משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אולי שאלה מטומטמת. אם המשחק הוא ברשת, והוא בתשלום, אז איך זה שהוא נמכר בחנויות?... או מה שיש בחנויות זה בלי הרשת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם כולכם מכירים את המשחק BF3 אבל אני מניח שרובכם מכירים ואולי משחקים אז אני עושה סדרות של זה בערוץ שלי וגם מונטאג'ים , הפעם החלטתי לעשות משהו עם הקהילה הישראלית ולפתח אותה בטיפה , ביקשתי מהשחקנים הישראלים לשלוח לי קליפים טובים שלהם מהמשחק ואני יצור סרטון אחד שלם במחוות תודה לכל הסאבים שלי ולכל התומכים שלי כי באמת הקהל הישראלי הקהל הכי טוב אני בקושי נתקל באנשים שנותנים לי תגובות רעות בלי סיבה ודברים כאלה אני מקווה שתאהבו את זה ואם כן ואתם לא מכירים את המשחק ואהבתם אתם מוזמנים לקנות את המשחק כי באמת אני אוהב את המשחק הזה ואם אני לא טועה מוכרים אותו עכשיו בהנחה באוריג'ין, בלי הרבה דיבורים קחו לכם משו לנשנש ותהנו מהצפייה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... רק רוצה לדעת אם דיאבלו שיצא הבא שיצא מי יודע מתי יתמוך DX10 או 10.1 =P תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אז הנה הסרטון החדש שלי שיצא רק עכשיו אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8JL_zscidgs&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שינוי ההגדרות של המשחק מבחינת המקשים ומבחינת העכבר לא נשמרים ! אני צריך לאתחל אותם מחדש כול פעם! יש למישהוא פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
ד"א הם ריקים =) אף אחד לא משחק? וחוץ מזה הפינגים שלי לשרת 70 80 זה הגיוני? יש לי יותר נמוכים בגרמניה חח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי פיפא 2008 ושלשום המשחק נהיה לא מפוסקל כראוי פתאום , אני לא ממש יודע ממה זה קרה . הסרתי והתקנתי מחדש דרייבר של כרטיס מסך וזה לא עזר . אפשר לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני ואחי מחוברים ברשת רציתי לדעת אם ניתן לשחק 1:1 דרך הרשת הביתית אם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואחרי שחיטטתי בהגדרות קצת של כיוון הרזולוציה...עשיתי רזולוציה גבוהה (אני לא זוכר אותה). אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי Out Of Range.... חברה מה אני יכול לעשות איך אני מחזיר את הרזולוציה הקודמת...? בקשה תעזרו לי...
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחקתי היום את המשחק אחרי שהוא עיצבן אותי והתקנתי מחדש לראות אם הבאגים זה בצד שלי או במשחק השבור הזה ועכשיו אני רואה שהוא מוריד לי את ההרחבה השלישית - - - תגובה אוחדה: - - - טוב עכשיו אני רואה שבאמת יצא ההרחבה החדשה חח אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם הוציאו פאץ כלשהו ל NBA LIVE 2006 שיתן לשנות את כל המקשים, כי כרגע מה שקורה זה שיש מקשים שמותאמים ל PS2 ואי אפשר להשתמש בהם במחשב, אי אפשר לעשות אלי אופ עם הקרש כי צריך מקש שבעצם לא קיים במקלדת כי הוא מותאם ל PS2 בכל מקרה בדרך כלל מוציאים כל שנה עידכון שנותן לשנות את כל המקשים, מישהו יודע אם יצא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה הם המשחקים שאני יכול לשחק בהם עם ג'ויסטיק רוטט ושהרטט יהיה פעיל ? כי במשחק need for speed most wanted הג'ויסטיק לא רוטט :'( , וכאשר אני נכנס להגדרות שלו כלומר ל game controllers הרטט יהיה פעיל בצורה מושלמת . תודה לכם על הקריאה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי למה קיימות רק אופציות של LOW ו MEDIUM בטקסורה ובסאונד? לאן נעלם ה HIGH?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש אתר בוא יש את הקראק למישחק Us_Open_2002-iMMERSION אז בבקשה שיביא לי את האתר או מישהו שיש לו את זה במחשב שיגיד לי מאיפה הוא השיג
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אם מישהו רוצה לשחק ברשת: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התזמורת הפילהרמונית של לונדון הקליטה ומנגנת ממיטב נעימות משחקי הוידאו רק בשביל העטיפה הייתי קונה את הדיסק... http://itunes.apple.com/us/album/the-greatest-video-game-music/id472994506
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
פעם (לפני ארבע שנים) הייתי משחק קואנטר סטרייק והייתי משתמש ב game spy 3d כדי למצוא סרברים לפני שבוע בערך התחלתי לשחק בcs source ושמתי לב ש gamespy 3d לא תומך בו ואני נכנס לסרברים דרך המשחק עצמו , תמיד יש המון סרברים ונורא קל להתחיל לשחק אבל הממשק פשוט מגעיל אין איזה תוכנה שמוסיפה את ה source לgame spy או משהו במקום?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחק עם מחשבים של המקום לשתיים מאצלנו יש כמה בעיות עם המחשבים.אם כן כמה צריך לשלם וצריך להביא רק ציוד ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני נכנס לאוטו אבל אני לא יכול לצאת
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-