משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני פותח את השחקנים ב UT2004 בלי לגמור את SINGLE PLAYER אני מדבר על CLANLORD XAN ו MALCOLM פעם אמרו לי איך אבל שחכתי :'(
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לאבנר או למיכאל לאחד המנהלים פה , בבקשה למחוק את שתיי הנושאים הרשמה שפתחתי נוצרה אי הבנה , תודה רבה . מחר נפתח אשכול מסודר עם סטייםאיידי והכל. תודה שוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519031.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518734.0
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני אמור להכנס לתוך מערה אחרי שפכשתי את השותף, אבל כשמגיעים היא חסומה בסלעים. ניסיתי לפוצץ אותם ושם דבר לא עוזר... מה עושים?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הי חברה! התחלתי לערוך לפני שלושה ימים, אשמח אם תסתכלו קצת על הסרטונים ותתנו לי הערות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
איזה משחקים אתם ממליצים למפרט הזה intel core 15 2300 כרטיס מסך: nividia gtx 520 זיכרון 6 gb ram תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום , רכשתי הגה+ דוושת של חברת LOGITECH בבדיקה בלוח הבקרה הבקר של ההגה והדוושות עובד והכל בסדר , אם אני נכנס לכל משחק מכוניות לדוגמא NEED FOR SPEED ההגה עובד ומזיז את הרכב אבל הדוושות אף פעם לא מגיבות . מה בדיוק צריך לעשות כדי שההגה וגם הדוושות יעבדו כמו שצריך מישהו יודע במקרה ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי שוב אחרי מלא זמן את הירוס 3 כי התעגעתי :] עכשיו,המשחק טוב כמו תמיד אבל במשך השנים העיניים שלי התרגלו לגראפיקה "קצת" יותר טובה חח. בקיצור,יש איזושהי דרך לשנות רזולוציה + הגדרות גראפיקה לטובות וגבוההות יותר? דרך פאצ' או הגדרות שלא דרך המשחק..כי דרך המשחק אין Options אפילו. ?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בואו להכיר עוד יצירות דיגיטליות מרשימות שקשה מאוד להאמין כי אדם אחד בודד הוא זה שהפך אותן מחלום למציאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
המשחק עובד מצויין אחרי ש חזרתי למקורות והתקנתי XP. סיימתי את המשחק שוב ומאוד כיף לי לשחק בו נגד צבאות. עכשיו אני זוכר שבעבר היה לו עוד פיצ'ר שאתה יכול לפרוץ אותו ולשחק בלי הגבלה של כסף,מישהו יכול לעזור לי בזה אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים הפעם כמו תמיד העלאתי מונטאג' , אבל לא רגיל רוב המונטאג'ים שלי ושל השאר הם עם מוסיקה "אפיקית" "מלחיצה" או מוסיקת טריילר, החלטתי לקחת סיכון אני מאמין שרובכם לא יאהבו כי זה מוסיקה יחסית שונה ואני לא הכי טוב בלערוך עם מוסיקה כזאתי אבל אני מקווה בלב שלם שתאהבו וכמובן אם אהבתם אתם מוזמנים לתת לי לייק וסאב אני מאוד יעריך את זה *עריכה- 200SUB אני מוציא עוד מונטאג' המשך צפייה מהנה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי תגרסת פלטינום עכשיו בשביל לשמור משחקים אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנוסף? או שאני יכול לשמור על ההרד דיסק שיש לי עם המכשיר 20 ג'יגה כי שאני בא לעשות קריירה בפיפא 07 זה עושה לי בעיות ורושם לי שאין לי כרטיס זכרון משהו ובמשחקים אחרים זה לא עושה לי בעיות ושמור לי על ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
-
NARNIA אחלה משחק. משחק הרפתקאות. השליטה במשחק קצת קשה אבל מתרגלים. גרפיקה מעולה, סאונד מעולה... אני ממליץ בחום לכל אוהבי הזא'נר. סקירה הורדות וכו'..... http://www.gamespot.com/pc/action/thechroniclesofnarnia/index.html?q=NARNIA
-
יצרנית ה-PlayStation מתחילה במהלכיה להגדלת הבאזז סביב שנת הגיימינג החדשה עם רשימה של 23 כותרים שלא כדאי לכם להתעלם מהם - בין אם יש בבעלותכם PS5 ובין אם לאלכתבה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שמירה אוטומטית מ"ס 42 (CHECKPOINT) אני צריך ליסגור מפסק של חשמל כלשהו ואני לא מוצא אותו! תעזרו לי בבקשה נואשות!!!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
-
מה קרה לכם?! להכרזה: http://www.gamespot.com/news/6178587.html לסרטון: http://www.gametrailers.com/player/24818.html
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש אתר ישראלי שמוכר משחקים מקוריים.. ולדיוק אני מחפש אתר שמוכר תמשחק FARCRY למחשב.. כי אני מעוניין לקנות כמות משהו כמו 10-15 שיהיו מקוריים! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המשחק חוקי לחלוטין את גרסת הדלוקס לאחר התקנה של המשחק + כל הרכיבים הנלווים כמו dx11 , וכל ה 2005 2011 c++ . עדכון הדרייברים של כרטיס המסך לאחרון ביותר המשחק פשוט לא עובד. ניסיתי גם את הrepair שאפשר לעשות דרך uplay עדיין לא עוזר. ב uplay אני לוחץ play המשחק מופיע למטה ממוזער לא מגיב . ברגע שלוחצים start או ctrl+alt+del המשחק קורס ומופיע AC4BFSP.exe לא מגיב ראיתי שאנשים ברחבי הרשת מדוחים על דברים דומים. השאלה אם יש פתרון כי אני לא מצליח עשיתי את רוב הדברים שמשתמשים ברשת אומרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי לא שיחקתי המון זמן ב battlefield bad company 2 עכשיו שאני מנסה להתחבר ע"י email וסיסמא אני מקבל הודעה שהחשבון בשימוש יכול להיות שמישהו פרץ לי לחשבון? עריכה:לא משנה איפסתי את החשבון והכל עובד כשורה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-