משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי, לא ראיתי דיון ראשי אז אני שואל כאן... טב התחלתי לשחק והמשחק ממש טוב! רואים מצויין והוא בכלל לא כבד. אבל יש בעיה... אני לא מצליח לשמור (גם AutoSave המשחק ביטל, והאפשרות של לשמור ידנית באפור ואי אפשר ללחוץ עליה..) אשמח אם מישהו יסביר לי איך לתקן את זה כדי שאני יצליח לשמור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
אחרי 4 שרתים שונים מביסייטס, שבכולם אחרי מעל חודש נהיו לאגים ודרופים עד לרמה שאי אפשר לשחק. אני מחפש חברת שרתים חדשה, חשוב שהם יספקו גם ונטרילו אני מעוניין בשרת נעול עם 100 טיקרייט. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אין לי כרגע במה לשחק במחשב מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה משחק טוב לשחק המערכת שלי כזאת: GEFORCE 8800GTS640 INTEL E6300 1.86GHZ 1GB DDR2 667MHZ למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקים שהשליטה בהם עם העכבר ומעט מקלדת. מה שהסתדר לי לשחק זה בעיקר דיאבלו ודומיו - torchlight, grim dawn, titan quest . אם יש משחקים דומים, כולל משחקי פעולה שהשליטה בדמות היא דומה? תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
-
היה פעם לפני כמה שנים טובות משחק שתפס חזק, היה פעולה עם משטרה ויריות. משהו קטלני לאללה, מסתובבים בעיר משטרה ונלחמים בפשע, משחק ממש טוב וישן, מישהו זוכר את שמו? נראה לי משהו Cap...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
CtlAltDefeat vs SG╪Yuvalshot מאת IRTrogdor המפה השניה שעליה ישחקו השחקנים, היא Antiga Shipyard. היא מפה גדולה יחסית עם התרחבות שניה קלה להגנה, ולאחר מכן, קשה מאוד להגן על בסיס רביעי. מפה שמתאפיינת בבסיס מרכזי מרווח, שיורד להתרחבות הראשונה עם רמפה צרה. ההתרחבות הראשונה היא בעלת המשך ארוך יחסית (מקום שאפשר להחביא בו דברים), ורמפה רחבה. הרמפה של ההתרחבות השניה מאוד קרובה לרמפה של ההתרחבות הראשונה, ולכן יחסית קל להגן עליה. אבל יש מחסום שביר שנכנס מכיוון אמצע המפה לתוך האיזור של ההתרחבות השניה. שני השחקנים פותחים עם פתיחות רגילות יחסית, יובל (YuvalShot) פותח עם פורג' והתרחבות מהירה, וקונטרול (CtlAltDefeat) פותח עם פול בלי גז, וממשיך להתרחבות מהירה. אחרי שקונטרול רואה שז…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי את המשחק אבל אני לא מוצא שרת פעיל למשחק או שכולם מלאים, מישהוא בבקשה יכול לתת לי שם של שרת שאני יכול להרשם ולהתחבר אליו תודה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
התקנתי עכשיו את פיפא 14 ואני שם לב שהשחקנים הרבה יותר איטיים ומגיבים באיטיות מאשר בפיפא 13. זה ממש מציק, אי אפשר לשחק ככה! זו בעייה בהגדרות או שלכולם זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון,זהו משחק חייתי בהחלט!! פשוט מעולה! הורדתי את הסרטון של המשחק ,שזה מראיפ בעצם את המשחק עצמו! ואפילו אצל המתכנתים של המשחק שהדגימו אותו ,המשחק פעל לאט!! ותחשבו איזה מחשב יש להם!!!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אז ככה אני הגעתי לשלב האחרון (אני חושב) ויש מין חור ענק למטה וחור מגעיל למעלה ויש מפלצת ענקית שיורה עליי מליון טילים ומלא מפלצות יוצאות מהחר למטה . ב pda או איך שקוראים לזה רשום לי שם " ditroy the hell gate" משהו כזה עכשיו לא משנה כמה אני מפוצץ את המפלצץ מליון טילים לא קורה לה כלום וגם ניסיתי לחפש בסיביבה אין כלום שאני יורה למטה לחור של הגהנום גם לא קורה כלום מה אני עושה איך אני עובר את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
סוף סוף עוד פרטים! http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsivshiveringisles/news.html?sid=6165504&tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שיודעת לעדכן משחקים אוטומטית (הכוונה ל-PATCH) מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אז אם אפשר תריינר שבדוק עובד כי נסתי מלא ואף אחד לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי משחק ישן של L.A.P.D השוטר הרובוט משחק הדמו יש לי ואני רוצה להתקין אותו אבל הוא לא קורא ווינדוס אקס פי ניסיתי לשנות במאפייני ההתקנה לווינדוס 98 זה לא נכנס גם כן האם יש דרך כלשהי להתקין את המשחק בכל זאת ?!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כשאני מנסהל הפעיל את הקובץ SetupTool.exe כדי לשנות רזולוציה זה מה שמופיע לי: איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למשחק TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS אבל מופיעה לי שגיאה כבר הרבה זמן ולא עוברת. שילמתי על המשחק כמובן הכל חוקי וזה כבר עבד ולא רק ששיחקתי אלא גם ברשת. לא מצאתי שום איזכור
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום , אני קניתי מסטים את המשחק וכשאני בתוך המשחק ולוחץ על מקש HOME הוא פשוט לא מעביר אותי להתחברות לWINDOWS LIVE. גם אם אני עושה רצף מקשים FN +HOME. אני רוצה לציין שבדקתי באתר http://www.keyboardtester.com/tester.html והמקשים HOME (יש לי 2 ) שניהם פעולים לי באתר . אפשר לראות כאן את מקשי הHOME , מקש אחד ליד DELETE מקש שני במספר 7 תודה מראש עריכה : חשוב לי לערוך ולעדכן , שאני כמעט מצאתי פתרון , אך זה לא הבעיה במקרה שלי, בכלל אין לי את הקובץ הזה שמדברים עליו בסרטון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-