitrep.php?uid=2&b_id=MTE3Mw==&req=view תהנו
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש כאן הוראות איך להפעיל אני לא יודע אנגלית! אז תעזרו לי בבקשה להפעיל רשום כאן איך להפעיל את הקודים! תגידו לי איך להפעיל בבקשה!! - Laserpointer (while ESP On) Let's you see at whom someone is aiming. ###Remarks: It's not perfect at the moment. It works nice with sos+das2. See it as an hint. I hope to improve this in further versions, but I don't have to much hope here Anyway - I love to use it - try it out. ------------------------------------ ------ - Aiming is slightly better, because of some changes in the aiming code. Especially in far distances. - Aiming is now able with ESP off. - Starting the bot with SHIFT+B now. ------------------------------------ …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני חייב טלאי או לפחות תלבושות ל pes08 לליגה הישראלית
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני בא להתקין את המשחק וזה כותב שאני צריך להתקין את DIRECTX 9.0C למרות שיש לי אותו הכי חדש וזה לא מביא לי להמשיך :XX מה זה? יש לי X1800XT
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איזה משחקים חדשים או לא כל כך חדשים יעבדו נורמלי על המחשב : א P4 ht 2.8mhz 1gb ddr400 radoen 9600pro 256mb asus p4p800deluxe ני שואל כי למשל RA3 הדרישות מערכת שלו גבוהות אבל למרות זאת הוא עובד מצויין על המחשב הזה..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי חפצים שעשיתי והם נמצאים ב UPGRADES מה עושים איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לקנות את Hawaiian (חבילת המפות), זה לא נותן לי לבחור ב-ISRAEL או לשלם עם פייפאל (אני יכול לשלם אך זה נותן לי שגיאה). איך אני משנה את זה ל-ISRAEL? או איך אני משלם את זה עם פייפאל? הוא מוגדר לי במדינה לארצות הברית (איך לשנות את זה?) וכותב שזה לא מתאים לאזור.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני צריך משחק חדש שיעביר לי את הזמן... אני אוהב משחקים בסגנון GTA ו NFS ו TRACK MANIA ... רצוי משחק אונליין ממכר כזה ... אז יש לכם משהו להמליץ לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
משחק הפעולה של EA שיקח אותנו אל מלחמת העולם הראשונה זוכה לסרטון חדש שמצליח להלהיב את הרשת לא פחות מטריילר החשיפה בחודש שעבר חודש אחרי שחשפה אותו רשמית וזכתה לערימות של פידבק חיובי מהתקשורת ומהשחקנים כאחד, המפתחת DICE (יחד עם המפיצה EA, כמובן) מציגה לנו סרטון רשמי חדש בן שתי דקות, שכולל הצצות קצרות אל המשחקיות הממשית שצפויה לנו – וזה נראה פשוט פנטסטי, עם הרבה הרס סביבתי בקנה מידה מרשים, שלל כלי טיס וכלי רכב וגם אינספור פיצוצים ותמרות עשן. הסרטון זכה ליותר מ-2 מיליון צפיות בתוך כתשע שעות בלבד מאז שנחשף, ונראה כי כמו בסרטון ההשקה המקוריגם כאן התגובות הן חיוביות מאוד באופן גורף. מה דעתכם בעניין? להמשך: https://hwzone.co.il/צפו-טריילר-המשחקיות-המהמם-ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן הורדתי בורדרלנדס ואני מת לשחק בו עשיתי כל מה שצריך לעשות - התקנתי עם דיימון טולס, העברתי את הקראק עכשיו מופיעה לי השגיאה הזו: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אפשר לסדר שבסרבר יהיה [move] KILLCAM OFF KillCam OFF kill cam off!!! KillCam OFF[/move]פשוט אני חושב שהמשחק בסרבר יהיה[glow=green,2,300] יותר כיף ופחות מעצבן[/glow] .....
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
זה משחק שפועל עם אמולטור ואפשר לבחור בו כמה לוחמים וזה בסגנון של גולדן אקס יכול להיות שזה אחד מהגודלן אקס פשוט עוד משהו שיעזור זה שאני זוכר שאחד הלוחמים הוא פנתר ואחד זה לוחם ענקי כזה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מוכר Karambit Fade Factory New. FULL PINKY -********. SS:**** או בפרופיל של הסטים מוכר בחצי מחיר מהמחיר המקורי. על דרכי התשלום והמחיר אפשר לדבר בפרטי. *************** *************************
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לבן שלי pes 2014 למחשב. אנחנו בכלל לא יודעים איך לשחק בזה. המוכר הבטיח שברשת נמצא מדריכים לזה - אז הבטיח. עולה לו כסף? שום דבר, נאדא. מישהו יכול לעזור לי בזה? מדריך בסיסי (מקשים, בניית קבוצות, תרגילים וכו'). דרך אגב, מה הקטע הזה של המשחקי מחשב שמוכרים מוצר בלי חוברת הדרכה ושולחים אנשים לחפש באינטרנט? מישהו שמע על דבר כזה? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחת הסיבות שהפסקתי לשחק זה כי הזום הרגיל של המחשק, קרוב מאד לשטח הקרב, ואתה לא יכול לקבל תצוגה טובה כמו שאתה מצפה לה, אלא אם כן תמקם את המסך על הר גבוה ותראה את הכל. אבל פעם אחת, אני לא יודע על מה לחצי, זה לא מופיע בשום אתר בשום מקום. פשוט לחצתי על משהו שנתן לי לעשות Zoom ללא הגבלה פשוטו כמשמעו. אם מישהו יודע איך עושים את זה? או האם יש דרך אחרת לעקוף את הזום של ברירת המחדל. אנא שיכתוב תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 16:05:16 טעויות קורות :\\\מנהל בבקשה להעביר לפורום משחקים תודה!!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
סרטון משחקיות חדש בן 18 דקות מאכלס בתוכו את כל מה שמדהים ומקסים בכותר האינדי השאפתני ביותר שנוצר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלל-עמוק-סרטון-המשחקיות-שיגרום-לכם-להת/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היה מותקן לי על המחשב sims hot date. כדי לשנות ל- house party, מחקתי את הסימס הרגיל (לא מצליח למחוק לי את ה"הוט דייט"). עכשיו אני מנסה להתקין מחדש את הרגיל, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
למה אומרים שהם סתם פורט מסריח ? גרפיקה אחת הטובות שראיתי, משחקיות ממש ממש טובה, אפילו שזה חוזר על עצמו, זה כיף.. כאילו בנו את המשחק הזה בישבלי, מוטרף לגמרי !! איזה כיףףף... אה, חוץ מהעלילה שנראה כאילו לקחו אותו מסרט אקשן גרוע.. "תזהר, IT WENT BE EASY !!" אני סופר דופר ממליץ ! וגם אחרי שמסיימים אותו זה ממש כיף לרוץ ולירות כמו פלסטנאי ששכח לקחת את הכדור היומי... ד"א, אני מריץ אותו על הכול על MAX חוץ מהצל שהוא על LOW וגם הרזו' שלו על LOW, עם 4AA ו 4 AF ! ורואים סוף הדרך... ותודה רבה רבה ל (G) שהמליץ לי על המשחק !!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-