משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
האם אני חייב להתקין את direct action כדי שאוכל לשחק בhigh treason?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מישהו יודע האם התמונה הופכלת למעוותת כאשר משחקים Fifa 2007 על מסך רחב? אם כן, כיצד לשנות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי את המשחק Half Life 2 ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין עם ה CD Key שלו Counter Strike 1.6 או Condition Zero דרך התוכנה Steam??? תיכתבו לי אם אפשר לעשות דבר כזה...תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני יודע שזה דרך setting אבל אני לא יודע איך שיהיה מקש בעיטה , מסירה, ועוד... (משהו התבלגן לי שם ) עם אתם יכולים לשלוח לי את הרישה המסודרת של המקשים זה יעזור לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כיום אפשר לבדוק FPS אפילו עם תוכנה פשוטה כמו fraps במבחני ביצועים של כרטיסי מסך רשום כמה FPS הם נותנים בכל משחק אבל זה ידוע וברור שבמשחק יש מקומות שמאמצים את הכרטיס=פחות FPS ומקומות שקלים לכרטיס=יותר FPS (לדוגמהנ: במשחק NFS C הכרטיס נותן מן הסתם פחות FPS בעיר ויותר על ההר) אז איך במבחני ביצועים רשום מספר אחיד של הFPS שהכרטיס מסוגל לתת בכל משחק?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני סיימתי את המשחק לפני 3 ומשהו שבועות וכשסיימתי אותו יכלתי לקנות את כל המכוניות חבר שלי סיים אותו היום והוא אומר שהוא לא יכול לקנות את כולם (הם לא מופיעות לו) למה זה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אוקי היי אנשים תוכלו להביא לי את הדרישוןת של ALAN WAKE והאם הוא יעבוד אצלי ? יש לי : INTEL C2D E6400 2.13GHZ 1GB Memory RAM DDR2 WinFast PX7600 GT 256mb
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש משחק רשת טוב ורצוי מרוצים. אשמח לשמוע המלצות. שהיה משהו בסגנון הזה: http://www.codemasters.com/insane/eng/html/index.html נ.ב לא אכפת לי שיהיה משחק ישן.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי תגרסת פלטינום עכשיו בשביל לשמור משחקים אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנוסף? או שאני יכול לשמור על ההרד דיסק שיש לי עם המכשיר 20 ג'יגה כי שאני בא לעשות קריירה בפיפא 07 זה עושה לי בעיות ורושם לי שאין לי כרטיס זכרון משהו ובמשחקים אחרים זה לא עושה לי בעיות ושמור לי על ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני נותן לינק לכתבה לא לאתר עצמו - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12303
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בניד פור ספיד התקנתי אותו ואחרי זה אני מפעיל אותו מהקראק ולא עובד לי המשחק הוא ניכנס לקטע של מסך שחור שניה ויוצא לי ישאר מימנו מישו יודע מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך nvidia riva tnt 2 ! תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אתר המשחקים Vgames הכריז על "אליפות 'הד-ארצי מולטימדיה' ו-BUG ב-FIFA2007". הטורניר יתקיים במהלך חופש חנוכה בדיזנגוף סנטר בתל אביב, בתאריך ה-18/12. ההשתתפות, בפעם הראשונה בארץ בטורניר בסדר גודל כזה לטענת אנשי האתר, היא חינם אין כסף! הטורניר יתקיים במשחק הכדורגל החדש FIFA 07 על קונסולות PlayStation 2. בין הפרסים: מסך פלזמה 19' למקום הראשון, מכשיר PSP למקום השני וקונסולת PS2 למקום השלישי, מתנת "הד-ארצי מולטמדיה". ההתאחדות הישראלית לכדורגל תספק לאירוע חולצות וכדורים חתומים על ידי שחקני הכדורגל המובחרים בישראל, תלושי קנייה מתנת פומה ישראל, וכן יוצעו פרסים נוספים. ההשתתפות באירוע היא לבעלי עותק חוקי של פיפ"א 07 בלבד. יש לבוא לאירוע עם ההזמנה הרשמית שצורפה בתוך גירסאות ה-PC, או …
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
תיראו את המערכת שלי בצד ימין. מה אתם אומרים איך זה יעבוד אצלי ? אני אוכל להנות מזה ? ובכלל שאלה למי ששיחק המשחק הזה באמת כזה מלא בבאגים כי בגיים ספוט אמרו שהבאגים בסך הכול קטנים ולא כל כך נוראיים,וגם ראיתי סירטונים זה ניראה דיי סביל...
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני פשוט לא יודע מה לעשות... אני צריך לתקוף את הכוכב אבל המשחק לא נותן לי,אלה מודיע לי משהו.. ממה שהוא מודיע לי הבנתי שDARTH VADER צריך להגיע לשם אבל אני לא מוצא אותו:
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
שלום, אתם זוכרים את המשחק של חיל האוויר הישראלי? קניתי אותו בערך בכיתה ג' או ד', לפני כ-6 שנים...... הייתי רוצה שיוציאו את אותו משחק רק עם גרפיקה כבדה שזה יהיה WoW, ועם הרבה אופציות, מולטיפלייר טוב וכו'...... מטרת השיחה הזאת היא שאני רוצה לפנות אל חברת משחקים שיוצרת משחקים דרך דואר אלקטרוני ולכתוב להם שיוציאו משחק בסגנון לעיל..... אם אתם יודעים איך אני יוכל לפנות אליהם אז תגידו לי בבקשה. חרשתי פעם על המשחק הזה וזה דווקא היה הצלחה בקרב הגיימרים הישראלים.... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
שלום... אני מחפש אתר ישראלי שמוכר משחקים מקוריים.. ולדיוק אני מחפש אתר שמוכר תמשחק FARCRY למחשב.. כי אני מעוניין לקנות כמות משהו כמו 10-15 שיהיו מקוריים! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5259 :o הצלחה שלא ציפית לה ככה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-